2012 Ekim Anneleri

Selam canım,

Bu çok normal, birçok yerde okumuştum, özellikle erkekler bebeğe bir şey olacak korkusuyla hamilelik döneminde cinsellikten biraz uzaklaşıyorlarmış. Kadınlar da tam tersi hamilelikte, hormonların etkisiyle daha istekli oluyor.

Biz de eskisi gibi değiliz ama yine de cinselliğimiz devam ediyor. Ben kendimi aynada çok komik buluyorum mesela Ama dün eşim banyodan sonra bana bakıp,çok seksisin dedi :) Çok hoşuma gitti, nasıl yani bu koca göbekle mi dedim, moralimi düzeltmek için diyorsun dedim, hayır kesinlikle bu halinle de ayrı güzelsin dedi, sarıldı, öptü. O kadar iyi geldi ki anlatamam...

Bence biraz naz yapmalısın. Beni bu halimle beğenmiyor musun, sana artık çekici gelmediğimi düşünüp üzülüyorum filan dersen işe yarayacaktır. O uzak durarak aslında iyilik yaptığını düşünüyor ama onun seni beğenmediğini düşündüğünü görünce davranışını değişirecektir eminim. Üstelik cinsellik hamilelikte de devam etmesi gereken bir şey. Kadın kendini iyi hissetmeli ki her şey yolunda gitsin, bunu da eşine hissettirmelisin

en son aşımı da oldum geldimm.... Taneciğimin kalbinin sesinide dinledim... Gene kafa aşağıda popo yukarda bu gidişle benim kız 9. aya girdikmi doğcak herhalde....

en son aşımı da oldum geldimm.... Taneciğimin kalbinin sesinide dinledim... Gene kafa aşağıda popo yukarda bu gidişle benim kız 9. aya girdikmi doğcak herhalde....

Ne güzel, benim oğlumda hep makat pozisyonunda. Daha baş aşağı görmedik hiç.
Habire sol tarafıma tekme yiyiyorum, poposunu iyice yerleştirmesinden korkuyorum:)

bende 2.dozu oldum 3.dozda doğumdan 2 ay sonra benim aşı karneme öyle yazdı ebe. bidaha ki sağlık ocağına gidişimde kısmetse kızımla gidicem inşallah. normal doğum için uygun pozisyon ne güzel ben normal istiyorum kısmetse.

cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar

canım bende gebeliğim boyunca pek balık yemedim bana da aynısını söylemişti doktorum ceviz ve badem açığı kapatır demişti..
tahlil bana da bu ay yapmadı ama önceki ay yapmıştı..birde 3 ağustosta kontrole çağırdı o zman yapacağını söylemişti epidurale uygunmuyuz bi bakalım demişti..

sormuyor mu hiç akıntın var mı falan diye?

canım akıntın olur normal diyor benim doktor sadece sarı ve kokulu olursa söyle diyor...

Kızlar sizinde göğüsleriniz ağır geliyormu size südyensiz?
alt kısmı çok terliyo benim

sorma kız hemde ne ağır gelmek :) sütyen takmasam neneminkiler gibi taksam bu seferde terden bayılıyorum gece yatarken bi ara krem sürüyordum alt kısımlarına

bizde de durum aynı gibi başlarda yasaktı sonra eşim korktu heralde bebeğe bişey olur diye gerçi bende korkuyodum zaten bende hiiiiiiççççç istek yok bide geçen dr a sordum normal doğumu kolaylaştırıyormuş diye o da 7. aydan sonra yasakkk dedi =) eh doğumdan sonra lohusalık sonrada kayınvalidemler rahat vermez dün eşime diyorum ki seneye nisan da görüşürüz (kayınvalidemler memlekete gidince yani )

Hemde ne ağır!
Eve gidince direk çıkartıyorum, acayip terlemiş oluyorum çünkü.
Benim evde ya da gece taktığım çok ince, telsiz- desteksiz sütyenlerim vardı.
Onları kullanıyorum genelde. Hiç bi'şey takmadan da olmuyor, daha beter sarkacaklar diye korkuyorum.
Ama gece takmıyorum genelde.

benimki rahat takılıyo yaa iyi görüyo heralde beni:)

sorma kız hemde ne ağır gelmek :) sütyen takmasam neneminkiler gibi taksam bu seferde terden bayılıyorum gece yatarken bi ara krem sürüyordum alt kısımlarına
südyen çıkınca resmen göğüslerimin altını hissediyrum:)
çok ağır geliyor yaiyice büyüdüler zati büyüktüler

südyen taksam sırtım ağrıyor takmasam altı pişiyor resmen göğüslerim elimde geziyorum şaka gibi
evet kızlar taksak olmuyor takmasan olmuyor.işten geldiğim gibi direk çıkartyorum altları terlemiş.resmen göğüslerim tenime değiyo yaşlı kadın göğsü gibi hissediyorum

Queen varya küstü bana... Sabah yanıma geldi beni uyandırmak için. Yüzüne bakmadım. Bütün gece uyumamıştım. Babasına bir gitti ağlaya ağlaya... Şmdi de sırf ben göreyim dye ayak ucuma gelip arkasını dönüp yatıyor. Sevyorum öteye gidiyor. Israr edersem sevmekte ozaman kuyruk birazcık oynuyor :) Nazlıdır benim kızım. Dönemi yakın ondan böyle oldu. Geçen seferde yapıyordu bu nazları... Benim de bu göğüsler bir büyüyor bir küçülüyor sanki. Bazen arası bile kapanıyor bazen sönüyor. Anlamadım gtti...

cnm ben balık yemiyorum yaz geldi dedim..gerek yok ceviz ye karşılar ihtiycını dedi ama cevizde yemiyorum
unutuyorum hepp....
bide bana doktorum hiç tahlil yapmıyor kızlar

Git kendin yaptır, TSH, T3 ve T4, hemogram ve Tam idrar tahlili ile idrar kültürü yaptıracaksın, bunların ilk üçü tiroidlerle ilgili, dördüncüsü kan değerlerin sonuncular da idrar işte. zaten referans aralıkları senin sonucunun yan sütununda görüleceğinden kendin bile kolayca anlarsın ama sonraki kontrolde doktoruna da göster.

sağlık ocağı yapıyor mu cnm bunları?

slm canım cevabın için teşekkür ederim. çok güzel şeyler yazmışsın herşeyin güzel gitmesine sevindim.dediğini deneyeceğim zaten nazlıyım ama bakalım artık ne olcak

oyy kuzu Queen, nazını seveyim onun...
dönemleri fena oluyo şimdi o'mu senin nazını çekcek sen mi o'nun
benim 75 ti göğüslerim minikti şimdi 80 oldu hoş göğüsüm büyümedi bence. sırtım genişledi agraf kullanıyorum sütyen arkasını genişletmek için. küçük müçük ama isilik döküyor yinede :) ayy allah'ım yardım et...

kızlarrrrrrrrrrrr beterinde beteri var halinize şükredineşimle en son ocak 25 de birlikte olmuştuktrasferden 3-4 gün önceydi o gün bu gündür tık yok ve yasaklıyız
bide söylemesi ayıptır ben hiç olmadığım kadar arzuluyumsanırım hormonlardan ama nafileee bizde eşimle birlikte gün sayıyoruz hayalini kuruyoruz vallaaaa birbirimizi çok özledik gerçekten bunu söylemektende çekinmiyoruz çok şükür azıcık kaldı sabırrrrrrrrrr 3 aycık

Valla ikimz de naz yapıyoruz olan eşime oluyor :)) Yazık adamcağıza... Benim de işte bu göğüsler böyle olunca diyorum ssütüm mü az olacak acaba?? Ama alakası var mı ki?? İsilik benim alnımda oluyor. Kuru sabunla sık sık yıkıyorum geçiyor. Sen de dene bunu. Sabun geçriyor isiliği :)

kızlarrrrrrr nabersınızzz sıcaklardan gecelerı uyuyamıyordum artık dayanamadım gıttık klıma aldıkk dunya varmıs vallahıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…