2012 Ekim Anneleri

senin işin de zormuş doğumdan sonra bir an önce göndermek lazım kayınvalideni herşey hepimiz için daha güzel olacak inşallahhh

Yasak olan her zaman daha cazip oluyor zaten:) ki normalde de 3-6 aylar arası hamile kadınlarda daha fazla istek oluyormuş. İlk 3 ay ve son 3 ay -belki biraz tedirginlikle beraber- azalıyormuş istekleri.
Size Allah kolaylık versin:)

senin işin de zormuş doğumdan sonra bir an önce göndermek lazım kayınvalideni herşey hepimiz için daha güzel olacak inşallahhh

göndermekmi tam kırkım çıktığı gün burada olacak ve mart sonu gidecek eltimle bir kalıyorlar burda ama eltime dediğine göre bu sene birazda bende kalacakmış yardım edecekmiş küçücük evde başıma iş çıkarmasında yardımı eksik kalsın hiç istemiyorum hiç ama soran kim nasıl göndereceğim ki

kızlarr halınıze sukredın bızde esımle en son 3 ayın bıtımınde beraber olmustukkk sonraa korktukkk vee halaa tık yok bır nefıs ıcın bebegımızı teklıkeye atamazdık

kızlarrrrrrr nabersınızzz sıcaklardan gecelerı uyuyamıyordum artık dayanamadım gıttık klıma aldıkk dunya varmıs vallahıııı

Benim yatak odamda klimaya ihtiyaç yok ama salonda akşam epeyce ihtiyaç oluyor. Uzanıyorum olmuyor, oturuyorum olmuyor, resmen göbeğimi sığdıramıyorum bir yere, anca klimayı açınca rahat ediyorum.
Camlarım çok büyük (genişlik 3.30, yükseklik 2.40 ve bu camdan 2 tane var.) tüm gün güneş salonun içinde. Şimdi eve gidince salona girince sanırsın hamama girdim:)

evet canım haklısın galiba yasak olmasaydı sıcaktan filan yakınırdık bu seferde
allah bize kolaylık versin:))))))

normal değil bi idrar testi yaptır istersen ben bugün yaptırdım yarın sonucu alıcam ... daha wc den çıkmamla girmem bi oluyo , 2 gündürde çok kötü bıcaklar saplanıyo sanki...
canım 3kere yaptırdı dr um yok hiç bişey çıkmıyo((

benimde canım idrar tahlilinde çıkmıyo bişey netten okudum ayakalrı aşağıda olan bebeklerin anneleri böle şikayette bulunurlar yazıyo...

bızde salona taktırdıkk artık 2 ay salonda yatarım ben yapcak bırseyım yok

deniycem inşallah işe yarar. bende o düşüncedeyim araştırdım sütün göğüs küçüklüğüyle alakası yokmuş. ama dolgunluk hissi felanda yok gayet yumuşak artık sertleşmesi gerekmezmi :)

arkadaşlar ilişkiden bahsedilmiş valla eşimle ilk hamilelğimde nerdeyse yapmadık bu sefer çok seyrekte olsa oluyo ama eşim isteiyo gibi benimde çünkü rahat hareket edemiyosun diyo adamların heveslerinimi kaçırıyoz ne hehe bizi düşünüyolar bene bebekten sonrada 40gün yasak sonra çıkaracısı:))))

kızlarr halınıze sukredın bızde esımle en son 3 ayın bıtımınde beraber olmustukkk sonraa korktukkk vee halaa tık yok bır nefıs ıcın bebegımızı teklıkeye atamazdık
Doktorlar tehlikeli ya da özel durumlarda yasaklıyorlar zaten. Onun dışında bana doktorum rahim kasılıyor onun için sık sık ilişki önermiyoruz dedi. Ama bu rahim kasılmasının bebeğe zararı henüz tespit edilmemiş. Zaten bebek küçükken düşük tehlikesi olacağı zamanlarda ve artık büyükken son aylarda kadında istek olmuyormuş. Allah'ın hikmeti diyorum. Erkeklerde zaten en başından beri tedirgin oluyorlar hep.

Hem bebeklerini hemde bizi düşünüyorlar:) Şu kocam göbelerimizle artık hareketlerimiz çok kısıtlandı. Tahmin edilebilir bir ağırlık var üzerimizde.

yok canım mevlüt için düşünüyorum ama kalabalık olur

Kızlar Kızlar, 3.Trimester'e girdiiiim. Uuu baby diyorum! Nefes almak şimdiden zorlaştı, özellikle yemeği biraz fazla kaçırınca. Sizde de oluyor mu bu?
Şafak 90!

hele karpuz yiyince nefesim kesildi mesela şuan

en son aşımı da oldum geldimm.... Taneciğimin kalbinin sesinide dinledim... Gene kafa aşağıda popo yukarda bu gidişle benim kız 9. aya girdikmi doğcak herhalde....

bende en son 26. haftada gittiğimde normal pozisyona geçmiş demişti doktor

canım akıntın olur normal diyor benim doktor sadece sarı ve kokulu olursa söyle diyor...

ben beyaz akıntım var demiştim ,normal dedi ama yinede örnek alıp test yaptırdı

Kızlar sizinde göğüsleriniz ağır geliyormu size südyensiz?
alt kısmı çok terliyo benim

eveeeettt ama dayanamıyorum eve gider gitmez atıyorum sütyeni

herkes aynı dertten muzdarip 6. aya kadar falan iyi kötü devam etti ama artık olmuyor göbekle zaten bende en ufacık istek kalmadı

Bebeğin tehlikedeyse doktorun zaten yasaklar. Yasakladıysa yapmamanız daha doğru tabi.

Son düzenleme:
arkadaşlar bide bişey sorucam bebekler doğar doğmaz kanguru kullanabilirmiyizki ben bu hafta alışverişe çıkıcamda alsammı ki...bana şart çünkü 3yaşında 1kızımdaha var...

Selam kızlar nasılsınız? Ben sıcaklardan bunalmış durumdayım , denize gidiyoruz arkadaşımla neredeyse hergün , çok iyi geliyor , eşimde bunalmış durumda gelecek hafta tatilimize çıkıcaz kısmet olursa , sizler nasılsınız bakalım ? benim minik kelebeğim gün geçtikçe büyüyüp güçleniyor teyzeleri , hareketleri bazen sert olmaya başladı ama büyümesi hoşuma gidiyor hiç şikayetçi değilim , geçmiş okumam mümkün değil , herkes iyidir inşallah

arkadaşlar bide bişey sorucam bebekler doğar doğmaz kanguru kullanabilirmiyizki ben bu hafta alışverişe çıkıcamda alsammı ki...bana şart çünkü 3yaşında 1kızımdaha var...

bak canım bende babasling alıcaktım ama güvenemedim ona , bu kangruyu buldum , baya kullanışlı gibi , kapalı durduğuna bakma o kış için öyle yazın kıvrılıyor , birde hem düz hem ters hem sırtta kullanılabiliyormuş , birde yenidoğan bebekler için yatar pozisyondada kullanılabiliyor yazıyo , ne kadar kullanışlı bilemem tabi denemeden ama ben beğendim , eşimde beğendi , sende bi bak istersen
Chicco Soft & Dream (Yumuşak & Rüya) Kanguru - e-bebek.com

Valla canim bilemedim. Bence de sertpesmesi gerek gihi geliyor ama bilemiyoruk... Aslinda bilen varsa bizi aydinlatsa cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…