bizde de durum aynı gibi başlarda yasaktı sonra eşim korktu heralde bebeğe bişey olur diye gerçi bende korkuyodum zaten bende hiiiiiiççççç istek yok bide geçen dr a sordum normal doğumu kolaylaştırıyormuş diye o da 7. aydan sonra yasakkk dedi =) eh doğumdan sonra lohusalık sonrada kayınvalidemler rahat vermez dün eşime diyorum ki seneye nisan da görüşürüz (kayınvalidemler memlekete gidince yani )
slm canım cevabın için teşekkür ederim. çok güzel şeyler yazmışsın herşeyin güzel gitmesine sevindim.dediğini deneyeceğim zaten nazlıyım ama bakalım artık ne olcak
kızlarrrrrrrrrrrr beterinde beteri var halinize şükredineşimle en son ocak 25 de birlikte olmuştuk trasferden 3-4 gün önceydi o gün bu gündür tık yok ve yasaklıyız
bide söylemesi ayıptır ben hiç olmadığım kadar arzuluyumsanırım hormonlardan ama nafileee bizde eşimle birlikte gün sayıyoruz hayalini kuruyoruz vallaaaa birbirimizi çok özledik gerçekten bunu söylemektende çekinmiyoruz çok şükür azıcık kaldı sabırrrrrrrrrr 3 aycık
senin işin de zormuş doğumdan sonra bir an önce göndermek lazım kayınvalideniherşey hepimiz için daha güzel olacak inşallahhh
kızlarrrrrrr nabersınızzz sıcaklardan gecelerı uyuyamıyordum artık dayanamadım gıttık klıma aldıkk dunya varmıs vallahıııı
Yasak olan her zaman daha cazip oluyor zaten:) ki normalde de 3-6 aylar arası hamile kadınlarda daha fazla istek oluyormuş. İlk 3 ay ve son 3 ay -belki biraz tedirginlikle beraber- azalıyormuş istekleri.
Size Allah kolaylık versin:)
kızlarrrrrrr nabersınızzz sıcaklardan gecelerı uyuyamıyordum artık dayanamadım gıttık klıma aldıkk dunya varmıs vallahıııı
canım 3kere yaptırdı dr um yok hiç bişey çıkmıyonormal değil bi idrar testi yaptır istersen ben bugün yaptırdım yarın sonucu alıcam ... daha wc den çıkmamla girmem bi oluyo , 2 gündürde çok kötü bıcaklar saplanıyo sanki...
evet bende öleyim idrar testi yapılıyo devamlı ama oda öle okadar kötü çıkmıyo idrar kültürüde normal çıktı hatta.. ama crp denilen şeyde enfeksiyon çıktı vucutta antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim. bu arada ben serklaj oldum operasyon yerimden kaynaklı diye düşünüyodum.
Benim yatak odamda klimaya ihtiyaç yok ama salonda akşam epeyce ihtiyaç oluyor. Uzanıyorum olmuyor, oturuyorum olmuyor, resmen göbeğimi sığdıramıyorum bir yere, anca klimayı açınca rahat ediyorum.
Camlarım çok büyük (genişlik 3.30, yükseklik 2.40 ve bu camdan 2 tane var.) tüm gün güneş salonun içinde. Şimdi eve gidince salona girince sanırsın hamama girdim:)
Valla ikimz de naz yapıyoruz olan eşime oluyor :)) Yazık adamcağıza... Benim de işte bu göğüsler böyle olunca diyorum ssütüm mü az olacak acaba?? Ama alakası var mı ki?? İsilik benim alnımda oluyor. Kuru sabunla sık sık yıkıyorum geçiyor. Sen de dene bunu. Sabun geçriyor isiliği :)
Doktorlar tehlikeli ya da özel durumlarda yasaklıyorlar zaten. Onun dışında bana doktorum rahim kasılıyor onun için sık sık ilişki önermiyoruz dedi. Ama bu rahim kasılmasının bebeğe zararı henüz tespit edilmemiş. Zaten bebek küçükken düşük tehlikesi olacağı zamanlarda ve artık büyükken son aylarda kadında istek olmuyormuş. Allah'ın hikmeti diyorum. Erkeklerde zaten en başından beri tedirgin oluyorlar hep.kızlarr halınıze sukredın bızde esımle en son 3 ayın bıtımınde beraber olmustukkk sonraa korktukkk vee halaa tık yok bır nefıs ıcın bebegımızı teklıkeye atamazdık
Hem bebeklerini hemde bizi düşünüyorlar:) Şu kocam göbelerimizle artık hareketlerimiz çok kısıtlandı. Tahmin edilebilir bir ağırlık var üzerimizde.arkadaşlar ilişkiden bahsedilmiş valla eşimle ilk hamilelğimde nerdeyse yapmadık bu sefer çok seyrekte olsa oluyo ama eşim isteiyo gibi benimde çünkü rahat hareket edemiyosun diyo adamların heveslerinimi kaçırıyoz ne hehe bizi düşünüyolar bene bebekten sonrada 40gün yasak sonra çıkaracısı:))))
Hastane için mi düşünüyorsun çikolatayı?
Ben herhalde cici cici minik kutulara çifte kavrulmuş lokum koyup dağıtacağım. Kutularıda mevlüt şekerlerinide kendim hazırlamayı düşünüyorum. Nikah şekerlerimi kendim yaptığımdan tecrübeliyim biraz:)
Yalnız kurabiyede istiyorum, çok hoşuma gidiyor. Aslında bir ara şeker hamurlu kurabiye deneyeyim lazım olur dedim ama kalıbını al, şeker hamurunu al.. masrafı çok olacak diye yapmamıştım. Onlarında ortalama fiyatı 5 lira falan oluyor. Lora Şeker diye netten satış sitesi var, orada kurabiyede var. Fiyatı daha makul, 3 lira. Ne yapsam bilemedim.
Kızlar Kızlar, 3.Trimester'e girdiiiim. Uuu baby diyorum! Nefes almak şimdiden zorlaştı, özellikle yemeği biraz fazla kaçırınca. Sizde de oluyor mu bu?
Şafak 90!
en son aşımı da oldum geldimm.... Taneciğimin kalbinin sesinide dinledim... Gene kafa aşağıda popo yukarda bu gidişle benim kız 9. aya girdikmi doğcak herhalde....
canım akıntın olur normal diyor benim doktor sadece sarı ve kokulu olursa söyle diyor...
Kızlar sizinde göğüsleriniz ağır geliyormu size südyensiz?
alt kısmı çok terliyo benim
arkadaşlar ilişkiden bahsedilmiş valla eşimle ilk hamilelğimde nerdeyse yapmadık bu sefer çok seyrekte olsa oluyo ama eşim isteiyo gibi benimde çünkü rahat hareket edemiyosun diyo adamların heveslerinimi kaçırıyoz ne hehe bizi düşünüyolar bene bebekten sonrada 40gün yasak sonra çıkaracısı:))))
kızlarr halınıze sukredın bızde esımle en son 3 ayın bıtımınde beraber olmustukkk sonraa korktukkk vee halaa tık yok bır nefıs ıcın bebegımızı teklıkeye atamazdık
arkadaşlar bide bişey sorucam bebekler doğar doğmaz kanguru kullanabilirmiyizki ben bu hafta alışverişe çıkıcamda alsammı ki...bana şart çünkü 3yaşında 1kızımdaha var...
deniycem inşallah işe yarar. bende o düşüncedeyim araştırdım sütün göğüs küçüklüğüyle alakası yokmuş. ama dolgunluk hissi felanda yok gayet yumuşak artık sertleşmesi gerekmezmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?