arkadaşlar bide bişey sorucam bebekler doğar doğmaz kanguru kullanabilirmiyizki ben bu hafta alışverişe çıkıcamda alsammı ki...bana şart çünkü 3yaşında 1kızımdaha var...
kızlar benimden dizden aşağı bacaklarım çok ağrıyor el uyuşmasına b12 verdi yanetki yaptı bıraktım sadece oroferon ve efap balık yağı kullanıyorum magnezyum alsam dedim gerek yok dedi nolucak benim bacaklarımdaki ağrı böyle acayip değişik bir ağrı sizlr hang marka kullanıyorsunuz bende almalımıyım çok ağrıyor uyutmayacak kaddar şuan bile çok ağrıyor fdaha pazara çıkıcam offfffff
kızlar carsıdan geldık son eksıklerımız olan lohusa pıjaması ıle emzırme sudyenını aldım bır ohh cektım
bende aldım emzirme sütyenini ancak şu an tam oluyor ve göğüsüm büyümedi ilerki dönemde olmayabilir göğüsüm büyür heralde. ben acele ettim bence, emzirme sütyeni göğüs süt dolduktan sonra alınsa daha sağlıklı diye düşünmeye başladım. tabii aldıktan sonraelimde kalcak galiba... güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
bunun aynısını aldım kızlar 92 dedı 75 e aldım almak ısteyenlere önerırım yerı ve duruşu çok guzel
Micro Viscon Süprem Loğusa Üçlü Pijama Takımı, Hamile & Lohusa Pijama Tk., BAHA
Arkadaslar lahusalik nekadar suruyor? Gecen bir arkadas benim uzun surdu lahusaligim falan dedi. Biri bana anlatabilir mi nedir nekadar surer diye. Bnim bildigim yeni dogum yapmis kadindir. Okdar. Uzun surmesini anlamadim.
bunun aynısını aldım kızlar 92 dedı 75 e aldım almak ısteyenlere önerırım yerı ve duruşu çok guzel
cnm benım göguslerım çok küçüktü 75 bedendı şimdi 90 tam gelıyor ben 95 beden aldım dahada buyumesın mumkunse :)))
kızlar oğlum canımı çok yakıyo yaa çok hareket ediyo batıyo kemikleri zıplıyom şuan yerimden sağ tarafımda ayakları galiba..
normalmi acıtması
normal normal benımde öyleydi ah uh diyodum iki gün hareketleri azaldı ne kadar üzüldümmmnazar değdi valla .. benım tekmelemese de sabah kalktığımda falan karnım acıyo
kızlar oğlum canımı çok yakıyo yaa çok hareket ediyo batıyo kemikleri zıplıyom şuan yerimden sağ tarafımda ayakları galiba..
normalmi acıtması
ayy maşallahbizimki niye büyümedi kara kara düşünüyoruz... benimde 75 di şimdi 80 ama bence büyümedi sırt genişledi diye 80 oldu. ve emzirme sütyenimde 80 büyüceğini varsayarsak kesin elimde kalcak:))) sen ii düşünmüşsün, eee tecrübeli hatunun hali bi başka :) bizim ilk bebeğimiz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?