valla oyle canım k.valıdem 2 kılo memelerın oldu zaten dıyor guluşuyoruz çok çok buyudu bende anlamadım bıde 2 tane 90 beden sutyen aldım ondada tasıyor gıbı duruyor çok hoşuma gıdıyor hep bunun hayalını kurmuştum
Ben geldim kızlardr a gitmiştik ya paşam çok sağlıklıymış nazar: boyunu gene söylemedi dr unuttu galiba ama 1400 civarı olmuş kilosu iyi dedi dr um ama paşam tersmiş şimdilik böyle giderse normal doğum olmaz dedi sezeryan olurmuş ama gerçi dönebilir dedi dr birde kasılmalarım var dedim idrar testi yaptırdı enfeksiyon var mı diye çünkü erken doğum riski varmış korktu biraz ama bir sorun çıkmadı ağustosun 14 bir sonraki randevumuz hem 32. hafta raporunu alcaz hemde nst ye bağlancaz inşallah aklıma bir şey gelmiyor akşama misafir var yemeğe şimdilik bu kadar
maşallah kuzuna, kocaman oldu annesi. allah kucağına almak nasip etsin vaktiyle.
32.hafta raporunu bağlı bulunduğumuz ssk ya mı yoksa işyerinin muhasebesinemi vereceğiz? bilgin var mı?
Valla bebişim benim bildiğim kadarıyla biz iş yerindeki sağlık odasına vericez şimdi izindeyim haftaya sorar öğrenir daha detaylı bilgi vermiyim yalancı olmayayım seni de yanlış yönlerdirmiyim:44:
kızlar birde bir şey sorcam akın ismi nasıl sizce eşim arda istiyordu bende berk ya da mert ama bugün akını bulduk nasıl güzel değil mi ben beğendim ya siz ne diyorsunuz
arkadaşlar bide bişey sorucam bebekler doğar doğmaz kanguru kullanabilirmiyizki ben bu hafta alışverişe çıkıcamda alsammı ki...bana şart çünkü 3yaşında 1kızımdaha var...
ben bizim şirkete güvenmiyorum da doğum izin belgemi imha ederler diye
sonra derler bize öyle bi belge vermedin diye
akın benim 6 yaşındaki yeğenimin ismi olmasına rağmen ben pek ısınamadım açıkçası.
3 ay daha geçti üzerindenböyle kalsalar ya keşke :)) hoş benimki daha büyümedi bile süt doldu mu peki göğüslerin. bu haftalarda olabiliyormuş bende akıcak kadar değilde göğüs uçlarımda beyaz akışkan olmayan bişeyler oluşuyor süt mü acaba bilmedim.
alya kuzuya bol bol süt olsun inşallah
Canim sen bir nusha surkete veriyosun oblar internetten isliyor sadece,ssk ya hastane orjinalini gonderiyor,sen de bir nushasini alabilirsin yine de...
cnm hanı akmıyor sutum ama göguslerım dolu dolu hergun vıine ve erık hoşafı içiyorum onun faydası sanırım:))
benim göguslerde de hic buyume yok, esim diyor bu gögusler bebisimizi doyurmaya yetmez diye
Benim de goguslerm bos sanki. Buyumus mubonu bile anlamiyorum bazen. Baxen de sisiyrlar... Acaba sut yapici sekilde mi beslenmeye baslamak gerek. Saglik ocaginda rezene cayi dediler ama su hosafi deniyimm. Hic de sevmem hosaf yaaaaa :) hani esek hosaftan ne anlar demisler ya esim de onu diyor bana. Faydaliysa ye diyor. Daha oncede duymustum cunku.
ssk ya kontrol olduğum hastane yolluyor yani doğru anlamış mıyım :)
şirkete bi güvensizlik var ki sorma şimdiden hakkımı yicekler diye korku sardı :))
Evet canim sen gidip sirkete vermek icin calisir raporu alacaksin ya hastane orjinalini vermeyip ssk ya gondericek,ben 5 hafta raporluydum 6.haftadan itibaren hastane hangi ssk ya baglisin demisti onlarda gondermisti sen yine sor ama emin ol
3 ay + 40 günkızlarrrrrrrrrrrr beterinde beteri var halinize şükredineşimle en son ocak 25 de birlikte olmuştuk trasferden 3-4 gün önceydi o gün bu gündür tık yok ve yasaklıyız
bide söylemesi ayıptır ben hiç olmadığım kadar arzuluyumsanırım hormonlardan ama nafileee bizde eşimle birlikte gün sayıyoruz hayalini kuruyoruz vallaaaa birbirimizi çok özledik gerçekten bunu söylemektende çekinmiyoruz çok şükür azıcık kaldı sabırrrrrrrrrr 3 aycık
canım kırkı çıkmak aslında pek te bebekle alakası olmayan bir durumdur. annenin kırkı çıkar aslında..40 gündür lohusalık..kanama falan olur ama bu süre hormonların düzelmesi için bir süredir ve kişiden kişiye değişebilir...ve cinsel ilişki o günler bitene kadar yasak...Arkadaslar lahusalik nekadar suruyor? Gecen bir arkadas benim uzun surdu lahusaligim falan dedi. Biri bana anlatabilir mi nedir nekadar surer diye. Bnim bildigim yeni dogum yapmis kadindir. Okdar. Uzun surmesini anlamadim.
kızlar oğlum canımı çok yakıyo yaa çok hareket ediyo batıyo kemikleri zıplıyom şuan yerimden sağ tarafımda ayakları galiba..
normalmi acıtması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?