2012 Ekim Anneleri

vişne ve erik hoşafı denemekte fayda var. çok takıldım bu aralar normal değil gibi. hani adet dönemindeki sertlik bile şu an yok bildiğin pamuk :))

aynen benimkilerde pamuk gibi hic sismedi bile, bide birinin kahverengi bölumu ötekinden daha buyuk gulsemmi aglasam mi bilemedim, umarim sekle girer su son zamanlarda

Arkadasim cok tesekkur ederim. Bunu anlamamisim ben. Acaba o arkadas ne demek istedi benim lahusaligim uzun surdu diyerek simdi onu anlamadim :s

kızlar selam..ben en son 4 temmuzda doktora gıttıgımde bana" senı 1 ay sonra tekrar alacağız" dedi "sonra 15 gunde bir geleceksin "dedi.:18: 1 agustosta randevum var ve ben o zaman 30.haftamın içinde olmuş olacağım ... ...aranızda 15 gün e düşen var mı ???tam olarak ne demek oluyor bu 15 günde bir muayne ..????

kızlar carsıdan geldık son eksıklerımız olan lohusa pıjaması ıle emzırme sudyenını aldım bır ohh cektım

hayırlı olsun canım nerden aldın ?? ya ben daha hiç birşey almadım ya ne emzirme sütyenım va ne geceliğim var bebeğede bir şey almadım daha 30.haftadan sonra alırım diyorum geç mi kaldım acaba :18:

Arkadaslar goguslerimin buyumedigini mayis annelerine sordum. Bu cevabi aldim. Cok sevindim :)

Arkadasim 30. Haftadan sonra 15te bire dusuyor diye biliyorum kontroller. Normal bir durum....

Kızlar banada bir cvp

son kontrolümde benide 20 gün sonrasına çağırdı endişe etme

Kızlar banada bir cvp

canım ben magnorm kullanıyorum çok memnunum sana neden gerek yok dedi ki acaba :26:

geçen ay bende de kasık kemiği ağrısı olmuştu..pelvik ve pubik ağrısı olması normal demişti hatta bu pubik ağrısı denilen ağrının merdiven çıktığımda ve ağır kaldırdığımda bacağa da vurabileceğini söylemişti...yorulma ve magnorma devam demişti

canım ok saol gerçekten çok kullanışlı bi ürüne benziyo incelicem bu ürünü...

anladım canım bende bugün bebek mağazasına danıştımda babasling yok dedi o fazla tutulmadı toplatıyolar dedi bende o yüzden kangruya dönmüştüm...

azraa tatlim nen suan hic ilac kullanmiyorum sadece hala bulantim oldugu icin bulanti ilaci kullaniyorum. benimde ayaklarim cok uyusuyor hatta degisik bi uyusma dun gece tam daliyorum hafifbi uyusma sizisiyla uyandim sanki bi anda dizimden asasi tutmuyor gibi anlamadim cumartesi kontrolumuz var gidince sorucam.

birde ben isal gibiyim kizlar yani cok kotu degil ama hafif mide bulantisi ve isal durumu var eltim meyveye dikkat et dedi meyvelerden oluyormus cok iyi yikiyorum ama burda herkesde isal ve karin agrisi varmis dr meyvelere dikkat edin demis. bugun bende meyve yedikden sonra bulantim cok arti nasil yapcam yaz gunu zaten tek yedigim meyveydi simdi onuda kesicem bi kacgun baklaim duzeliyormuyum.

şekerler hepinize günaydınlarrr dün oğluşuma bezini aldım prıma premıum care 54 lük 2 paket aldım ıslak mendil henüz almadım zaten ilk üç ay duru su pamuk ve zeytın yağı kullanıcam küvet kova maşrapasını aldım dalin şampuan ve sabun aldım kızlar çok heveslendim kendimi kaybettim akşamda chıcco ya gidip emzik ve biberon bakıcam içinizde yeni doğan için tavsiye edebileceğiniz özellikle emzik varmı bilgi verirseniz çok sevinirim

canım beni 4 hafta sonra çağırdı bakalım gittiğimde allah nasip ederse 32 haftalık olcazz sonrası sanırım 15 günde çağıracak benidee

hayırlı olsun canım nerden aldın ?? Ya ben daha hiç birşey almadım ya ne emzirme sütyenım va ne geceliğim var bebeğede bir şey almadım daha 30.haftadan sonra alırım diyorum geç mi kaldım acaba :18:
benimdeee bi o eksiklerimmm kaldııı birde süt pompası alıcam dahaaa birde sütü vitamın değerini kaybetmeden ısıtmak için mama ısıtma makınası alıcam çalışınca mecbur inş bol bol sütüm olurrda kuzumu iyi beslerim

Günaydınlar kızlar...
Bana ıslak mendillerini prima yeni doğan aldı annem ilaydacım onları kullanıcam onlar alkolsüz zaten.sırf su sanırım

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar...
Bana ıslak mendillerini prima yeni doğan aldı annem ilaydacım onları kullanıcam onlar alkolsüz zaten.sırf su sanırım

kuzum zaten 3 ay kadar evde olucam yaa dedim pamukla sileyim sonra işe başlayınca bende prima alkolsuz ıslak mendilden kullanıcam mecbur

kuzum zaten 3 ay kadar evde olucam yaa dedim pamukla sileyim sonra işe başlayınca bende prima alkolsuz ıslak mendilden kullanıcam mecbur

bende evde pamuk suyla temizliycem daha sağlıklı dışarı felan çıkarım diyede unibaby yeni doğan aldım 3 lü paket bi süre idare eder

Günaydın kızlar, haftasonunu iple çekiyorum resmen! Ctesi günü oğluşumun odasını almaya gideceğiz de. Kokusu falan iyice çıksın diye mobilyalar gelince 2 hafta dolap ve çekmeceleri ve pencereleri açık bırakıcam. Sonra da çamaşır yıkama ütüleme asma faslına geçerim daha da ağırlaşmadan. Rüyamda hep omzuma yatırmış şekilde görüyorum, sırtını okşuyorum, kokusunu duyuyorum ama hiç yüzünü göremedim Hep de aynı kıyafet var üstünde, ben hastane çıkışı değil de 0-3 aylık tulumlar aldım hep, masumcum belki hatırlarsın buluştuğumuz gün ben de carters bir tulum almıştım lacivertli kırmızılı beyazlı, işte hep o var üzerinde Ali'nin. 4 boyutluda son kontrolde doktor da ben de yüzünü eşime benzettik ama resmen bizimle cee oynadığı için görüntüyü yakalamak mümkün olmadı. Kızımı da babasının kopyası çıkardığım için iki kardeş birbirine benzeyecekler inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…