vişne ve erik hoşafı denemekte fayda var. çok takıldım bu aralar normal değil gibi. hani adet dönemindeki sertlik bile şu an yok bildiğin pamuk :))
3 ay + 40 gün
canım kırkı çıkmak aslında pek te bebekle alakası olmayan bir durumdur. annenin kırkı çıkar aslında..40 gündür lohusalık..kanama falan olur ama bu süre hormonların düzelmesi için bir süredir ve kişiden kişiye değişebilir...ve cinsel ilişki o günler bitene kadar yasak...
bende olmuyor.ama olacak,kaçınılmaz bir durum.. kocaman çocuk..elini kolunu ayaklarını herhangi bir organımıza dayayacak ve bu da genelde kaburgalara baskı olarak gerçekleşecek..bazen öyle bir dayayacak ki nefesimiz kesilecek..
kızlar carsıdan geldık son eksıklerımız olan lohusa pıjaması ıle emzırme sudyenını aldım bır ohh cektım
Benim goguslerim hamileligin sonuna kadar ancak 80 beden olmustur,normalde 75 bedendim.dogumdan sonra resmen bir anda buyudu,catlaklari farkedemedim bile,o kadar hizli oldu.Sutum kuzuma yetiyo cok sukur.Bir arkadasimin hic buyumedi baksan bu neresiyle emziriyo dersin,masallahi var kizi hemtombis hem cok enerjik.Yani gogusunbuyumesiyle sutun cok alakasi yok,rahat olun.Bu arada dogumunuza cok var daha,buyur merak etmeyinAllahsaglicakla kavustursun kuzulariniza
kızlar selam..ben en son 4 temmuzda doktora gıttıgımde bana" senı 1 ay sonra tekrar alacağız" dedi "sonra 15 gunde bir geleceksin "dedi.:18: 1 agustosta randevum var ve ben o zaman 30.haftamın içinde olmuş olacağım ... ...aranızda 15 gün e düşen var mı ???tam olarak ne demek oluyor bu 15 günde bir muayne ..????
kızlar benimden dizden aşağı bacaklarım çok ağrıyor el uyuşmasına b12 verdi yanetki yaptı bıraktım sadece oroferon ve efap balık yağı kullanıyorum magnezyum alsam dedim gerek yok dedi nolucak benim bacaklarımdaki ağrı böyle acayip değişik bir ağrı sizlr hang marka kullanıyorsunuz bende almalımıyım çok ağrıyor uyutmayacak kaddar şuan bile çok ağrıyor fdaha pazara çıkıcam offfffff
kızlar selam..ben en son 4 temmuzda doktora gıttıgımde bana" senı 1 ay sonra tekrar alacağız" dedi "sonra 15 gunde bir geleceksin "dedi.:18: 1 agustosta randevum var ve ben o zaman 30.haftamın içinde olmuş olacağım ... ...aranızda 15 gün e düşen var mı ???tam olarak ne demek oluyor bu 15 günde bir muayne ..????
Kızlar banada bir cvp
canım ok saol gerçekten çok kullanışlı bi ürüne benziyo incelicem bu ürünü...bak canım bende babasling alıcaktım ama güvenemedim ona , bu kangruyu buldum , baya kullanışlı gibi , kapalı durduğuna bakma o kış için öyle yazın kıvrılıyor , birde hem düz hem ters hem sırtta kullanılabiliyormuş , birde yenidoğan bebekler için yatar pozisyondada kullanılabiliyor yazıyo , ne kadar kullanışlı bilemem tabi denemeden ama ben beğendim , eşimde beğendi , sende bi bak istersen
Chicco Soft & Dream (Yumuşak & Rüya) Kanguru - e-bebek.com
kanguru almasan iyi edersin, bebeğin omurgasına yük binmemesi lazım. Doğumdan itibaren kullanmak istiyorsan sling'leri öneririm, hem de bebek anne karnındaki formunda taşındığından rahat ediyor. Bendeki Baba-Sling marka.Yalnız bunları gerçekten doğumdan itibaren kullanmaya başlamak lazım, çünkü birkere özgürlüğe alışınca daha da içine girmiyorlar:) Ben 3 aylıkken almıştım, isyan etti kızım, başaramadık, ama doğumdan itibaren kullananlar memnundu
canım beni 4 hafta sonra çağırdı bakalım gittiğimde allah nasip ederse 32 haftalık olcazz sonrası sanırım 15 günde çağıracak benideekızlar selam..ben en son 4 temmuzda doktora gıttıgımde bana" senı 1 ay sonra tekrar alacağız" dedi "sonra 15 gunde bir geleceksin "dedi.:18: 1 agustosta randevum var ve ben o zaman 30.haftamın içinde olmuş olacağım ... ...aranızda 15 gün e düşen var mı ???tam olarak ne demek oluyor bu 15 günde bir muayne ..????
benimdeee bi o eksiklerimmm kaldııı birde süt pompası alıcam dahaaa birde sütü vitamın değerini kaybetmeden ısıtmak için mama ısıtma makınası alıcam çalışınca mecbur inş bol bol sütüm olurrda kuzumu iyi beslerimhayırlı olsun canım nerden aldın ?? Ya ben daha hiç birşey almadım ya ne emzirme sütyenım va ne geceliğim var bebeğede bir şey almadım daha 30.haftadan sonra alırım diyorum geç mi kaldım acaba :18:
Günaydınlar kızlar...
Bana ıslak mendillerini prima yeni doğan aldı annem ilaydacım onları kullanıcam onlar alkolsüz zaten.sırf su sanırım
kuzum zaten 3 ay kadar evde olucam yaa dedim pamukla sileyim sonra işe başlayınca bende prima alkolsuz ıslak mendilden kullanıcam mecbur
bende evde pamuk suyla temizliycem daha sağlıklı dışarı felan çıkarım diyede unibaby yeni doğan aldım 3 lü paket bi süre idare eder
canım unıbaby 3lü paketi 16 tl ydi sen ne kadar aldın bana biraz pahalı gelmişti normalmı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?