2012 Ekim Anneleri

canımm allah içinize sindirsin inşş güle güle kullansın inş alacağınız bebek odasını

Günaydın kızlar bir şey sorcam cicişler sayfasına resim eklicektim ama beceremedim :44::44::44: şu teknolojiyi anlamıyorum ben ya beceremedim ya resimlerin yanında ünlem vardı resim çok büyük yazıyor ne yapmam lazım şimdi bana yardım edebilir misiniz???

günaydın güzeller uyanamadım daha ben ya

artık gece uykusu saçma sapan bi hal aldı canım bi uyuyorum wc için kalkıyorum tekrar uyuyorum krampla uyanıyorum tekrar uyuyorum sıcakdan ter içinde uyanıyorum aslında çok uykum var ama sabaha kadar harp halindeyim yatakda tam uykuya dalıyorum alarm çalıyo işe gitme zamanı delircekdim bu gece:18::18:

bende yıkayıp ütülemek için annemin gelmesini bekliyim diyodum ama 36. hafta falan olcak o zaman artık

en iyisi bu ay sonu halledeyim diyorum herşeyi ,32.haftada herşeyimiz hazır olsun

bi de sizde de bu duygu var mı kızlar? ben oğluşum 36-37. haftalarda doğsun istiyorum, gelsin biranönce ,öyle 40ı falan beklemeyelim

izne çıkayım 1 hafta sonra doğsun hemen hem evde doğmasını beklemek zor gelicek ,hem oğlumla geçircek daha az zamanımız olcak geç doğarsa

canım hayırlısı ile alında kurun güzel güzel:) bizde geçen cumartesi almaya gitmiştik. adam bize 20 güne filan gelir demişti. dün aradılar biz mobilyaları getirioruz diye biz şok..neyse eşim yakındı eve, gitti de işte kuruldu mobilyalar. odamız biraz küçük:44: azcık daraldı gibi ama gözümüz alışır herlade zamanla..içini sildik temizledik bi güzel. açtık kapaklarını pencereyide..hava esiodu zaten gece. havalansın dedik. bi iki hafta kadar bizde havalandırcaz. sonra aynen yavaştan aldığımız kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başlarız..çok güzel bir duyguymuş..allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı evimize getirmeyi odalarında yataklarında yatırmamızı nasip etsin

kendi gelirse tamam da, benimkiler hep sezaryendi canım o yüzden de sancılara kadar değilse bile durduğu kadar dursun diyorum. Kızımı miyadından 9 gün önce dünyaya getirdim,39. haftada, oğlumu da miyadından 6 gün önce, 40.haftada getireceğim inşallah. Doktorum planlı sezaryen olacakların son ana kadar beklemesini uygun bulmuyor.

günaydın kızlar ben 27 inci haftamın içindeyim 66 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 7 kilo aldım sizlerde durum nasıl bu ara kilo alımım arttı maşşallah her çıktığımda farklı bi kilo görüyorum tartıda

günaydın..
bende 70 ile başladım şu an 75 im
bence gayet iisin

Kızlar Bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz???

prima kesinlikle! 8 aylıktan sonra da huggies. Prima yumuşacık, ilk başlar için uygun ama ek gıdalara başlayıp çiş ve kaka miktarı arttıkça prima taşırıyor, o zaman huggiese geçeceğim. Ayları tahmini yazdım, sonuçta her bebekte değişebilir.Ama kızımdan hatırladığım 4 no.ları hep huggies almıştım. 3ler galiba prima ve huggies karışıktı.

Bende mecburen sezaryen olacaksam sancı çekesiye kadar beklemeyi düşünüyordum. Doktorumla konuşmadım henüz, çok erken daha diyor. Ama benim bebeğim sanki makat pozisyonunda kalacakmış gibi geliyor bana. İşte sezaryen olursam sancı ile bende bebekte doğuma hazırlansın istiyordum.

günaydın kızlar bende sonunda verdıgım 5 kılonun 2 sını gerı aldım
doktor bana ne yersen ye yeterkı ye artık dıye fırca attı kontrole gıttıgımızde.hersey serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…