- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın kızlar, haftasonunu iple çekiyorum resmen! Ctesi günü oğluşumun odasını almaya gideceğiz de. Kokusu falan iyice çıksın diye mobilyalar gelince 2 hafta dolap ve çekmeceleri ve pencereleri açık bırakıcam. Sonra da çamaşır yıkama ütüleme asma faslına geçerim daha da ağırlaşmadan. Rüyamda hep omzuma yatırmış şekilde görüyorum, sırtını okşuyorum, kokusunu duyuyorum ama hiç yüzünü göremedimhep de aynı kıyafet var üstünde, ben hastane çıkışı değil de 0-3 aylık tulumlar aldım hep, masumcum belki hatırlarsın buluştuğumuz gün ben de carters bir tulum almıştım lacivertli kırmızılı beyazlı, işte hep o var üzerinde ali'nin. 4 boyutluda son kontrolde doktor da ben de yüzünü eşime benzettik ama resmen bizimle cee oynadığı için görüntüyü yakalamak mümkün olmadı. Kızımı da babasının kopyası çıkardığım için iki kardeş birbirine benzeyecekler inşallah!
günaydın güzeller uyanamadım daha ben ya
Günaydın kızlar, haftasonunu iple çekiyorum resmen! Ctesi günü oğluşumun odasını almaya gideceğiz de. Kokusu falan iyice çıksın diye mobilyalar gelince 2 hafta dolap ve çekmeceleri ve pencereleri açık bırakıcam. Sonra da çamaşır yıkama ütüleme asma faslına geçerim daha da ağırlaşmadan. Rüyamda hep omzuma yatırmış şekilde görüyorum, sırtını okşuyorum, kokusunu duyuyorum ama hiç yüzünü göremedimHep de aynı kıyafet var üstünde, ben hastane çıkışı değil de 0-3 aylık tulumlar aldım hep, masumcum belki hatırlarsın buluştuğumuz gün ben de carters bir tulum almıştım lacivertli kırmızılı beyazlı, işte hep o var üzerinde Ali'nin. 4 boyutluda son kontrolde doktor da ben de yüzünü eşime benzettik ama resmen bizimle cee oynadığı için görüntüyü yakalamak mümkün olmadı. Kızımı da babasının kopyası çıkardığım için iki kardeş birbirine benzeyecekler inşallah!
günaydın güzeller uyanamadım daha ben ya
bende yıkayıp ütülemek için annemin gelmesini bekliyim diyodum ama 36. hafta falan olcak o zaman artık
en iyisi bu ay sonu halledeyim diyorum herşeyi ,32.haftada herşeyimiz hazır olsun
bi de sizde de bu duygu var mı kızlar? ben oğluşum 36-37. haftalarda doğsun istiyorum, gelsin biranönce ,öyle 40ı falan beklemeyelim
izne çıkayım 1 hafta sonra doğsun hemenhem evde doğmasını beklemek zor gelicek ,hem oğlumla geçircek daha az zamanımız olcak geç doğarsa
Kızlar Bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz???
günaydın kızlar ben 27 inci haftamın içindeyim 66 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 7 kilo aldım sizlerde durum nasıl bu ara kilo alımım arttı maşşallah her çıktığımda farklı bi kilo görüyorum tartıda
kızlar bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz???
canım ben de prima premıum care aldım 2 paket bakalım iyi gelirse devam edicem gelmezse başka markalarda denerim
kendi gelirse tamam da, benimkiler hep sezaryendi canım o yüzden de sancılara kadar değilse bile durduğu kadar dursun diyorum. Kızımı miyadından 9 gün önce dünyaya getirdim,39. haftada, oğlumu da miyadından 6 gün önce, 40.haftada getireceğim inşallah. Doktorum planlı sezaryen olacakların son ana kadar beklemesini uygun bulmuyor.
gunaydınnnnnn
ruyamda kızımı gördumm nasıl emzırıyordum çok guzeldı yaaa cın gıbıydı bakışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?