2012 Ekim Anneleri

Günaydın kizlar bugün erkenciyiz uyuyamadik
canim52 ile hamile kaldım suan 66,5 cikiyorum

fotoyu paintle aç. save as yapıp kopyala. resize(yeniden boyutlandır) kısmına gelip 30 yaz sonra da resmi kaydet. Kaydettiğin bu resmi ekle olur o zaman.

tatlim senin bir kizin varmis birde oglun olucak ne guzel benimde bir oglum var simdi allahin izniyle bir kizim olucak bende sezeryan olucam hatta onumuzdeki hafta hastanemize gidip bakicaz.

kizlar ne guzel hazirliklar bitiyor bense daha yolun basindayim bu sicaklardan cikamiyorum hic hemde esim cok yogun insallah yarindan sonra biraz rahatliyor isleride bende ona gore alicam biseyler simdilik hastane cikisi battaniye bebek yorgani aldim okadar daha almam gereken cok sey varda nerden baslayacagim bilemedim.

birde benim turkiye isim var daha karar veremedim dogumu burdami yapsam turkiyeyemi gitsem.

bende canbebe ve pampers yeni dogan almayi dusunuyorum burda bu iki markanin iyi bazen pampers cakma cikiyor burda en iyi marka canbebe sanirim onu kullanirim.

bende 56-57 kilo ile hamile kaldim simdi 61 kiloyum 70 gelmeden dogururum heralde...

günaydın kızlar bende sonunda verdıgım 5 kılonun 2 sını gerı aldım
doktor bana ne yersen ye yeterkı ye artık dıye fırca attı kontrole gıttıgımızde.hersey serbest

evet evet ye canım ben kiloyu düşündüğüm zaman okuduğum yazılardaki şu ibare aklıma geliyo hep

Annenin kilo alımı ve yediği besinler bebek için HAYATİ önem taşır.

O yüzden napalım kaç alırsak alıcaz artık.

tugceserdar aynı sitedeydik senle 1 demi 2 de misin sen?

Aramızda 2defa anne olanlar var sezaryanda dogum sonrası cok ağrı oluyormu birde kac Gunsonra ayağa kalktiniz

günaydınn...
şimdi uyanamıyoruz yakında uyuyamiycaz :))
sen çalışıyormuydun?

çalışıyorum canım hergün işe gelince takvimime bir çizik atıyorum geçmiyo sanki vakit. şafak 43 doğum iznine

76 kiloyla hamile kaldım canım 30. haftamdayım kilom 82. 6 kilo almışım

günaydınn...
şimdi uyanamıyoruz yakında uyuyamiycaz :))
sen çalışıyormuydun?

çalışıyorum canım hergün işe gelince takvimime bir çizik atıyorum geçmiyo sanki vakit. şafak 43 doğum iznine

76 kiloyla hamile kaldım canım 30. haftamdayım kilom 82. 6 kilo almışım

bebegımın kılosu gayet ıyı ben kendıme degıl kızıma almsım kılo.evet cnm ben 2 etaptayım

valla nerede doğum ve sonrasında bakım koşulları, icabında yenidoğan yoğun bakım falan daha iyiyse orayı tercih et, sonuçta yanında bir tane refakatçi olsa yeter.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

bende molfix alıp onunla devam etmek istiyorum

2 paket göbek oyuntulu yenidoğan alırım sonra normaline dönerim

prima gerçektende dışarı sızıntı yapıyor ve bebek bir kere çiş yapsa çok pis kokuyor çünkü parfümlü

benim 3 tane minik yeğenim var gelinlerimiz hepsi denedi aynı sonuca vardılar şu an molfix kullanıyorlar

maşşallah meleklerimize alsınlar kilo tombiş olsunlar inşallah :)
bebek odasının resimleri koyduğunda evi tanıdım hemen ben zaten :)
bende 1.etaptayım.

malesef hepımız bır ornek oldugumuz ıcın tanınıyor evler.valla snın etapta olmayı hıc ıstemezdım.kıra kadar aidat allah kolaylık versın.sen cocuk odasını yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…