günaydın kızlar ben 27 inci haftamın içindeyim 66 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 7 kilo aldım sizlerde durum nasıl bu ara kilo alımım arttı maşşallah her çıktığımda farklı bi kilo görüyorum tartıda
Günaydın kızlar bir şey sorcam cicişler sayfasına resim eklicektim ama beceremedim :44::44::44: şu teknolojiyi anlamıyorum ben ya beceremedim ya resimlerin yanında ünlem vardı resim çok büyük yazıyor ne yapmam lazım şimdi bana yardım edebilir misiniz???
kendi gelirse tamam da, benimkiler hep sezaryendi canım o yüzden de sancılara kadar değilse bile durduğu kadar dursun diyorum. Kızımı miyadından 9 gün önce dünyaya getirdim,39. haftada, oğlumu da miyadından 6 gün önce, 40.haftada getireceğim inşallah. Doktorum planlı sezaryen olacakların son ana kadar beklemesini uygun bulmuyor.
Kızlar Bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz???
günaydın kızlar bende sonunda verdıgım 5 kılonun 2 sını gerı aldım
doktor bana ne yersen ye yeterkı ye artık dıye fırca attı kontrole gıttıgımızde.hersey serbest
günaydınn...
şimdi uyanamıyoruz yakında uyuyamiycaz :))
sen çalışıyormuydun?
günaydın kızlar ben 27 inci haftamın içindeyim 66 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 7 kilo aldım sizlerde durum nasıl bu ara kilo alımım arttı maşşallah her çıktığımda farklı bi kilo görüyorum tartıda
günaydınn...
şimdi uyanamıyoruz yakında uyuyamiycaz :))
sen çalışıyormuydun?
evet evet ye canım ben kiloyu düşündüğüm zaman okuduğum yazılardaki şu ibare aklıma geliyo hep
Annenin kilo alımı ve yediği besinler bebek için HAYATİ önem taşır.
O yüzden napalım kaç alırsak alıcaz artık.
tugceserdar aynı sitedeydik senle 1 demi 2 de misin sen?
tatlim senin bir kizin varmis birde oglun olucak ne guzel benimde bir oglum var simdi allahin izniyle bir kizim olucak bende sezeryan olucam hatta onumuzdeki hafta hastanemize gidip bakicaz.
kizlar ne guzel hazirliklar bitiyor bense daha yolun basindayim bu sicaklardan cikamiyorum hic hemde esim cok yogun insallah yarindan sonra biraz rahatliyor isleride bende ona gore alicam biseyler simdilik hastane cikisi battaniye bebek yorgani aldim okadar daha almam gereken cok sey varda nerden baslayacagim bilemedim.
birde benim turkiye isim var daha karar veremedim dogumu burdami yapsam turkiyeyemi gitsem.
maşşallah meleklerimize alsınlar kilo tombiş olsunlar inşallah :)bebegımın kılosu gayet ıyı ben kendıme degıl kızıma almsım kılo.evet cnm ben 2 etaptayım
Kizlar normalim sezaryanmi dusunuyorsunuz
maşşallah meleklerimize alsınlar kilo tombiş olsunlar inşallah :)
bebek odasının resimleri koyduğunda evi tanıdım hemen ben zaten :)
bende 1.etaptayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?