2012 Ekim Anneleri

Aramızda 2defa anne olanlar var sezaryanda dogum sonrası cok ağrı oluyormu birde kac Gunsonra ayağa kalktiniz

cnm ılk dogumum epidurel sezeryan oldum ınankı ne agrım ne sızım oldu öyle aksam 9,30 ta dogum yaptım 11 e dogru 3 kat asagıya ındım oglumun yanına 2 gun hastanede kaldım hıç yatmadım yatamadım normaldede hareketlıyımdır.herkes normal dogum yaptım sanıyordu.pazar dogum yaptım cuma gunu esımle carsıya ınıp gezdık magazaları dolastık ve bız ogun esımle bırlıkte olmuştuk ozaman cahıldık lohusalık nedır bılmıyorduk kımse bıze bışı dememıştı

arkadaşım da haziranda sezeryanla doğum yaptı ,3. gün gittik ayaklanmış geziniyodu. şaşırmıştım bende ne çabuk kalktın diye

canım epidurelde uyanık oluyosun demı.ben uyanık olursam pıskolojık olarak kaldıramam bu amelıyatı dıye dusunuyorum.

Kizlar normal dogum iyi güzelde alt taraftan dikiş cok oluyormuş oturmakta tuvalette insan zorlaniyormus bende cok kararsizim

Kizlar normal dogum iyi güzelde alt taraftan dikiş cok oluyormuş oturmakta tuvalette insan zorlaniyormus bende cok kararsizim

korkutma beni

annem teyzelerim hepsi çok zor doğum yapmışlar ama yine de annemle teyzem normal doğum diyor, diğer teyzem kesinlikle sezeryan diyor :44:

malesef hepımız bır ornek oldugumuz ıcın tanınıyor evler.valla snın etapta olmayı hıc ıstemezdım.kıra kadar aidat allah kolaylık versın.sen cocuk odasını yaptın mı?
evet canım aidatları bizim acayip artttırdılar bizim kendi evimiz olmasa değiştirmeyi bile düşünebilirdik :) sanki avrupa konutlarında oturuyoruz !!!
Bebek odasını agustos başı sipariş vericez 1 ayda gelse eylülde gelmiş oluyo ekim 23te doğum ozamana kadarda yetişir herşey diye düşünüyoruz, 2 3 model var aklımızda birisi bu Bebek Odası Takımı (Bebe_06)

canım epidurelde uyanık oluyosun demı.ben uyanık olursam pıskolojık olarak kaldıramam bu amelıyatı dıye dusunuyorum.

cnm evet uyanık oluyorsun anlamıyorsunkı bışı drun sureklı konuşuyor bana sakınlestırıcı vermışlerdı oyuzden ben çok gulmuştum dr sıbel gulme bak yanlış dıkıcem demıştı ve hangı ara dıktı hatırlamıyorum bıle.gercı 2 ser tane baslarda dıkış oldu dıger tarafı yapıştırmaydı benım.şimdi hiç izim yok cnm

bende kaldıramam kesinlikle sezeryan derlerse genel anestezi istiycem dokunmalarını hissedersem kötü olurum ben bide masada benle uğraşmasınlar

arkadaşlar meraba dün ana haberleri izleyen varmı doğum izni ile ilgili haber çıkmış 6 aya çıktı diye bilgisi olan varmı? bilgisi olan bana açıklayabilirmi

çınarefe cnm hiç mi duymadın kız 40 çıkmadan o iş yapılmaz diye
hehe güldüm yaaa
kızlar bilmeyen varsa burdanda söyleyelim
40 gün ilişkiye girilmez dinende böyle..

cok sorunlar cıkmaya basladı bende keske burdan ev almasaydık dıyorum bazen aslında cokta ıcıme sınerek almıstık.alıgımda daha 6 aylık evlıydım.gec teslımler daıre sorunlarını gectım.bırde su sıra yasanan olaylar benı bezdırdı yanı.bu odayı bende dusunmustum ama benımkı cok uyguna geldı bende ıstıkbalden aldım 720 tl ye.besıgı ıstersen sallanıyor ıstersen sabıt 2 kapılı dolabı bırde nerdeyse dolabın boyunda şifonyerı.

çınarefe cnm hiç mi duymadın kız 40 çıkmadan o iş yapılmaz diye
hehe güldüm yaaa
kızlar bilmeyen varsa burdanda söyleyelim
40 gün ilişkiye girilmez dinende böyle..

evet bende duymuştum ama doğum öncesi ilişki iyi demişlerdi bana normal doğumu kolaylaştırıyomuş ben pek anlam veremedim ama annem felan öyle demişti

arkadaşlar meraba dün ana haberleri izleyen varmı doğum izni ile ilgili haber çıkmış 6 aya çıktı diye bilgisi olan varmı? bilgisi olan bana açıklayabilirmi

bende şimdi internetten baktım...kürtaj yasası yazın ayrıntılar var ama maalesef diyorki eğer doğru ise meclis kapalı olduğu için meclis tatilden dönünce netleşecekmiş. 1 ekimde TBMM tatil dönüşü diyor...Allahım inşallah hızlı bir şekilde hemen çıkartırlar... günlük süt iznide 1,5 saatten 2 saate çıkacakmış.... ya şimdi benim merak ettiğim şu eğer bu yasa biz izindeyken yada doğum yaptıktan sonra çıkarsa bizi kapsarmı lütfen herkes araştırsın paylaşalım valla şuanda bu çok önemli bir gelişme eğer olursa...

valla bende normal doğum istiyorum allah kısmet ederse ama olmazsada epidural sezeryan istiyorum çünkü genel anesteziden korkuyorum.... Göreyim bileyim napıyorlar nediyorlar anlamam lazım.....

Bırakın 6 ayı bana 4 ay bile izin vermiyorlar..
en fazla 1 ay dedi yada tazminatını verelim idare eder seni dediler...
anlayacağınız sanırım işten çıkıyorum.moralim çok bozuk anlatmadım topicte ama..

kımseyı korkutmak ıstemıyorum ama merakta edıyorum sonucta hıc ses felan duymuyomusun sana dokunduklarını felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…