Aramızda 2defa anne olanlar var sezaryanda dogum sonrası cok ağrı oluyormu birde kac Gunsonra ayağa kalktiniz
cnm ılk dogumum epidurel sezeryan oldum ınankı ne agrım ne sızım oldu öyle aksam 9,30 ta dogum yaptım 11 e dogru 3 kat asagıya ındım oglumun yanına 2 gun hastanede kaldım hıç yatmadım yatamadım normaldede hareketlıyımdır.herkes normal dogum yaptım sanıyordu.pazar dogum yaptım cuma gunu esımle carsıya ınıp gezdık magazaları dolastık ve bız ogun esımle bırlıkte olmuştuk ozaman cahıldık lohusalık nedır bılmıyorduk kımse bıze bışı dememıştı
cnm ılk dogumum epidurel sezeryan oldum ınankı ne agrım ne sızım oldu öyle aksam 9,30 ta dogum yaptım 11 e dogru 3 kat asagıya ındım oglumun yanına 2 gun hastanede kaldım hıç yatmadım yatamadım normaldede hareketlıyımdır.herkes normal dogum yaptım sanıyordu.pazar dogum yaptım cuma gunu esımle carsıya ınıp gezdık magazaları dolastık ve bız ogun esımle bırlıkte olmuştuk ozaman cahıldık lohusalık nedır bılmıyorduk kımse bıze bışı dememıştı
Kizlar normal dogum iyi güzelde alt taraftan dikiş cok oluyormuş oturmakta tuvalette insan zorlaniyormus bende cok kararsizim
evet canım aidatları bizim acayip artttırdılar bizim kendi evimiz olmasa değiştirmeyi bile düşünebilirdik :) sanki avrupa konutlarında oturuyoruz !!!malesef hepımız bır ornek oldugumuz ıcın tanınıyor evler.valla snın etapta olmayı hıc ıstemezdım.kıra kadar aidat allah kolaylık versın.sen cocuk odasını yaptın mı?
canım epidurelde uyanık oluyosun demı.ben uyanık olursam pıskolojık olarak kaldıramam bu amelıyatı dıye dusunuyorum.
canım epidurelde uyanık oluyosun demı.ben uyanık olursam pıskolojık olarak kaldıramam bu amelıyatı dıye dusunuyorum.
arkadaşlar meraba dün ana haberleri izleyen varmı doğum izni ile ilgili haber çıkmış 6 aya çıktı diye bilgisi olan varmı? bilgisi olan bana açıklayabilirmi
evet canım aidatları bizim acayip artttırdılar bizim kendi evimiz olmasa değiştirmeyi bile düşünebilirdik :) sanki avrupa konutlarında oturuyoruz !!!
Bebek odasını agustos başı sipariş vericez 1 ayda gelse eylülde gelmiş oluyo ekim 23te doğum ozamana kadarda yetişir herşey diye düşünüyoruz, 2 3 model var aklımızda birisi bu Bebek Odası Takımı (Bebe_06)
çınarefe cnm hiç mi duymadın kız 40 çıkmadan o iş yapılmaz diye
hehe güldüm yaaa
kızlar bilmeyen varsa burdanda söyleyelim
40 gün ilişkiye girilmez dinende böyle..
arkadaşlar meraba dün ana haberleri izleyen varmı doğum izni ile ilgili haber çıkmış 6 aya çıktı diye bilgisi olan varmı? bilgisi olan bana açıklayabilirmi
cnm evet uyanık oluyorsun anlamıyorsunkı bışı drun sureklı konuşuyor bana sakınlestırıcı vermışlerdı oyuzden ben çok gulmuştum dr sıbel gulme bak yanlış dıkıcem demıştı ve hangı ara dıktı hatırlamıyorum bıle.gercı 2 ser tane baslarda dıkış oldu dıger tarafı yapıştırmaydı benım.şimdi hiç izim yok cnm
yok tatlım biz doğum sonrasından bahsediyoruz loğusalıkta..evet bende duymuştum ama doğum öncesi ilişki iyi demişlerdi bana normal doğumu kolaylaştırıyomuş ben pek anlam veremedim ama annem felan öyle demişti
daha yasa tasarı halinde bildiğim kadarıyla ,keşke onaylansa da bize de vursa bu şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?