Bırakın 6 ayı bana 4 ay bile izin vermiyorlar..
en fazla 1 ay dedi yada tazminatını verelim idare eder seni dediler...
anlayacağınız sanırım işten çıkıyorum.moralim çok bozuk anlatmadım topicte ama..
yok tatlım biz doğum sonrasından bahsediyoruz loğusalıkta..
kizlar normalim sezaryanmi dusunuyorsunuz
anlayacağınız sanırım işten çıkıyorum.moralim çok bozuk anlatmadım topicte ama..
bırakın 6 ayı bana 4 ay bile izin vermiyorlar..
En fazla 1 ay dedi yada tazminatını verelim idare eder seni dediler...
Anlayacağınız sanırım işten çıkıyorum.moralim çok bozuk anlatmadım topicte ama..
cok sorunlar cıkmaya basladı bende keske burdan ev almasaydık dıyorum bazen aslında cokta ıcıme sınerek almıstık.alıgımda daha 6 aylık evlıydım.gec teslımler daıre sorunlarını gectım.bırde su sıra yasanan olaylar benı bezdırdı yanı.bu odayı bende dusunmustum ama benımkı cok uyguna geldı bende ıstıkbalden aldım 720 tl ye.besıgı ıstersen sallanıyor ıstersen sabıt 2 kapılı dolabı bırde nerdeyse dolabın boyunda şifonyerı.
bende sun okudum bu haberi tbmm açıldığında yasa kabul edilecekmiş yetişmemiş tbmm ne zaman açılacakki inş eylülde açılırda yasa kabul edilir bizide kapsar bende 6 ay kullanamam belki ama en azından 4 ay felan alabilirim belki
dün annem aradı böle böle ama tam dinleyemedim araştır dedi sevinmiştim bende nasıl olacakmış peki:) detaylarını biliyomusun?
Aramızda 2defa anne olanlar var sezaryanda dogum sonrası cok ağrı oluyormu birde kac Gunsonra ayağa kalktiniz
valla nerede doğum ve sonrasında bakım koşulları, icabında yenidoğan yoğun bakım falan daha iyiyse orayı tercih et, sonuçta yanında bir tane refakatçi olsa yeter.
o ne öyle yaa cnm nasıl insan bunlar biz daha izin olayını konuşmadık belkim aynı şeyleri bende yaşarım bilemicem ben son1 aya kadar çalışıp 3 ay sonra kullanayım diyorum kendimce ama bilmiyorum patronum ne der doğumdan sonra 1 ayda kırkın bile çıkmıcak o neymiş öyle ayıp valla yazık bu insanlara
çıkartamazki hiç gelmeyin bence öyle baskılara...kolaysa çıkartsın şuanda annenin doğum izni bitene kadar kimse çıkartamaz hatta süt izni bitene kadar ama hadi süt izninde bişiler yaapbiliyorlar ama eğer izin vermiyoruz çıkartırız derlerse çıkartsın...iş mahkemeleri işçinin ve annenin yanında...hep tazminat alırsınız hem kötü niyetli davranıştan ayrıca tazminat hemde işe iadeniz yapılır o işler o kadar kolay değil..
ama bu senin yasal hakkın niye böle bişeye müsade etmiyorlar?
nasıl vermiyorlar :S hoş bende sorun yaşıyor gibiyim. yerine 4 ay kimi getircez 4 ay sonu o kişiye çık mı diycez diorlar. bende o benim sorunum değil dedim ama bi haltlar karıştırcak bunlar. ağız tadıyla izne çıkamıycam. neyseki işsizlik maaşı alabilcem gibi görünüyor..
Ama sezeryandan da çok korkuyorum sonrasında ne olacak bilmyiorum epidural istemiyorum zaten o ortama tahammül edebilsem normal doğum tercih ederdim allahın izniyle genel anestezi istiyorum
evet sitede yaşananlar bizide soğuttu 2. etapda da bir sürü olay oluyormuş bizim fa.de grup var orda konuşuluyo bizim etapda da geçen haftalarda cinayet oldu duymuşsundur çok ürkütücü yani ama durumlar malum bu aralar cocuk falan derken yeni ev arayışı biraz zor.
şimdi netten baktım ama çok model yok sanırım istikbalde erkek odası göremedim.
Yasal hakkım evet ama 1 ay idare edebiliriz diyolar...doğum izni dönüşüde çıkarıcaklar demekki.tanıdık olunca hiç bişi yapılamıyor işte..
ev kredim olmasa sorun etmem ama tazminatım 2 sene idare edebiliyor kredimi.ama ben çocuğum 6-7 aylık olunca iş aramaya başlarım yapacak bişi yok.
işsizlikte bağlanıcak doğum paramda var allah yardım etsin ne diyim.
ama dünden beri çok ağlıyorum
konuştum şimdi doğumdan önce çıkarsa kapsar diyor ,benim gibi eylülde doğum yapanların hiç şansı yok yani
bir de kürtaj yasasının içinde olduğu için çok karışık bir mevzu bu hemen onaylanmaz büyük ihtimal ertelenir dedi.
ekimde tatil dönüşleriymiş hemen de onaylanmazsa bizim bu konuda şansımız yok kızlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?