- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
evet sitede yaşananlar bizide soğuttu 2. etapda da bir sürü olay oluyormuş bizim fa.de grup var orda konuşuluyo bizim etapda da geçen haftalarda cinayet oldu duymuşsundur çok ürkütücü yani ama durumlar malum bu aralar cocuk falan derken yeni ev arayışı biraz zor.
şimdi netten baktım ama çok model yok sanırım istikbalde erkek odası göremedim.
bırakın 6 ayı bana 4 ay bile izin vermiyorlar..
En fazla 1 ay dedi yada tazminatını verelim idare eder seni dediler...
Anlayacağınız sanırım işten çıkıyorum.moralim çok bozuk anlatmadım topicte ama..
canım bence sen o işten bir an önce tazmınatınıda al ayrıl sonrada onları şikayet et 1 ay nedir yaa bir aylık bebeği nasıl bırakacaksın allah o insanlara vicdan versin
geçisi süreli sözleşme diye birşey var yerinize 4 ay 5 ay neyse ne kadar sitiyorlarsa o kadar süreli sözleşme ile çalışan alabilirler...sadece insanlara baskı yapıp yıldırmaya çalışıyorlar...annenin doğum izni kanunda var ve cezalarıda çok açık...hiçkimse sanki suç işlemişsin gibi izni kullanamazsın yada şöyle böyle kullanacaksın diyemez...kesinlikle kararlı durmak ve haklarını biliyor olduğunu göstermek gerekiyor...
allah yardımcın olsun sıcaklarada denk geldik çok dikkatli olmakta fayda var. ilk gebeliğinde doğum oldu mu?
konuştum şimdi doğumdan önce çıkarsa kapsar diyor ,benim gibi eylülde doğum yapanların hiç şansı yok yani
bir de kürtaj yasasının içinde olduğu için çok karışık bir mevzu bu hemen onaylanmaz büyük ihtimal ertelenir dedi.
ekimde tatil dönüşleriymiş hemen de onaylanmazsa bizim bu konuda şansımız yok kızlar malesef
fotoyu paintle aç. save as yapıp kopyala. resize(yeniden boyutlandır) kısmına gelip 30 yaz sonra da resmi kaydet. Kaydettiğin bu resmi ekle olur o zaman.
tatlim ben genel anesteziyle dogum yaptim 4 saat sonra ayaga kalktim.oglusumu gormaya gitdim geldim bi o gece yatdim sabahinda kalkip dolandim hep 2. gun eve geldik annemle bebisin yatagini kurduk 5 gunde esimle gezmzyz gitdik bebegin bikac eksigi vardi onlari aldik sonrasi bayramdi zaten hic yatmadim ki.
CANIM VALLA GENEL ANESTEZIYLE SEZERYAN OLACAK BİRİSİ OLARAK İÇİMİ ÇOK RAHATLATTIN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK HEYECANLIYIM VE KORKU İÇİNDEYİM
kusura bakma geç okuyabildim ilkindede doktorum 38. haftaya kadar bekletti sancım vardı ama açılma olmamıştı 38. haftadada bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen sezeryana almıştı bunda bide doktorlar eski sezeryanlı diye çok dikkat ediyorlar
Yasal hakkım evet ama 1 ay idare edebiliriz diyolar...doğum izni dönüşüde çıkarıcaklar demekki.tanıdık olunca hiç bişi yapılamıyor işte..
ev kredim olmasa sorun etmem ama tazminatım 2 sene idare edebiliyor kredimi.ama ben çocuğum 6-7 aylık olunca iş aramaya başlarım yapacak bişi yok.
işsizlikte bağlanıcak doğum paramda var allah yardım etsin ne diyim.
ama dünden beri çok ağlıyorum
kaç senelik emeğim var burda başladım çalışmaya..YA CANIM SEN NEDEN AĞLIYOSUN KENDİNİ BEBEĞİNİ STRESE SOKUYOSUN MADEN UZUN Bİ SÜRE YETECEK TAZMINATIN AL AYRIL KASMA KENDİNİ SAKIN UNUTMA Bİ KAPIYI KAPATAN RABBİM DİĞERİNİ AÇAR BEBEĞİN BELKİ SANA UĞURLU GELECEK
peki 4 ayın sonunda olaki bişeyleri kılıfına uydurdular bende işime dönemedim, doğum paramı ssk öder mi acaba. aslında ben doğum izninden sonra 2 ay daha sigortalı çalışmak istiyorum işsizlik ödeneği almaya hak kazanıyorum diye. ardından işten ayrılırım diye planlıyorum ama doğumdan sonra işime dönüp 2 ay daha çalışmam lazım.
Yasal hakkım evet ama 1 ay idare edebiliriz diyolar...doğum izni dönüşüde çıkarıcaklar demekki.tanıdık olunca hiç bişi yapılamıyor işte..
ev kredim olmasa sorun etmem ama tazminatım 2 sene idare edebiliyor kredimi.ama ben çocuğum 6-7 aylık olunca iş aramaya başlarım yapacak bişi yok.
işsizlikte bağlanıcak doğum paramda var allah yardım etsin ne diyim.
ama dünden beri çok ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?