merhabalar. dün dişçiye gittim 3 tane uyuşturucu iğne vurdu doktoruma da sormamıştım. dişçi de bir şey olmaz filme falan girmedikten sonra dedi. ama yine de tedirgin oldum. hiçı diş için doktora giden var mı aranızda?
Slm kizlar netim kapali takip edemyrm. Nasilsiniz ins herkes iyidir masumiyet nasil gidiyo cnm. Kac hafta oldu bebisler? Biz 8+3 teyiz hersey yolundasimdilik cok sukur ama halsizlik bulanti ogurtu beni bitiriyo. İns 2 gundur iyiyim bole gider bitmistir ins.
merhabalar. dün dişçiye gittim 3 tane uyuşturucu iğne vurdu doktoruma da sormamıştım. dişçi de bir şey olmaz filme falan girmedikten sonra dedi. ama yine de tedirgin oldum. hiçı diş için doktora giden var mı aranızda?
banada aynısını dedi dr.um nasıl gececek cnm 1 ay yaa özledim bebişimiii şimdiden
iyiyim cok sukur beni cok zorlamiyor bebegim sagolsun
Onun harici bekliyorum iste mart in 15 inde falan gidicem gormeye zaman zor geciyor
Bilgileri buraya yazdiginizda takip etmesi zor oluyor canim sayfa sayfa da bakamam ki simdi de cepten girdim aksama acarim bilgisayarimi oyle yazarim artik
kızlarr esım gelıyor hastaneye gıtcez belkı hastanede yatabılırımde bulantım çok fazla ogurmekten mıgdem mafoldu ınsalllah bebegıme bışı olmaz
arkadaşlar ben günde 2 3 şişe sade soda içiorum.dr a bu hafta gidicem inş. Dr a sormadan size danışıyım dedim.herhangi bi sıkıntı olmaz değilmi.soda rahatlatıor baya.o yzden baya tüketiorum bende. Birde ben 7+0 haftalıgım.folik asit 5 mg dışında bişi vermedi dr.tahlil flan da bakmadı.zamanı war heralde
teşekkürler kızlar içim rahatladı. biliyorsunuz hamileyken dişlere çok iyi bakmamız gerekiyor küçük küçük bir kaç tane çürüğüm varmış ağrı da yapmıyordu ama çoğalır falan diye gittim yaptırdım. diş hekimim de çok iyi yapömışsın şimdi gelmeseydin doğumdan sonra büyük şikayetlerle gelirdin dedi. sizin de aklınızda bulunsun bi muayene olmakta fayda var
canım 2 3 şişe değilde günde 1 şişe bence yeterli herşeyin fazlası zarar tamam o doğal bişi ama fazlaya kaçma bende günde bir tane içmeye özen gösteriyorum
Cnm walla öle benm zaten hamilelikten önce de dişlerimde sıkıntı wardı.yani bnm hayatım hep diş ağrısıyla geçti diebilirimaz abarttım da baya dikkat ediorum bende.Günde 2 kez mutlaka fırçalıorum. 2 aydır da diş ipi kullanmaya başladım.Üstelk arada akşamda ağız bakım suyu kullanıorum derken.şimdilkRabbime şkr bi sıkıntı yok.umarım 9 ayı ağrısız acısız tmmlarız.
canım yaaa çok geçmiş olsunnn...
bugün 4. gün bende öyleyim..
ilaç kullanamadığım için atlatmak çok zor oldu ama bugün daha iyiyimm..
bende öksürükte vardı..çok zorladı beni..
kendine çok dikkat ett...
ne güzel. oğluna hamileyken iroidten kaynaklı sorun yaşadın mı?? bir de illa ki endokrinciye gidecek miyiz?? bunu denissse sormuştum o da çok yardımcı bana,bir de sana sorayım dedim...
haa canım hatırlattığın iyi oldu doktorum dedi ki hamilelerin diş ipini asla ihmal etmemesi gerekirmis. ben de bugun yarın başlıycam inşallah
kızlar mrb bende ekim annesi olucam allah nasip ederse 5+6 bugün ama bende hiç değişiklik yok sadce karnım sık acıkıyor ve ekşi yiyorum devamlı turşu manyağı oldum sanrsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?