2012 Ekim Anneleri

kızlarr esım gelıyor hastaneye gıtcez belkı hastanede yatabılırımde bulantım çok fazla ogurmekten mıgdem mafoldu ınsalllah bebegıme bışı olmaz

telaş yapan arkadaşlar varsa kalp sesini duyamayan ben 7+1 de duydum.gec olsun güç olmasın.okumadım ama yazayım dedim mutlaka duymayan panik yapan birileri vardır...

merhabalar. dün dişçiye gittim 3 tane uyuşturucu iğne vurdu doktoruma da sormamıştım. dişçi de bir şey olmaz filme falan girmedikten sonra dedi. ama yine de tedirgin oldum. hiçı diş için doktora giden var mı aranızda?

daha gitmedim ama bugünlerde gitmeyi düşünüyorumm yirmilik dişim mahvetti benii... geçmiş olsun canım...

İyiyim cok sukur beni cok zorlamiyor bebegim sagolsun
Onun harici bekliyorum iste mart in 15 inde falan gidicem gormeye zaman zor geciyor
Bilgileri buraya yazdiginizda takip etmesi zor oluyor canim sayfa sayfa da bakamam ki simdi de cepten girdim aksama acarim bilgisayarimi oyle yazarim artik

zannetmiorum bişey olacağını.sonuçta gittiğin dişçi güvendiğin bi hkimdir.Bişi olsaydı sölerdi.Artık eskisi gibi değil.herşey değişti.Röntgen bile kurşun yelek giyilip çeklili konuda raht ol derim geçmiş olsn

banada aynısını dedi dr.um nasıl gececek cnm 1 ay yaa özledim bebişimiii şimdiden

canım benim tek derdim endişelerim korkuyorum sadece sık gördüğümde rahatlıyorum şimdiye kadar 2 defa kontrole gittim ikisindede 2şe4r hafta arayla ama şimdi 1 ay bakalım 1 haftasını geçirdik geriye kaldı 3 hafta alla yardımcımız olsun inş

masumıyet canım senidemi 4 hafta sonra çağırdı dr

Arkadaşlar ben günde 2 3 şişe sade soda içiorum.Dr a bu hafta gidicem inş. dr a sormadan size danışıyım dedim.herhangi bi sıkıntı olmaz değilmi.Soda rahatlatıor baya.O yzden baya tüketiorum bende. Birde ben 7+0 haftalıgım.Folik asit 5 mg dışında bişi vermedi dr.Tahlil flan da bakmadı.Zamanı war heralde

kızlarr esım gelıyor hastaneye gıtcez belkı hastanede yatabılırımde bulantım çok fazla ogurmekten mıgdem mafoldu ınsalllah bebegıme bışı olmaz

aman canım dikkat et kendine korkma benimde ablam senin gibiydi hastaneye sadece vitamın almak serum yemek için yatıyordu başka bi sebebi yokdu yani sürekli kustuğu için

teşekkürler kızlar içim rahatladı. biliyorsunuz hamileyken dişlere çok iyi bakmamız gerekiyor küçük küçük bir kaç tane çürüğüm varmış ağrı da yapmıyordu ama çoğalır falan diye gittim yaptırdım. diş hekimim de çok iyi yapömışsın şimdi gelmeseydin doğumdan sonra büyük şikayetlerle gelirdin dedi. sizin de aklınızda bulunsun bi muayene olmakta fayda var

canım 2 3 şişe değilde günde 1 şişe bence yeterli herşeyin fazlası zarar tamam o doğal bişi ama fazlaya kaçma bende günde bir tane içmeye özen gösteriyorum

Cnm walla öle benm zaten hamilelikten önce de dişlerimde sıkıntı wardı.yani bnm hayatım hep diş ağrısıyla geçti diebilirim az abarttım da baya dikkat ediorum bende.Günde 2 kez mutlaka fırçalıorum. 2 aydır da diş ipi kullanmaya başladım.Üstelk arada akşamda ağız bakım suyu kullanıorum derken.şimdilkRabbime şkr bi sıkıntı yok.umarım 9 ayı ağrısız acısız tmmlarız.

haa canım hatırlattığın iyi oldu doktorum dedi ki hamilelerin diş ipini asla ihmal etmemesi gerekirmis. ben de bugun yarın başlıycam inşallah

çok teşekkür ederim canım.ben de hapşırınca bazen kasıklarıma ağrı giriyo.çok korkuyorum bişey olcak diye.annem yakın bana.anneme geldim küçük çocukta olunca hastalık zor oluyo.ona da bulaşsın istemiyorum.Annem bakıyo bize sağolsunıhlamur falan içiyorum.bugün biraz daha iyiyim sanki.gözüm biraz açıldı en azından

ne güzel. oğluna hamileyken iroidten kaynaklı sorun yaşadın mı?? bir de illa ki endokrinciye gidecek miyiz?? bunu denissse sormuştum o da çok yardımcı bana,bir de sana sorayım dedim...

oğlumda tiroidle alakalı bi sorun yaşamadım çok şükür..o zaman da hamile kalmadan önce tahlillerimi yaptırmıştım.o dr bana artık günde yarım kullansan yeter demişti.hamile kaldığımı öğrendiğimde tsh 8 falan çıktı.çok kızdım sonra o dr.a gitmedim bi daha..keşke düşürmeseydim dozunu diye çok üzüldüm.neyse sorun olmadı Allahtan.ben endokrinciye gitmedim hamileliğimde.kontrole gittiğim hastanede genel cerrah var.bütün kontrollerimi o yapıyor.doğumdan sonra da yine şimdi de ona gidiyorum kontrole.yıllardır aynı doktora gidiyorum ben...

haa canım hatırlattığın iyi oldu doktorum dedi ki hamilelerin diş ipini asla ihmal etmemesi gerekirmis. ben de bugun yarın başlıycam inşallah

Ay çok gıcık bişi. ya o kdar fırçalamana rağmen hala çıkan artıkları görünce insan biraz sinir oluor :)

slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))

kızlar mrb bende ekim annesi olucam allah nasip ederse 5+6 bugün ama bende hiç değişiklik yok sadce karnım sık acıkıyor ve ekşi yiyorum devamlı turşu manyağı oldum sanrsam :)

aman haaaaaa turşu yemeyin.. tansiyon gebelikte çok önemli bir de sonuçta tuzlu bişey hem tansiyon hem ödem.. yani yasak değil ama yemesek daha iyi..

bir yazı okudum... gebeliğin son üç ayında annede hamileliğe bağlı, nadir olarak görülen tansiyon yüksekliğiyle ortaya çıkan bir hastalık riskidir. Bu nedenle hamileliğin son üç ayında tuzu sınırlamak ve hatta turşu yememek daha iyidir.

ne kadar son üç ay dese de tüketimi sınırlı tutmak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…