kızlar benim yasal olarak çıkışımı gösteremezler dimi?
yani doğum dönüşümü beklemek zorunda..formaliteden çıkarıcak yani izindeyken?
işsizlik almam için nolması lazım.ssk mın 2 günde olsa yatmasımı gerek?
prima yenidoğan almış cnm annem:)5-6 paket var...
bu annem benim melek cennet kokulum o olmasa naparım ben..
selam kızlar. ben dün gittim doktora. oğluşum çok iyi çok şükür. 1535 gr. olmuş, boyu da gayet iyi dedi doktorumuz. yalnız bana rubbella ve toxoplasma testlerini yeniden yaptırdı, neden anlamadım:44::44: istedi diye yaptırdım. umarım temiz çıkar yine.
Kizlar normalim sezaryanmi dusunuyorsunuz
yüklediğim yazıların hepsini okumanızı tevsiye ederim tüm haklarınızı ve sonuçları herşey açıkça yazıyor...yardımcı olur umarım herkese
bende yıkayıp ütülemek için annemin gelmesini bekliyim diyodum ama 36. hafta falan olcak o zaman artık
en iyisi bu ay sonu halledeyim diyorum herşeyi ,32.haftada herşeyimiz hazır olsun
bi de sizde de bu duygu var mı kızlar? ben oğluşum 36-37. haftalarda doğsun istiyorum, gelsin biranönce ,öyle 40ı falan beklemeyelim
izne çıkayım 1 hafta sonra doğsun hemenhem evde doğmasını beklemek zor gelicek ,hem oğlumla geçircek daha az zamanımız olcak geç doğarsa
kızlar benim yasal olarak çıkışımı gösteremezler dimi?
bilgiler için teşekkürler :) yazıcıdan çıktılarını almak en iisi o neydi bu neydi olmam en azından...
iyi güzel haklarımız var da keşke işverenler bu kadar uğraştırmasa bizleri hatta biz istemeden deseler ki çalışma saatlerin düzenlendi, işlerin hafifletildi, gün içinde uzanma ve rutin kontrol imkanın sağlandı vs.. vs... ne ii olurdu :))
cnm benım dogumum erken oldu 2 ay kadar o ara kımse bışı demedı benımde ılk dogumumdu 5 sene once ve ben 20 yasındaydımçınarefe cnm hiç mi duymadın kız 40 çıkmadan o iş yapılmaz diye
hehe güldüm yaaa
kızlar bilmeyen varsa burdanda söyleyelim
40 gün ilişkiye girilmez dinende böyle..
kımseyı korkutmak ıstemıyorum ama merakta edıyorum sonucta hıc ses felan duymuyomusun sana dokunduklarını felan.
6 aylık işsizlik ödeneği alabilmen için 3 yıl içinde 600 günlük sigorta priminin ödenmiş olması lazım. son 4 ayının ise kesintisiz aynı işyeri tarafından ödenmiş olması gerekiyor. ben daha evvel almıştım işsizlik maaşı 600 güne 6 ay 800 güne 8 ay 1000 güne ise 10 ay ödeme yapılıyor.
öyle denir mi hiç yahu gelişimini tamamlayamadan doğması ne kadar üzücü bişey normali 40 hafta bunun bence vakitlice gelmesi en hayırlısıdır :))
cnm benim 2.725 yada o aralar günüm var 10 ay alıcam ozaman kaç para alıcam acaba
bende aynı şeyi planlıyorum canımkızlar benim yasal olarak çıkışımı gösteremezler dimi?
bende aynı şeyleri düşünüyorum ama maalesef olmuyor ve eğer haklarını bilmiyorsan sonuna kadar baskı kuruyorlar zaten hamilenin psikolojisi ortada kimseyle uğraşacak hali olmuyor...Bu arada bu yaz bayağı anlaşılır çünkü avukattan almıştım daha önceden o yüzden elinizde bulunması yararlı...
6 aylık işsizlik ödeneği alabilmen için 3 yıl içinde 600 günlük sigorta priminin ödenmiş olması lazım. son 4 ayının ise kesintisiz aynı işyeri tarafından ödenmiş olması gerekiyor. ben daha evvel almıştım işsizlik maaşı 600 güne 6 ay 800 güne 8 ay 1000 güne ise 10 ay ödeme yapılıyor.
ben de prima düşünenlerdenim ama asla stok yapmam,siz de yapmayın,bebeğin cildini bilemezsiniz,bazılarına iyi gelirken bazılarında alerji yapabiliyormuş. onun için sadece 1 paket alacağım denemek için..Kızlar Bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz???
ben hiç düşünmüyorum,o zaman gelince bebeğim ve bana hangisi uygunsa o olsun diyorum.. şartlarda bi sıkıntı olmazsa tabi ki normal olur..Kizlar normalim sezaryanmi dusunuyorsunuz
cnm ılk dogumum epidurel sezeryan oldum ınankı ne agrım ne sızım oldu öyle aksam 9,30 ta dogum yaptım 11 e dogru 3 kat asagıya ındım oglumun yanına 2 gun hastanede kaldım hıç yatmadım yatamadım normaldede hareketlıyımdır.herkes normal dogum yaptım sanıyordu.pazar dogum yaptım cuma gunu esımle carsıya ınıp gezdık magazaları dolastık ve bız ogun esımle bırlıkte olmuştuk ozaman cahıldık lohusalık nedır bılmıyorduk kımse bıze bışı dememıştı
benim annemin doğumlarını anlatmıştım burada,maşallah çok kolay olmuş,inşallah öyle olur benim de.. alt tarafta dikiş oluyor ama az sayıdaysa sorun olmuyormuş,eğer başı çıktıktan sonra bir kez bile ıkınırsan o zaman çok açılıyormuş işte..bir yerde okumuştumkorkutma beni
annem teyzelerim hepsi çok zor doğum yapmışlar ama yine de annemle teyzem normal doğum diyor, diğer teyzem kesinlikle sezeryan diyor :44:
faydalı demeyelim de,işte asıl doğum olmasın doğumu kolaylaştırıyor diye yasak zaten son ayda..bebeğin gelmesi beklenen gün geçerse belkiiiiiiii denenebilir..anladım cnm lohusayken 40 gün girilmez biliyorum ondan ayrı doğum öncesi ilişki faydalı diye duydum ben normal doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?