2012 Ekim Anneleri

slm kizlar nasilsiniz?ben 26 haftalik hamileyim ve su siralar nasil dogum yapacagimi dusunmeye basladim.sizler nasil dusunuyosunuz?epidural normal dogum isteyenler varmi?

ssk primin yatıcak 4 ay. 4 ay yatmazsa doğum parası da alamazsın. doğum izinli günlerinde hep ssk lı oluyorsun. kanunen çıkışını yapamıyorlar. artık yolsuzluk yaparlar mı bilmem bizim patronlar :))
eğer günün tutuyorsa alırsın işsizlik maaşı en az 600 gün son 3 yılda ve son 4 ayının kesintisiz yatması lazım aynı yerden. e 4 ayda doğum izinli olcan kesintisiz aynı firma yatırcak. bu durumda alırsın diye düşünüyorum. bende aynı düşüncedeyim valla işsizlik maaşımla idare ederim bi süre. zaten çalışasım da kalmadı

son 3 haftada kilosu tamamlanıyo bence sakin ol keyfini çıkar bu zamanların da Allah hepimize hayırlı sıhatli doğumlar nasip etsin =))

evet yani yolsuzlukta yapmazlar heralde bizimkileryaklaşık 1200 günüm var canım sanırım bende 10 ay alırım heralde
ayyyyyyy inşallah ya valla benim iki bebek olacak düşünsenize nasıl işimize yarar asgari ücretten yatıyor gerçi ama olsun 300 lira gelse çocuklarımın masrafları çıkar

asgari ssk ne kadardı?

300 den çok gelir muhtemelen en aşagı bi 400 felandır. benimde asgari ücretten yatıyordu ben 300 almıştım 3 yıl kadar önce...

son 3 haftada kilosu tamamlanıyo bence sakin ol keyfini çıkar bu zamanların da Allah hepimize hayırlı sıhatli doğumlar nasip etsin =))

amin cümlemize... tadını çıkartmaya çıkartıyorum da işte sakin olamıyorum. hele doğum yaklaştıkça içimdeki canlıyı merak ediyorum sakin olmak ne mümkün birde ilk gebelik eklenince duruma bir an evvel bu mucizeye tanık olmak istiyorum. buda gebeliğin başka bi heyecanı galiba.

ılk oglumda annem hep prıma almış ama ben hıç memnun kalmadım nedense ve paket paket kaldı kullanamadım ama huggies super bundada huggies alıyorum ben tavsı ederım super sarıyor organık ayrıca

300 den çok gelir muhtemelen en aşagı bi 400 felandır. benimde asgari ücretten yatıyordu ben 300 almıştım 3 yıl kadar önce...

benim ssk 1.296 mı ne yatıyor

kızlar işsizlik maaşı almak içinde çıkışımızı onların yapması gerekiyor tabiki demi
bakalım inşallah bu konuda sorun yaşamayız

benim ssk 1.296 mı ne yatıyor

çok ii yüksekten yatıyor o zaman yüksek alırsın 600 alan bile var dı ben 300 alırken 3 yıl evvel.
bak kafana taktığına deymedi bile tazminat doğum parası işsizlik ödeneği nerdeyse maaşımızdan çok olcak ay hesabına vurunca :))

kızlar işsizlik maaşı almak içinde çıkışımızı onların yapması gerekiyor tabiki demi

o konuda sorun yok cnm zaten beni çıkarmak istiyolar.
bakalım nolucak çok merak ediyorum.
çıkıcammı kalıcammı

işte ev kredim olmasa hiç takmam yatırım yapardım tazminat paramı...ama 5 senelik ev kredisi çektik 3 taksit ödedik henüz
tazminatıma hiç dokunmayı düşünmüyorum.her ay kredimi ordan ödemeyi düşünüyorum.eşimin maaşıyla idare etmek istiyorum 6-7 ay.İnşallahta öyle olur..

Son düzenleme:

evet çıkış vermeleri gerekiyor ama anlaşabiliyorsun bu konuda, onlarla bi alakası yok yani sorun yapıcaklarını sanmam hatta işlerine bile gelir

işte ev kredim olmasa hiç takmam yatırım yapardım tazminat paramı...ama 5 senelik ev kredisi çektik 3 taksit ödedik henüz
tazminatıma hiç dokunmayı düşünmüyorum.İnşallahta öyle olur..

en azından ihtiyacın olunca dokunabileceğin bi paran var ama işsizlik maaşın yeterli gelirse krediyi ödemeye bencede hiç dokunmazsın gittiği yere kadar 10 aysa 10 ay idare edersin sonrası allah büyüktür :))

o konuda sorun yok cnm zaten beni çıkarmak istiyolar.
bakalım nolucak çok merak ediyorum.
çıkıcammı kalıcammı

hayırlısı olsun canım
zaten bir soğukluk girdiyse onlarda çıkarmak istiyorlarsa artık huzur bulamazsın o iş yerinde
bebeğin doğsun hayırlısıyla kendin bir middet büyütür sonra başka bir iş bulursun şimdiden düşünme bunları

ben tazminat alamıcam kendim çıkmak istediğim için ama en azından işsizlik almak içinj çaba sarfedicem birazda doğum parası alırız idare ederiiz bunada şükür ne yapalım

en azından ihtiyacın olunca dokunabileceğin bi paran var ama işsizlik maaşın yeterli gelirse krediyi ödemeye bencede hiç dokunmazsın gittiği yere kadar 10 aysa 10 ay idare edersin sonrası allah büyüktür :))

yok cnm yetmez.900 tl kredi ödüyorum ben:26:
eşimin maaşı çok düşük.850 tl ye çalışıyor+mesaisi 1.200 falan geliyor.
e kendi masrafı sigarası osu busu var...
yani kredi bitene kadar çalışmam şart.
ama oda iş arıcak inş daha yüksek maaşa iş bulur.
benim maaşım güzeldi o yüzden sıkıntı çekmiyorduk.

aynen öyle cnm 1 ay zaten küfür gibi oluyor..ama kararları değişirmi bilmiyorum yinede büyük konuşmıyım
kaç senelik tazminatın yanıyo senin?
artık yanmıcak die anlatıyodu geçen biri devlet fona yatırıyomuşmu ne anlatıyolardı

olsun üzülmene deymez yinede bizde 650 tl kira veriyoruz aidatla 700 tl aynen eşimin sigarası yol masrafı vs... bide bebeğimizin ihtiyaçları naapalım allah büyük, yağmasada damlıyor :)) tazminatınla tamamlarsın üstünü öyle ödersin kredini. bide onların olmadığını düşünsene hepten kafayı yerdin. yinede şükür. hem belki çıkmazsın işten. çıksanda idare edebilcek durumdasın biraz dişimizi sıkcaz naapalım, bende alışmışım çalışmaya para kazanmaya destek olmaya evime, bende bocalıyacağım ama sağlık olsun yine çalışırız bi süre sonra. daha ii maaşlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…