aminnn çok sağol canımmm
merhaba güzel hamişler nasılsınız?
ben midemin bulandığına sevineceğimi hiç düşünmezdim kızlar bulantım olunca bebişim iyi diyorum :44:
Allah bebişlerimizi korusun
cnm walla aşırı rahtlatıyor bni:s öle olunca elimde şişe ayyaşlar gibi evde gezioruım mesai sonrası:s
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
:18: Bulantım yok..
son adetin ne zaman? hayırlı olsun sağlıkla doğsun
teşekkürler kızlar içim rahatladı. biliyorsunuz hamileyken dişlere çok iyi bakmamız gerekiyor küçük küçük bir kaç tane çürüğüm varmış ağrı da yapmıyordu ama çoğalır falan diye gittim yaptırdım. diş hekimim de çok iyi yapömışsın şimdi gelmeseydin doğumdan sonra büyük şikayetlerle gelirdin dedi. sizin de aklınızda bulunsun bi muayene olmakta fayda var
hayırlı olsun canım.son adet tarihin ne zamandı?kasıma da gelebilir sanırım doğumun...slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
aman haaaaaa turşu yemeyin.. tansiyon gebelikte çok önemli bir de sonuçta tuzlu bişey hem tansiyon hem ödem.. yani yasak değil ama yemesek daha iyi..
bir yazı okudum... gebeliğin son üç ayında annede hamileliğe bağlı, nadir olarak görülen tansiyon yüksekliğiyle ortaya çıkan bir hastalık riskidir. Bu nedenle hamileliğin son üç ayında tuzu sınırlamak ve hatta turşu yememek daha iyidir.
ne kadar son üç ay dese de tüketimi sınırlı tutmak gerek...
ocagın 15 başladı 20 bitti cnm :)
ocagın 15 başladı 20 bitti cnm :)
21 ekim 2012 görünüyo tabi hiç kimsenin ki gününde doğmuyomuş ama büyük ihtimalle ekimde doğucak :) hayırlı olsun tekrar bide son adete göre 6+2 görünüyo geçmi döllendide 3 haftalık dedinn?
merhabalar. dün dişçiye gittim 3 tane uyuşturucu iğne vurdu doktoruma da sormamıştım. dişçi de bir şey olmaz filme falan girmedikten sonra dedi. ama yine de tedirgin oldum. hiçı diş için doktora giden var mı aranızda?
yeni kan tahlili verdik cnm sonuça göre eşim öle dedi eşim kadın dogumda çalışıyoda doktorla görüşücez daha heycandan hesaplayamadım :))) ama sanırım 5 haftalık felan
Arkadaşlar ben günde 2 3 şişe sade soda içiorum.Dr a bu hafta gidicem inş. dr a sormadan size danışıyım dedim.herhangi bi sıkıntı olmaz değilmi.Soda rahatlatıor baya.O yzden baya tüketiorum bende. Birde ben 7+0 haftalıgım.Folik asit 5 mg dışında bişi vermedi dr.Tahlil flan da bakmadı.Zamanı war heralde
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
soda değil de özellikle mineralli su yazandan günde 1 tane içeceksin.. ama 2 3 bence çokkkk fazla..bir de soda olmasın...
kızlarr esım gelıyor hastaneye gıtcez belkı hastanede yatabılırımde bulantım çok fazla ogurmekten mıgdem mafoldu ınsalllah bebegıme bışı olmaz
cimeka benimde kırkda yılda bi oluyo belkide psikolojık olarak bulanıyo bilmiyorum benimkisi mide bulanmıyo diye bebeğimize bişi olacak diye bişi yok allah esirgesin meleklerimi
Cnm kızılaıyın yeşil şişesiüstünde mineralli su yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?