2012 Ekim Anneleri

bende gıdıcem en yakın zamanda aslında hamıle kalmadan gıtmek ıstıyodum ama nsaıp olmadı 20 lık dısım o tarafla yıyıp arasına bısye kacınca baya sancı yapıyor zaten onceden dolgu vardı buyuk ıhtımalle cekılır ama ılac nası kullanıcam :26:agrı kesıcısız durdurmuyo onceden bılıyorum cunku

slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
hayırlı olsun canım.son adet tarihin ne zamandı?kasıma da gelebilir sanırım doğumun...

ben hamileliğimde ödemden ne çekmiştim.40 numara ayakkabı almıştım ben de çok tuzlu yerim.hiç dikkat etmemiştim hamileyken.ellerim bacakalarım hatta resimlerime bakıyorum da yüzüm bile şişmişti.tansiyon sorunum olmadı ama ödem çoktu.şimdi dikkat etmeye çalışcam yine şişmek istemiyorum.yazın daha fazla ödem oluyomuş bakalım napcaz...

21 ekim 2012 görünüyo tabi hiç kimsenin ki gününde doğmuyomuş ama büyük ihtimalle ekimde doğucak :) hayırlı olsun tekrar bide son adete göre 6+2 görünüyo geçmi döllendide 3 haftalık dedinn?

yeni kan tahlili verdik cnm sonuça göre eşim öle dedi eşim kadın dogumda çalışıyoda doktorla görüşücez daha heycandan hesaplayamadım :))) ama sanırım 5 haftalık felan

bu konuda pek bir şey bilmiyorum.bildiğim şey dişçiye gitmemiz gerektiği bir sıkıntı varsa erken dönemde halletmemiz gerektiği.özellikle diş eti ile ilgili sıkıntılar erken doğum ölü doğuma bile sebep olabiliyormuş Allah korusun..kullanmamız gereken şeyleri kesinlikle kadın doğumcuya danışmalıyız. mesela ben göz doktoruna gitmiştim hamile olduğumu bilmiyordum damlayı aldım daha başlamadan hamile olduğumu öğrendim göz doktoruna sordum bunu o da kadın doğum doktorunuzla görüşeceksiniz ilaçlarla ilgili herşeyi dedi.. sonra kadın doğumcuma sordum,zaten elinde eşşşşek kadar bi kitap var:) gerçi artk yaptırmışsın da yine de doktoruna haber ver derim ben...

çok tşkler kızlar eh benide ekleyin o zaman aranıza bende geldim :)))

yeni kan tahlili verdik cnm sonuça göre eşim öle dedi eşim kadın dogumda çalışıyoda doktorla görüşücez daha heycandan hesaplayamadım :))) ama sanırım 5 haftalık felan

genelde dr lar son adetin ilk gününden başlıyolar sadece geç döllenme durumunda 1 -2 hafta geriden gidiyo senin son adete göre tam olarak 6+2 çıkıyo .. inşallah ilk gitmende keseyi görüceksinn:)

soda değil de özellikle mineralli su yazandan günde 1 tane içeceksin.. ama 2 3 bence çokkkk fazla..bir de soda olmasın...

cimeka benimde kırkda yılda bi oluyo belkide psikolojık olarak bulanıyo bilmiyorum benimkisi mide bulanmıyo diye bebeğimize bişi olacak diye bişi yok allah esirgesin meleklerimi

Allah korusun,zaten Allaha emanetler.. ama arkadaşlarım düşünmeden buraya böyle yazınca endişeleniyorum ister istemez..aslında çok iyi farkındayım herkesin belirtilerinin farklı olduğunu..ve biliyorum ki bulantı herşeyin yolunda olduğunu gösteren bir işaret değil...lütfen dikkat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…