2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

bugun kontrolümüz vardı ve glikoz yüklemesi yaptılar... sonucları almadım henuz ama sanırım iyidir

bebek yatağımızı da sipariş ettik belis marka... düz beyaz aldım sadece kulpları lila renkli ay ve ayıcık desenli olacak içinin uyku seti de beyazlı pembe çizgili... çok şirinler

bir de bursadaki arkadaşlar için bugun anne çantamızı da aldım çok iyi denk geldi her yerde 80 tlden aşağı olmayan çantaları özlem bebe 30 tlye indirmiş ve kalitesinde hiçbir farklılık

yok tüm mağazaları için de bu fiyat geçerliymiş. ben pembe gri olanını aldım darısı başınıza almayanlar için...

bebişime gelince o da 1000 gr olmus boyu da 35 cm civarında uzun mu olacak nedir

sizler nasılsınız iyi misiniz ? aklımdayken yazayım bunları dedim yoksa bir daha vaktim olmuyor nete gelmeye dedim... özledim hepinizi...

bencede iyi dusunmussun, cocuk sakin ortama alissin, öteki turlu cocuk bi kargasa icinde kaliyor korkuyor, tabiki gelen misafirler görurler bebisi biraz severler ondan sonra odasinda yatar bebislerimiz. kimse de yadirgamasin bu durumu sonucta bebegimizin her hali bizi ilgilendirir huysuzlugu ve bi sIkIntilari oldumu bebisler agladimi kimse oyalamaya yanasmiyor bile. birde ben sakin bir yerde emzirmeyi dusunuyorum yani basimda kimse olmadan cunku bebek daha meme emerken dikiliyolar insanin basina, laf atiyolar seviyolar dikkati dagiliyormus bebisin ve bir sure sonra emmeyide birakabiliyormus.

masallah kizina ne guzel buyumus gununden önde cikmis. ilac konusuna gelince valla benim ilaclar hakkinda hic bir bilgim yok canim ya, malum burda o kadar ilgi alaka yok

Ben de başkalarının yanında emzirmem, ya da emzirme örtüsü alırım ama yine de misafirin yanında filan olmaz. Ya ben bu güne kadar ne kadar hamile gördüysem cart diye açıp memesini gözümün önünde emzirdi. Hiç anlam verememişimdir, emziren kadının göğsü mahrem değil mi? Neden emzirmeye başlayan kadın göğsünün görünmesinden utanmamaya başlar?

Son düzenleme:

çok sağol cevabın için.

ben bu emzirme konusunda aynen senin gibi düşünüyorum,bebekle annenin çok özel bağlanma anlarından birisi bence..gerek yok başkalarına..babası olur en çok yanımızda.zaten ben başkalarının da olur olmaz hop diye her yerde göğüs açmalarına gıcığımdır..çok ta hoş bir görüntü değil yani.

Son düzenleme:
merabalar çok şükür temizliğim bugün bitti pazartesinden beri annem sağolsun evimi temizliyoruz mahvalduk valla ama tertemiz misler gibi oldu annemde evine döndü yarın ramazan 1.günü babamla kardeşim evde mecburen bugün döndü dinlenmedi bile kadın canım annem sağolsun...
oruç tutacak olan varmı?aranızda ben tutmayacağım heralde günler çok uzun ilk kez böyle bişey yapıyorum hep tutmuşumdur açlığa dayanıklı bir yapım var ama şimdi açlığa pek dayanamıyorum bebiş olduğu için..
eğildiğim zaman batma oluyor bende sizdede oluyormu?bebek maaşallahçok hareketli bugünlerde büyüdüğünü hissettiriyor,çok zorlanıyorum ALLAH kolaylıklar versin hepimize....
RAMAZAN-I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN....

Kesinlikle haklısın canım bende oldum olası sevmem o görüntüyü ayrı bir oda da emzirme taraftarıyım bende...

Ben de kimsenin yanında emzirmem şahsen. Sadece eşim ve annem varken olur. Kayınvalidemin yanında bile emzirmem... Hele ki misafirin yanında açacağım ha??? Mümkün değil. Ben dolmuşta otobüste emzirenleri görüyorum zaman zaman. Tamam mecbur kalınabiliyor anlıyorum. NEticede bizim de başımıza gelecek inşallah bebeklerimiz Ne bileyim uzun saatler dışarıda kalmak zorunda oluruz, brşey olur yani emzirmek zorunda kalırız... Onun için örtü bulunduracağım çantamda. Şu emzirme önlüklerinden. Birde evden çıkmadan sütümü sağıp termos çantasına alacağım. Güneşi hiç görmeyince 3 saat dayanıyor ya o yüzden. Onun dışında da başımıza gelecek varsa gelecek artık. Herşeye hazırlıklı olamayız

arkadaslar mrb ben burda bır arkadasta gördum ama kımdı hatırlayamadım
bugun chiccio nun bakım çantasını aldım ıçınde hamılelere özel gunes koruyucu krem var kullandınızmı acaba dıye sorcaktım

Bende gogsumu acamam oyle ulu orta o yuzden mycey in emzirme onlugunden aldim illa birilerinin yaninda emzireceksem onunla emziricem hem her yerimi ortuyor memenin gozukmesi mumkun degil hem de bebekle goz temasi kuracagim bir acikligi var bir tanidigimizda gormustum cok kullanisliydi

iyi geceler kızlar... tatil yapmaktan coktan beri giremiyordum eve döndük sonunda :)
Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. oruç tutmayı düşünen yoktur heralde ben çok fazla acıkıyorum ve doktorum sakın deneme oruç tutmayı dedi.
Eşimi ssahura uyandıramıcam diye uyumuyorum, gerçi uykumda gelmedi.

canım benımde plesatntam asagıda senınkı hangı cesıtı ?
doktorum bana hala dogum konusunda bısı demıo 35 e kadar cıkar o yukarı dıo 16.haftadan beri asagıda ama.

benimde 13.hafat belli oldu hiç kanamam olmadı hamd olsun birliktelik ağır işler yolculuk yasak 38. hafta alıcam plasenta marjinal dedi ucu aşağıda dedi 2 haftaya çıkmassa çıkmaz dedi son 1hafta kaldı bakalım ne olacak 1 ay önce 4-5 kişi kan vermek için kapıda bekleyecek demiştti 1 hafta önce de belki kan almana bile gerek kalmaz dedi çok psikolojim bozuldu hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah kucağımıza amin:18::18::18:

Sanmıyorum, tutulmaz ki. Her şeyi geçtim susuzluğa nasıl dayanılır? Üstelik hipoglisemiye filan sebep hamilelkte aç kalmak, ben tuttmaya kalksam bayılır kalırım...

Ayrıca suya bukadar ihtyacımız varken.. Daha doğrusu bebeklermizin ihtyacı varken, aşırı derecede su kaybettiğimiz şu günlerde de su içmemey bile göze almak bilemiyorum nelere yol açar... Allah korusun bebeğin suyu azalır bilmem ne... Yazın zaten tehlikeli birde gebe gebe... Ama tutacak olan varsa tabi onu bilemem de ilaç kullananlara, zorunlulukları olanlara vb. oruç zaten farz değil hatta tam tersi. E ozaman sevabı neresinde bunun. Müslümanlık akıl işidir. Kör kütük yapılmaz herşey.

Tabiki canım, dinimizde akıla aykırı hiçbir şey yoktur güzelce incelersek...Zaten yaptığımız güzellikleri sevap olsun diye yapmak bile bana ters geliyor. Karşılık bekleyerek yapılan şey iyilik olur mu?

En güzeli vicdanına sormak zaten...Bu sıcaklarda, bir sürü ilaçlar içmek zorunda, karnımız burnumuzdayken Allah razı olmaz bir kere kendimize de bebeğe de sevap kazanıcaz diye eziyet etmemize

Her dediğne katılıyorum... Kesinlkle aynı fikirdeyim. Brde allah korusun birşey olursa bunun hesabını kendimize bile veremeyiz... Ömür boyu unutamayız üstüne üstlük. Birde gerçekten ben okadar çok su içiyorum ki düşündüm acaba 1 saat su içmesem ama susamış olsam ne olur dye. Dayanamadım. Çünkü şimdi gidip su içeceğim :=)) Ama evde oruç tutacak bri olsaydı onun için güzel sahurluklar yapardım seve seve :) Eğlenceli olurdu... Ay acaba eşmin çalışmayacağı bir gün sahura kalkıp o saatte fırına mı gitsek.. Boyoz alırız sıcak sıcak Canım çekti be

selam kızlar nasılsınız sizlere bişey danışıcam bebişlere tulumlarını kadifemi aldınız penyemi bende 2adet 0 beden penye var 1adet 56 numara kadife var 2adet daha alıcam da sizce ne alayım karar veremedim...kızımdan kalan çoğu şeyi giyicek 3zıbın takımı var 10 tane çıktıtlı bady var 7tane patikli don var fazla almıcam bişey yazı hemen küçülüyo...

Canım ben 0-3 aylık dönemi için kadife hiç almadım.. Penye aldım herşeyini o dönem için. Çünkü zaten Ekim-Kasım- Aralık zamanına denk geliyor. Aralığın 10 undan sonrası gibi lazım olur daha kalın kıyafetler onları da 3-6 aylık olanlardan giydiririm dedm. O dönem için birkaç tane kadife tulumumuz var. Ama öncesi için zaten içlerine atlet giyecekler, bezleri olacak, üstlerinde kıyafetleri, e birde battaniyeye saracağız. Bebek kurdeşen çıkarır sıcaktan artık :=))) Ben şahsen çok sıcağa alıştırmak istemediğim için böyle diyorum.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım. Ben de nasıl susuyorum anlatamam, her gün üç litre içiyorum, daha da içsem içerim.

Boyoz mu? İzmir'desin demek, ben de İzmir'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Boyoz deme banaaa :))) Neyse Ramazan pidesiyle idare edicez artık, ben de günlerdir pide hayali kuruyorum, çıtır çıtır sıcak sıcak, üzerine basacaksın tereyağını Allaaaaah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…