2012 Ekim Anneleri

Arkadaşım canın çektiyse gönderirim hemen... Adresini de vermene gerek yok yani aklına takılmasın diye diyorum.. Hani bir yabancıya adres vermek... Sen yurtiçi kargo veya sana en yakın olanının şubesini söyle bana.. Oraya gönderirim. Şubeden teslim alırsın. Valla bak içimde kalır. Göndereyim istersen gerçekten.

Canım benim, düşünmen bile yeter, çok teşekkür ederim, inan ki yemiş kadar oldum. Bizimkilerin tamamı İzmir'de. Canım bir şey isteyince öyle bir şımarıklık yapıyorum ki :) Ne istesem gönderiyorlar sağolsunlar. Yine de çok incesin, teşekkür ederim, gönderdin varsaydım, afiyetle yedim

Aman iyi bari sevindim... Gönderen varsa tamamdır. Yoksa ısrar edecektim. Afiyet olsun canım :) Bebişe yarasın...

yaaaa oturdum şu saatte kurabiye yiyorum! Farzına katılamıyoruz sünnetine katılalım gibi oldu çocukluğumdan beri sahur muhabbetine bayılırım. Kanal D'yi de açtım, "Sahurda" diye güzel bir sohbet programı var. Ucundan kenarından Ramazan ruhu yaşıyoruz işte, buna da şükür. Evlatlarımızla, ailelerimiz ve tüm sevdiklerimizle sağlıklı mutlu nice ramazanlara inşallah!

desene sende bendensin bende aynı programı izliyorum...

Asudecim seni de mi uyku tutmadı? Ben 3 gündür bu saatlerde uyanıyorum.

canım eşim oruç tutuyor bu sene yanlız bıraktım onu ramazanda, malum bebişler biz yersek büyürler, bende pazartesinden beri geceleri oturuyorum eşim gececi bu hafta o yokken uyuyamıyorum zombi gibi oldum birazdan da yemeğe gelir onu bekliyorum..

Son düzenleme:

izmirliyim ve boyoz delısıyım ben adresımı yollasamm olurmu :)))))

gunaydin hepiciginize vede hayirli ramazanlarrr,ramazan aylari bana hep huzir dinginlik vermistir buu sene oruc tutamiycam galiba,konusunu acinca bile buyuk tepkiyle karsilastim aslinda tutulabilir gibi geldi bana aa genede riske etmemek lazim bebisleri,gida yonunden olmasa bile bu sicaklarda susuz kalabilirlermis neyse bakalim hayirlisiyla bu ayida atlatinca pekte birsey kalmiyor geriye,ama sanki zaman bana artik daha yavas ilerliyor gibi geliyor ukusuzluktan heralde

Asudecim seni de mi uyku tutmadı? Ben 3 gündür bu saatlerde uyanıyorum.

kızlar benide uyku tutmuyor ya ..bir yerde okumustum hormonlar bizi uykusuzluğa alıştırıyorlar..yarın bebek gelince hazı ol diyorlar yani

izmirliyim ve boyoz delısıyım ben adresımı yollasamm olurmu :)))))

ay bu boyoz ne ya çok merak ettim

Masumiyetcim mycey emzirme önlüğünü nerden ne kadara aldın canım...

gunaydın kızlarrrr..
sızlere bır sey sormak aramızda avukat olan vardı galıba bılen cevap verırse cok sevınırım...
ben evlenelı 18 eylul de 1 yılım olucak.duduguma gore 1 yılı doldurmadan kendı ıstegınle bıle cıksan ısyerınden tazmınat alabılır mıssın..dogru mu?
bende patronuma guvenemıyorum brck arkadasımızın durumu bendede var.serklaj yapıldı 10 gun raporlu halde bıle benı ısyerıne getırdı patron hergun 1 gun dahı evde dınlenemedım dusunun.bede ev kredımız var dıkkatlı gıder gelırım dedım neysekı rabbım yavularımı korudu bır sey olmadı.ama bu adam benm cocugum hastalansa ona bıle zor ızın verır..dogum ıznındede ne kadar ıdare edebılırler benı bılmıyorum..ıkızlerım olcak calısmakta zorundayım ama ya yaramaz olurlarda calısamazsam annem ve kayınvalıdem bıze ıkı bına kadar yakınlar onlarda bakacaklar ama rahatsızlıkları var.onlarada tam guvenemıyorum..tazmınatımın yanmasından korkuyorum...

kızlar günaydın..
herkese hayırlı ramazanlar..oruç tutamıyo olmak çok üzdü beni ama yapıcak bişi yok..
gece kalktım sahura eşim tutuyo malum. yalnız bırakmak istemedim ilk geceden. ama uykusuzluktan ölüyorum şuanalışıcaz artık.
benimde dün sancım oldu çok.kasıklarımda belirli aralıklarla batma olup durdu. uyuyamadım ağrıdan da bide üç gündür belim ağrıyo kalçama çok ağrı girdi. bel fıtığım mı nüksetti acaba? ne yapsam bilemedim:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…