Ben de seninle aynı fikirdeyim canım. Ben de nasıl susuyorum anlatamam, her gün üç litre içiyorum, daha da içsem içerim.
Boyoz mu?İzmir'desin demek, ben de İzmir'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum. Boyoz deme banaaa :))) Neyse Ramazan pidesiyle idare edicez artık, ben de günlerdir pide hayali kuruyorum, çıtır çıtır sıcak sıcak, üzerine basacaksın tereyağını Allaaaaah...
Arkadaşım canın çektiyse gönderirim hemen... Adresini de vermene gerek yok yani aklına takılmasın diye diyorum.. Hani bir yabancıya adres vermek... Sen yurtiçi kargo veya sana en yakın olanının şubesini söyle bana.. Oraya gönderirim. Şubeden teslim alırsın. Valla bak içimde kalır. Göndereyim istersen gerçekten.
Canım benim, düşünmen bile yeter, çok teşekkür ederim, inan ki yemiş kadar oldum. Bizimkilerin tamamı İzmir'de. Canım bir şey isteyince öyle bir şımarıklık yapıyorum ki :) Ne istesem gönderiyorlar sağolsunlar. Yine de çok incesin, teşekkür ederim, gönderdin varsaydım, afiyetle yedim
yaaaa oturdum şu saatte kurabiye yiyorum! Farzına katılamıyoruz sünnetine katılalım gibi olduçocukluğumdan beri sahur muhabbetine bayılırım. Kanal D'yi de açtım, "Sahurda" diye güzel bir sohbet programı var. Ucundan kenarından Ramazan ruhu yaşıyoruz işte, buna da şükür. Evlatlarımızla, ailelerimiz ve tüm sevdiklerimizle sağlıklı mutlu nice ramazanlara inşallah!
Asudecim seni de mi uyku tutmadı? Ben 3 gündür bu saatlerde uyanıyorum.
Arkadaşım canın çektiyse gönderirim hemen... Adresini de vermene gerek yok yani aklına takılmasın diye diyorum.. Hani bir yabancıya adres vermek... Sen yurtiçi kargo veya sana en yakın olanının şubesini söyle bana.. Oraya gönderirim. Şubeden teslim alırsın. Valla bak içimde kalır. Göndereyim istersen gerçekten.
Kızzlar hepinize günaydınlarrrr hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
günaydınlar cnm hayırlı ramazanlar herkese bu sene oruç tutamadığımdan hiç ramazan gelmiş gbi değil allah tutan herkesinkini kabul etsin
Asudecim seni de mi uyku tutmadı? Ben 3 gündür bu saatlerde uyanıyorum.
izmirliyim ve boyoz delısıyım ben adresımı yollasamm olurmu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?