2012 Ekim Anneleri

Kizlar hamile kaldigimdan beri 3.kez buyuk abdestte kanama oluyor.size hic oldu mu?ne yapmam lazim?

canım normal ama sen bol suiç kayısı kiraz yee bide dr muhakkak gittiğinde söyle krem falan verir yapacak bişi yok basur normalmış gebelikte benim aklım çıkmıştı kan gönrünce

ben genel anestezı ıstıyorum ama epidural da hersey daha kolay gıbı.ama ben o piskolojıyı kaldıramam.esımde tuturdu epidural dıye tuturuyor.

Kizlar hepinize hayirli ramazanlar,Allah bizlere de seneye bebislerimizi emzirirken tutmayi nasip etsin insallah:))

Oruc tutmayi hic dusunemedim bile bir kere bol bol su icmek gerekiyor,sicaklarda zaten cok halsiz oluyorum bayilirim kesin oglene kadar bile...

Uykusuzluk bende de basladi gece 3 te 4 te sebepsiz uyanip oturuyorum,uyuyamiyorum.bir de her gecen hafta daha cok yoruldugumu hissediyorum artik,arkadasim benden 5 hafta onde sen bi de simdileri gor diyo,Allah yardimcimiz olsun:)))))

Kizlar günaydın bugün esim
Evde ise gitmedi cok sevindim birsey sorucan anne karninda parmak emenbebis dogunca kesin anne memesini emiyormu

Son düzenleme:
Kizlar hamile kaldigimdan beri 3.kez buyuk abdestte kanama oluyor.size hic oldu mu?ne yapmam lazim?

baharatlı yağlı kızartma bişeyler yediysen olabilir canım hemoroiddir bol sulu kuru kayısı ye canım geçmiş olsun

kılar günaydın benim oğlanın ayakları 3 gündür aşağıda vuruyor korkuyorum bazen taaa orda ne işi var diye artık doğum pozisyonunda olmaları gerekmezmi birde sanki daha az hareket ediyor huyumu değişti ne:26::26::26:

Kasikta ki agrilar ritmik olarak devam etmiyorsa normal diye biliyorum,bence dr nu ara bi tarif et daha dogru yorumlayacaktir...

günaydın güzel anneleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr 0-3 ay tulumlardan kaç tane yeterli olur acabaa bana fikir verir misinizzz ? =))

cnm benim 3 tane hastane çıkışlarının içinde var ayrıyeten 2 tane daha aldım toplamda 5 tane 0-3 ay tulum var az sanırım ama herkes alma gerek yok fazla giysiye diyor

ayy canım inşallah ya ben dewlet hastanesi doktoruna gttım tahlıl ıcın ultrasonada soktu dedi sen normal yapamazsın sezeryan olman lasım rıske atılamaz kanaman cok olur dedi.kendım doktoruma gttm o hafta o daha bana nrmal yaptırma derdinde.dewlet hastanesi doktoruda kolay kolay sezeryan önermez yani.adam dedi 5 cm daha yukarda oluması gerekıo dedı normal yapman için dedi.benim 14. hafta kanamam olmustu ayakta cok kalmıstım doktorum saolsun hıc anlamamıstı olur olur dedi sadece.sonrakı gttgmde eşin asagıda oldugnu ögrendım büyük ıhtımal ondan kanama oldu diorum şimdi.o haftadan beride hep asagıda duruo ben ayakta kalıorum Allaha sükür doktor yasaklamadı bana dıkkat et dedi sadece çok ayakta kalma iş yapma.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dogursakta rahatlasak hayırlısıyla :)

canım ben bu topikteyim birde bizimkızlarla konuş rahatlarsın http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa.html

herkese hayirli cumalar ve iyi ramazanlar diliyorum. her ne kadar oruc tutamasakta ramazanin tum bereketi ve nuru ustumuzde olsun insallah

Arkadasim Izmir 'e ozgu kahvaltilik birsey. Boyle sabahin 5 inde kalkip yeni cikmisini alirsin firindan sonra normalde 3 tane yiyorsan 10 tane yersin ben gibi. Bu arada benim disimda 10 tanesini yiyebilen pek tanimiyorum :) Istersen sana da gonderirim. Denersin :)

Hayırlı cumalar, Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar

Coyote çok geçmiş olsun canım...geçenlerde Kaan Kocatepe nin bir videosunda izledim hamilelikte sol tarafa yatmanın bir faydasınında bu bahsettiğin sorunun oluşmaması için önemli olduğunu söylemişti birde sıvı alımını arttırarak rahatlarmışsın tatlım...

canım 1 2 hafta önce benimkide depar atıyodu resmen aşağıda şimdi anlayamıyorum yaa ayakları nerede kafası nerede yorulmuşsundur ayakta kalmışsındır bende aynı dertten muzdaribim hareketleri azaldı sanki ama dr söylediği kadar vuruyorsa sorun yoktur korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…