Kizlar hamile kaldigimdan beri 3.kez buyuk abdestte kanama oluyor.size hic oldu mu?ne yapmam lazim?
Canım ben de sezaryen olacağım, 38 hafta dedi doktorum. Aynı tarihlerde doğum yapabiliriz bu durumda. Ben epidural düşünüyorum. Dilerim çok kolay olur hepimizinki de buralara güzel doğum hikayelerimizi yazarız :)
Şu sıralar Temmuz anneleri doğuruyor, okuyup duruyorum ben meraklı taze. Kimininki çok kolay ve güzel olmuş, kimininki çok zor...Allah hepimize kolaylıklar versin
Masumiyetcim mycey emzirme önlüğünü nerden ne kadara aldın canım...
Kizlar günaydın bugün esim
Evde ise gitmedi cok sevindim birsey sorucan anne karninda parmak emenbebis dogunca kesin anne memesini emiyormu
Kizlar hamile kaldigimdan beri 3.kez buyuk abdestte kanama oluyor.size hic oldu mu?ne yapmam lazim?
kızlar günaydın..
herkese hayırlı ramazanlar..oruç tutamıyo olmak çok üzdü beniama yapıcak bişi yok..
gece kalktım sahura eşim tutuyo malum. yalnız bırakmak istemedim ilk geceden. ama uykusuzluktan ölüyorum şuanalışıcaz artık.
benimde dün sancım oldu çok.kasıklarımda belirli aralıklarla batma olup durdu. uyuyamadım ağrıdan dabide üç gündür belim ağrıyo kalçama çok ağrı girdi. bel fıtığım mı nüksetti acaba? ne yapsam bilemedim:26::26:
günaydın güzel anneleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr0-3 ay tulumlardan kaç tane yeterli olur acabaa bana fikir verir misinizzz ? =))
benimde 13.hafat belli oldu hiç kanamam olmadı hamd olsun birliktelik ağır işler yolculuk yasak 38. hafta alıcam plasenta marjinal dedi ucu aşağıda dedi 2 haftaya çıkmassa çıkmaz dedi son 1hafta kaldı bakalım ne olacak 1 ay önce 4-5 kişi kan vermek için kapıda bekleyecek demiştti 1 hafta önce de belki kan almana bile gerek kalmaz dedi çok psikolojim bozuldu hayırlısıyla bebişlerimizi alırız inşallah kucağımıza amin:18::18::18:
ayy canım inşallah ya ben dewlet hastanesi doktoruna gttım tahlıl ıcın ultrasonada soktu dedi sen normal yapamazsın sezeryan olman lasım rıske atılamaz kanaman cok olur dedi.kendım doktoruma gttm o hafta o daha bana nrmal yaptırma derdinde.dewlet hastanesi doktoruda kolay kolay sezeryan önermez yani.adam dedi 5 cm daha yukarda oluması gerekıo dedı normal yapman için dedi.benim 14. hafta kanamam olmustu ayakta cok kalmıstım doktorum saolsun hıc anlamamıstı olur olur dedi sadece.sonrakı gttgmde eşin asagıda oldugnu ögrendım büyük ıhtımal ondan kanama oldu diorum şimdi.o haftadan beride hep asagıda duruo ben ayakta kalıorum Allaha sükür doktor yasaklamadı bana dıkkat et dedi sadece çok ayakta kalma iş yapma.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dogursakta rahatlasak hayırlısıyla :)
izmirliyim ve boyoz delısıyım ben adresımı yollasamm olurmu :)))))
kızlar benide uyku tutmuyor ya ..bir yerde okumustum hormonlar bizi uykusuzluğa alıştırıyorlar..yarın bebek gelince hazı ol diyorlar yani
ay bu boyoz ne ya çok merak ettim
Masumiyetcim mycey emzirme önlüğünü nerden ne kadara aldın canım...
baharatlı yağlı kızartma bişeyler yediysen olabilir canım hemoroiddir bol sulu kuru kayısı ye canım geçmiş olsun
kılar günaydın benim oğlanın ayakları 3 gündür aşağıda vuruyor korkuyorum bazen taaa orda ne işi var diye artık doğum pozisyonunda olmaları gerekmezmi birde sanki daha az hareket ediyor huyumu değişti ne:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?