2012 Ekim Anneleri

dışarısı yanıyor cayır cayır ben şimdi klimanın serinliğini bırakıp bornovaya ineceğim mecburen yaa bayılmazsam iyi

kızlar bu dönemde bebeğin hareketlerini nerden hissetmek lazımki ben soldan hissediyorum bazen yukarda bazen göbek deliğimin hizasında

günaydın güzel anneler...hayırlı cumalar.aksam oğlumla babamıza sahur hazırladık, babamız yedi yattı bizde sofrayı toplayıp yattık.eşimin sırtına göbeğimi dayadım ve oğlum öyle hareketliydi ki eşimi uykusundan uyandırdı.bütün gece kıpır kıpırdı :) eşim o kadar heyecanlandı ki hiç bu kadar güçlü hareketler yapmamıştı :)

hıı oralarda sıcaktır annemler oturuyor karşıyaka devlet hastanesinin orada ama pek gelemiyorum sıcaklarda görüşebilsek sevinirim aslında

Aynen bende sevinirdim. Izmir de pek kimse yok toplasamiyoruz Olmadi bir arkadas daha var.... 3 umuz gorusuruz bir ara ayarlayip Fena olmaz. Tabi bir aksamustu olur muhtemelen.

neyse ben hazırlanıp çıkayım akşama yemek yetiştireceğim daha babamız güneşin altında oruçlu oruçlu çalışıyor aç kalmasın bide akşama

kızlar bu dönemde bebeğin hareketlerini nerden hissetmek lazımki ben soldan hissediyorum bazen yukarda bazen göbek deliğimin hizasında

valla bende anlamadim illa belli bir yerde mi hissetmemiz lazim bebisler dönup durmuyorlar mi icimizde kipir kipir, bazen assagida bazen yukarda olabilir diye dusunuyorum. hele benim bebisimin yan yattigindan supheleniyorum ben kipirdamaya baslayinca sagda solda ayni anda kabariyor dokununca da sag ve soldan hissediyorum

Arkadaşlar Merhaba! Herkese hayırlı ramazanlar. Allah eşlerimizle ve bebeklerimizle daha nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inşaallah

Kızlar ben geçen gece çok kötü bir olay yaşadım. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar lütfen yazacağım plakayı akıllarında tutsunlar.
Geçen gece eşimle Yeniköy Taksi'den bir taksiye bindik. Gideceğimiz mesafe kısaydı ama bayır bir yoldu ikimizde yorgunduk. Taksiye binelim dedik. Taksiciye gideceğimiz yeri söyleyince surat yaptı. Tersledi; anlamamış gibi bir daha sordu;söyledik. Yol ayrımında başka yola sapacak oldu yolu uzatmak için; müdahale ettik, yine trip attı. Arabayı deli gibi kullanmaya başladı. Ben sarsılıp duruyorum; eşim "bana tutun" diyor. Döneceği yeri söylediğimizde yine uyuz uyuz davrandı. Tam arabadan ineceğiz; 5 lira tuttu yol. Eşimin yanında da tüm 100 lira; bozuk 4.25 lira var. Adam 100 lira olduğunu duyunca "bozuk verin" dedi. Eşim de 4.25 var deyince herif başladı bağırmaya "madem paranız yoktu ne diye taksiye bindiniz" diye. Eşim de ben de öyle sinirlendik ki ben inerken kapıyı çarptım. Aşağılık herif bu sefer bana "ne çarpıyorsun kapıyı lan gerizekalı diye" bağırmaya başladı. Eşim "bağırma bak karım hamile" diye adama insan gibi laf söyledi. Ama herif aşağılığın teki. İndi arabadan benim üzerime yürüdü "terbiyesiz gerizekalı" diye bağırarak. İşte o an benden sular boşanmaya başladı. Ben idrarımı kaçırıyorum diye düşünerek tutmaya çalıştım ama tutamadım sular boşanmaya devam etti. Böyle olunca suyum geliyor sanıp kaskatı kesildim. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum; "çok kötüyüm" ben diyorum yok herif hala bağırıyor. Eşim arada; şaşırıp kalmış. Bir yandan bana bakıyor bir yandan adamı engelliyor. Halama gelmiştik. Kadıncağız görüp koştu hemen. Adamı bana ve bebeğe bişey olursa polise bildirmekle tehdit ettiler. Herif hala defolup gitmiyor. Ben yalvarıyorum gitsin diye özür diliyorum. En sonunda gitti aşağılık yaratık
Ben hemen banyoya attım kendimi; sabaha kadar kasıklarımda ağrı oldu. Dün döndük hemen Ankara'ya. Şimdi iyiyim birazdan doktora gideceğim.
Lütfen kızlar 34 TDF 83 plakalı taksiye ve onun aşağılık şoförüne dikkat edin. Gerçi biz şikayet ettik; taksi durağındakiler de o adamın hep şikayet aldığını söylemişler; bu son şikayet üzerine işten çıkardık demişler. Ama belli olmaz dikkat edin lütfen

vay edepsiz saygısız hamile bir kadına keşke polisi arasaydınz öküzzzzzzzzzzzzzzz

HAYIRLII RAMAZANLARRR VE HAYIRLII CUMALARR

çoooook sıcakkk , Rabbim oruç tutan eşlerimize yakınlarımıza sabır versin inşallah...

dün bebişimize alışveriş yaptık bjk li tulum, bitanede normal bi tulum , bitane battaniye, sevi bebenin 7li setini tırnak makası filan olan , chicco bibereon anne göğsü şeklinde , chicco cantalı bebek bakım seti ,emzirme yastığı ve araba koltuğunuda aldıkk :) çok mutlu oldummmm ... makinam arızalandı ciciler topiğine ekleyemedim

Arkadaslar ize bisey danisacaktim ben 2 hafta sonra tatile cikicam da hastane cantami da hazirlayip yanimda goturucem onun icine biberon emzikte koyayim diyorum ama onlar ambalajinda soyle kaynar su da falan bekletsem mi? Oyle steril makinasi da almadim siz ne yapacaksiniz?

ben genel anestezı ıstıyorum ama epidural da hersey daha kolay gıbı.ama ben o piskolojıyı kaldıramam.esımde tuturdu epidural dıye tuturuyor.

Canım dediğim gibi cesaret iğnesi de denen bir sakinleştirici veriyorlar o sırada ve hafif sarhoş gibi oluyorsun. Serklaj sırasında bana vermişlerdi, endişe, tasa, panik olmuyor, mutlu mutlu gülümsüyorsun :) Okuduğum epidural sezaryen hikayelerinde bebeği zaten 5 dk içince annenin gögsüne yatırıveriyorlar, bebişi gördükten sonra zaen hiçbir şey umurunda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…