2012 Ekim Anneleri

yuhhh ya ne terbiyesiz öküzler war hamile olmanı gec en basında bı bayanın yanında saygılı konusmayı ögrenmesi gerekio o gerizekalının.iiki size bişi olmamış canım ya.

CAnım bence kaynat koy çantana Kizz nasıl cesaret ediP çıksan tatileebenim esim çıkmıyor tatile korkuyor üstelik giyeceğimiz yer kendi yazlığımız ona rağmen istemiyorsan dikkat et kendine sıcak erken dogumu tetikler

çok geçmiş olsun cnm ne sinir bozucu bişey bide sen hamilesin daha dikkatli davranması lazım böyle işini kötü yapanlardan nefret ediyorum peki doktora gitmedinmi sular neden boşalmış

Ben pek cesaret edemiyorum da esim tutturuyor tatil diye butun sene calistim hakkim diyor orda da dogurabilirmisim Allahim bu erkeklere gore hersey cok kolay zaten gidecegimiz yer annelerinin yazligi Altinoluk bende denize girmeyi cok istiyorum doktora da gorunucem izin verdikten sonra bisey olacagini sanmiyorum ona bakarsan hava istanbulda da sicak oturdugum yerde ter bosaliyorum bari gidip temiz hava alayim denize gireyim mis gibi

Canim bence kaynat sonra bi buzdolabi posetine koyar baglarsin,yoksa bosuna tasimis olacaksin kullanamazsin,valla bir tatil bana da nasil iyi gelirdi keyfini cikar,deniz kenarinda cok duramayacaksin simdiden soyleyeyim oyle semsiye alti falan yalan ben 1 saat en fazla durup eve atiyodum kendimi daha iki hafta once ki sen artik 32 hafta olacaksin,ama cok iyi gelicek emin ol hem fiziksel hem de psikolojik olarak,simdiden iyi tatiller diyorum sana:))))

Kuzumun odasina boyasini aldik babasi boyayacak pazar gunu(acik mavi),tek duvara da acik mavi bulut desenli duvar kagidi aldik,kalin perdesini de verdik yaptirmaya acik mavi,mobilyalarimizda beyaz onlari da kurduk mu kiyafetleri yikayip utuleyebiliriz artik:)))tabiii bunlar 3 haftayi bulur,ama ben cok heyecanliyim odasi bir an once olsun artik sadece cinar imizi bekliyelim istiyorum

Tatil guzeldir yaa burda havuza da giremedim ki oturdugum evin sitesinde var hijyenik olmaz diye tereddut ettim ama denize izin var hele ki gidecegim yerler tertemiz denizi bende uzun uzun denize girerim oturupta guneslenecek halim yok pek sevmem guneslenmeyi İstanbulda patliyorum zaten degisiklik iyi olucak kizimla bana hem babannesi bizi. Bekliyor dort gozle kayinvalidemin guzel yemeklerini de ozledim
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim

kızlarrrrr epilasyon olayını naptınız ben bacaklarımı epilatörle koltuk altı ve bikini bölgesini ağdaya devammm zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok 1 ay rahatım sonrasında

masumcum dikkat et cnm sen genede kendine benim eşim çorluya akrabamın nnişanına yollamadı beni nolur nolmaz yolda izde diye..sende dikkat et cnm kendine..
Herkesin hakkı tatil ama bizim son aylarımız ve tehlikeli ayımızdayız artk cnm

canım kendine dikkat et kaynatıp yanında taşıman daha mantıklı bence ben bu sene tatil planlarını rafa kaldırdım hiç bir yere gitmedim nolur nolmaz diye günü birlik deniz piknikler dışında sen git benim içinde yüz tatilin keyfini çıkarr =))

kızlarrrrr epilasyon olayını naptınız ben bacaklarımı epilatörle koltuk altı ve bikini bölgesini ağdaya devammm zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok 1 ay rahatım sonrasında

Ben hala kuafore gidiyorum dekolte agdami da yaptiriyorum uzunzamandir yaptirdim azalttim simdi jiletle basa saramam

Bende cok buyukgonul rahatligiyla gidemeyecem elbette ama napayim sakindikca is geliyor basima bebek nasilsa guvende karnimda eee bende cok daha fazla dikkatli olucam oralardayken hem alt tarafi 1 hafta sonrasinda kalan hazirliklara tam gaz vericez yatak kurulacak dolabini yaptiricaz zaten agustos cabuk gecer gibi geliyor eylulde de kizimi karsilamaya hazir olucam ekimin ilk haftasini bulur muyum pek emin degilimdolu dolu 40. Haftayi kimler tamamlayacak merak ediyorum

canım ben de dün hazırladım hastane çantamızı,oğluma ayrı kendime ayrı 2 çanta hazırladım.
biberonu,emziği ve emzik kutusunu çelik tencerede kaynattım 15 dk.öyle koydum.sen de öyle yapabilirsin :)

kızlar bu sezeryanda genel anestezı mı epidural mı karar veremıyorum.bende doktoruma sordum o bugune kadar bana ne onerdıyse ıyı geldı.o ne derse onnu yapıcam
zaten artık aile dostumuz gıbı oldu

kızlar şimdi çarşıdan geliyorum relax mode da indirim var 1 alana 1 bedava ve ürünleri gayet kaliteli bulunduğunuz şehirde varsa gidin bakın bi derim ben gecelik almayı düşünüyorum

bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür rahatladımne stres yapmıştım tahlilimiz iyi çıktı
açlık:89
şekerli sudan sonrada:139 çıktı

veeeeee oğluşlarımm 1056-1066 gr çıktı teyzelerii
herşeyimiz güzel çok şükür
tabi her geçen gün daha dikkatli olmamız gerekli sabırla dikkat ediyoruzzzzzz

maşallah cnm oğluşlarına inan yolda yürüken zorlandığımda sen geliyosun aklıma ben 1 ni zor taşıyorum ikiz taşıyanlar napıyoki diyorum allah yardımcımız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…