yuhhh ya ne terbiyesiz öküzler war hamile olmanı gec en basında bı bayanın yanında saygılı konusmayı ögrenmesi gerekio o gerizekalının.iiki size bişi olmamış canım ya.Arkadaşlar Merhaba! Herkese hayırlı ramazanlar. Allah eşlerimizle ve bebeklerimizle daha nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inşaallah
Kızlar ben geçen gece çok kötü bir olay yaşadım. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar lütfen yazacağım plakayı akıllarında tutsunlar.
Geçen gece eşimle Yeniköy Taksi'den bir taksiye bindik. Gideceğimiz mesafe kısaydı ama bayır bir yoldu ikimizde yorgunduk. Taksiye binelim dedik. Taksiciye gideceğimiz yeri söyleyince surat yaptı. Tersledi; anlamamış gibi bir daha sordu;söyledik. Yol ayrımında başka yola sapacak oldu yolu uzatmak için; müdahale ettik, yine trip attı. Arabayı deli gibi kullanmaya başladı. Ben sarsılıp duruyorum; eşim "bana tutun" diyor. Döneceği yeri söylediğimizde yine uyuz uyuz davrandı. Tam arabadan ineceğiz; 5 lira tuttu yol. Eşimin yanında da tüm 100 lira; bozuk 4.25 lira var. Adam 100 lira olduğunu duyunca "bozuk verin" dedi. Eşim de 4.25 var deyince herif başladı bağırmaya "madem paranız yoktu ne diye taksiye bindiniz" diye. Eşim de ben de öyle sinirlendik ki ben inerken kapıyı çarptım. Aşağılık herif bu sefer bana "ne çarpıyorsun kapıyı lan gerizekalı diye" bağırmaya başladı. Eşim "bağırma bak karım hamile" diye adama insan gibi laf söyledi. Ama herif aşağılığın teki. İndi arabadan benim üzerime yürüdü "terbiyesiz gerizekalı" diye bağırarak. İşte o an benden sular boşanmaya başladı. Ben idrarımı kaçırıyorum diye düşünerek tutmaya çalıştım ama tutamadım sular boşanmaya devam etti. Böyle olunca suyum geliyor sanıp kaskatı kesildim. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum; "çok kötüyüm" ben diyorum yok herif hala bağırıyor. Eşim arada; şaşırıp kalmış. Bir yandan bana bakıyor bir yandan adamı engelliyor. Halama gelmiştik. Kadıncağız görüp koştu hemen. Adamı bana ve bebeğe bişey olursa polise bildirmekle tehdit ettiler. Herif hala defolup gitmiyor. Ben yalvarıyorum gitsin diye özür diliyorum. En sonunda gitti aşağılık yaratık
Ben hemen banyoya attım kendimi; sabaha kadar kasıklarımda ağrı oldu. Dün döndük hemen Ankara'ya. Şimdi iyiyim birazdan doktora gideceğim.
Lütfen kızlar 34 TDF 83 plakalı taksiye ve onun aşağılık şoförüne dikkat edin. Gerçi biz şikayet ettik; taksi durağındakiler de o adamın hep şikayet aldığını söylemişler; bu son şikayet üzerine işten çıkardık demişler. Ama belli olmaz dikkat edin lütfen
Kuzum ben ist teyim.Ay sende mi Izmir 'desin??? Toplasalim yaaaaa. Cok iyi olur.
Eveeet çok güzel olur bi cts yapsak. Ama ben malum durumumdan dolayı fazla gezemem, ancak bir yerde otururken eşlik edebilirim size
Arkadaslar ize bisey danisacaktim ben 2 hafta sonra tatile cikicam da hastane cantami da hazirlayip yanimda goturucem onun icine biberon emzikte koyayim diyorum ama onlar ambalajinda soyle kaynar su da falan bekletsem mi? Oyle steril makinasi da almadim siz ne yapacaksiniz?
Bir gun soyle serin biravm de falan bulusmaya ne dersiniz?gobislerimizi severiz:))
Arkadaşlar Merhaba! Herkese hayırlı ramazanlar. Allah eşlerimizle ve bebeklerimizle daha nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inşaallah
Kızlar ben geçen gece çok kötü bir olay yaşadım. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar lütfen yazacağım plakayı akıllarında tutsunlar.
Geçen gece eşimle Yeniköy Taksi'den bir taksiye bindik. Gideceğimiz mesafe kısaydı ama bayır bir yoldu ikimizde yorgunduk. Taksiye binelim dedik. Taksiciye gideceğimiz yeri söyleyince surat yaptı. Tersledi; anlamamış gibi bir daha sordu;söyledik. Yol ayrımında başka yola sapacak oldu yolu uzatmak için; müdahale ettik, yine trip attı. Arabayı deli gibi kullanmaya başladı. Ben sarsılıp duruyorum; eşim "bana tutun" diyor. Döneceği yeri söylediğimizde yine uyuz uyuz davrandı. Tam arabadan ineceğiz; 5 lira tuttu yol. Eşimin yanında da tüm 100 lira; bozuk 4.25 lira var. Adam 100 lira olduğunu duyunca "bozuk verin" dedi. Eşim de 4.25 var deyince herif başladı bağırmaya "madem paranız yoktu ne diye taksiye bindiniz" diye. Eşim de ben de öyle sinirlendik ki ben inerken kapıyı çarptım. Aşağılık herif bu sefer bana "ne çarpıyorsun kapıyı lan gerizekalı diye" bağırmaya başladı. Eşim "bağırma bak karım hamile" diye adama insan gibi laf söyledi. Ama herif aşağılığın teki. İndi arabadan benim üzerime yürüdü "terbiyesiz gerizekalı" diye bağırarak. İşte o an benden sular boşanmaya başladı. Ben idrarımı kaçırıyorum diye düşünerek tutmaya çalıştım ama tutamadım sular boşanmaya devam etti. Böyle olunca suyum geliyor sanıp kaskatı kesildim. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum; "çok kötüyüm" ben diyorum yok herif hala bağırıyor. Eşim arada; şaşırıp kalmış. Bir yandan bana bakıyor bir yandan adamı engelliyor. Halama gelmiştik. Kadıncağız görüp koştu hemen. Adamı bana ve bebeğe bişey olursa polise bildirmekle tehdit ettiler. Herif hala defolup gitmiyor. Ben yalvarıyorum gitsin diye özür diliyorum. En sonunda gitti aşağılık yaratık
Ben hemen banyoya attım kendimi; sabaha kadar kasıklarımda ağrı oldu. Dün döndük hemen Ankara'ya. Şimdi iyiyim birazdan doktora gideceğim.
Lütfen kızlar 34 TDF 83 plakalı taksiye ve onun aşağılık şoförüne dikkat edin. Gerçi biz şikayet ettik; taksi durağındakiler de o adamın hep şikayet aldığını söylemişler; bu son şikayet üzerine işten çıkardık demişler. Ama belli olmaz dikkat edin lütfen
CAnım bence kaynat koy çantana Kizz nasıl cesaret ediP çıksan tatileebenim esim çıkmıyor tatile korkuyor üstelik giyeceğimiz yer kendi yazlığımız ona rağmen istemiyorsan dikkat et kendine sıcak erken dogumu tetikler
Arkadaslar ize bisey danisacaktim ben 2 hafta sonra tatile cikicam da hastane cantami da hazirlayip yanimda goturucem onun icine biberon emzikte koyayim diyorum ama onlar ambalajinda soyle kaynar su da falan bekletsem mi? Oyle steril makinasi da almadim siz ne yapacaksiniz?
Canim bence kaynat sonra bi buzdolabi posetine koyar baglarsin,yoksa bosuna tasimis olacaksin kullanamazsin,valla bir tatil bana da nasil iyi gelirdi keyfini cikar,deniz kenarinda cok duramayacaksin simdiden soyleyeyim oyle semsiye alti falan yalan ben 1 saat en fazla durup eve atiyodum kendimi daha iki hafta once ki sen artik 32 hafta olacaksin,ama cok iyi gelicek emin ol hem fiziksel hem de psikolojik olarak,simdiden iyi tatiller diyorum sana:))))
kızlarrrrr epilasyon olayını naptınız ben bacaklarımı epilatörle koltuk altı ve bikini bölgesini ağdaya devammm zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok 1 ay rahatım sonrasında
masumcum dikkat et cnm sen genede kendine benim eşim çorluya akrabamın nnişanına yollamadı beni nolur nolmaz yolda izde diye..sende dikkat et cnm kendine..
Herkesin hakkı tatil ama bizim son aylarımız ve tehlikeli ayımızdayız artk cnm
canım kendine dikkat et kaynatıp yanında taşıman daha mantıklı bence ben bu sene tatil planlarını rafa kaldırdım hiç bir yere gitmedim nolur nolmaz diye günü birlik deniz piknikler dışında sen git benim içinde yüz tatilin keyfini çıkarr =))
kızlar bu sezeryanda genel anestezı mı epidural mı karar veremıyorum.bende doktoruma sordum o bugune kadar bana ne onerdıyse ıyı geldı.o ne derse onnu yapıcam
zaten artık aile dostumuz gıbı oldu
bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür rahatladımne stres yapmıştım tahlilimiz iyi çıktı
açlık:89
şekerli sudan sonrada:139 çıktı
veeeeee oğluşlarımm 1056-1066 gr çıktı teyzelerii
herşeyimiz güzel çok şükür
tabi her geçen gün daha dikkatli olmamız gerekli sabırla dikkat ediyoruzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?