2012 Ekim Anneleri

maşallah cnm oğluşlarına inan yolda yürüken zorlandığımda sen geliyosun aklıma ben 1 ni zor taşıyorum ikiz taşıyanlar napıyoki diyorum allah yardımcımız olsun cnm

valla doğru diyosun canım şu an 9 aylığıda geçmiş durumdayım artık görenler ikiz olduğunu anlıyorgerisini sen düşün
allah hepimize yardım etsin

Kizlar hamile kaldigimdan beri 3.kez buyuk abdestte kanama oluyor.size hic oldu mu?ne yapmam lazim?

olmaz olur mu neler çektim ameliyat olcaktım da neyseki kontrol altına aldım ameliyatı erteledim. canım ben muayene oldum o dönemde genel cerraha, makat çatlağından dolayı kanama oluyor (anal fissür).
bol sebze lifli gıdalar ve bol sıvı ile beslenip kabız olmamaya özen göstermelisin.
gebelikle sık görülen bir rahatsızlık...
geçmiş olsun.

doğru canım, nikah tarihinden itibaren 1 yıl içinde bu hakkını kullanarak kıdem tazminatına hak kazanabilirsin. Bunun için o işyerinde en az 1 yıl çalışmış olma şartın var unutma. Dilekçe ile başvuracaksın. İnternette bir sürü dilekçe örneği var, evlenme nedeniyle kıdem tazminatı dilekçe örneği, yahut, nikah tazminatı dilekçe örneği yazınca çıkıyor. Bir de lütfen aşağıdaki linki oku, tüm sorularının cevabını bulacağına inanıyorum.

BAYANLARIN EVLİLİK NEDENİYLE KIDEM TAZMİNATI ALMASI - Milliyet.com.tr

valla doğru diyosun canım şu an 9 aylığıda geçmiş durumdayım artık görenler ikiz olduğunu anlıyorgerisini sen düşün
allah hepimize yardım etsin

amin cnm amin bende çok ikiz bebek ne kadar farklı biduygu 3 tane erkeğin var azınlık kaldın :))))

maşallah canım şekerde yok şükür allah iyilik versin benimde cuma 3.kez şeker tahlili yapılacak

kullanma kılavuzunu okuyacaksın canım, çünkü bazı ürünler kaynatılabiliyor bazılarını ise sabunlu suda yıkadıktan sonra kaynar suda bekletiyorsun ama kaynatamıyorsun. Zaten 5 dakika karıştıra karıştıra kaynatsan yeter, sterilizataröre gerek yok aslında. alacaksan da mikrodalga sterilizatörleri al, zamandan kazan.

Kiz corlu da kimin var ben 2 sene kaldim orda okul icin
Ben hala kuafore gidiyorum dekolte agdami da yaptiriyorum uzunzamandir yaptirdim azalttim simdi jiletle basa saramam

Aynen bende en basta 2 kere jilet yapiyim dedim,daha fena,zaten su anda gobegimden yeri bile gormuyorum:)))

ewet yaa istanbullulara baksana toplaşalım falan kıskandım bende :)))

neyse ben hazırlanıp çıkayım akşama yemek yetiştireceğim daha babamız güneşin altında oruçlu oruçlu çalışıyor aç kalmasın bide akşama

Valla kaçtır söylüyorum ama kimse de ses yok ki Dedğim gibi bir arkadaş daha var onu da alır 3ümüz buluşuruz artık...

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun... İnanılır gibi değil. Ama keşke taksinin plakasını vermeseydn. Neticede o adam taksinin sahibi değil şoförüdür.. Taksinin sahibini zarara uğratmamak lazım. Tabi oda dikkat etsin böyle adamları çalıştırmasın daha fazla. Sen de dr.una gt mutlaka. Çok zor anlar yaşamışsın.

kızlarrrrr epilasyon olayını naptınız ben bacaklarımı epilatörle koltuk altı ve bikini bölgesini ağdaya devammm zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok 1 ay rahatım sonrasında

Ben de kuaföre gitmeye başladım.. 1-1.5 ay rahat ediyorum. Ama bu zamana kadar kendim yapıyordum. Off artık benim göbek müsade etmiyor. Jilet de düşünemem ble. Bacaklarımı ve koltuk altımı epilatörle alıyorum ama hala

meraba ekim annecikleri ve bebişleri
hava ne kadarda sıcak bugün ya ALLAH oruç tutanların yardımcısı olsun ilk defa oruç tutmayacağım bir ramazan yaşayacağım kendimi bir garip hissediyorum sanki suç işliyorum sanıyorum ama dinimizde bir zorlama yoktur bu gibi durumlarda borç oruçlarımı en kısa zamanda inş tutacağım..eşim oruç dükkanda çok sıcak oluyormuş aklım fikrim hep onda canım benim...ona güzel yemekler yapayım bari zamanda geçmiyorki bir türlü 6 gibi mutfağa girmeyi düşünüyorum birde tatlı yapayım diyorum su attım buzluğa..
biraz ütüm var onları yapayım sonra kızımla bir duşumuzu alalım yemeğimi yapayım sonra siz neler yapıyorsunuz..

Moralini bozma, ekmek yemeği bilmeyenler yemesin diye düşünürüm ben hep, o yüzden de bu tür itlerle zevk için uğraşıyorum. Gerçek esnafın da adı bunlar yüzünden kötüye çıkıyor. Yapacağın şey İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının 24 saat hizmet veren no.sunu aramak ve başından geçenleri ve aracın plakasını bildirmek. Durağın adını da, daha önce defalarca şikayet aldığını da söyle ki araştırsınlar. Sağlam bir uyarı da alır adam. Bu tip sinir hastaları hiç de az değil, ama artık sesini yükselten değil aklını kullanan kazanıyor! ŞİKAYET HATTI: 444 15 23

Arkadaşım kolay gelsin sana.. Ütü tatlı yemek... Eşine de kolay gelsin. Bu sıcaklarda gerçekten çok zor oruç tutmak. Ben sabah Eşimle çıktım yürüyüi yaptım geldim. Aman öldüm valla sonra. Hergün birdaha çıkmayacağım diyip yine çıkıyorum :)))

Son düzenleme:

canım yüreğini ferah tut hayırlısıyla gidip gelirsiniz Allahın izniyle güzelce dinlenirsin hem değişiklik olur sana da minnak kızına da

biberon ve emziklerini güzelce yıkar yanına alırsın canım emziğide kutusuna koyarsın ohh mis gibi at çantana

cnm cok tesekkur ederım bır cok konuda benı aydınlatmıs oldun...benm 18 eylulde bu hakkım sona erıyor ya su kadar tarıhten once bıldırmen gerekırdı gıbı bır surem var mı?yazıdan sankı yok gıbı geldı emın olmak ıstedım

su bazlı aldınız değil mi, sakın ha yağlıboya ya da saten olmasın!!! İçine tiner katıldığı için gebeleri tehlikeye sokar.

15 dakika kaynatmak çok fazla olabilir. 5 dakika yeterli, bu süreler emziklerin ve biberonların paketlerinde yazıyor zaten.

Kimsemiz yok cnm kız alıyo ordan bi akrabamda :)

felisim cnm sen avukatmısın?

Evet cnm, baroda kaydım duruyor ama 2009da kızımı kendim büyütmek için kapattım büromu, şimdi oğluş da geliyor bakalım bundan sonra ancak çocuklar büyüdükten sonra dönerim belki, zaten Türkiye'de yapılacak iş değil bence!

ewet yaa istanbullulara baksana toplaşalım falan kıskandım bende :)))

ahahahahhaaa kıskanma canım daha biz toplaşamadık siz bizim üstümüze toplaşırsınız

Eveeet çok güzel olur bi cts yapsak. Ama ben malum durumumdan dolayı fazla gezemem, ancak bir yerde otururken eşlik edebilirim size

evet yapalım haftaya cumartesı falan ama evet gezmeyelım oturalım serın bır yerde muhabbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…