- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Ay bulusalim yaaaa. Ayarlayalim muhakkak ama. Lafta kalmasin.
bende gelirim inşallah bakırköy civarı bir yer olursaaaa.............
bende gelirim inşallah bakırköy civarı bir yer olursaaaa.............
canım yüreğini ferah tut hayırlısıyla gidip gelirsiniz Allahın izniylegüzelce dinlenirsin hem değişiklik olur sana da minnak kızına da
biberon ve emziklerini güzelce yıkar yanına alırsın canım emziğide kutusuna koyarsın ohh mis gibi at çantana
izmirle istanbul karıştı :))
Moralini bozma, ekmek yemeği bilmeyenler yemesin diye düşünürüm ben hep, o yüzden de bu tür itlerle zevk için uğraşıyorum. Gerçek esnafın da adı bunlar yüzünden kötüye çıkıyor. Yapacağın şey İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının 24 saat hizmet veren no.sunu aramak ve başından geçenleri ve aracın plakasını bildirmek. Durağın adını da, daha önce defalarca şikayet aldığını da söyle ki araştırsınlar. Sağlam bir uyarı da alır adam. Bu tip sinir hastaları hiç de az değil, ama artık sesini yükselten değil aklını kullanan kazanıyor!
ŞİKAYET HATTI: 444 15 23
kimler buluşuyor anlayamadım biri beni aydınlatabilirmi acabaaaaaa
istanbul avrupa yakası buluşması sandım ben ama.. yanlışmı anladım:26:
çok geçmiş olsun cnm ne sinir bozucu bişey bide sen hamilesin daha dikkatli davranması lazım böyle işini kötü yapanlardan nefret ediyorum peki doktora gitmedinmi sular neden boşalmış
yok doğru :)) da mavibattaniye izmir karşıyakadaonlarda izmir buluşması ayarlamaya çalışıyor...
anladımm... peki istanbul buluşması için suan kaç kişiyiz ve gelebilecek olanlara en uygun yer neresi olur,!
arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyorbununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?
arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyorbununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?
bendede var cok yanma yapıyor ozellıkle gece.ben reflu ılacı kullanıyorum doktorum verdı surup seklınde anında kestı.her yemekten sonra ıc dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?