2012 Ekim Anneleri

Sagolasin tatlim eksik olma
Emzik kutum yok ne yazik ki kutusuz aldim onlari aventden ve nuk dan ama alsam iyi olucak galiba

çalışıyorum ve iznim hafta içi ama olaki uyarsa ki mümkün gibi görünmüyor
bende gelirim istanbul buluşmasına :))

Canım çok sağol. Ben şikayetimi yaptım zaten.Savcılığa bildiricektim ama orada yaşayan halam ve kuzenimin başına bir şey gelmesinden korktum. Herif ot kullanıyormuş; içki içiyormuş. Evi biliyor birşey yapar diye. Bu olay Ankara'da başıma gelse zerre korkmam o adamın yakasından düşmezdim. Herifi işten çıkarmışlar şimdi; ama onun başına gelecek daha kötü şeyler var. Çok arandı o akşam; belasını bulur muhakkak bir yerden

kimler buluşuyor anlayamadım biri beni aydınlatabilirmi acabaaaaaa

istanbul avrupa yakası buluşması sandım ben ama.. yanlışmı anladım:26:

yok doğru :)) da mavibattaniye izmir karşıyakada onlarda izmir buluşması ayarlamaya çalışıyor...

çok geçmiş olsun cnm ne sinir bozucu bişey bide sen hamilesin daha dikkatli davranması lazım böyle işini kötü yapanlardan nefret ediyorum peki doktora gitmedinmi sular neden boşalmış

Canım çok sağol. 31. haftadan sonra idrar kaçırmaları yaşayabilirmişiz. Ama ben o an çok korktuğum için idrarımı tutamamışım. ilk başta zaten idrarımı kaçırdığımı düşünmüştüm ama tutamadığım için ve boşalmaya devam etti için korktum. Suyum geldi sandım. Şimdi doktordan döndüm. Çok şükür oğlumda su miktarı da iyiymiş

anladımm... peki istanbul buluşması için suan kaç kişiyiz ve gelebilecek olanlara en uygun yer neresi olur,!

daha evvelki buluşmada bakırköy tercih edilmişti yanlış hatırlamıyorsam muhtemelen yine bakırköy olur en merkezi yer orası :) tabii benim gelip gelemiyceğim meçhul bakırköy banada uyardı ancak çalışıyorum umarım ii vakit geçirirsiniz :)

arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyor bununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?

arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyor bununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?

bendede var cok yanma yapıyor ozellıkle gece.ben reflu ılacı kullanıyorum doktorum verdı surup seklınde anında kestı.her yemekten sonra ıc dedı.

canım benim en yakın eczaneden rennıe çiğneme tableti al kırmızı bi kutu zaten hamileyim dersen hemen verirler tabi yine doktoruna sor istersen.. antiasit ve mükemmel bişey ben kullanıyorum hemde 11. haftamdan bu yana çünkü daha öncesinde de reflüüm vardı gebelik daha fazla tetikledi ama çok şükür bunun sayesinde hiç şikayetim yok...

Doktor Renie veriyor canim benimde ilk zamanlar cok sikayetim olmustu o iyi gelmisti bi de cok agrin olursa gece yastigini biraz dik tutup uyuyacaksin gecer bir sure sonra merak etme

Aslinda iştanbul bulusmasi icin hafta ici olsa uyar mi acaba herkese?haftasonu esimiz oluyor falan pek rahat cikilmiyor da.mesela sali gunu?yer de bakirkoy avm lerinden biri olabilir mesela...

bendede var cok yanma yapıyor ozellıkle gece.ben reflu ılacı kullanıyorum doktorum verdı surup seklınde anında kestı.her yemekten sonra ıc dedı.

aynen gece mahfoldum 3 yastık koydum başıma ama yok o acı su ağzıma çıkmayı başardı neyseki çözümü varmış kısa zamanda bende yazdırayım.

en iisi rennie alayım direk. randevum 30 temmuzda ve 25 gün öncesinden ancak randevu veriyor doktorum. cevaplarınız için sağolun arkadaşlar.fena durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…