selam herkese
birşey sormak istiyorum kızlar sizinde alt bölgedeki kemikleriniz ağrıyormu ya,ben lavaboya giderken korkuyorum doğurucam diye:)))
selam herkese
birşey sormak istiyorum kızlar sizinde alt bölgedeki kemikleriniz ağrıyormu ya,ben lavaboya giderken korkuyorum doğurucam diye:)))
benım de ağrımaya başladı bu hafta hele de tuvaletim geldiği zaman sanki bebek aşağıya doğru çıkıcak:) zaten hareketlri de değişti arkaya ve aşağıya doğru vuruyo çok değişik valaarkadaşlar bu arada hastanede yattığım zaman ilk defa doğum katına çıktım.. bebişler doğmuş kapılarda süsler çiçekler... bi bayan eşiyle birlikte yürüyodu sanırım sezeryan olmuş.. hem korktum hem heyecanladım orayı görünce
ahahahahhaaa kıskanma canım daha biz toplaşamadık siz bizim üstümüze toplaşırsınız
evet yapalım haftaya cumartesı falan ama evet gezmeyelım oturalım serın bır yerde muhabbet edelim
su bazlı aldınız değil mi, sakın ha yağlıboya ya da saten olmasın!!! İçine tiner katıldığı için gebeleri tehlikeye sokar.
o korkular bana hiç uğramıyor ne hikmetsenormal doğum yapmak için can atıyorum canlı canlı sadistmiyim neyim ki tahlil için kan aldırırken bile çok korkmuştum...
Ay aynennnnn :=)) ÇAtır çatır doğurmak istiyorum tabiri caizse :)
Ay aynennnnn :=)) ÇAtır çatır doğurmak istiyorum tabiri caizse :)
Bakırköy tam süper olur:) Carousel, Capacity seç beğen al!anladımm... peki istanbul buluşması için suan kaç kişiyiz ve gelebilecek olanlara en uygun yer neresi olur,!
doğur kız...kim tutar seni
arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyorbununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?
bir de yastık yükseltmek mide suyunun geri gelmesini önlüyor. Gece yatarken başının altına çift yastık koy epey fark eder.
yok ya geçmiş sayfadada yazdım tam 3 yastık koydum banamısın demedi ağzıma çıktı çıktı geri indi özellikle dün gece.
kızların dediği ilacı aldım rennie antiasit içmekle içmemek arasında kararsız kaldım :)) ama eczacıda güvenle verdi gebeyim diyede üzerine bastım.
bana da doktorum gaviscon vermişti canım, şu ana kadar 2 kere ihtiyaç duydum ve içtim gerçekten çok iyi geldi. onun haricinde genelde mide yanması/ asit yükselmesi olmasın diye yemeklerden sonra mümküm olduğunca 1-2 saat yatmamaya uzanmamaya gayret gösteriyorum
o korkular bana hiç uğramıyor ne hikmetsenormal doğum yapmak için can atıyorum canlı canlı sadistmiyim neyim ki tahlil için kan aldırırken bile çok korkmuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?