2012 Ekim Anneleri

Kızlar uzatmadan yarın öğleden sonra Bakırköy'de buluşmaya var mısınız? :)

Gelin şunu haftaya ctesi yapalım, gerçekten gelmek isteyenler de programlarını ona göre ayarlasın? Ne dersiniz? Katılmayı çok arzu etmeme rağmen yarın sabahtan çıkıp akşam eve girecek kadar 40 ayın çarşambasının bir araya geldiği bir gün yaşayacağım maalesef!

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 40 haftamızı dolduraluım çatır çatır attıralımm yavrularımızıı bende gaza geldim yüreklendim iyice valla =)))

ayy çok güldüm evet tek temennim. doğum anını düşünmek bile çok heyecan verici canım acıycakmış acısın sanki geçicek gidicek o özel an'a şahit olmak var ucunda...

canım aldığın çiğneme tabletiyse şayet yemekten sonra hemen al epey rahatlarsın ayrıca kusmamaya dikkat et.. bende senin gibi diyordum ilk başlarda hatta maden suyu bile içmiştim ama sonra yemek borusunun gevşeyen kapakçığından yukarı çıkan asit boğazımı tahriş etti tabi soda da bu durumu daha beter bi hale getirdi kan gelmeye başlamıştı boğazımdan bu tahriş yüzünden neyse ki sonra toparladım bu ilacı kullanınca...şimdi kusmanın K sını duyunca yanmalarım başlıyor

evet çiğneme kırmızı kutu senin dediğin di mi? var ya ben magnezyum için maden suyu içiyordum

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Sağlık,bereket,huzur getirsin inşallah bu mübarek ay tutulan oruçlar kabul bulsun inşallah bizlerede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp kaza yapmayı nasip etsin.biz bu gün doktorumuzdaydık hareketsiz olan oğluşum iice hareketsizlenmişti çünkü.çok sağlıklıyız maşallah eller,ayaklar hepsi havada bişeyler yapıyodu1 kilo olmuşuz ve boyumuz 37 cm olmuş.herkese ii akşamlar

Tamam tamam, ara soğuyunca buluşma filan yalan olur gibi geldi de ondan yarını önerdim hazır konu sıcakken diye Haftaya buluşuruz, herkes müsait olursa...

inşallah canım sağol.
yok magvital verdi dr. işe yaramadı bence, bende bıraktım. ama dediğin magnezyumu dr.danışıcam çok iyiymiş diye duydum...

gerçekten çok iyi geldi bana bacaklarım acayip rahatladı... hatta içmeyi unuttuğum zaman o gece yatakta dönerken zorlanıyorum ağrı ve kasılma hissediyorum, özellikle şu pelvik ağrısı denilen ağrı şiddetle kendini hissettiriyor..

Canim dr un neden hareket etmedigiyle ilgili bisey soyledi mi,malum cogumuz bazen yasiyoruz daha az hissediyoruz???

inşallah canım sağol.
yok magvital verdi dr. işe yaramadı bence, bende bıraktım. ama dediğin magnezyumu dr.danışıcam çok iyiymiş diye duydum...

Magnezyum tam olarak ne için iyi cnm herkes kullanıyo bu ara ben kramplara iyi geliyo diye biliyorum .. Onun dışında bi etkisi oluyo mu?

arkadaşlar mothercare mağazasında satılan SUDOCREM bebek pişiklerinde sizce güvenilir mi? (tabii belli bir aydan sonra)
ilk bebeği için kullanan veya çevresinden bilgisi olan var mı?

canim ogluma kullandim ben cok iyi bir krem cok memnun kaldim simdi kacinci ayda kullandigimi hatirlayamadim.turkiyeden gelen olursa simdi bitane daha alicam.

Canim dr un neden hareket etmedigiyle ilgili bisey soyledi mi,malum cogumuz bazen yasiyoruz daha az hissediyoruz???

arkadaşlar mothercare mağazasında satılan SUDOCREM bebek pişiklerinde sizce güvenilir mi? (tabii belli bir aydan sonra)

canım ben 2011 eki annesiyim kızım 10 aylık sizlerde sağlıkla kucağınıza alın bebklerinizi. sudocrem iyi ancak içinde parafen olduğu için yeni doğan için pek önerilmez bizim doktorumuz pişik için sadece eski tip arko kremi önerdi. dünyanın parasını verdiğim pişik kermlerinin yerine arko kullandım pişik falan kalmadı herkeze tavsiye ederim

evet kızlar haftaya cumartesi kesin buluşalım bakırköyde capacity veya carosel fark etmez siz secin ..kaç kişi olacağımızı anlamak için kendimize sayı verelim ...şimdi ben 1.kişi olayım benden sonra yazanlar sıra numarasını takıp etsın kendı numarasını versın ... ben geliyorum 1. kişiyim

ikinç! ikinç!

ÜÜÜÜÇÇÇ ! 3. kişiyiiimmm

canim ogluma kullandim ben cok iyi bir krem cok memnun kaldim simdi kacinci ayda kullandigimi hatirlayamadim.turkiyeden gelen olursa simdi bitane daha alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…