- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Kızlar uzatmadan yarın öğleden sonra Bakırköy'de buluşmaya var mısınız? :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 40 haftamızı dolduraluım çatır çatır attıralımm yavrularımızıı bende gaza geldim yüreklendim iyice valla=)))
evet onuda gösterdi eczacı, bakalım inşallah rennie de işe yarar. tedavi edici mi bu ilaçlar 2 kere içtin ya mesela sıkıntın biraz da özen sonucu kalmıyor mu? ne kustum ne midem bulandı bu ana kadar ama bu iğrenç bişey kussam rahatlıycam belkide ama yok..
canım aldığın çiğneme tabletiyse şayet yemekten sonra hemen al epey rahatlarsın ayrıca kusmamaya dikkat et.. bende senin gibi diyordum ilk başlarda hatta maden suyu bile içmiştim ama sonra yemek borusunun gevşeyen kapakçığından yukarı çıkan asit boğazımı tahriş etti tabi soda da bu durumu daha beter bi hale getirdi kan gelmeye başlamıştı boğazımdan bu tahriş yüzünden neyse ki sonra toparladım bu ilacı kullanınca...şimdi kusmanın K sını duyunca yanmalarım başlıyor
evet çiğneme kırmızı kutu senin dediğin di mi? var ya ben magnezyum için maden suyu içiyordum
Gelin şunu haftaya ctesi yapalım, gerçekten gelmek isteyenler de programlarını ona göre ayarlasın? Ne dersiniz? Katılmayı çok arzu etmeme rağmen yarın sabahtan çıkıp akşam eve girecek kadar 40 ayın çarşambasının bir araya geldiği bir gün yaşayacağım maalesef!
evet canım aynısı inş. sende rahatlarsın...magnorm kullanmıyormusun?
inşallah canım sağol.
yok magvital verdi dr. işe yaramadı bence, bende bıraktım. ama dediğin magnezyumu dr.danışıcam çok iyiymiş diye duydum...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Sağlık,bereket,huzur getirsin inşallah bu mübarek ay tutulan oruçlar kabul bulsun inşallah bizlerede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp kaza yapmayı nasip etsin.biz bu gün doktorumuzdaydık hareketsiz olan oğluşum iice hareketsizlenmişti çünkü.çok sağlıklıyız maşallaheller,ayaklar hepsi havada bişeyler yapıyodu 1 kilo olmuşuz ve boyumuz 37 cm olmuş. herkese ii akşamlar
inşallah canım sağol.
yok magvital verdi dr. işe yaramadı bence, bende bıraktım. ama dediğin magnezyumu dr.danışıcam çok iyiymiş diye duydum...
arkadaşlar mothercare mağazasında satılan SUDOCREM bebek pişiklerinde sizce güvenilir mi? (tabii belli bir aydan sonra)
ilk bebeği için kullanan veya çevresinden bilgisi olan var mı?
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Sağlık,bereket,huzur getirsin inşallah bu mübarek ay tutulan oruçlar kabul bulsun inşallah bizlerede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp kaza yapmayı nasip etsin.biz bu gün doktorumuzdaydık hareketsiz olan oğluşum iice hareketsizlenmişti çünkü.çok sağlıklıyız maşallaheller,ayaklar hepsi havada bişeyler yapıyodu 1 kilo olmuşuz ve boyumuz 37 cm olmuş. herkese ii akşamlar
Magnezyum tam olarak ne için iyi cnm herkes kullanıyo bu ara ben kramplara iyi geliyo diye biliyorum .. Onun dışında bi etkisi oluyo mu?
arkadaşlar mothercare mağazasında satılan SUDOCREM bebek pişiklerinde sizce güvenilir mi? (tabii belli bir aydan sonra)
evet kızlar haftaya cumartesi kesin buluşalım bakırköyde capacity veya carosel fark etmez siz secin ..kaç kişi olacağımızı anlamak için kendimize sayı verelim ...şimdi ben 1.kişi olayım benden sonra yazanlar sıra numarasını takıp etsın kendı numarasını versın ... ben geliyorum 1. kişiyim
evet kızlar haftaya cumartesi kesin buluşalım bakırköyde capacity veya carosel fark etmez siz secin ..kaç kişi olacağımızı anlamak için kendimize sayı verelim ...şimdi ben 1.kişi olayım benden sonra yazanlar sıra numarasını takıp etsın kendı numarasını versın ... ben geliyorum 1. kişiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?