ıyı geceler bende bugun alyamın gıysılerını yıkadım sımdıde hava serınlemışken utuledım mıss gıbı oldular allahım gıydırmeyı nasıp etsın
bu arada çok mutluyum 13 agustosta annem gelıyor yanıma 11 aydır görmedım hıç
benim kızımında eli hep ağzındaydı ama 4ay emdi benioyle bırsey mı duydun canım.cunku benımkı ılk sekıllendıgı gunden berı elı agzında pasaklı kızımın.insallah emer.
bende izmirdeyim güzelyalıda oturuyorum...Aynen bende sevinirdim. Izmir de pek kimse yok toplasamiyoruzOlmadi bir arkadas daha var.... 3 umuz gorusuruz bir ara ayarlayip Fena olmaz. Tabi bir aksamustu olur muhtemelen.
kızlar bu sezeryanda genel anestezı mı epidural mı karar veremıyorum.bende doktoruma sordum o bugune kadar bana ne onerdıyse ıyı geldı.o ne derse onnu yapıcam
zaten artık aile dostumuz gıbı oldu
gözünaydın canımallah güle güle giydirmyi naasip etsin ben 20 gün önce falandı yıkadım ütüledim kaldırdım bişey olmaz heralde çantamı hazırladım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
benim kızımında eli hep ağzındaydı ama 4ay emdi beni((
bende izmirdeyim güzelyalıda oturuyorum...
bence epidural canım genelden uyanak zor bebeği bile hemen emziremiyosun epiduralde çıktığın an emziriyosun bebeği hemen görüyosun...
Kizlar birsey itiraf etmek istiyorum... ben dogduktan sonra yavrumu kimse ellesin sevsin istemiyorumm. Sanki sinir olacakmisim kiskanacakmisim gibi geliyor.bazen de dusununce hic aldiris etmiyorum hatta hosuma bile gidiyor. Ama insanlarin kucagindan kucagina gezmesini istemiyorum yaaaaaaaa. Ne yapicaminsallah dayanabilirim. Ariza cikarmam. Gerci yeni dogmus bebegi de lap lap kucaklarina almazlar, alsalar da nazik davranirlar herhalde. Zamanla da ben alisirim insallah.
maşallah uyanık birieri var bu saatte
beni bir öksürük tuttu uyuyamadım
ballı sıcak süt içtim bakalım rahatlatacakmı:26::26::26::26: hepinize iyi gecelerrrrr
cnm bende hamileliğimin başından beri var...arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyorbununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?
selam herkese
birşey sormak istiyorum kızlar sizinde alt bölgedeki kemikleriniz ağrıyormu ya,ben lavaboya giderken korkuyorum doğurucam diye:)))
bence de iyi olur. koca göbeklerimizle kemeraltında olay yaratırızArkadasim iste ayarlasak da bulussak ya ne guzel. Konak herhalde uygun olur bizim icinn heryerden ulasim kolay. Belki kemeraltina gireriz :) iskence cekeriz :)
Slm kızlarr hepinize günaydınlar bir cumartesi sabahı ve ben yine işe geldimmmmmm
Canim dr un neden hareket etmedigiyle ilgili bisey soyledi mi,malum cogumuz bazen yasiyoruz daha az hissediyoruz???
Slm kızlarr hepinize günaydınlar bir cumartesi sabahı ve ben yine işe geldimmmmmm
Kizlar birsey itiraf etmek istiyorum... ben dogduktan sonra yavrumu kimse ellesin sevsin istemiyorumm. Sanki sinir olacakmisim kiskanacakmisim gibi geliyor.bazen de dusununce hic aldiris etmiyorum hatta hosuma bile gidiyor. Ama insanlarin kucagindan kucagina gezmesini istemiyorum yaaaaaaaa. Ne yapicaminsallah dayanabilirim. Ariza cikarmam. Gerci yeni dogmus bebegi de lap lap kucaklarina almazlar, alsalar da nazik davranirlar herhalde. Zamanla da ben alisirim insallah.
ahhhh ben 18:30 a kadar burdayımmmmaynenAma bugün 1de çıkçam
ahh ahh çok ii bilirimPazar günü neye yeterki dinlenmeye mi,ev işi yapmaya mı, kendine zaman ayırmaya mı,allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?