2012 Ekim Anneleri

kizlar inanamiyorum disarda heryer kapali marketler dukkanlar hepsi gun icindede kapaliydi iftara 2 saat kala cikdik birr iki meyveci acikdi okadar peki butun ramazan bu insanlar alis veris yapmayacaklarmi bilmiyorum ya ekmek ekmegi nerden bulucaz ya anlamadim heryer kapaliiii

ıyı geceler bende bugun alyamın gıysılerını yıkadım sımdıde hava serınlemışken utuledım mıss gıbı oldular allahım gıydırmeyı nasıp etsın

bu arada çok mutluyum 13 agustosta annem gelıyor yanıma 11 aydır görmedım hıç

gözünaydın canım allah güle güle giydirmyi naasip etsin ben 20 gün önce falandı yıkadım ütüledim kaldırdım bişey olmaz heralde çantamı hazırladım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

oyle bırsey mı duydun canım.cunku benımkı ılk sekıllendıgı gunden berı elı agzında pasaklı kızımın.insallah emer.
benim kızımında eli hep ağzındaydı ama 4ay emdi beni((
Aynen bende sevinirdim. Izmir de pek kimse yok toplasamiyoruz Olmadi bir arkadas daha var.... 3 umuz gorusuruz bir ara ayarlayip Fena olmaz. Tabi bir aksamustu olur muhtemelen.
bende izmirdeyim güzelyalıda oturuyorum...
kızlar bu sezeryanda genel anestezı mı epidural mı karar veremıyorum.bende doktoruma sordum o bugune kadar bana ne onerdıyse ıyı geldı.o ne derse onnu yapıcam
zaten artık aile dostumuz gıbı oldu

bence epidural canım genelden uyanak zor bebeği bile hemen emziremiyosun epiduralde çıktığın an emziriyosun bebeği hemen görüyosun...

Amin canım inşallah

Bende az önce ütü yaptım... oğluşumun gardrop nun içine örtü diktim onları yıkamıştım ütüleyip kaldırdım...ayın 3 ünde kontrolümüz var sonrasında bende yerleştireceğim tabii çantayıda hazırlayacağım...ayy ne güzel az kaldı kuzularımızın gelmesine maşallah maşallah

Arkadasim iste ayarlasak da bulussak ya ne guzel. Konak herhalde uygun olur bizim icinn heryerden ulasim kolay. Belki kemeraltina gireriz :) iskence cekeriz :)

Kizlar birsey itiraf etmek istiyorum... ben dogduktan sonra yavrumu kimse ellesin sevsin istemiyorumm. Sanki sinir olacakmisim kiskanacakmisim gibi geliyor.bazen de dusununce hic aldiris etmiyorum hatta hosuma bile gidiyor. Ama insanlarin kucagindan kucagina gezmesini istemiyorum yaaaaaaaa. Ne yapicam insallah dayanabilirim. Ariza cikarmam. Gerci yeni dogmus bebegi de lap lap kucaklarina almazlar, alsalar da nazik davranirlar herhalde. Zamanla da ben alisirim insallah.

Sen bir de beni görecektin, mümkün olsa çıkardığım yere geri sokacaktım, kimse dokunmasın diye Sonra alışıyor insan ama hala kurallarım var tabi, çok güleryüzlü bir çocuk olduğu için sokakta yapışıp öpmek isteyenler oluyor, "Yabancılar Öpemez" kuralını öğrettim, öptürmüyor

maşallah uyanık birieri var bu saatte

beni bir öksürük tuttu uyuyamadım

ballı sıcak süt içtim bakalım rahatlatacakmı:26::26::26::26: hepinize iyi gecelerrrrr

maşallah uyanık birieri var bu saatte

beni bir öksürük tuttu uyuyamadım

ballı sıcak süt içtim bakalım rahatlatacakmı:26::26::26::26: hepinize iyi gecelerrrrr

geçmiş olsun, yalnız dikkat et seninki de reflüden olabilir, mide asidin boğazını tahriş ediyordur belki,çift yastık koy başına bana iyi geliyor.

herkese iyi haftasonlari kizlar ve minisleri saka maka zaman geciyor temmuzuda bitiriyoruz

arkadaşlar gebelik reflüsü oldum sanırım ama gece uyutmayacak kadar rahatsız edici, ağzıma acı su geliyor midem ekşiyor bununla ilgili şikayetimi dr.iletsem ilaç verir mi kullanan var mı?
cnm bende hamileliğimin başından beri var...
benim ilaçlarda çok fayda etmiyor..
ekşi su acı su mide yanması kusma ne ararsan var:)
banada lansor veriyo rennie dua şurup veriyor biraz daha iyi geliyor sanki..

selam herkese
birşey sormak istiyorum kızlar sizinde alt bölgedeki kemikleriniz ağrıyormu ya,ben lavaboya giderken korkuyorum doğurucam diye:)))

evet cnm yürürkende var.Normaldede var:18:

günaydın kızlar. gittikçe zamanımız azalıyor, heyecanımız artıyor. çok şükür şimdiye kadar aramızda erken doğum yapan yok değil mi ben dün penye sütyen aldım kendime. birkaç tane de büyük beden külot. artık vücudumu hiç tanıyamıyorum. hamileliğin başından beri 10 kilo aldım. yürürken bacaklarım birbirine sürtüyor, çok rahatsız oluyorum. inşallah doğumdan sonra hızla kilo verebiliriz. yoksa bu şişmanlık çekilecek dert değil yani.

Arkadasim iste ayarlasak da bulussak ya ne guzel. Konak herhalde uygun olur bizim icinn heryerden ulasim kolay. Belki kemeraltina gireriz :) iskence cekeriz :)
bence de iyi olur. koca göbeklerimizle kemeraltında olay yaratırız

Canim dr un neden hareket etmedigiyle ilgili bisey soyledi mi,malum cogumuz bazen yasiyoruz daha az hissediyoruz???

bebek hareketlerini hissetmemek çalışan annelerin durumu olarak bilinirmiş, ben çalışmıyorum ama evde 24 saat deli gibi çalışan,çok yorulan hiç uzanıp dinlenmeyen birisi olarak oğluşumun hareketlerini hissetmemem çok normalmiş.1.dinlenmem gerekiyormuş.2.aslında bebek çok hareketli eller ayaklar havada bişeyler yapıyodu ama göbüşüme dokunmuyor galiba sakınn korkmayın kızlarcım ben en başından beri hep böyleyim yormayın kendinizi

canım bunu bende düşündüm.düşünmeme neden olan yakın bir arkadaşım doğum yapmıştı onu ziyarete gitmiştim üstelik bende hamiştim 2 aylık.beni çok şaşırttı o kadar kıskançtı ki anlatamam hem ağrısı vardı hemde yardım etme isteğimizi ret etti sürekli bebek kucağından kaydı artık ben refleks olarak yardım ettim.ayy benim yürümem lazım evde çok kalabalık deyip durdu kibarcada kovdu eşimin arkadaşının oğlu oldu ona gittik ayy anneciği o kadar samimi davran ki hemen bebek odasına götürdü kolumdan tutup ben zaten hamişlik hormonlarından dolayı başladım ayy bide tuttu elime verdi hadi bakalım alışman lazım diye yanımda altını açtı,göbeğini gösterdi, emzirdi,nüfus kağıdına kadar gösterdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam o bebeğe karşı içimde bir sevgi bağı oluştu.ama arkadaşımın bebeğini gördüm ne sevebildim,nede içimde sevgi hissettim.ben kısmetse bunu kendime aşılıyorum kucağına almak isteyen herkes alsın öpmek yasak ama çünkü 74 yaşındaki ananem,büyükbabam bile ilk kez torun sevecekler inşallah.arkadaşlarımda yeni evli herkes bu bebeği bekliyo anlayacağın.

aynen Ama bugün 1de çıkçam
ahhhh ben 18:30 a kadar burdayımmmm

ahh ahh çok ii bilirim Pazar günü neye yeterki dinlenmeye mi,ev işi yapmaya mı, kendine zaman ayırmaya mı,allah kolaylık versin

valla canım doğru söylüyosun ama ev işlerini eşime doğuma kadar devrettim şimdi sadece dinlenmeye çalışıyorum zaten haftanın altı günü deli gibi yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…