2012 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar

bugun sonuclarim cikiyor dr goturucem hafta icide dogum icin dusundugumuz bir hastane var oraya bakmaya gidecegiz hem ordaki dr tanisicaz hemde hastane kosullari nasil ona bakicaz.

eltim kaldigi yerde bir devlet hastanesine gitmis cok kotu cok diyor buralarda dogurma git turkiyeye ama benim gitdecegim hastanede daha once turk arkadaslar dogum yaptilarcok da memnun kaldilar ozel oda falanda ayarlamislar cok iyiymis bakalim insallah guzel bir hastanedir.

bu arada kuzenim dogum yapti ilk bebisi normaldi 2. sezeryan olmus bebisin suyu bitmis birazdan ariycam cok merak etdim rabbim bebisine uzun omurler versin. anneme diyorum sira bana geldi diyor acele etme zamaninda gelsin.

Günaydınnn güzel anne adayları nasılsınız sabahtan beri ev işleriyle uğraşmaktan yoruldum ama halen bitmedi pff bakalım bitsin artık sıcaklar falan bitirdi beniiiiii

sizler nasılsınız dilerim her şey yolundadır

Sagol canim,iste biliyoruz ama yine de korkmaktan kendimizi alamiyoruz napalim:))bende eve geldigim gibi uzanmaya calisiyorum artik

Ctesi bulusuyorsunuz yine bak kiskandim valla,ben ctesileri tam gun calisiyorum hep...

cnm bende hamileliğimin başından beri var...
benim ilaçlarda çok fayda etmiyor..
ekşi su acı su mide yanması kusma ne ararsan var:)
banada lansor veriyo rennie dua şurup veriyor biraz daha iyi geliyor sanki..

Lansor u ben hamilelik öncesinde mide şikayetim olduğunda kullanırdım reflüm olduğu için ama hamilelikte izin vermemişti doktorum...Hatta Panto bile vermedi bu iki ilacıda ne şimdi ne de emzirme döneminde sakın kullanma demişti..gavıscon ve Rennıe duo şurub zaten kabusumdu hiç içemiyordum rennıe tablet verdi sonra rahat ettim

merhaba annişler. bende işteyim ne yazık ki 18:00 kadar
asude sana çok dua ettim dün gece mışıl mışıl uyudum sağol canım...

merhaba annişler. bende işteyim ne yazık ki 18:00 kadar
asude sana çok dua ettim dün gece mışıl mışıl uyudum sağol canım...

ohh maşallah canım daha iyi ol inşalllah sevindim dilediğini yersin bundan sonra günde 5 tane bile içtiğim oluyor benim acıyı falan kaçırıyorum bazen ondan

Canım bence duygularını biraz kontrol altında tutmaya çalışmalasın doğumdan sonra. Çünkü inan ki kıskançlık yapan ve aşırı titizlik yapan lohusalarla yakınları arasına soğukluk giriyor, diğer yakınlar bebekten de soğuyorlar.

Örneğin kuzenlerimin birinin doğumuna gitmiştim, tüm fotoğraflarını da ben çekmiştim. Bebekle annenin ilk tanışması, sonra da babası, anneannesi, babannesi, halası vs herkesle bebeğin ilk günü hatırası fotoğraflar çektim. Kuzenimin eşinin çok yakın bir arkadaşı geldi bir süre sonra, gelir gelmez herkesin duyabileceği bir sesle, vermesene bebeğini herkesin kucağına dedi. Kız da hayır karışma bırak sevsinler, bu anlar hepimiz için çok değerli dedi. Tabiki kimse bebeği öpmedi ama herkesin duvarına asacağı bir fotoğrafı oldu doğum hatırası. Ve dolayısıyla herkesin kalbinde sıcaklık oluştu.

Ama başka bir kuzenim var ki daha önce de bahsetmiştim burda. Aylarca kendi annesinin kucağına bile vermedi, ziyarete gideni pişman etti. Ben yaptıklarını duyunca gitmedim bile. Herkesi kendinden de bebeğinden de soğuttu. Şimdi de sitem ediyor kimse gelmiyor diye...

Bence kıskanmak güzel bir şey değil. Kendimizi telkin ederek bazı duygularımıza biraz ket vurmalıyız. Kendi adıma kıskanacağımı sanmıyorum. Neticede sokaktan geçen insanlar değil, hepsi bizi seven yakınlarımız, bizim bebişimiz için zahmet edip geliyorlar, sevgi paylaşmak için geliyorlar

ayy aklıma ablam geldi enişteme bile vermezdi sen tutamıyorsun ver bana şimdi düşüreceksin diyordu sürekli...

Gerçekten çok güzel anlatmışsın... bu kadar titizlenmek bu derece sahiplenmek güzel değildir bana göre... ilk bebeğimi kaybettikten sonra ben hep şunu söyledim kendime ve çevreme " Sakınan Göze Çöp Batar!!!!" bu yüzden cok ta bu denli korumaya, insanlardan uzaklastırmayı düsünmüyorum... yakınlarının sıcaklığını almalı bence...

günaydın annişler.. şimdi acık ev işi yapıcamm sonra işe gidicemm sonra bebişime acık bişiler alıcamm.. küçük bi yerde yaşıyorum ne bulabilirsem artık bazen sırf bu yüzden istanbulu özlüyorum

benimde ilk bebeğim onun heyecanı var hemde tedirginliği bende biraz kıskanç olurum herhalde ama elimden geldiğince bebeğimi herkesin sevmesine izin vericem tabi doğumdan hemen sonra değil:)yani ilk aylar ölçülü şekilde:) çok istiyorum oğlumun herkesle iletişimi iyi olsun çünkü insanlar giderek yalnızlaşıyor,annelik içgüsü işte ama lohusa döneminde abartmam inş. ben bebekleri severken kıyamam incitmeden severim öpmeye bile kıyamam ama bazıları da var çok kötü şekilde seviyorlar onlarada kızarım

amin canım...
allah bağışlasın kuzunu darısı bizim başımıza bizde seneye 2013 ekim annelerini ziyaret ederiz inşallah :))
tavsiyen içinde ayrıca teşekkürler. deneye deneye araştıra araştıra en iyiyi bulucağımı umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…