Kızlar bana tavsiye edeceğiniz emzik ve biberon markası varmı hangi modeller yeni doğan için uygun olur yardımcı olurmusunuz
bebek hareketlerini hissetmemek çalışan annelerin durumu olarak bilinirmiş, ben çalışmıyorum ama evde 24 saat deli gibi çalışan,çok yorulan hiç uzanıp dinlenmeyen birisi olarak oğluşumun hareketlerini hissetmemem çok normalmiş.1.dinlenmem gerekiyormuş.2.aslında bebek çok hareketli eller ayaklar havada bişeyler yapıyodu ama göbüşüme dokunmuyor galiba sakınn korkmayın kızlarcım ben en başından beri hep böyleyim yormayın kendinizi
cnm bende hamileliğimin başından beri var...
benim ilaçlarda çok fayda etmiyor..
ekşi su acı su mide yanması kusma ne ararsan var:)
banada lansor veriyo rennie dua şurup veriyor biraz daha iyi geliyor sanki..
merhaba annişler. bende işteyim ne yazık ki 18:00 kadar
asude sana çok dua ettim dün gece mışıl mışıl uyudum sağol canım...
Kizlar birsey itiraf etmek istiyorum... ben dogduktan sonra yavrumu kimse ellesin sevsin istemiyorumm. Sanki sinir olacakmisim kiskanacakmisim gibi geliyor.bazen de dusununce hic aldiris etmiyorum hatta hosuma bile gidiyor. Ama insanlarin kucagindan kucagina gezmesini istemiyorum yaaaaaaaa. Ne yapicaminsallah dayanabilirim. Ariza cikarmam. Gerci yeni dogmus bebegi de lap lap kucaklarina almazlar, alsalar da nazik davranirlar herhalde. Zamanla da ben alisirim insallah.
Canım bence duygularını biraz kontrol altında tutmaya çalışmalasın doğumdan sonra. Çünkü inan ki kıskançlık yapan ve aşırı titizlik yapan lohusalarla yakınları arasına soğukluk giriyor, diğer yakınlar bebekten de soğuyorlar.
Örneğin kuzenlerimin birinin doğumuna gitmiştim, tüm fotoğraflarını da ben çekmiştim. Bebekle annenin ilk tanışması, sonra da babası, anneannesi, babannesi, halası vs herkesle bebeğin ilk günü hatırası fotoğraflar çektim. Kuzenimin eşinin çok yakın bir arkadaşı geldi bir süre sonra, gelir gelmez herkesin duyabileceği bir sesle, vermesene bebeğini herkesin kucağına dedi. Kız da hayır karışma bırak sevsinler, bu anlar hepimiz için çok değerli dedi. Tabiki kimse bebeği öpmedi ama herkesin duvarına asacağı bir fotoğrafı oldu doğum hatırası. Ve dolayısıyla herkesin kalbinde sıcaklık oluştu.
Ama başka bir kuzenim var ki daha önce de bahsetmiştim burda. Aylarca kendi annesinin kucağına bile vermedi, ziyarete gideni pişman etti. Ben yaptıklarını duyunca gitmedim bile. Herkesi kendinden de bebeğinden de soğuttu. Şimdi de sitem ediyor kimse gelmiyor diye...
Bence kıskanmak güzel bir şey değil. Kendimizi telkin ederek bazı duygularımıza biraz ket vurmalıyız. Kendi adıma kıskanacağımı sanmıyorum. Neticede sokaktan geçen insanlar değil, hepsi bizi seven yakınlarımız, bizim bebişimiz için zahmet edip geliyorlar, sevgi paylaşmak için geliyorlar
Canım bence duygularını biraz kontrol altında tutmaya çalışmalasın doğumdan sonra. Çünkü inan ki kıskançlık yapan ve aşırı titizlik yapan lohusalarla yakınları arasına soğukluk giriyor, diğer yakınlar bebekten de soğuyorlar.
Örneğin kuzenlerimin birinin doğumuna gitmiştim, tüm fotoğraflarını da ben çekmiştim. Bebekle annenin ilk tanışması, sonra da babası, anneannesi, babannesi, halası vs herkesle bebeğin ilk günü hatırası fotoğraflar çektim. Kuzenimin eşinin çok yakın bir arkadaşı geldi bir süre sonra, gelir gelmez herkesin duyabileceği bir sesle, vermesene bebeğini herkesin kucağına dedi. Kız da hayır karışma bırak sevsinler, bu anlar hepimiz için çok değerli dedi. Tabiki kimse bebeği öpmedi ama herkesin duvarına asacağı bir fotoğrafı oldu doğum hatırası. Ve dolayısıyla herkesin kalbinde sıcaklık oluştu.
Ama başka bir kuzenim var ki daha önce de bahsetmiştim burda. Aylarca kendi annesinin kucağına bile vermedi, ziyarete gideni pişman etti. Ben yaptıklarını duyunca gitmedim bile. Herkesi kendinden de bebeğinden de soğuttu. Şimdi de sitem ediyor kimse gelmiyor diye...
Bence kıskanmak güzel bir şey değil. Kendimizi telkin ederek bazı duygularımıza biraz ket vurmalıyız. Kendi adıma kıskanacağımı sanmıyorum. Neticede sokaktan geçen insanlar değil, hepsi bizi seven yakınlarımız, bizim bebişimiz için zahmet edip geliyorlar, sevgi paylaşmak için geliyorlar
canım ben 2011 eki annesiyim kızım 10 aylık sizlerde sağlıkla kucağınıza alın bebklerinizi. sudocrem iyi ancak içinde parafen olduğu için yeni doğan için pek önerilmez bizim doktorumuz pişik için sadece eski tip arko kremi önerdi. dünyanın parasını verdiğim pişik kermlerinin yerine arko kullandım pişik falan kalmadı herkeze tavsiye ederim
ikinç! ikinç!
ÜÜÜÜÇÇÇ ! 3. kişiyiiimmm
bende avent aldim canim emzik ve biberonlari, bir de medelanin yenidogan biberoundan almak istiyorum ayni anne memesi gibiKızlar bana tavsiye edeceğiniz emzik ve biberon markası varmı hangi modeller yeni doğan için uygun olur yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?