2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar ben henüz kızımın kıyafetlerini yıkamadım deterjanımız dalan roxy araştırdım buna karar verdim bitkisel diye. birde yumuşatıcı kulllanmamam gerektiğini öğrendim. ancak bi sorunum var :)) ben bizim çamaşırlarla tabii ki yıkamayacağım kuzumun kıyafetlerini ama ben aynı makinede bile yıkamak istemiyorum abartıyor olabilirim ama bunu nasıl aşıcağımı bilemedim. benimle aynı düşüncede olan var mı? psikopata bağladım iiyce. diyorum ki acaba önce 90 derecede çamaşır suyu ile makinayı çalıştırsam ardından kızımın kıyafetlerini yıkasam nasıl olur?

Cok iyi ogretmissin canim. Ona bende karsiyim. Sonra allah dusmanima vermesin cocuk cinsel isismari ayirt edemez.

maşallah uyanık birieri var bu saatte

beni bir öksürük tuttu uyuyamadım

ballı sıcak süt içtim bakalım rahatlatacakmı:26::26::26::26: hepinize iyi gecelerrrrr

Acilin yoldan vahsi batdan geliyorlar :) hehehe

Arkadaslar haklisiniz :) bunun zaten farkindayim. Kesinlikle yapmayacagim cocugu kimseden esrgemek gibi birsey ama dozajinda. Ornegin opturmem bende. Ama iste insanlarda kendini bilecek. Yeni dogmus bebegi kapis yapmasinlar. :Goruyorum ben sevcem ben sevcem diye cekistirenler var birbirini. Onlardan korkuyorum ben. Ozamam devreye girerim iste. Huzursuz etmesinler oglumu. Benim kuzenlerim var 18 yaslarinda. Onlar yapar gibi geliyor ki baskalarinin bebeklerine hep yaptilar. Yoksa buyuk olanlar zaten kendini biliyor. Onlardan korkmuyorum.

su kiskanclik mevzusu, belki suan ki duygularimizdan dolayi kiskanclik hissi yasayabiliriz hani bizde sabirsizlikla bekleyip opup kucaklamak istedigimiz icin kiskanclik olusabilir simdi benim bebisimi de herkes sevebilir ama kimisi resmen öperken morartiyor yanaklarini, bebek tukuruk kokuyor acikcasi resmen yaliyolar iste benim ona tahammulum yok, birde minciriyolar sika sika seviyolar aglatana kadar ben onlari sahsen sevmiyorum. sadece kendi cocugum icin degil, bence hic bir bebise öyle yapilmamali. ama yapcak bisey yok etrafimizda öyle insanlar oluyor herkesin sevme tarzi baska, biseyde diyemiyor insan.

kızlar biz üçümüz buluşalım sonra yine buluşalım sizler için ille cumartesi olması şart mı?? bir arrkadaş vardı iznim hafta içi diyordu da ??

benn :)) p.tesi günleri izinliyim ve 35.haftamdan sonra doğum iznimdeyim. 35.haftadan sonra bana haftasonuda uygun.
p.tesi eşimde izinli çünkü. bi arkadaş daha vardı dün o da hafta içi uygun bana diyordu. onunda eşi hafta sonu izinli diye.
siz buluşun bende doğum iznime çıkınca tabii siz bir buluşma daha ayarlarsanız kesin eşlik ederim. beylikdüzüne metrobüste geldi bakırköye rahat rahat gelirim serin serin:))

Kızlar bana tavsiye edeceğiniz emzik ve biberon markası varmı hangi modeller yeni doğan için uygun olur yardımcı olurmusunuz
cnm ben nuk aldım 2 tane.
annemin önceden aldığı bi bebedoorr var
bide eczanemizin verdiği hediye set var emziği falan oda wee
bilmiyorum cnm bana lansor veriyo rahatlatıyoda biraz:26:

ben de geliyorum inşallah 4. kişiyim dörttttttttttt!!!!!

tatlım ben zaten ayda 1 kez makinayı uzun programda boş deterjanlı falan yıkatıyordum hani temiz olması için... artık uzun programda olmasa da haftada bir kez sanırım boş çalıştırırım yarım saatlik programında ki bebiş etkilenmesin eşyaları henuz ben de yıkamadım hepsi hurcta duruyor öyle. 15 güne yatağımız gelicek. yatak geldikten sonra temizlenmesi silinmesini falan yaptıktan sonra düsünüyoruz kayınvalidemle yavas yavas yıkayıp yerlestirmeyi... ayyy çok heyecan verici bir durum

Bende bugün kkdan bi arkadaşımla buluşucam ilk kez.çarşıda dolaşıcaz bide balık ekmek yicez

yok canim o kadar da ama hamilelik bizi bir cok seyde takintili hale getirdi. makinanin ici zaten temiz ama icin rahat olucaksa bebis kiyafetlerini yikamadan önce kisa programda 90 derece calistirirsin, bence gerekmez ama kendinide huzursuz hissetme

Yeni dogmus bebegi oyle sert severlrse ben uyaririm sahsen. Daha nefes almayi dogru duzgun beceemiyor bebek. Oyle sikistirirlarsa benden laf duyrlar. Onun dsinda isteyen alir sever koklar :) benim demek istedigim de bu kendini bilmezlerdi iste....

ıyyy evet o bebek yanaklarındaki tükürükle gelen bakterileri tükürük ve sigara kokusunu engellemek için kesinlikle ilk 6 ay sağlığı açısından ve annesi olarak öptürmeye bende karşıyım... bebeğimin pofuduk yanaklarını bende çok nazik öpeceğim ve sadece koklayacağım meleğimi cennet kokulu kızımı

Kızlar bende kayınvalidemden sanırım kıskanırım bebeğimi..
Çünkü o benden çok hevesli nedense şimdiden kıskanıyorum..
Biliyorum çok yanlış düşünüorum..
Ama herşey müdahale eder diye düşünüyorum ama tavrımı koyarım

Yeni dogmus bebegi oyle sert severlrse ben uyaririm sahsen. Daha nefes almayi dogru duzgun beceemiyor bebek. Oyle sikistirirlarsa benden laf duyrlar. Onun dsinda isteyen alir sever koklar :) benim demek istedigim de bu kendini bilmezlerdi iste....
evet ama ben kimseye bisey diyemem ki o konuda cekingenim biraz insanlar zaten hemen herseye bozulmaya meyilli, bide lohusa halimle kavgaya tutusmayim
evet o sigara icenler, öpmeyip resmen yalayanlar uyuz ediyor beni, umarim engelleyebilirim. öpme beni diye önlukler var ondan alalim

abartma kuzum o kadar yahu iyiliğinizi düsünüyordur sonucta...

kayınvalidemi rabbim başımızdan eksik eylemesin... bebek konusunda titizlikte tedbirlerimde o kadar iyi anlıyor ki beni... ( biliyorum yeter artık diyeceksiniz ama ) o da benim gibi 2 cocuğunu kaybetmiş... biri doğduktan 1 hafta sonra hastanede ölmüş... diğeri de 5,5 aylıkken karnında ölmüş... rabbim korusun...

Ay benim bir arkadasimin kayinvalideside oyle. Kiyafetlerini yikadi kiz bebeginin. Geldi kontrol etti. Neyi neyle yikadin falan soruyor. Kiz cildirdi. Ama birsey yapamdi. Kadin kendi cocugunda bahseder gibi konusuyor. Ben bile irite olmustum. Allah bsimiza vermesin.

varr tabi bir diğer psikopat benim bebeğin çamaşırlarını atmadan önce, makineyi 60 derecede boş olarak ön yıkamalı programda hatta ön yıkama gözüne biraz domestos dökerek öyle çalıştırmayı düşünüyorum bazen ben bile kendime inanamıyorum aklına yatarsa sende öyle yap canım... bi kere de boş çalışsın kendini yıkasın makine

kızlaaaarrr yardım edin yaa geceden beri mahfoldum resmen öksürükle uyandım hala öksürüyorum ağzımda iğrenç bi tat sanki genzime bişey kaçmış çıkarıp çıkarıp duruyorum geceden beri ne uyku ne bişey süt içeyim dedim daha beter yaptı

al bendende o kadar ne yapacağız biz yaa ilk bebeğimiz diye mi böyle yapıyoruz acaba. bende şimdiden eşimi tembihlemeye başladım annen şöyle yaparsa böyle yaparım kardeşin şöyle yaparsa böyle derim allah'ım aklıma mukayet ol kendimi tutamıyorum bunları konuşmak bile beni çok heyecanlandırıyor...
bazen sinirlerim bozuluyor çok bilmişlik yapcak diye ki öyle dişli değildir kayınvalidem ben mi fazla cadıyım bilemedim

gecmis olsun canim bana da öyle oluyor arada, gun icinde bir kac kez bir tatli kasigi bala 3-4 damla limon damlat ve yut. cok soguk su da icme oda isisinda su ic valla hic birsey kalmiyor. öksurdukce tekrarla.belli bi zaman sonra geciyor.

ya iyiliğimizi düşünüyor tabiki cnm ondan şüphem yok.Ama sanki beni bakamıcak gibi görücek gibi geliyor bana..
ki ben toparlandıktan sonra istemiorum kimseyi yanlız kalmak istiyorum.Kayınvalidem iyidir ama aşırı konuşur aynı şeyleri anlatır durur..Ben hem bebeğin sesini hem onu nasıl çekicem bilmiyorum:)Geçen dedim ben toparlanayım hergün gelmeyin zaten dedim.Oda dedi ben gelme desende gelirim
anlayacağın yandım sanırım

sahurda çağrı bıraktı aradım.merak ettimde dio.napıyosunuz dio sahur yapıyoruz dedim ne yiyosunuz işte ...ne yiyo yumurta yiyin tok tutuyo.biliyorum dedim.ama haşlanmış yemiyo eşim dedim.tavada yaptım dedim neyli yiyo dio ay varya cvp vermekten sinirlerim bozuldu çok detaycı.tlefonda naber die sorayım bütün gün ne yaptığını anlatıyor.yanındayken böyle sinir olmuyorum ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum kayınvalidemle sürekli sorular soruyor..evime bişi getirsin 100 kere çıkarır getirdiği şeyleri gösterir.eşim gelince eşime tekrar gösterir şunu getirdim bunu getirdim die.işte yiyin çürütmeyin diye.Çok rahatsız oluyorm bu hareketinden bi dahaki geldiğindede açar bakar dolabıma yemişmiyizdir diye..Allahtan sık gelmiyor ama bebek olunca gelecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…