2012 Ekim Anneleri

doktoruna sor canım ama yemek borundada yanma falan varsa refludur.

evet bende öyle yapacağım kendimi yanlız sanıyordum bu konuda çevremdeki arkadaşlarımla paylaşınca yok artık olmuşlardı ama onlar bekarlar zaten ne bilcekler :)) biz ise hernekadar az psikopatlık derecesinde olsakta içimize sinen bu..

yanıyorum kızlar günlerdir gavisscon içiyorum 10 dakika sonra tekrar napıcam bilmem çok kötüyüm

canım doğru düşünüyosun baştan belki olur ama inanın sonradan sizede zor gelecek çok takmayın öyle şeyleri bence tabiki hijyen çok önemli dikkat edicezde onlar günde 10 kere kusacak eldede yıkanacak makinayada atılacak falan filan ayrıca yapabilenede başarılar diliyorum herseferinde ayrı yıkamaya kalkmak için 50 parça kıyafet lazım makina dolmadan boş çalışırsan devleti zengin ederiz faturalarla am sen beni boşver yapabiliyosanız yapın her seferinde

midesi yanan arkadaşlar rennie antiasit çiğneme tableti öneriyorum asude arkadaşıma teşekkürlerimi ileterek :))

sahurda bile biri sizi gözetliyor yanii canım Bebek olunca kim bakacak ?

Böyle okuyunca varya şükrediyorum halime ve eşime hak veriyorum..ben bazen çok söylenirim işte evlendiğimizden beri gurbetteyiz yanlızız kimsemiz yok burda diye hele doğuda şarktayken hiç bitmezdi ama eşim hep boşver derdi herkesten uzakta kafamız rahat...şimdi de hep aynı şeyi söylüyor doğumdan sonra haber vereceğim diyor..şimdi artık bende anlaıyorum ki çok yerinde bi karar artık bende hak veriyorum :)

teyzesi şimdi ilk yaa cicileri daha hiç giymediler ondan kıyamıyoruz işte sonra kirlensinler kakalı kusmuklu olunca dediğin gibi elde akıtıp hoopp atarız öyle

Son düzenleme:

normalde bana gelmez etmez ben 3 günde bi ararım ama mesela ben ararım işim olunca gelir sağolsun.
Ama çok konuşması ve çok soru sorması çok rahatsız ediyo beni cahil gibi görüyo gibi.
ama normalde gerçekten anlaşırız ben çok konuşmuyorum onun yanında.O yüzden karışamıyoda müdahalede edemiynun istediği tek şey eşimle mutlu olmamız ama işte az konuşsa ama onuda öyle kabul etti napalım..Allahtan eşim hiç anneci diil..Oda bunalıyo telde konuşurken hemen kapatmaya çalışıyor:)
Boşver uzak olmak en iyisi cnm.Benimde evim minibüs mesafesinde gelenim gidenim olmuyo rahatım o yüzden.4 senelik evliyim kayınpederim 4 kere gelmiştir evime oda bişi dolayısıyla olmuştur..Gelmiyo hiç oda.
Cnm ben işten çıkartılıyorum sanırım.1 ay diyolar bende 1 ayı kabul etmicem sanırım bi süre kendim bakıcam bebeğim 5-6 aylık olana kadar sonra kayınvalidem annem gelip gider hergün öyle bakılır

Son düzenleme:
teyzesi şimdi ilk yaa cicileri daha hiç giymediler ondan kıyamıyoruz işte sonra kirlensinler kakalı kusmuklu olunca dediğin gibi elde akıtıp hoopp atarız öyle

canım bende dalan roxy ile yıkadım ilk ve sadece onun ciclerini ben hep aynı şekilde yapacaksınz sandım çok pardon

canım bende dalan roxy ile yıkadım ilk ve sadece onun ciclerini ben hep aynı şekilde yapacaksınz sandım çok pardon:13::13::13:

şaka bi yana onlarda anne neticede öyle kabullenmek lazım.. bizde kaynana olacağz ilerde

bak o yönden şanslısın ne güzel evinde yabancı olmayacak bakıcı falan yanii...annelerin bakacak olması gayet güzel...

bu kadar karışırsa tabi cinnet getirir insan hele ki loğusalık zamanında öyleyse sana hak veriyorum tatlım çok şükür kayınvalidem o kadar değil benim... hani üzerime titrer, ne istesek biz demeden önümüzdedir eksik gedik yoktur ama o kadar da karışmaz acıkcası... Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım sanırım en kısa özeti bu olur dileklerimin

bır ınsan bır ınsana bu kadar mı benzer.sankı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun:))
benm kayınvalıdemde bı yere gıtsek donerken gorsun nerdeydenızı naptınız,ne ettnız bı ton soru sorar.aynı seyı defalarca soyler ve benden cok heveslı bebeklere sınırılerım bozuluyor benımde acıkcası..
sunu ıtıraf edeyım kı cocuk bakma konusunda 1 numara cok bılgılı cocugun ruhuna kadar ınce dusunuyor o yuzden cok mudahale edıcek bana tahmın edıyorum..ama yapıck bır seyım yok benım 2 tane olcak ıyıde kotu de olsa guzellıkle kucuk uyarılarda bulunucam cunku benımde calısmam lazım katlanıcaz bebeklerımız ıcın baska yapcak bır sey yok

nedense bazı kaynanalar böyle meraklı oluyorlar..canım senin ikiz bebek olduğu için kayınvalidene daha çok ihtiyacın olacak bence sinirlerini bozma sen bile bir destek arıyacaksın.benim ikinci çocuğum olmasına rağmen hem kayınvalidemden hemde annemden desteklerini bekliyorum.kızım okula başlayacak benim sonrasındada doğumum inş olacak ve benim geceleri uykum kaçıyor uyuyamıyorum nasıl olacak ikiside aşırı ilgi istiyecek ve ben loğusa olacağım o kadar çok desteğe ihtiyacım varki kız kardeşim hemşire yıllık iznini kullanmadıki benim doğumumda kullansın böyle çok tedirginim ALLAHIM yardımcım olsun ne diyeyim ilk bebeği olanlar daha şanslılar bence sadece bebekleriyle ilgilenecekler ikinci çocuğu olanlar ikiye bölünmek zorundalar..inş ben kızlarımın süper anneleri olacağımmmmm...........ALLAH nasip ederse hedefim ikisiylede dolu dolu yaşamak..

ay valla ben derm. Yani kırıcı olmadan tabi. Mesela derim çocuk yoruldu artık alayım falan veya azıcık da bana bırakın derim.. Zaten hep sende olacak derlerse olsun herhalde lk çocuğumuz okadar görgüsüzlük hakkım olsun gbi esprilerle geçiştiririm. Zaten herkes tanır beni. Hep gairp espriler yaptığımı söylerler halbuki bilmiyorlar ki onları kırmamak için uyduruyorum onları :=) Ama canımı sıkana da veririm cevabını umurumda olmaz.

Ay bu kayınvalide olayı nedir böyle yaa... Anlamıyorum gerçekten. Allahtan varya eşim kimseyi dinlemez. Zaten annesi de öyle bir insan değil. Birşeyine kırılsam veya canımı sıksa kendim söyleyebilirim hiç de sorun olmaz. Tabi bunu sağlayan insan eşim. Yoksa benim kayınvaldem de çok sever soru sormayı. Mesela arar beni ne yapıyorsun diye. Arkadaşımla geziyorum derim. Arkadaşın?? Dye sorar hemen. Ben de arkadaşım derim. Anlatmam kimdir nedir :) Çok işime karışmasını stemediğimi böyle böyle belirtirim :) Eşim de yanımızdaysa eğer zaten müdahale eder. Mesela önceden çok arardı beni..Hergün hergün. Hatta bazen günde birkaç kez.. Eşimin işyerindeydim birgün yine arka arkaya aradı. Eşim dedi annem seni nekadar çok arıyor. Ben de evet biraz öyle dedim. Baktım ogün bugündür azaldı. Demekki uyaarmış. Hatta kayınvalidem seni çok aramıcam artık rahatsız etmiyim dedi. Ama laf sokarak değil kesinlikle. Anladım ki uyarıılmış. Çok aradığı için bazen duymadığım veya müsait olmadığım zamanlar da hep ona denk geliyordu. Artık öyle bir hale geldik ki sanki açmıyormuşum gibi bilerek. Kesinlikle öyle değil ama anlatamadım bu durumu. Birde ben de çok açıklama yapmak yoktur. Düzümdür... Söyler geçerim. O yüzden de çok işie karışılmıyor. Benim kendi babam da sever karışmayı ama ben onun ağzıının payını veriyorum susuyor. Eşim de kendi ailesine cevabı veriyor. Bz bu şekilde ortayı buluyoruz.

Son düzenleme:
şükür eve varabildim ,çoook sıcakkk

kayınvalidelerden şikayet mi var benim kayınvalidem çok uzakta, zaten burda olsa da karışıcağını hiç zannetmiyorum

siz bide gelin benimkini görün avukat gibi herşeye karışır zırt diye çıkar gelir eşim bi kere dedi anne işimiz olur aramadan gelme nolcak canım yabancımıyım ben ıhhhıhıhhh dedi kan beynime sıçradı allahtan şimdi burada değil gerçi telden de yetiyor burdayken hamileliğimin ilk ayları malum bulantı halsizlik bi kere bile nasılsın dediğini bilmem eşimde biraz anacı arada kalıyorum gerçi benim kayınpederimde fena bayılır ortalık karıştırmaya arayıp arayıp laf sokuyor bu halimle beni çıltırtıyor bende koydum tavrımı sizli bizli konuşuyorum artık kayınvalidemde üstüne alındı galiba artık pek arayıp sormuyr ama demiş bu sene bende kalacakmış yardımcı olacakmış çıldırtmasın benide yardımını istemem burdayken aç açına akşam ettiğimi bilirim kimse ilgilenmedi annemlere gidincede laf sokuyolardı geri dönmek zorunda kalıyoduk ayyy daha neler neler bak aklıma geldi sinirlendim yine zaten fenayım bugün puffff

Aman canım sen bence sizli bizli olmaya devam et. Anlar zamanla. Mesela çok soru soruyorsa açıklama yapma enine boyuna. Ben yapmıyorum ki kaldı ki benim ki öyle insanı çıldırtan cinsten değil. Benim huyum bu. Kendi babama da öyle çok açıklama yapmam. Annem zaten ben gibidir soru sormaz. Sevmez çok soru sormayı. Ama babam çok sever. Ben onu sustururum. Açıklama yapmam fazla. Aman baba abarttın gene der geçiştiririm.

benim babam pek bişeye karışmaz etmez bazen çok canım sıkıldığında annemle dertleşirim üstten anlatırım tabi bazı şeyleri o da hemen başlar napacaksın kayınvalidendir bişey diyemezsin falan diye o yüzden onunlada konuşmam pek e ben kendi anamla babamla çok samimi değilken kocamın anasına babasına niye samimi dvranayım ama bunlar pek anlamıyor biraz dan dunlar öylee işte bigün buluşunca bol bol konuşuruz nede olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…