kızlaaaarrr yardım edin yaa geceden beri mahfoldum resmen öksürükle uyandım hala öksürüyorum ağzımda iğrenç bi tat sanki genzime bişey kaçmış çıkarıp çıkarıp duruyorum geceden beri ne uyku ne bişey süt içeyim dedim daha beter yaptı
varr tabi bir diğer psikopat benimbebeğin çamaşırlarını atmadan önce, makineyi 60 derecede boş olarak ön yıkamalı programda hatta ön yıkama gözüne biraz domestos dökerek öyle çalıştırmayı düşünüyorum bazen ben bile kendime inanamıyorum aklına yatarsa sende öyle yap canım... bi kere de boş çalışsın kendini yıkasın makine
yanıyorum kızlar günlerdir gavisscon içiyorum 10 dakika sonra tekrar napıcam bilmem çok kötüyümLansor u ben hamilelik öncesinde mide şikayetim olduğunda kullanırdım reflüm olduğu için ama hamilelikte izin vermemişti doktorum...Hatta Panto bile vermedi bu iki ilacıda ne şimdi ne de emzirme döneminde sakın kullanma demişti..gavıscon ve Rennıe duo şurub zaten kabusumdu hiç içemiyordum rennıe tablet verdi sonra rahat ettim
kızlaaaarrr yardım edin yaa geceden beri mahfoldum resmen öksürükle uyandım hala öksürüyorum ağzımda iğrenç bi tat sanki genzime bişey kaçmış çıkarıp çıkarıp duruyorum geceden beri ne uyku ne bişey süt içeyim dedim daha beter yaptı
canım doğru düşünüyosun baştan belki olur ama inanın sonradan sizede zor gelecek çok takmayın öyle şeyleri bence tabiki hijyen çok önemli dikkat edicezde onlar günde 10 kere kusacak eldede yıkanacak makinayada atılacak falan filan ayrıca yapabilenede başarılar diliyorum herseferinde ayrı yıkamaya kalkmak için 50 parça kıyafet lazım makina dolmadan boş çalışırsan devleti zengin ederiz faturalarla am sen beni boşver yapabiliyosanız yapın her seferindevarr tabi bir diğer psikopat benimbebeğin çamaşırlarını atmadan önce, makineyi 60 derecede boş olarak ön yıkamalı programda hatta ön yıkama gözüne biraz domestos dökerek öyle çalıştırmayı düşünüyorum bazen ben bile kendime inanamıyorum aklına yatarsa sende öyle yap canım... bi kere de boş çalışsın kendini yıkasın makine
ya iyiliğimizi düşünüyor tabiki cnm ondan şüphem yok.Ama sanki beni bakamıcak gibi görücek gibi geliyor bana..
ki ben toparlandıktan sonra istemiorum kimseyi yanlız kalmak istiyorum.Kayınvalidem iyidir ama aşırı konuşur aynı şeyleri anlatır durur..Ben hem bebeğin sesini hem onu nasıl çekicem bilmiyorum:)Geçen dedim ben toparlanayım hergün gelmeyin zaten dedim.Oda dedi ben gelme desende gelirim
anlayacağın yandım sanırım
sahurda çağrı bıraktı aradım.merak ettimde dio.napıyosunuz dio sahur yapıyoruz dedim ne yiyosunuz işte ...ne yiyo yumurta yiyin tok tutuyo.biliyorum dedim.ama haşlanmış yemiyo eşim dedim.tavada yaptım dedim neyli yiyo dio ay varya cvp vermekten sinirlerim bozuldu çok detaycı.tlefonda naber die sorayım bütün gün ne yaptığını anlatıyor.yanındayken böyle sinir olmuyorum ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum kayınvalidemle sürekli sorular soruyor..evime bişi getirsin 100 kere çıkarır getirdiği şeyleri gösterir.eşim gelince eşime tekrar gösterir şunu getirdim bunu getirdim die.işte yiyin çürütmeyin diye.Çok rahatsız oluyorm bu hareketinden bi dahaki geldiğindede açar bakar dolabıma yemişmiyizdir diye..Allahtan sık gelmiyor ama bebek olunca gelecek
yanıyorum kızlar günlerdir gavisscon içiyorum 10 dakika sonra tekrar napıcam bilmem çok kötüyüm
canımm rennıe kırmızı kutu çiğneme tableti antiasit kullan doktoruna sor istersen tabii ama ben memnunum
canım doğru düşünüyosun baştan belki olur ama inanın sonradan sizede zor gelecek çok takmayın öyle şeyleri bence tabiki hijyen çok önemli dikkat edicezde onlar günde 10 kere kusacak eldede yıkanacak makinayada atılacak falan filan ayrıca yapabilenede başarılar diliyorum herseferinde ayrı yıkamaya kalkmak için 50 parça kıyafet lazım makina dolmadan boş çalışırsan devleti zengin ederiz faturalarla am sen beni boşver yapabiliyosanız yapın her seferinde
sahurda bile biri sizi gözetliyor yanii canımBebek olunca kim bakacak ?
Böyle okuyunca varya şükrediyorum halime ve eşime hak veriyorum..ben bazen çok söylenirim işte evlendiğimizden beri gurbetteyiz yanlızız kimsemiz yok burda diye hele doğuda şarktayken hiç bitmezdiama eşim hep boşver derdi herkesten uzakta kafamız rahat...şimdi de hep aynı şeyi söylüyor doğumdan sonra haber vereceğim diyor..şimdi artık bende anlaıyorum ki çok yerinde bi karar artık bende hak veriyorum :)
teyzesi şimdi ilk yaa cicileri daha hiç giymediler ondan kıyamıyoruz iştesonra kirlensinler kakalı kusmuklu olunca dediğin gibi elde akıtıp hoopp atarız öyle
teyzesi şimdi ilk yaa cicileri daha hiç giymediler ondan kıyamıyoruz iştesonra kirlensinler kakalı kusmuklu olunca dediğin gibi elde akıtıp hoopp atarız öyle
normalde bana gelmez etmez ben 3 günde bi ararım ama mesela ben ararım işim olunca gelir sağolsun.
Ama çok konuşması ve çok soru sorması çok rahatsız ediyo beni cahil gibi görüyo gibi.
ama normalde gerçekten anlaşırız ben çok konuşmuyorum onun yanında.O yüzden karışamıyoda müdahalede edemiynun istediği tek şey eşimle mutlu olmamız ama işte az konuşsa ama onuda öyle kabul etti napalım..Allahtan eşim hiç anneci diil..Oda bunalıyo telde konuşurken hemen kapatmaya çalışıyor:)
Boşver uzak olmak en iyisi cnm.Benimde evim minibüs mesafesinde gelenim gidenim olmuyo rahatım o yüzden.4 senelik evliyim kayınpederim 4 kere gelmiştir evime oda bişi dolayısıyla olmuştur..Gelmiyo hiç oda.
Cnm ben işten çıkartılıyorum sanırım.1 ay diyolar bende 1 ayı kabul etmicem sanırım bi süre kendim bakıcam bebeğim 5-6 aylık olana kadar sonra kayınvalidem annem gelip gider hergün öyle bakılır
ya iyiliğimizi düşünüyor tabiki cnm ondan şüphem yok.Ama sanki beni bakamıcak gibi görücek gibi geliyor bana..
ki ben toparlandıktan sonra istemiorum kimseyi yanlız kalmak istiyorum.Kayınvalidem iyidir ama aşırı konuşur aynı şeyleri anlatır durur..Ben hem bebeğin sesini hem onu nasıl çekicem bilmiyorum:)Geçen dedim ben toparlanayım hergün gelmeyin zaten dedim.Oda dedi ben gelme desende gelirim
sahurda çağrı bıraktı aradım.merak ettimde dio.napıyosunuz dio sahur yapıyoruz dedim ne yiyosunuz işte ...ne yiyo yumurta yiyin tok tutuyo.biliyorum dedim.ama haşlanmış yemiyo eşim dedim.tavada yaptım dedim neyli yiyo dio ay varya cvp vermekten sinirlerim bozuldu çok detaycı.tlefonda naber die sorayım bütün gün ne yaptığını anlatıyor.yanındayken böyle sinir olmuyorum ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum kayınvalidemle sürekli sorular soruyor..evime bişi getirsin 100 kere çıkarır getirdiği şeyleri gösterir.eşim gelince eşime tekrar gösterir şunu getirdim bunu getirdim die.işte yiyin çürütmeyin diye.Çok rahatsız oluyorm bu hareketinden bi dahaki geldiğindede açar bakar dolabıma yemişmiyizdir diye..Allahtan sık gelmiyor ama bebek olunca gelecek
Kızlar bende kayınvalidemden sanırım kıskanırım bebeğimi..
Çünkü o benden çok hevesli nedense şimdiden kıskanıyorum..
Biliyorum çok yanlış düşünüorum..
Ama herşey müdahale eder diye düşünüyorum ama tavrımı koyarım
bır ınsan bır ınsana bu kadar mı benzer.sankı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun:))
benm kayınvalıdemde bı yere gıtsek donerken gorsun nerdeydenızı naptınız,ne ettnız bı ton soru sorar.aynı seyı defalarca soyler ve benden cok heveslı bebeklere sınırılerım bozuluyor benımde acıkcası..
sunu ıtıraf edeyım kı cocuk bakma konusunda 1 numara cok bılgılı cocugun ruhuna kadar ınce dusunuyor o yuzden cok mudahale edıcek bana tahmın edıyorum..ama yapıck bır seyım yok benım 2 tane olcak ıyıde kotu de olsa guzellıkle kucuk uyarılarda bulunucam cunku benımde calısmam lazım katlanıcaz bebeklerımız ıcın baska yapcak bır sey yok
evet ama ben kimseye bisey diyemem ki o konuda cekingenim birazinsanlar zaten hemen herseye bozulmaya meyilli, bide lohusa halimle kavgaya tutusmayim
evet o sigara icenler, öpmeyip resmen yalayanlaruyuz ediyor beni, umarim engelleyebilirim. öpme beni diye önlukler var ondan alalim
al bendende o kadar ne yapacağız biz yaa ilk bebeğimiz diye mi böyle yapıyoruz acaba. bende şimdiden eşimi tembihlemeye başladım annen şöyle yaparsa böyle yaparım kardeşin şöyle yaparsa böyle derimallah'ım aklıma mukayet ol kendimi tutamıyorum bunları konuşmak bile beni çok heyecanlandırıyor...
bazen sinirlerim bozuluyor çok bilmişlik yapcak diye ki öyle dişli değildir kayınvalidem ben mi fazla cadıyım bilemedim
siz bide gelin benimkini görün avukat gibi herşeye karışır zırt diye çıkar gelir eşim bi kere dedi anne işimiz olur aramadan gelme nolcak canım yabancımıyım ben ıhhhıhıhhh dedi kan beynime sıçradı allahtan şimdi burada değil gerçi telden de yetiyor burdayken hamileliğimin ilk ayları malum bulantı halsizlik bi kere bile nasılsın dediğini bilmem eşimde biraz anacı arada kalıyorum gerçi benim kayınpederimde fena bayılır ortalık karıştırmaya arayıp arayıp laf sokuyor bu halimle beni çıltırtıyor bende koydum tavrımı sizli bizli konuşuyorum artık kayınvalidemde üstüne alındı galiba artık pek arayıp sormuyr ama demiş bu sene bende kalacakmış yardımcı olacakmış çıldırtmasın benide yardımını istemem burdayken aç açına akşam ettiğimi bilirim kimse ilgilenmedi annemlere gidincede laf sokuyolardı geri dönmek zorunda kalıyoduk ayyy daha neler neler bak aklıma geldi sinirlendim yine zaten fenayım bugün puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?