kayınvalideleriniz kadınlar kulübüne üye olsa hahahaha bi okusa bi okusa vallaaa topa koyar sizi hahahahaha şaka bi tarafa kızlar herşeyi bi yana atın çook sevdiğiniz aşık olduğunuz adamın anneleri onlar doğuranlar herkesin yapısı farklı elbette ters gelenşeyler olur zaman zaman ama ne olursa olsun saygıyı yitirmeyelim Allah korusun onları hiçbir aile büyüğünden zarar gelmez.. (karda gelmeyebilir p) )) bide düşünün oğlumuzun çocuğu olsa bende yerim onu evladımdan ayırmam ki oyy onlarda öyle işte karışmaları o sebepten yabancı değiller gerçekten düşünüğünüzde en yakınlarınız =)))
kayınvalideleriniz kadınlar kulübüne üye olsa hahahaha bi okusa bi okusa vallaaa topa koyar sizi hahahahaha şaka bi tarafa kızlar herşeyi bi yana atın çook sevdiğiniz aşık olduğunuz adamın anneleri onlar doğuranlar herkesin yapısı farklı elbette ters gelenşeyler olur zaman zaman ama ne olursa olsun saygıyı yitirmeyelim Allah korusun onları hiçbir aile büyüğünden zarar gelmez.. (karda gelmeyebilir p) )) bide düşünün oğlumuzun çocuğu olsa bende yerim onu evladımdan ayırmam ki oyy onlarda öyle işte karışmaları o sebepten yabancı değiller gerçekten düşünüğünüzde en yakınlarınız =)))
ya bişey sorcam ben akşama kadar klimanın karşısında yayılıyorum acaba çocuğum üşürmü karnımda yaaa
ya bişey sorcam ben akşama kadar klimanın karşısında yayılıyorum acaba çocuğum üşürmü karnımda yaaa
Canım karnımızda üşüyecek olsa aynı düz mantıkla pişmesi de mümkün ki ozaman da bu sıcaklarda çocuk içeride pişiyor demek olurYan kısacası klimayı açarsan üşümez serinler ferahlar. Yada etkilenmez bilemiyorum.. Ama iki seçenekte de birşey olmaz tabi sen üşütmedikten sonra.
Valla işte benim kayınvalidemin kendine hizmet ettirme huyu yoktur. Geldiğinde bir çay veririm elinden bırakmaz bardağı ki ikincisini hemen gitsin kendi alsın. Ben atlamıyım bardağına diye. Yemek pişirirken gelir yapılacak birşey var mı falan. Yaptırmam tabi ama işte içi rahat etmiyor.. Oturamıyor illa yardım edecek yük olmayacak ama mesela düşüncesizdir. 3 ay midem bulandı. Yattım yemek yapamadım. Ben çağırmadan göndermedi kızını yardıma. Ben artık en son yüzsüzlük ettim gel temizliğime yardım et diye. Oda eşim ısrar etti. Çağır beraber yapın diye. Ama kendilerinden gelmediler. Bir kap yemek pşirip getirmediler veya gelip evimde pişirmediler. Anlamıyorum hem çok iyi hem düşüncesiz nasıl olur insan :S Enteresan işte. Allahtan annem varmış. O geldi yaptı yaptı gitti sağ olsun. Yoksa eşim hazır yemekten kabız olacaktı
ne yemeği ne pişirmesi kız geçtiğimiz sayfalarda da yazmıştım ben yapamıyorum diye döndü oğluna dediki hııı oğlum sen gel bizde yemek ye diye bende dedim eşime kayınvalidemin yüzüne bakarak işte bu senin annen diye
Canım karnımızda üşüyecek olsa aynı düz mantıkla pişmesi de mümkün ki ozaman da bu sıcaklarda çocuk içeride pişiyor demek olurYan kısacası klimayı açarsan üşümez serinler ferahlar. Yada etkilenmez bilemiyorum.. Ama iki seçenekte de birşey olmaz tabi sen üşütmedikten sonra.
işte gögüslerimin altı sızlıyo sanki annem korkuttu beni çocuğu hasta edersin karnında çok açma diye dalgamı geçti nee
Ay peki bunun üstüne onlar ne yaptı ?? Eşin tepki verdi mi mesela? Kayınvaliden susup kalmıştır muhtemelen
ben öyle diyince işte yok dedi gelemezsin sen yatıyosun ya kıvırmaya kalktı ama ben lafımın altında kalmam o da sustu zaten kapıdaydı gidiyodu ve gitti hehehehallah muhtaç etmesin ona yaa çok rahatına düşkün bi hanımdır eşimde bişey demedi işte anacı benimki biraz bide hep beni sakinleştirme çabasında bebeğe bişey olur ondan önce de rahatımız kaçmasın boşver hayatım der geçiştirir tabi ben tavuk şeyi yemiş gibi dır dır dır :)
Ay ben de altta kalamam... Söylerdim yani. Neticede insanın ihtiyacı oluyor bu tavırlar üzüyor. Ama o günler geldi geçti. Ozaman yanımda olmayanlar bebek doğunca sık sık gelirse söyleyeceğim lafımı. Aç kaldım gelmediler şimdi hiç gitmiyorlar diye. Eşin de kıyamam arada kalıyor.Ama iyi laf yapıştırmışsın. Hahahah
bugün kontrolümüz vardı.paşamı gördüm geldimkocaman olmuş bebişim.30 hafta falan çıktık.1 hafta ilerdeyiz yine yüzünü de gösterdi dr. teyzemiz. 1,7 kg almışım ben. evde tartıldığımda yarım kilo falan almış görünüyodum ama orda çok çıkınca sinir oluyorum.zaten oğluşum nerdeyse 1,5 kilo olmuş çoğunu o almış kiloların hava çok sıcaktı ama eve zor attım kendimi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?