2012 Ekim Anneleri

aynen benimkide öyle ne yapıyorsa artık içerde bazen batırıyor bazen acıtıyor sanki kuyu kazıyor içimde

tabi canım bir daha buluşma olur..sen de o zaman katılırsın

ben de geliyorum inşallah 4. kişiyim dörttttttttttt!!!!!

oley 4 kişiye çıktık

Canim sen de masallah 30 haftalik olmussun. Ammanin ne guzel. Cantani nezaman hazirlycaksin?

ayın üçünde kontrolüm var canım sonrasında hemen eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabını yerleştireceğim ve çantamı hazırlayacağım..

az kaldı bazen bizde inanamıyoruz hele 2 aydan beri zaman çabuk geçti sanki..

Bende 30. Haftama girim cok sukur 7.ci ayi da doldurmus oluyorum 10 hafta kalmis oluyor cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla

oğluşumun odasına gittim bi uyumuşum ohhh

kalktım pazar gidip geldim sonra ama baygınlık geldi çok sıcak ,hemen duşa attım kendimi

karnım acıktı, yemek de yapmadım ne yesem ki

bebekler büyüdü, göbekler büyüdü ,hareketler şiddetlendi kuzular da.

benim oğlumda kaburga kemiklerime ve böbreğime vuruyor resmen bazen canımı yakıyor, bi doğsun ısırıcam onun ellerini ayaklarını :)

cumartesi de çalışıyorum canım ,pazar da eşim evde. zaten sıcakta dışarı çıkmak bana eziyet geliyor

siz planınızı yaparsanız iyi eğlenceler dilemek düşer bana da

Ozaman arkadaşım sana kolay gelsin.. Keşke ben de çalışan anne olsaydım diyorum başka da brşey demiyorum. Arkadaşlar hadi ama hevesimi kaybediyorum... Buluşmayacak mıyız??

slm kızlar benim eşimde buyıl oruç tutamıyor biz dün akşam kayınvalidemde 1 pideyi ikimiz yedik busabahta öğlende şimdide iftar saati olmak üzere acaba şekerim çıkarmı korkuyorum ama salata + pide yada tereyağlı pide üzerine pul biber dayanamıyorum napıcam ben

Ozaman arkadaşım sana kolay gelsin.. Keşke ben de çalışan anne olsaydım diyorum başka da brşey demiyorum. Arkadaşlar hadi ama hevesimi kaybediyorum... Buluşmayacak mıyız??

tatlım buluşalım da takip listesi var ya orada bi sürü izmirli vardı onları da toplayalım daha güzel olur kalabalık kalabalık bide bu hafta bana uymaz hem bi kaç kişi daha bulalımda ole toplaşalım daha iyi olmazmı

been sahurda sofra kuruyorum yemeden duramıyorum 2 gündür tereyağlı pide ıııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh napcazzzzzz şeker durumuna dikkat et canım az biişey ye içinde kalmasın ama çok yeme frenle kendiniçok zor olsada :)

kızlar uc gundur moralım cok bozuk.bebegımın kontrolu vardı.gıttık bebegım daha 850 gr mıs 29 uncu haftadayız haftası gerıden gelıyormus cok uzuldum benım gıbı bebegı zayıf olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…