Benim oğlum bazen böbreğime vuruyor sanki.. Dün hele bütün gün belimi mahvetti... İçerde gerldi gerildi kaburgama bile vurdu... Bazen leğen kemiğime vuruyordu ama böbreğime urması çok zorladı beni. Karnımdan çıkacak gibi olsa da alıştık artık ama mide ve başka yerlere vurunca zor oluyor. Bugün de devam etseyd dr.a gidecektim. Birde dün hiç uyumadı... Arada huysuzluğu tutuyor keratanın :)
aynen benimkide öyle ne yapıyorsa artık içerde bazen batırıyor bazen acıtıyor sanki kuyu kazıyor içimde
benn :)) p.tesi günleri izinliyim ve 35.haftamdan sonra doğum iznimdeyim. 35.haftadan sonra bana haftasonuda uygun.
p.tesi eşimde izinli çünkü. bi arkadaş daha vardı dün o da hafta içi uygun bana diyordu. onunda eşi hafta sonu izinli diye.
siz buluşun bende doğum iznime çıkınca tabii siz bir buluşma daha ayarlarsanız kesin eşlik ederim. beylikdüzüne metrobüste geldi bakırköye rahat rahat gelirim serin serin:))
ben de geliyorum inşallah 4. kişiyim dörttttttttttt!!!!!
Canim sen de masallah 30 haftalik olmussun. Ammanin ne guzel. Cantani nezaman hazirlycaksin?
Arkadaslar Izmir olarak da ataga gecsek hareket gostersek nasil olur su bulusma icin. Mesela bu hafta ortasi :)
benim oğlumda kaburga kemiklerime ve böbreğime vuruyor resmen bazen canımı yakıyor, bi doğsun ısırıcam onun ellerini ayaklarını :)
çok sıcak kızlar ya nasıl buluşçaz?? gerçi ben hafta içi çalışıyorum da
Ozaman haftasonu da olur... Cumartesi pazar izinli misin canım??
cumartesi de çalışıyorum canım ,pazar da eşim evde. zaten sıcakta dışarı çıkmak bana eziyet geliyor
siz planınızı yaparsanız iyi eğlenceler dilemek düşer bana da
Bende 30. Haftama girim cok sukur 7.ci ayi da doldurmus oluyorum 10 hafta kalmis oluyor cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla
Ozaman arkadaşım sana kolay gelsin.. Keşke ben de çalışan anne olsaydım diyorum başka da brşey demiyorum. Arkadaşlar hadi ama hevesimi kaybediyorum... Buluşmayacak mıyız??
slm kızlar benim eşimde buyıl oruç tutamıyor biz dün akşam kayınvalidemde 1 pideyi ikimiz yedik busabahta öğlende şimdide iftar saati olmak üzere acaba şekerim çıkarmı korkuyorum ama salata + pide yada tereyağlı pide üzerine pul biber dayanamıyorum napıcam ben
Bende 30. Haftama girim cok sukur 7.ci ayi da doldurmus oluyorum 10 hafta kalmis oluyor cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?