Offf ya aglamak istiyorum,kaynanam abuk sabuk konustu simdi de fenalastim diye tansiyonunu olcturmeye gitti esimle,kesin ona abuk sabuk seyler soyleyecek,aramizi bozacak diye korkuyorum((
Offf ya aglamak istiyorum,kaynanam abuk sabuk konustu simdi de fenalastim diye tansiyonunu olcturmeye gitti esimle,kesin ona abuk sabuk seyler soyleyecek,aramizi bozacak diye korkuyorum((
ayy içim şişti bugün beee o kadar iş yaptım temizlkti tatlıydı kişisel bakımdı geçmedi gün yinede ııııı
slm kızlar benim eşimde buyıl oruç tutamıyor biz dün akşam kayınvalidemde 1 pideyi ikimiz yedik busabahta öğlende şimdide iftar saati olmak üzere acaba şekerim çıkarmı korkuyorum ama salata + pide yada tereyağlı pide üzerine pul biber dayanamıyorum napıcam ben
ayy içim şişti bugün beee o kadar iş yaptım temizlkti tatlıydı kişisel bakımdı geçmedi gün yinede ııııı
ahh ahh doyma hissimi kaybettim hükümsüzdürayy geçen haftadan beri öyle bir açıkıyorum ki aklımda sürekli yemek var.ara öğünleri kaldırdım hepsini ana öğün yaptım resmen.ama dün doktorum kızdı 5 aya kadar 1 kilo almıştım 27.haftam bitecek 6 kilo oldum yeme tatlım biliyorum pidenin kokusu bile cezbedici ama onlar kan şekerimizi yükseltmekten başka birşey yapmıyo.tam buğday ekmeğini tavsiye ediyorum.tereyağınıda unut gitsin
ay canım çok sıkılıyor evde oturmaktan eşim oruç tuttuğu için iftardan sonra hali kalmıyor gündüzde çok sıcak çıkamıyorumtüm gün evde koca göbişimle dolanıp duruyorum
gebelikte süt yoğurt ve özellikle peynirde bebeğin gelişiminde etkili oluyor:13:
ben ilk gebeliğimde her sabah 1 tabak dolusu köy peyniri yerdim günlük 1 yumurta kızım maaşallah 4 kilo doğdu hala gelişimi yaşıtlarına göre önde gidiyor
şimdi pek yiyemiyorum peyniri ama yumurta günlük yiyorum:76:
kesinlikle katılıyorum pide ve beyaz ekmek süresiz yasakbende tam buğday ekmeği tüketiyorum ve gerçekten kilo sorunu yaşamıyorum ayrıca şişlik olmuyor beyaz ekmek yemek zaten çok sık acıkmaya sebep oluyor oysa tam buğday ekmeği uzun vade de tok tutuyor
aynen canım hamişliğimin ilk gününden beri hergün yumurta yedim.peyniri ise maşallah kilo kilo yedim.hala yiyorum oğluşumun boyu uzunmuş.peynir yerine yoğurt yada kefir öneriyorum.ben kefiri hamişliğimin ilk 5.haftasına kadar içebildim sonra tiksindim.
ayyyy bide bana baakk pideyi ısıtıyorum tereyağını içine basıyorum ohh bi bardakta ballı süt kahvaltımı bile böyle yapıyorum sahurda da yiyorum aynından hahahaha çok eğlenceli çıldırıyorum sanırım artık
aynen canım hamişliğimin ilk gününden beri hergün yumurta yedim.peyniri ise maşallah kilo kilo yedim.hala yiyorum oğluşumun boyu uzunmuş.peynir yerine yoğurt yada kefir öneriyorum.ben kefiri hamişliğimin ilk 5.haftasına kadar içebildim sonra tiksindim.
kefir hiçiçmedim desem hayatımda inanırmısın?????
afiyet olsun annecik kilo problemin yoksa yee benim yerimede yee aslında varya bazen diyorum hayatımın en özel hali,belki bu hali bir daha yaşamayacağım canın ne isterse yap diyorum ama
kefiri ben 8. haftamdan bu yana her gün bir bardak içiyorum halen de devam ediyorum...doktorumun söylediğine göre bebeğin bağışık sistemine dahi faydası olan yani dehşet faydalı bişeysabahları bende yumurtayı hiç bırakmadım ayrıca kaymak bal ve ceviz üçlemesine haşlanmış yumurtanın sarısını ufalayıp kaşıklıyorum...sonuç bizde de aynı doktor minyon bi bebek olmadığını söylüyor ama bu yediklerimden mi yoksa babası 1.91 , ben 1.78 olduğum için mi bilmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?