2012 Ekim Anneleri

Offf ya aglamak istiyorum,kaynanam abuk sabuk konustu simdi de fenalastim diye tansiyonunu olcturmeye gitti esimle,kesin ona abuk sabuk seyler soyleyecek,aramizi bozacak diye korkuyorum((

Offf ya aglamak istiyorum,kaynanam abuk sabuk konustu simdi de fenalastim diye tansiyonunu olcturmeye gitti esimle,kesin ona abuk sabuk seyler soyleyecek,aramizi bozacak diye korkuyorum((

hem konuşuyor hem fenalaşıyor konuşmasın o zaman canım sen canını sıkma bişey derse eşinde sende ona göre davran ben olsam gece hastanede biterdi ağrım var diye ağlardım hahahahaa hiiçç sıkma canını

ahh ahh doyma hissimi kaybettim hükümsüzdür ayy geçen haftadan beri öyle bir açıkıyorum ki aklımda sürekli yemek var.ara öğünleri kaldırdım hepsini ana öğün yaptım resmen.ama dün doktorum kızdı 5 aya kadar 1 kilo almıştım 27.haftam bitecek 6 kilo oldumyeme tatlım biliyorum pidenin kokusu bile cezbedici ama onlar kan şekerimizi yükseltmekten başka birşey yapmıyo.tam buğday ekmeğini tavsiye ediyorum.tereyağınıda unut gitsin

ayy içim şişti bugün beee o kadar iş yaptım temizlkti tatlıydı kişisel bakımdı geçmedi gün yinede ııııı

aynen canım sabah reçel yaptım mutfağı topladım bütün evi temizledim domestosladım eşimi nöbete gönderdim ve artık yarın olsun istiyorum gün bitmedi resmen çok bunaldım

sorun neyse boşver hayatım Allah korusun sancın falan olur,tansiyonun yükselir neden bu büyükler böyle gösterilere ihtiyaç duyarlar ki

kesinlikle katılıyorum pide ve beyaz ekmek süresiz yasak bende tam buğday ekmeği tüketiyorum ve gerçekten kilo sorunu yaşamıyorum ayrıca şişlik olmuyor beyaz ekmek yemek zaten çok sık acıkmaya sebep oluyor oysa tam buğday ekmeği uzun vade de tok tutuyor

aynen canım hamişliğimin ilk gününden beri hergün yumurta yedim.peyniri ise maşallah kilo kilo yedim.hala yiyorum oğluşumun boyu uzunmuş.peynir yerine yoğurt yada kefir öneriyorum.ben kefiri hamişliğimin ilk 5.haftasına kadar içebildim sonra tiksindim.

ayyyy bide bana baakk pideyi ısıtıyorum tereyağını içine basıyorum ohh bi bardakta ballı süt kahvaltımı bile böyle yapıyorum sahurda da yiyorum aynından hahahaha çok eğlenceli çıldırıyorum sanırım artık

ben ekmek fazla tüketmiyorum yemeğin yanında hiç yemeyiz eşimde yemez sadece kahvaltıda ekmekleri buzdolabında saklıyorum bayatlamasınlar diye...ramazan ayınız nasıl geçiyor ben oruç tutmadığım için bişey anlamıyorum ama gece eşime kalkıp sahur hazırlıyorum iftar menüsü derken yaşamaya çalışıyorum ama günlerde hiç geçmiyor

kefir hiçiçmedim desem hayatımda inanırmısın?????

afiyet olsun annecik kilo problemin yoksa yee benim yerimede yee aslında varya bazen diyorum hayatımın en özel hali,belki bu hali bir daha yaşamayacağım canın ne isterse yap diyorum ama

kefiri ben 8. haftamdan bu yana her gün bir bardak içiyorum halen de devam ediyorum...doktorumun söylediğine göre bebeğin bağışık sistemine dahi faydası olan yani dehşet faydalı bişey sabahları bende yumurtayı hiç bırakmadım ayrıca kaymak bal ve ceviz üçlemesine haşlanmış yumurtanın sarısını ufalayıp kaşıklıyorum...sonuç bizde de aynı doktor minyon bi bebek olmadığını söylüyor ama bu yediklerimden mi yoksa babası 1.91 , ben 1.78 olduğum için mi bilmem artık

kefir hiçiçmedim desem hayatımda inanırmısın?????

canım 250 ml leri var al ve dene lütfen o kadar faydalıki anlatamam ben hamile kalmadan önce 2 ay içtim sonra içmedim markada ise altınkılıç'ı öneriyorum sitesine girip oku faydalarını ayran gibi ama daha yoğun bilirsin türklerin insanlığa armağanıdır yoğurt.ama bu kefir ise eski türklerin bulduğu mucizlerden en önemlisi.

afiyet olsun annecik kilo problemin yoksa yee benim yerimede yee aslında varya bazen diyorum hayatımın en özel hali,belki bu hali bir daha yaşamayacağım canın ne isterse yap diyorum ama

bende aynen o kafayla yaşıyorum işte çokta mutluyum böyleeee kilomda taaaaaam 76 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 69 la başladımmm

Kefiri eskiden evde hazirlardim ben o kefiri yapan canlilar vardi biri vermisti boyle karnibahara benziyorlar sonra onlari sute koyardim bir iki gunde olurdu bi de oyle cogaliyorlar ki konu komsuya dagitiyordum ama sonra ugrasamadim olu verdiler iste ama kefir hem besleyici hemde kilo aldirici bisey

maşallah canım inşallah hep içersin ben hamile kalmadan önce bol yediğim herşeyi 4 aya kadar pek tüketemedim.sonrada denemedim bi daha kefiri.genetik daha baskın tabi annesi maşallah potanın dev adamları gibi eviniz desene ama beslenmede çokkk önemli birçok arkadaşımda gördüm anneleri ne kadar sağlıksız beslendiyse çocuklarıda şimdi aynı besleniyolar.hatta bir arkadaşımın oğlu o kadar güçsüz ki bisikletten düştü diye kolunda 2 kırık, bacağında 1 kırık olmuş yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…