2012 Ekim Anneleri

fıstık sen yok musun bulusmada, tatilde mi olacaksın? coyote de gelir mi acaba?

Ben kendime guvenipte hic yorum yapamadim canim iyice buyuduk artik sizin dediginiz zamanlarda esimin bos gunleri cumada kontrole gidicem kismetse sonra tatil bavulu hazirla falan bisey diyemiyorum simdiden gecen ay da bulusucaktik patladik hep heves ediliyor ama toplanilamiyor bir turlu

cok uzuldum hala aklımda bebegım.erken dogacak dıye odum patlıyor ruyalarıma gırıyor.olmaz erken dogamaz dıyorum kılosu az yasayamaz dıye kabuslar goruyorum

kabuslar normalmış herşeyi düşündüğümüz için garip abuk sabuk rüyalar görüyoruz kötü şeyler düşünme doktorun ne dedi bi tehlike arz ediyomuymuş durumun ?

kabuslar normalmış herşeyi düşündüğümüz için garip abuk sabuk rüyalar görüyoruz kötü şeyler düşünme doktorun ne dedi bi tehlike arz ediyomuymuş durumun ?

o bastan anlamadı normal dedı haftasına gore.bende emın mısınız dedım kayıtlara baktı haftasını yanlıs hesaplamıs bır hafta gıbı gerıde ama yenı gerıleme deıl daha oncekı kontrollerde bır hafta gerıymıs sımdı arayı acmamıs uzulme dıye benı tesellı ettı ama nafıle

cok uzuldum hala aklımda bebegım.erken dogacak dıye odum patlıyor ruyalarıma gırıyor.olmaz erken dogamaz dıyorum kılosu az yasayamaz dıye kabuslar goruyorum

yok canım daha neler olabilir yoktur bişey bir arkadaş var facede kk ekim anneleri grubunda onunda öyleydi bu hafta olması gerekn grama gelmiş üzülmesakın et ve yumurta ağırlıklı beslen sütünüde ihmal etme toparlar o kendini yemene dikkat et cnm

tedirgin olucak tehlikeli bi durum olsa doktorun teselli etme gibi bi durumu olamaz öyle bi hakkı yok bikere gerçeği söylemek zorunda bence canını sıkıpta bebişide eşinide üzme cnm:) güzel beslen bak nasıl tombikleşiyo annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah başka dert vermesin buda ne kiii :))

çalışıyorum dıye sabah kahvaltılarını pek duzenlı devam ettıremedım yumurta da ona keza.bu hafta sureklı et agırlıklı beslenıyorum bakalım ıns toparlar.azracım senın bebısın kac kılo

bu hafta dıkkat edıyorum ıns.sut u nasıl ıccem onu dusunuyorum senın bebısın kac kılo haftalarımız hemen hemen aynı ya

Canim kasar peyniri ve muz kilo aldiriyo diye biliyorum,bi de oturma her firsatta sol yanina yat kan akisi fazla oldugu ivin buyumesini de sagliyormus,dr un sorun yok dediyse de lutfen dusunmemeye calis bebisini de uzme

Valla canim cok daha iyi olur da iste Izmir li insanin rahatina duskunlugu burada da gosteriyor kendini. Kimse orali olmuyor baksana....

Canim kasar peyniri ve muz kilo aldiriyo diye biliyorum,bi de oturma her firsatta sol yanina yat kan akisi fazla oldugu ivin buyumesini de sagliyormus,dr un sorun yok dediyse de lutfen dusunmemeye calis bebisini de uzme

kasar peynırınden hamılelık basında tıksındım yarın ılk ısım muz almak sabah hemen onu yemek.artık yemekten sonra bı saat soluma yatıyorum saol canım

evet kızlar 28 temmuz 2012 cumartesi Bakırkoy buluşmasında 4 kişi olduk yok mu arttıraannnn....

katılanlar felisimfelis,fuchsie,sevcanyk ve artist..............

ay canım çok sıkılıyor evde oturmaktan eşim oruç tuttuğu için iftardan sonra hali kalmıyor gündüzde çok sıcak çıkamıyorumtüm gün evde koca göbişimle dolanıp duruyorum
gebelikte süt yoğurt ve özellikle peynirde bebeğin gelişiminde etkili oluyor:13:
ben ilk gebeliğimde her sabah 1 tabak dolusu köy peyniri yerdim günlük 1 yumurta kızım maaşallah 4 kilo doğdu hala gelişimi yaşıtlarına göre önde gidiyor
şimdi pek yiyemiyorum peyniri ama yumurta günlük yiyorum:76:

evet kızlar 28 temmuz 2012 cumartesi Bakırkoy buluşmasında 4 kişi olduk yok mu arttıraannnn....

katılanlar felisimfelis,fuchsie,sevcanyk ve artist..............

katılmayı çook isterdim ama aramızda o kadar mesafeler varki canım benim içinde bol bol gezin çok kıskandım şimdi sizi:76::76::76:
inş kalabalık bir buluşma olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…