maşallah canım 30+1 de yani 31.haftaya girince 7.ayı doldurmuş olmuyormuyduk
fıstık sen yok musun bulusmada, tatilde mi olacaksın? coyote de gelir mi acaba?
kızlar uc gundur moralım cok bozuk.bebegımın kontrolu vardı.gıttık bebegım daha 850 gr mıs 29 uncu haftadayız haftası gerıden gelıyormus cok uzuldum benım gıbı bebegı zayıf olan var mı
maşallah canım 30+1 de yani 31.haftaya girince 7.ayı doldurmuş olmuyormuyduk
üzülmeee daha ne değişimlere uğrucak bebişin canını sıkma bence kilo için..
cok uzuldum hala aklımda bebegım.erken dogacak dıye odum patlıyor ruyalarıma gırıyor.olmaz erken dogamaz dıyorum kılosu az yasayamaz dıye kabuslar goruyorum
kabuslar normalmış herşeyi düşündüğümüz için garip abuk sabuk rüyalar görüyoruz kötü şeyler düşünme doktorun ne dedi bi tehlike arz ediyomuymuş durumun ?
cok uzuldum hala aklımda bebegım.erken dogacak dıye odum patlıyor ruyalarıma gırıyor.olmaz erken dogamaz dıyorum kılosu az yasayamaz dıye kabuslar goruyorum
o bastan anlamadı normal dedı haftasına gore.bende emın mısınız dedım kayıtlara baktı haftasını yanlıs hesaplamıs bır hafta gıbı gerıde ama yenı gerıleme deıl daha oncekı kontrollerde bır hafta gerıymıs sımdı arayı acmamıs uzulme dıye benı tesellı ettı ama nafıle
yok canım daha neler olabilir yoktur bişey bir arkadaş var facede kk ekim anneleri grubunda onunda öyleydi bu hafta olması gerekn grama gelmiş üzülmesakın et ve yumurta ağırlıklı beslen sütünüde ihmal etme toparlar o kendini yemene dikkat et cnm
tedirgin olucak tehlikeli bi durum olsa doktorun teselli etme gibi bi durumu olamaz öyle bi hakkı yok bikere gerçeği söylemek zorunda bence canını sıkıpta bebişide eşinide üzme cnm:) güzel beslen bak nasıl tombikleşiyo annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah başka dert vermesin buda ne kiii :))
o bastan anlamadı normal dedı haftasına gore.bende emın mısınız dedım kayıtlara baktı haftasını yanlıs hesaplamıs bır hafta gıbı gerıde ama yenı gerıleme deıl daha oncekı kontrollerde bır hafta gerıymıs sımdı arayı acmamıs uzulme dıye benı tesellı ettı ama nafıle
bu hafta dıkkat edıyorum ıns.sut u nasıl ıccem onu dusunuyorum senın bebısın kac kılo haftalarımız hemen hemen aynı ya
tatlım buluşalım da takip listesi var ya orada bi sürü izmirli vardı onları da toplayalım daha güzel olur kalabalık kalabalık bide bu hafta bana uymaz hem bi kaç kişi daha bulalımda ole toplaşalım daha iyi olmazmı
Canim kasar peyniri ve muz kilo aldiriyo diye biliyorum,bi de oturma her firsatta sol yanina yat kan akisi fazla oldugu ivin buyumesini de sagliyormus,dr un sorun yok dediyse de lutfen dusunmemeye calis bebisini de uzme
ben p.tesi günü gidicem cnm bilmiyorum şuan kaç kilo oldu 25 haftalıkken 738 gr dık 1 ay geçti üstünden bilmiyorum ne kadar aldı ..
oh masallah canım allah bagıslasın
evet kızlar 28 temmuz 2012 cumartesi Bakırkoy buluşmasında 4 kişi olduk yok mu arttıraannnn....
katılanlar felisimfelis,fuchsie,sevcanyk ve artist..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?