2012 Ekim Anneleri

evet canım onlar bakterileri ama ben 40 günde karanlıkta oluşuyo diye biliyorum keşke devam edebilseydin işte onlar şimdiki adıyla gdo'suz bakteriler.o activia'lra falan hiç inanmıyorum zaten avrupalıların yoğurt pazarını ele geçirmek için yaptıkları bir hile sadece.

Rahmetli babannem eşim ilk tanışmaya geldiğinde kendin gibi bi leylek bulmuşsun demişti

Canım birde kivi ve muz yiyorum ama muzu yemesem daha ii olacak kabızlık yapıyor yarım muzu sütle karştırıp muzlu süt yapıp içiyorum geceleri yatmadan önce o bile bazen ağır geliyor

evet bende alıp içeyim bakalım nasıl bir lezzet merak ettim doğrusu..

maaşallah eşine ve sana çocuğunuzda genetik olarak uzun boylu olacaktır...benim eşim 1.85 ben 1.70 kızım uzun boylu yaşıtlarına göre..bu kızımıda merak ediyorum..

Canim sakn ol.. anlat istersen ne oldu?

noldu ki yaaavv özel değilse tabi :S

Ozel degil tabi ki kizlar gereksiz konusup gereksiz alinganliklar yapiyo hep,ama bu sefer abartti ,bosverdim valla gitti yatti begenmiyorsa gelmesin beni hamile halimle aglatti...

Kefiri ben de aldim ama denemeye cesaret edemedim degisik tatlara fobim var,midem dayanamaz gibi geldi

Ben de Beylikdüzü'ndeyim ama toplu taşıma araçları bana yasak...Eşim ancak cts. günü beni Bakırköy'e bırakabilir, hafta içi ben gelemem..

evet kızlar 28 temmuz 2012 cumartesi Bakırkoy buluşmasında 4 kişi olduk yok mu arttıraannnn....

katılanlar felisimfelis,fuchsie,sevcanyk ve artist..............

Ya ama bi 10-15 kişi olalım...Yok mu artıran İstanbullular? Koca göbişliler ordusu olarak çok matrak görüneceğimize eminim ^^

Bebişler olduktan sonra da görüşmeye devam ederiz, onlar da arkadaş olur ne güzel olur :) Bebişlerimizin burçları da aynı olacak Terazi :) Çok severim Terazi burcunu bu arada...

Arkadaslar temmuz annelerini okyordum ki bir arkdasimizin bebegi maalesef kakasini yemis. Gunu gecmis bdt nin. Nst ye girdiginde ama bu arada sancisi da varmis. Nstde bebegn kalp atislari dusmus. Hemen sezeryene almislar. Ama maalesef cocuk vefat etmis. Bunu okuunca tabi ben vazgectim kendsinin gelmesini beklemekten. Eger bdtyi gecirirsem dr.dan suni sanci ve rahim yumusatici ilac isteyecegim. Zaten son zamanlar bol bol yururum. Simdiki gibi. Umarim yardimi olur. Suni sanciyla acilmam olmazsa ne yapalim artik sezeryan. Ama kesinlikle beklememeye kararliym. Bebek stresse girp kakasini yapiyormus bunu da nstde anliyorlarmis. Allahim sen yardimcimiz ol. Bebeklerimizin gulen yuzlerini goster.

allah kımseye yasatmasın valla cok zor bı durum sureklı tedırgınız sanırım dogumdan sonra rahata erecegız ozmanda gazı var uyumuyo emmıyo derdımız hıc bıtmeyecek sanırım

slm kızlar
bende aranıza yeni katıldım kasım ayı annelerindeydim ama dr doğumu öne çekince ekim olduk. allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bebek alışverişine başladınız mı ben daha hiç bişi almadım almaya başlamalı mıyım sizce

günaydın kızlar akşam resmen reflü krizine girdim neredeyse hastanelik oluyordum erik yemiştim mürdüm eriği cuma günü beni mahfetti doktor lansor vermişti eşim verdi içtiğim gibi bayıldımmı uyudum mu hatırlamıyorum

günaydın kızlar iyi pazarlarrrr

mavibattaniye onu bende okudum 2 gündür aklımdan çıkmıyor
allahım korusun yavrularımızı sağlıklı kucağımıza nasip etsin inşallahhh

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar olumlu güzel şeyler düşünelim nolurr zaten fazlasıyla duygusalız ..

Rabbim sabırlar versin bebeğini kaybeden aileye..

günaydın kızlar iyi pazarlarrrr

mavibattaniye onu bende okudum 2 gündür aklımdan çıkmıyor
allahım korusun yavrularımızı sağlıklı kucağımıza nasip etsin inşallahhh

aynen canım bende okudum onu bi kaç gün önce çok üzüldüm

Bebeklerimiz Allaha emanet...

günaydın kızlarrr...herşey yolundadır umarım..birkaçgündür okuyamadım malesef.bizde de herşey yolunda çok şükür.sadece benim sabah daha çok olmak üzere topuklarım ve bileklerim ağrıyor.ağırlaşıyoruz sanırım :))sizlere de oluyor mu...

okuyanlardan biri de benim temmuz annelerini takip ediyorum hep. cok zor bir durum esime de anlattim. Rabbim hayirla ve saglikla bebislerimize kavusmamizi nasip etsin insallah, Allah hayirli ömurler yazsin yavrularimiza.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…