Kefiri eskiden evde hazirlardim ben o kefiri yapan canlilar vardi biri vermisti boyle karnibahara benziyorlar sonra onlari sute koyardim bir iki gunde olurdu bi de oyle cogaliyorlar ki konu komsuya dagitiyordum ama sonra ugrasamadim olu verdiler iste ama kefir hem besleyici hemde kilo aldirici bisey
maşallah canım inşallah hep içersin ben hamile kalmadan önce bol yediğim herşeyi 4 aya kadar pek tüketemedim.sonrada denemedim bi daha kefiri.genetik daha baskın tabi annesi maşallah potanın dev adamları gibi eviniz deseneama beslenmede çokkk önemli birçok arkadaşımda gördüm anneleri ne kadar sağlıksız beslendiyse çocuklarıda şimdi aynı besleniyolar.hatta bir arkadaşımın oğlu o kadar güçsüz ki bisikletten düştü diye kolunda 2 kırık, bacağında 1 kırık olmuş yazık.
evet bende alıp içeyim bakalım nasıl bir lezzet merak ettim doğrusu..canım 250 ml leri var al ve dene lütfen o kadar faydalıki anlatamam ben hamile kalmadan önce 2 ay içtim sonra içmedim markada ise altınkılıç'ı öneriyorum sitesine girip oku faydalarını ayran gibi ama daha yoğun bilirsin türklerin insanlığa armağanıdır yoğurt.ama bu kefir ise eski türklerin bulduğu mucizlerden en önemlisi.
kefiri ben 8. haftamdan bu yana her gün bir bardak içiyorum halen de devam ediyorum...doktorumun söylediğine göre bebeğin bağışık sistemine dahi faydası olan yani dehşet faydalı bişeysabahları bende yumurtayı hiç bırakmadım ayrıca kaymak bal ve ceviz üçlemesine haşlanmış yumurtanın sarısını ufalayıp kaşıklıyorum...sonuç bizde de aynı doktor minyon bi bebek olmadığını söylüyor ama bu yediklerimden mi yoksa babası 1.91 , ben 1.78 olduğum için mi bilmem artık
hem konuşuyor hem fenalaşıyor konuşmasın o zaman canım sen canını sıkma bişey derse eşinde sende ona göre davran ben olsam gece hastanede biterdi ağrım var diye ağlardım hahahahaa hiiçç sıkma canını
Canim sakn ol.. anlat istersen ne oldu?
noldu ki yaaavv özel değilse tabi :S
sorun neyse boşver hayatım Allah korusun sancın falan olur,tansiyonun yükselir neden bu büyükler böyle gösterilere ihtiyaç duyarlar ki
Kefiri eskiden evde hazirlardim ben o kefiri yapan canlilar vardi biri vermisti boyle karnibahara benziyorlar sonra onlari sute koyardim bir iki gunde olurdu bi de oyle cogaliyorlar ki konu komsuya dagitiyordum ama sonra ugrasamadim olu verdiler iste ama kefir hem besleyici hemde kilo aldirici bisey
Kefiri ben de aldim ama denemeye cesaret edemedim degisik tatlara fobim var,midem dayanamaz gibi geldi
benn :)) p.tesi günleri izinliyim ve 35.haftamdan sonra doğum iznimdeyim. 35.haftadan sonra bana haftasonuda uygun.
p.tesi eşimde izinli çünkü. bi arkadaş daha vardı dün o da hafta içi uygun bana diyordu. onunda eşi hafta sonu izinli diye.
siz buluşun bende doğum iznime çıkınca tabii siz bir buluşma daha ayarlarsanız kesin eşlik ederim. beylikdüzüne metrobüste geldi bakırköye rahat rahat gelirim serin serin:))
evet kızlar 28 temmuz 2012 cumartesi Bakırkoy buluşmasında 4 kişi olduk yok mu arttıraannnn....
katılanlar felisimfelis,fuchsie,sevcanyk ve artist..............
allah kımseye yasatmasın valla cok zor bı durum sureklı tedırgınız sanırım dogumdan sonra rahata erecegız ozmanda gazı var uyumuyo emmıyo derdımız hıc bıtmeyecek sanırımArkadaslar temmuz annelerini okyordum ki bir arkdasimizin bebegi maalesef kakasini yemis. Gunu gecmis bdt nin. Nst ye girdiginde ama bu arada sancisi da varmis. Nstde bebegn kalp atislari dusmus. Hemen sezeryene almislar. Ama maalesef cocuk vefat etmis. Bunu okuunca tabi ben vazgectim kendsinin gelmesini beklemekten. Eger bdtyi gecirirsem dr.dan suni sanci ve rahim yumusatici ilac isteyecegim. Zaten son zamanlar bol bol yururum. Simdiki gibi. Umarim yardimi olur. Suni sanciyla acilmam olmazsa ne yapalim artik sezeryan. Ama kesinlikle beklememeye kararliym. Bebek stresse girp kakasini yapiyormus bunu da nstde anliyorlarmis. Allahim sen yardimcimiz ol. Bebeklerimizin gulen yuzlerini goster.
allah kımseye yasatmasın valla cok zor bı durum sureklı tedırgınız sanırım dogumdan sonra rahata erecegız ozmanda gazı var uyumuyo emmıyo derdımız hıc bıtmeyecek sanırım
günaydın kızlar iyi pazarlarrrr
mavibattaniye onu bende okudum 2 gündür aklımdan çıkmıyor
allahım korusun yavrularımızı sağlıklı kucağımıza nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?