günaydın kızlarrr...herşey yolundadır umarım..birkaçgündür okuyamadım malesef.bizde de herşey yolunda çok şükür.sadece benim sabah daha çok olmak üzere topuklarım ve bileklerim ağrıyor.ağırlaşıyoruz sanırım :))sizlere de oluyor mu...
Arkadaslar temmuz annelerini okyordum ki bir arkdasimizin bebegi maalesef kakasini yemis. Gunu gecmis bdt nin. Nst ye girdiginde ama bu arada sancisi da varmis. Nstde bebegn kalp atislari dusmus. Hemen sezeryene almislar. Ama maalesef cocuk vefat etmis. Bunu okuunca tabi ben vazgectim kendsinin gelmesini beklemekten. Eger bdtyi gecirirsem dr.dan suni sanci ve rahim yumusatici ilac isteyecegim. Zaten son zamanlar bol bol yururum. Simdiki gibi. Umarim yardimi olur. Suni sanciyla acilmam olmazsa ne yapalim artik sezeryan. Ama kesinlikle beklememeye kararliym. Bebek stresse girp kakasini yapiyormus bunu da nstde anliyorlarmis. Allahim sen yardimcimiz ol. Bebeklerimizin gulen yuzlerini goster.
günaydın kızlar.. temmuz annelerini bende okuyorum maalesef üzücü haberi öğrendim.. korkularım daha da artmaya başladı. gerçi bunları bilmek öğrenmek de iyi .. allah hakkımızda hayırlısını versin işallah hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun illa normal veya sezeryan diye diretmemek lazım demekki...
günaydın kızlar.. temmuz annelerini bende okuyorum maalesef üzücü haberi öğrendim.. korkularım daha da artmaya başladı. gerçi bunları bilmek öğrenmek de iyi .. allah hakkımızda hayırlısını versin işallah hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun illa normal veya sezeryan diye diretmemek lazım demekki...
Kızlar size bir soru soracağım ama bana gülmeyin acemiliğime verin tamam mışimdi bebişe çıt çıtlı bady giydiriliyor ya bady ler kısa kollu tekrar ustune uzun kollu tulum mu gıydırılıyor..ay biri bana tarif etsin şu işi yaaa
evet anneciği onları külot,atlet olarak düşün bebişlerimizin orası burası açılmasın diye giydireceğiz sonrada üzerine ne istersen onu giydireceksin
o bastan anlamadı normal dedı haftasına gore.bende emın mısınız dedım kayıtlara baktı haftasını yanlıs hesaplamıs bır hafta gıbı gerıde ama yenı gerıleme deıl daha oncekı kontrollerde bır hafta gerıymıs sımdı arayı acmamıs uzulme dıye benı tesellı ettı ama nafıle
Ben de Beylikdüzü'ndeyim ama toplu taşıma araçları bana yasak...Eşim ancak cts. günü beni Bakırköy'e bırakabilir, hafta içi ben gelemem..
Kızlar size bir soru soracağım ama bana gülmeyin acemiliğime verin tamam mışimdi bebişe çıt çıtlı bady giydiriliyor ya bady ler kısa kollu tekrar ustune uzun kollu tulum mu gıydırılıyor..ay biri bana tarif etsin şu işi yaaa
o bastan anlamadı normal dedı haftasına gore.bende emın mısınız dedım kayıtlara baktı haftasını yanlıs hesaplamıs bır hafta gıbı gerıde ama yenı gerıleme deıl daha oncekı kontrollerde bır hafta gerıymıs sımdı arayı acmamıs uzulme dıye benı tesellı ettı ama nafıle
selam kızlar
doktor kontrollerini 15 e düşüren varmı ?
ben bu ay daha dr a gitmedim pazartesi gidicem bakalım.Doğumu karabükte yapıcam yarın yeni dr arayışına gidicez.Birde doğumu özeldemi yoksa devlettemi yapmayı düşünüyorsunuz?Benim kafam çok karıştı.Ablam devletteki ebeler doktorlardan daha iyi doğurtuyorlar dedi
selam kızlar
doktor kontrollerini 15 e düşüren varmı ?
ben bu ay daha dr a gitmedim pazartesi gidicem bakalım.Doğumu karabükte yapıcam yarın yeni dr arayışına gidicez.Birde doğumu özeldemi yoksa devlettemi yapmayı düşünüyorsunuz?Benim kafam çok karıştı.Ablam devletteki ebeler doktorlardan daha iyi doğurtuyorlar dedi
evet canım önce çıtçıtlı badi giydirilecek(kış bebekleri için uzun kollu)içinede minik bir çorabını giydir mutlaka sonra üstüne patikli veya patiksiz tulumunu(kış için patikli daha iyi olacaktır)giydir pamuklu şapkası ve eldivenlerini giydir bu kadar...
sağol cnm cevabın içinbir de şunu anlamıyorum hastaneden çıkarken çıt çıtlı body gıydırıp uzerıne tulum,eldiven ve başlık giydirip çıkaracaksak,ille hastane çıkışı almak mı lazım.?? offf bebek modasından hiç anlamıyorum yahu
ya iyiliğimizi düşünüyor tabiki cnm ondan şüphem yok.Ama sanki beni bakamıcak gibi görücek gibi geliyor bana..
ki ben toparlandıktan sonra istemiorum kimseyi yanlız kalmak istiyorum.Kayınvalidem iyidir ama aşırı konuşur aynı şeyleri anlatır durur..Ben hem bebeğin sesini hem onu nasıl çekicem bilmiyorum:)Geçen dedim ben toparlanayım hergün gelmeyin zaten dedim.Oda dedi ben gelme desende gelirim
anlayacağın yandım sanırım
sahurda çağrı bıraktı aradım.merak ettimde dio.napıyosunuz dio sahur yapıyoruz dedim ne yiyosunuz işte ...ne yiyo yumurta yiyin tok tutuyo.biliyorum dedim.ama haşlanmış yemiyo eşim dedim.tavada yaptım dedim neyli yiyo dio ay varya cvp vermekten sinirlerim bozuldu çok detaycı.tlefonda naber die sorayım bütün gün ne yaptığını anlatıyor.yanındayken böyle sinir olmuyorum ama telefonla konuşmaktan nefret ediyorum kayınvalidemle sürekli sorular soruyor..evime bişi getirsin 100 kere çıkarır getirdiği şeyleri gösterir.eşim gelince eşime tekrar gösterir şunu getirdim bunu getirdim die.işte yiyin çürütmeyin diye.Çok rahatsız oluyorm bu hareketinden bi dahaki geldiğindede açar bakar dolabıma yemişmiyizdir diye..Allahtan sık gelmiyor ama bebek olunca gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?