2012 Ekim Anneleri

Özelde yapacağım doktorumun olduğu hastanede ve oldukça rahatım bu konuda herşeyi konuştuk fiyatı belirledik yatış yapacağımız gün ücreti yatıracağız anlaştığımız fiyattan ayrıca paket içinde dahil olan bebek süslerini ve şeker ,albüm, şerbetlik gibi şeylerin seçimini de hastane bize bırakıyor babymall adlı bir bebek organizasyon şirketi var hastanenin içinde oradan seçeceğiz

Hastane çıkışı bende bir tane aldım o da bulunsun diye işte...hiç hoşuma gitmiyor çünkü belden bağlı alt üst iki parça tuhaf bi giyim şekli bebekler için minik tulumlar aldım doğuma girerken de tulum vereceğim bir de minik zarf şeklinde olan badilerden yanına beresi eldiveni battaniyesi ohh miss gibi giydirirler kuzumu hem tulumla kucağa almak falan daha kolay cocuk içinde beli açılmaz giysi üzerinde derli toplu durur gibi geliyor:44:

ayy sevimli kuzular
tulumun altına külotlu çorapmı giydiriliyor peki kısa çorap mı?

kilotludan uzak durun, bebeğin kan dolaşımını yavaşlatır, patik çorapların da bilek lastiklerine bakacaksın, aman sıkmasın. Ben çorapla yatırmazdım hiç, penye patik daha rahat oluyor. Çok kış olunca da penye patik üstüne yün patik! Çorap sadece büyüklerin dırdırından kurtulmak için onların yanındayken giydirildi:)) Eldiveni bile çok kısa süre taktım ben, tırnaklarını kesip törpüleyip açıkta bırakıyordum, ellerini tanısın yesin diye

okurken kendi kayınvalidemi anlatıyomuşsn gbi hissettim.bnmkide btn kış bzde durcakmış bebek olunca bn 19 yasındayım tmm tecrübesizim ama herseye karışıcak biliyorum

canım benim sen çok küçük bir annesin daha yanında tecrübeli birinin olması iyi ama inan doğurduktan sonra her şeyi çok iyi biliyormuş gibi oluyor insan RABBİM yardım ediyor başka birinin bebeğini kucaklayamazken kendi bebeğini 40 yıllık bir anneymişsin gibi bakıyorsun hiç üzülme eminin sende öyle olacaksın...bende ilk doğumumu 19 yaşında yaptım kayınvalidemle oturuyordum o dönem çok faydasınıda gördüm ama herşey bende bitiyordu sonuçta annesi bendim bebişimin özellikle banyo konusunda iyi oluyor şimdi 25 yaşındayım ikinci bebeğim olacak ama banyo konusunda o kadar iddalı değilim ama ALLAH yardımcım olur diyorum kendimi teselli ediyorum....
kayınvaliden herşeye karışan biriyse işin zor olur ama eşini araya koy bence o konuşsun annesiyle kendini ezdirme sen iyi bir anne olacaksın inş loğusalıkta insanlar hormonların etkisiyle çok alıngan oluyorlar eşinle bunları konuş şimdiden canım ALLAH yardımcın olsun..

okurken kendi kayınvalidemi anlatıyomuşsn gbi hissettim.bnmkide btn kış bzde durcakmış bebek olunca bn 19 yasındayım tmm tecrübesizim ama herseye karışıcak biliyorum

bende 22 yasıma gırdım.daha yenı.bırak tecrubelerını aktarsınlar canım sana en ıyı yardımcı olabılecek ınsan annen ve kayınvalıden.benım tek sansım kucuk kardesımıde ben buyuttum.kayınvalıdem bana karısmaz ama arada bırakıcam oda soylesın fıkırlerını sonucta bebıslerımızın kotulugunu en son annelerımız ıster.

kızlar ben kesinlikle kayınvalideme güvenip çocuk emanet edemem...çünkü sigara kullanıyor ve görümcemi emzirirken bile o memedeyken sigara içtiğini anlatıyor bana gel de güven...annem ve babanemden baska kimseye güvenemem büyük bir ihtimalle babanem iyi olursa o gelir yanıma bana yardımcı olmak için annem işlerden dolayı kısa süre kalır.

Yakınım yakınım, Beylikdüzü olursa hafta içi de gelirim ben. Benim için uygundur

Merhaba ben esenyurt ta oturuyorum maalesef iznim bitip p.tesi yani yarın iş başı yapacağım için c.tesi günkü buluşmaya gelemeyeceğim ama b.düzü olursa iş çıkışı katılabilirim çünkü 4 te bitiyor benim mesaim aranıza mesai çıkışı katılırım yani
Bir ayarlama ya

Merhaba ben esenyurt ta oturuyorum maalesef iznim bitip p.tesi yani yarın iş başı yapacağım için c.tesi günkü buluşmaya gelemeyeceğim ama b.düzü olursa iş çıkışı katılabilirim çünkü 4 te bitiyor benim mesaim aranıza mesai çıkışı katılırım yani
Bir ayarlama yaparsanız beni de katın listeye

Merhaba hani şu esenyurt ta oturanlardan biride benim eğer b.düzünde bir buluşma olursa ben gelebilirim ama çalıştığım için ancak mesai çıkışından sonra katılabilirim aranıza allah tan erken çıkıyorum 4 ten sonra gelebilirim ancak fakat pazar yaparsanız gelemem çünkü eşim evde:44:

kızlar nasısınızz
ben bugün biraz huzursuz oldum sağ kasığıma sancı girdi 8-10 sn kadar adet sancısı gibi sinir etti beni sabahta ishal sancısı gibi bişey olmuştu hemen geçti oda
offff şimdi bunlar normalmi insan bilemiyorki sizlerde de oluyormu bu tarz şeyler

bende oluyor saniye değilde bikaç dakika sürüyor ve alt tarafta içten kemiklerim sızlıyor sol tarafım genelde. :44: dr.soracağım bi randevu günüm geleydi artık beklemek sıkıcı ve zor...

Canım benimde kasık sancılarım vardı dr a sordum erken doğumdan şüphelendi bu sıcak havalarda idrar yolu enfeksiyonları çok sık oluyormuş o da erken doğumu tetikliyormuş bana idrar testi yaptırdı ama enfeksiyon çıkmadı sonra niye sancılarım oluyor dedim o da normal dedi ama daha fazla dikkat et dedi bence sende dikkat et yorma kendini bu sıcak havalarda:44:

bende çalışıyorum zaten 35.haftadan sonra doğum iznine çıkacağım kısmetse... migros avm ye yakınmısın sende? doğum izinlerimizde buluşuruz geniş geniş iş stressiz. çalışmaktan çok sıkıldım

canım ben özel muayenesine gidiyorum doktorumun.ücreti 180 tl,ayrıca ikili ve üçlü testler için 50 liraya yakın ödedik.doğumu ankara medicanada yaptırıyor vee fiyatı 3000 tl o paraya odasını aldım oğluşumun.ama nerde kime bir iyilik yaptıysam devlet hastanesinde gittiğim doktorum özeline gittiğim prof'un öğrencisi çıktı sağolsun çokkk yardımcı oluyor özel olarak ilgileniyor 50 hastaya bakan biri olarak ismim bile ezberinde onun için devlette doğuracağım Rabbimin yardımıyla.kesinlikle doğum işi ebelerde bitiyor.bunun için zaten yine ebe okulları açacak bakanlık.

Ah canım ben kısmetse 37-38 haftalar gibi çıkıcam izne ama bakarız ayarlarız bende sıkıldım sorma birde izindeydim yarın iş başı yapıcam sorma şimdiden bunaldım çok sıcak hiç çekilmiyor evde gene vakit geçiyor yatıyorsun tv bilg falan ama işte nerde:88: migrosa çok yakın değilim otobüsle 15 dk falan ama gelirim sorun değil için

galiba 3 kişi olduk... ne güzell. mehterçeşmede felan mısın ben adakentteyim yerimiz belli oldu gibi migros avm :))
izinden çıkıpta işe başlamakta ayrı bi sıkıcı insan alışıyor rahata sonra gelde işe git

Yok canım ben kıraçta oturuyorum eşim göçmen benim burda göçmen mah deyiz adakent pazarın karşısında değil mi? bu arada 3. kişi kim:44: evet canım iş başı yapmak çok fena yalnızım bir de bugün eşim işte galiba geç de gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…