selam kızlar
doktor kontrollerini 15 e düşüren varmı ?
ben bu ay daha dr a gitmedim pazartesi gidicem bakalım.Doğumu karabükte yapıcam yarın yeni dr arayışına gidicez.Birde doğumu özeldemi yoksa devlettemi yapmayı düşünüyorsunuz?Benim kafam çok karıştı.Ablam devletteki ebeler doktorlardan daha iyi doğurtuyorlar dedi
ayy sevimli kuzular
tulumun altına külotlu çorapmı giydiriliyor peki kısa çorap mı?
hastane çıkışı daha çok ilk heves anneler için birşeyHani tulumu, eldiveni şapkası pikesi falan bir örnek olsun, cici cici görünsün dersen. Ben de kızımda doyasıya giydirip hevesimi yeterince aldığımdan mı, yoksa erkek bebeğe göre bir hastane çıkışı hiç beğenemediğimden mi bilemiyorum, bu kez sadece tulum ve başlık takımları aldım hastane çıkışı yerine. Bir sürü de patikli alt doldurdum ve uzun kollu ve kısa kollu bodyler... evi sıcak yapıp bebeği ince giydiricem.
ayy sevimli kuzular
tulumun altına külotlu çorapmı giydiriliyor peki kısa çorap mı?
okurken kendi kayınvalidemi anlatıyomuşsn gbi hissettim.bnmkide btn kış bzde durcakmış bebek olunca bn 19 yasındayım tmm tecrübesizim ama herseye karışıcak biliyorum
okurken kendi kayınvalidemi anlatıyomuşsn gbi hissettim.bnmkide btn kış bzde durcakmış bebek olunca bn 19 yasındayım tmm tecrübesizim ama herseye karışıcak biliyorum
haftasonuda ben gelemem ama olsun beylikdüzünde oturan bi kaç arkadaş daha vardı olmadı ayrıca beylikdüzü buluşması yaparız migros avm ye yakınmısın? 3-4 kişi vardı yanılmıyorsam beylikdüzü ve esenyurt tan... :119:
haftasonuda ben gelemem ama olsun beylikdüzünde oturan bi kaç arkadaş daha vardı olmadı ayrıca beylikdüzü buluşması yaparız migros avm ye yakınmısın? 3-4 kişi vardı yanılmıyorsam beylikdüzü ve esenyurt tan... :119:
kızlar nasısınızz
ben bugün biraz huzursuz oldum sağ kasığıma sancı girdi 8-10 sn kadar adet sancısı gibi sinir etti beni sabahta ishal sancısı gibi bişey olmuştu hemen geçti oda
offff şimdi bunlar normalmi insan bilemiyorki sizlerde de oluyormu bu tarz şeyler
kızlar nasısınızz
ben bugün biraz huzursuz oldum sağ kasığıma sancı girdi 8-10 sn kadar adet sancısı gibi sinir etti beni sabahta ishal sancısı gibi bişey olmuştu hemen geçti oda
offff şimdi bunlar normalmi insan bilemiyorki sizlerde de oluyormu bu tarz şeyler
Merhaba hani şu esenyurt ta oturanlardan biride benim eğer b.düzünde bir buluşma olursa ben gelebilirim ama çalıştığım için ancak mesai çıkışından sonra katılabilirim aranıza allah tan erken çıkıyorum 4 ten sonra gelebilirim ancak fakat pazar yaparsanız gelemem çünkü eşim evde:44:
selam kızlar
doktor kontrollerini 15 e düşüren varmı ?
ben bu ay daha dr a gitmedim pazartesi gidicem bakalım.Doğumu karabükte yapıcam yarın yeni dr arayışına gidicez.Birde doğumu özeldemi yoksa devlettemi yapmayı düşünüyorsunuz?Benim kafam çok karıştı.Ablam devletteki ebeler doktorlardan daha iyi doğurtuyorlar dedi
bende çalışıyorum zaten 35.haftadan sonra doğum iznine çıkacağım kısmetse... migros avm ye yakınmısın sende? doğum izinlerimizde buluşuruz geniş geniş iş stressiz. çalışmaktan çok sıkıldım
Ah canım ben kısmetse 37-38 haftalar gibi çıkıcam izne ama bakarız ayarlarız bende sıkıldım sorma birde izindeydim yarın iş başı yapıcam sorma şimdiden bunaldım çok sıcak hiç çekilmiyor evde gene vakit geçiyor yatıyorsun tv bilg falan ama işte nerde:88: migrosa çok yakın değilim otobüsle 15 dk falan ama gelirim sorun değil için
galiba 3 kişi olduk...ne güzell. mehterçeşmede felan mısın ben adakentteyim yerimiz belli oldu gibi migros avm :))
izinden çıkıpta işe başlamakta ayrı bi sıkıcı insan alışıyor rahata sonra gelde işe git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?