Yok canım ben kıraçta oturuyorum eşim göçmen benim burda göçmen mah deyiz adakent pazarın karşısında değil mi? bu arada 3. kişi kim:44: evet canım iş başı yapmak çok fena yalnızım bir de bugün eşim işte galiba geç de gelcek
3.kişi fuchsie. evet ben beylik pazarının hemen karşısındaki sitedeyimarkadaş buldum kendime ben hiç bilmem kıraçı, bende göçmenim anne tarafından.
Ben göçmen değilim canım karadenizliyim eşim bulgaristan göçmeniben senin oturduğun yeri biliyorum teyzem orda oturuyor çok sık giderdim eskiden ama şimdi bakkala bile gidemiyorum sıcaktan
galiba 3 kişi olduk...ne güzell. mehterçeşmede felan mısın ben adakentteyim yerimiz belli oldu gibi migros avm :))
izinden çıkıpta işe başlamakta ayrı bi sıkıcı insan alışıyor rahata sonra gelde işe git
Ben de Adakent'deyim ama
:)) belkide gördük birbirimizi daha evvel :))
Olabilir neden olmasın. Eskiden annemin biz tosbağası vardı (vosvos). Tosbağalar nerde görseler birbirini selamlaşırlar düt diye. Ben de hamiş görünce öyle oluyorum, içimden selam vermek geliyor. Belki seni görmüş, içimden düüüt demişimdir
hastane çıkışı daha çok ilk heves anneler için birşeyHani tulumu, eldiveni şapkası pikesi falan bir örnek olsun, cici cici görünsün dersen. Ben de kızımda doyasıya giydirip hevesimi yeterince aldığımdan mı, yoksa erkek bebeğe göre bir hastane çıkışı hiç beğenemediğimden mi bilemiyorum, bu kez sadece tulum ve başlık takımları aldım hastane çıkışı yerine. Bir sürü de patikli alt doldurdum ve uzun kollu ve kısa kollu bodyler... evi sıcak yapıp bebeği ince giydiricem.
Özelde yapacağım doktorumun olduğu hastanede ve oldukça rahatım bu konuda herşeyi konuştuk fiyatı belirledik yatış yapacağımız gün ücreti yatıracağız anlaştığımız fiyattan ayrıca paket içinde dahil olan bebek süslerini ve şeker ,albüm, şerbetlik gibi şeylerin seçimini de hastane bize bırakıyor babymall adlı bir bebek organizasyon şirketi var hastanenin içinde oradan seçeceğiz
Kızlar çok alakasız olacak ama bir şey sorucam malum ramazanda fitre verecez ya şimdi biz bebişlerimiz içinde verecek miyiz??? benim içimden geçiyor ama ne biliyim daha doğmadılar ya:44: siz ne yapacaksınız???
canım hangi hastane bu ??
doğmuş ve doğmamışlar için de vericem canım, sonuçta zekat gibi değil ki sembolik bir miktar bu, artık herşeyi oluştu, doğsa yaşar ya o yüzden ama ben de dini olarak bir gereklilik mi karnındaki çocuk için fitre bilmiyorum açıkçası.
kızlar uc gundur moralım cok bozuk.bebegımın kontrolu vardı.gıttık bebegım daha 850 gr mıs 29 uncu haftadayız haftası gerıden gelıyormus cok uzuldum benım gıbı bebegı zayıf olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?