2012 Ekim Anneleri

kızlar eşimin kuzeni dün sezeryanla dogum yaptı agrıdan mafolmustu sezryandan once tuwalet ıhtıyacını yapmak gerekıomus.sımdı gaz sancısı çekio kız mafolmus.sezeryan yapıcaklara duyurulur son hafta kayısı ya dayanın

Bakirkoy bulusmasina ben de gelmek isterim ama haftasonu esimle bi yerlere kacma ihtimalimiz var,ama gitmezsek gelirim canlarim.

3.kişi fuchsie. evet ben beylik pazarının hemen karşısındaki sitedeyim arkadaş buldum kendime ben hiç bilmem kıraçı, bende göçmenim anne tarafından.

3.kişi fuchsie. evet ben beylik pazarının hemen karşısındaki sitedeyim arkadaş buldum kendime ben hiç bilmem kıraçı, bende göçmenim anne tarafından.

Ben göçmen değilim canım karadenizliyim eşim bulgaristan göçmeni ben senin oturduğun yeri biliyorum teyzem orda oturuyor çok sık giderdim eskiden ama şimdi bakkala bile gidemiyorum sıcaktan

Ben göçmen değilim canım karadenizliyim eşim bulgaristan göçmeni ben senin oturduğun yeri biliyorum teyzem orda oturuyor çok sık giderdim eskiden ama şimdi bakkala bile gidemiyorum sıcaktan

:) evet artık herşey çok zor geliyor ama beylikpazarına gitmek hala çok keyifli :119: benim mesaim bitti burdan pazara geçeceğim ardından eve. kendinize ve bebişlerinize ii bakın annişler yarın da izinliyim dinlenme vakti

:)) belkide gördük birbirimizi daha evvel :))

Olabilir neden olmasın. Eskiden annemin bir tosbağası vardı (vosvos). Tosbağalar nerde görseler birbirini selamlaşırlar düt diye. Ben de hamiş görünce öyle oluyorum, içimden selam vermek geliyor. Belki seni görmüş, içimden düüüt demişimdir

Son düzenleme:

bizde herakşam yürüyüşe çıkarız eşim kuçumuz ve ben... o yürüyüş esanasında çok hamiş görürüm aynen selam vermesemde içten içe hoşuma gider şöyle bi bakarım.. neyse görüşmek kaçınılmaz oldu :))
şimdi çıkıyorum kendinize ii bakın...

kesinlikle erkek bebeğe göre bir hastane çıkışı beğenemediğindendir ,çünkü bende beğenemedim belki de o yüzden illede almak mı gerek diye sordum ,benim evimde merkezi ısıtmalı sıcak yani bende ince giydirecem..

canım hangi hastane bu ??

kızlar ben temmuz annelerınden bırının basına geleni buradan okudum ve daha kendıme gelemedım yüreğim pır pır,içim korku dolu ,zaten artık çok duygusalız..ne olur yalvarırım bu saatten sonra kötü haberleri buradan paylaşmayalım..hala elim ayağım titiyor, "sende okuma "diyenler olabilir aranızda ama nerden bilebilirki insan yazılanın içeriğini bilmeden pat diye okuyuveriyor ..Allah o anne ve babaya sabır versin ,kimseye ve bana yaşatmasın böyle bi durum...((( sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi sağlıkla huzurla vatana millete hayırlı evlat yetiştirelim...

Kızlar çok alakasız olacak ama bir şey sorucam malum ramazanda fitre verecez ya şimdi biz bebişlerimiz içinde verecek miyiz??? benim içimden geçiyor ama ne biliyim daha doğmadılar ya:44: siz ne yapacaksınız???

Kızlar çok alakasız olacak ama bir şey sorucam malum ramazanda fitre verecez ya şimdi biz bebişlerimiz içinde verecek miyiz??? benim içimden geçiyor ama ne biliyim daha doğmadılar ya:44: siz ne yapacaksınız???

doğmuş ve doğmamışlar için de vericem canım, sonuçta zekat gibi değil ki sembolik bir miktar bu, artık herşeyi oluştu, doğsa yaşar ya o yüzden ama ben de dini olarak bir gereklilik mi karnındaki çocuk için fitre bilmiyorum açıkçası.

Bende aynı fikirdeyim ve bende vermek istiyorum ama gene de bir size sorayım dedim bende koymuştum aklıma

Tatil boyunca buralara bakindim ama yazmadim. Dun oglumu gormeye gittik:) 956 gr olmus ilk defa soyledi dr um ama belirtmeden gecemedi net degil diye boyunu zaten soylemiyor Tansiyonum dusuk ciktigi icin endiselendi biraz ama hava degisimine verdi ve 2 hafta sonrasina randevu verdi. Ben hamileligim ilerledigi icin erken verdi zannederken meger tatile gidiyormus

kızlar uc gundur moralım cok bozuk.bebegımın kontrolu vardı.gıttık bebegım daha 850 gr mıs 29 uncu haftadayız haftası gerıden gelıyormus cok uzuldum benım gıbı bebegı zayıf olan var mı

benimde kızım 6 gün geriden geliyor ne yazık ki...acil detaylı ultrasona aldılar ben mi besleyemiyorum diye birşey çıkmadı..bir de üstüne gebelik şekeri olduğu için diyet yapıyorum.kızım zaten küçük bir de diyet yapıyorum inş daha da küçük kalmaz..neyse perinatologlar eğer gün farkı artmazsa problem yok dediler..birde kontrollere daha sık gitmemi söylediler..hı bir de doktor dedi ki annnem beni erken doğurmuş 8. ayın içindeyken sende aynı şeyi yaşıyor olabilirsin dedi..bakalım kısmet herşeyin hayırlısı sıkma canın bol bol et süt yumurta falan tüket..

merhaba kizlar bizde kizimizi gormeye giydik ilk defa bu kadar net gordum kizilmi resimde aldik surekli ali basindaydi minik kuzumun 2 tel sacini duzeltdi durdu dr birazda gulumsuyor dedi bidikim azini acdi izledik baya cok sukur bi sikintisi yokmus 950 gr olmus basi asagida oldugu icin arada sancin olmasi normal dedi dr kan ilaci verdi hala bulantim oldugu icin bulanti ilacida verdi.
t
basi asagida hersey yolunda dedi simdilik normal dogum dedi.bende ben korkuyrom dedim niye korkuyosun merak etme dedi epiduralle agrisiz sancisiz olur dedi yinede ben olmaz dedim ben ebe oldugum icin biliyorum dedim bi sikinti olmassa 38 haftanda acilman falan yoksa o zaman sezeryan olup olmayacagini konusuruz dedi kesin olarak ekimin 5 de kararlastiricaz. hastaneyide sorduk bizim soledigimiz hastaneye gelmedigini soledi kendi calisdigi yeri soledi ama ben oraya gitdim memnun kalmadim dah once esimde illa bu dr olsun diyor hemde ilgileniyor diyor bakalim bu hafta diger hastaneyede gidip bakicaz ordaki dr lada gorusucez hastanemizide belirliycek kismetse....

bi sonraki randevuyu 1 eylule verdi bana cok uzun geldi ben agustosda yine bi giderim kizimi gormeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…