- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
bende çalışıyorum zaten 35.haftadan sonra doğum iznine çıkacağım kısmetse... migros avm ye yakınmısın sende? doğum izinlerimizde buluşuruz geniş geniş iş stressiz. çalışmaktan çok sıkıldım
benimde kızım 6 gün geriden geliyor ne yazık ki...acil detaylı ultrasona aldılar ben mi besleyemiyorum diye birşey çıkmadı..bir de üstüne gebelik şekeri olduğu için diyet yapıyorum.kızım zaten küçük bir de diyet yapıyorum inş daha da küçük kalmaz..neyse perinatologlar eğer gün farkı artmazsa problem yok dediler..birde kontrollere daha sık gitmemi söylediler..hı bir de doktor dedi ki annnem beni erken doğurmuş 8. ayın içindeyken sende aynı şeyi yaşıyor olabilirsin dedi..bakalım kısmet herşeyin hayırlısı sıkma canın bol bol et süt yumurta falan tüket..
merhaba kizlar bizde kizimizi gormeye giydik ilk defa bu kadar net gordum kizilmi resimde aldik surekli ali basindaydi minik kuzumun 2 tel sacini duzeltdi durdudr birazda gulumsuyor dedi bidikim azini acdi izledik baya cok sukur bi sikintisi yokmus 950 gr olmus basi asagida oldugu icin arada sancin olmasi normal dedi dr kan ilaci verdi hala bulantim oldugu icin bulanti ilacida verdi.
t
basi asagida hersey yolunda dedi simdilik normal dogum dedi.bende ben korkuyrom dedim niye korkuyosun merak etme dedi epiduralle agrisiz sancisiz olur dedi yinede ben olmaz dedim ben ebe oldugum icin biliyorum dedim bi sikinti olmassa 38 haftanda acilman falan yoksa o zaman sezeryan olup olmayacagini konusuruz dedi kesin olarak ekimin 5 de kararlastiricaz. hastaneyide sorduk bizim soledigimiz hastaneye gelmedigini soledi kendi calisdigi yeri soledi ama ben oraya gitdim memnun kalmadim dah once esimde illa bu dr olsun diyor hemde ilgileniyor diyor bakalim bu hafta diger hastaneyede gidip bakicaz ordaki dr lada gorusucez hastanemizide belirliycek kismetse....
bi sonraki randevuyu 1 eylule verdi bana cok uzun geldi ben agustosda yine bi giderim kizimi gormeye...
bır ınsan bır ınsana bu kadar mı benzer.sankı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun:))
benm kayınvalıdemde bı yere gıtsek donerken gorsun nerdeydenızı naptınız,ne ettnız bı ton soru sorar.aynı seyı defalarca soyler ve benden cok heveslı bebeklere sınırılerım bozuluyor benımde acıkcası..
sunu ıtıraf edeyım kı cocuk bakma konusunda 1 numara cok bılgılı cocugun ruhuna kadar ınce dusunuyor o yuzden cok mudahale edıcek bana tahmın edıyorum..ama yapıck bır seyım yok benım 2 tane olcak ıyıde kotu de olsa guzellıkle kucuk uyarılarda bulunucam cunku benımde calısmam lazım katlanıcaz bebeklerımız ıcın baska yapcak bır sey yok
selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?
selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Canim bende cikti,hem de her iki kol altimda sonra onlar Gecti,asagida cikti!doktora gittim gosterdim enfeksiyon ama ilac vermek istemiyorum dedi bende peki bebege zarari olur mu dedim yok dedi.Ama sen de bir goster doktoruna,ben gosterdim hepsini.iki gune geciyor benimkiler.biraz aci veriyorlar ama cok surmuyor.
Bu arada kizlar gece hic uyuyamadim,sanki boynuma bogazima biri cokmus gibi nefes alamadim,odadan odaya balkona derken sabahi sabah ettim.biraz da yemegi fazla kacirmistim.acaba ondan mi oldu ki yaa boyle olan var mi?
bır ınsan bır ınsana bu kadar mı benzer.sankı benım kayınvalıdemı anlatıyorsun:))
benm kayınvalıdemde bı yere gıtsek donerken gorsun nerdeydenızı naptınız,ne ettnız bı ton soru sorar.aynı seyı defalarca soyler ve benden cok heveslı bebeklere sınırılerım bozuluyor benımde acıkcası..
sunu ıtıraf edeyım kı cocuk bakma konusunda 1 numara cok bılgılı cocugun ruhuna kadar ınce dusunuyor o yuzden cok mudahale edıcek bana tahmın edıyorum..ama yapıck bır seyım yok benım 2 tane olcak ıyıde kotu de olsa guzellıkle kucuk uyarılarda bulunucam cunku benımde calısmam lazım katlanıcaz bebeklerımız ıcın baska yapcak bır sey yok
Ay bu kayınvalide olayı nedir böyle yaa... Anlamıyorum gerçekten. Allahtan varya eşim kimseyi dinlemez. Zaten annesi de öyle bir insan değil. Birşeyine kırılsam veya canımı sıksa kendim söyleyebilirim hiç de sorun olmaz. Tabi bunu sağlayan insan eşim. Yoksa benim kayınvaldem de çok sever soru sormayı. Mesela arar beni ne yapıyorsun diye. Arkadaşımla geziyorum derim. Arkadaşın?? Dye sorar hemen. Ben de arkadaşım derim. Anlatmam kimdir nedir :) Çok işime karışmasını stemediğimi böyle böyle belirtirim :) Eşim de yanımızdaysa eğer zaten müdahale eder. Mesela önceden çok arardı beni..Hergün hergün. Hatta bazen günde birkaç kez.. Eşimin işyerindeydim birgün yine arka arkaya aradı. Eşim dedi annem seni nekadar çok arıyor. Ben de evet biraz öyle dedim. Baktım ogün bugündür azaldı. Demekki uyaarmış. Hatta kayınvalidem seni çok aramıcam artık rahatsız etmiyim dedi. Ama laf sokarak değil kesinlikle. Anladım ki uyarıılmış. Çok aradığı için bazen duymadığım veya müsait olmadığım zamanlar da hep ona denk geliyordu. Artık öyle bir hale geldik ki sanki açmıyormuşum gibi bilerek. Kesinlikle öyle değil ama anlatamadım bu durumu. Birde ben de çok açıklama yapmak yoktur. Düzümdür... Söyler geçerim. O yüzden de çok işie karışılmıyor. Benim kendi babam da sever karışmayı ama ben onun ağzıının payını veriyorum susuyor. Eşim de kendi ailesine cevabı veriyor. Bz bu şekilde ortayı buluyoruz.
canim bende cikti,hem de her iki kol altimda sonra onlar gecti,asagida cikti!doktora gittim gosterdim enfeksiyon ama ilac vermek istemiyorum dedi bende peki bebege zarari olur mu dedim yok dedi.ama sen de bir goster doktoruna,ben gosterdim hepsini.iki gune geciyor benimkiler.biraz aci veriyorlar ama cok surmuyor.
Bu arada kizlar gece hic uyuyamadim,sanki boynuma bogazima biri cokmus gibi nefes alamadim,odadan odaya balkona derken sabahi sabah ettim.biraz da yemegi fazla kacirmistim.acaba ondan mi oldu ki yaa boyle olan var mi?
Kızlar çok alakasız olacak ama bir şey sorucam malum ramazanda fitre verecez ya şimdi biz bebişlerimiz içinde verecek miyiz??? benim içimden geçiyor ama ne biliyim daha doğmadılar ya:44: siz ne yapacaksınız???
günaydın cnm saat 9 dan sonra yağlı yemekler yiyince bendede oluyor oruç tutmasakta iftar saatini bekliyoruz psikolojk olarak bu seferde gece turları başlıyor ben 3 gündür balkonda uyuyorum camla kapalı balkonum 3 kapağı açık bir yorgan seriyor eşim yeere birde kocaman tüylü bir battaniye yastık taşımaktan bıktım battaniyeyeme sarılıyorumohhhh misss gibi uyuyorum demekki sıcaktan uyuyamıtoruşm 1 aydır geziyordum bacak ağrısı sıcak:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?