2012 Ekim Anneleri

kızlar bende beylıkduzundeyım.bende gelırım ama haftasonu olmaz yanı esım ede de ondan

bende 1 ayı geçti bebişimi görmüyorum kısmetse bu haftaya gideceğim bakalım kaç kilo olmuş minnak kız en son 24 haftamda gitmiştim 580 gr dı.
yarın sağlık ocağına gideceğim kontrole çağırdılar:85:

kızlar aynı sorunu yaşamıştım,o zamanlar çok araştırdım,yardımcı olmak istedim.ben 23 haftalıkken doktora gittiğmde bebeğim 22 haftayla uyumlu çıkmıştı,doktorum da beni daha çok panikletmişti.yok bu bebek zayıf diye,acil detaylıya girmiştim bende, sorun çıkmamıştı.baya taktım kafaya bende sonra 27 haftalıkken gittim tekrar 2 gün ilerde çıktı bu sefer.demem o ki aklınıza kötü şeyler getirmeyin bu olabilen bişey.

sen ebemisin cnm.

merhaba
sen de kocaelideymişsin sanırım. hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? özelden yazmak istedim ama 100 cevabım olmadığından yazamadım. eğer yazamazsan mail atabilirsen de iyi olur. buradan cevabını kaçırabilirim belki sayfalar arasında..pinarsahin2009(et)hot.... devamını tahmin etmişsindir. ceza falan almayalım yanlışsa adres vermek falan..sevgiler..

selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Calisan arkadaslar, dogum parasiyla ilgili hesaplamalarda bazi siteler gunluk maasin 1/2 sini aliyor bazilari 2/3 unu. Bu dogum parasini nasil hesaplayacagiz biliyor musunuz? Benim buldugum hesap soyle

Ornegin 1000 lira brut maas aliyorsaniz

1000/30= 33,33 gunluk ucret

8 hafta dogumdan once + 8 hafta dogumdan sonra = 16 hafta = 112 gun

Burdan sonra yatarak tedavi icin 1/2 si ayakta tedavi icin 2/3 u verilir diyor kanunda yani

Ya (33,33*2) / 3 = 22,22 gunluk ucretten 112*22,22= 2488,64 TL

Yada (33,33*1) / 2 = 16,66 gunluk ucretten 112*16,66= 1865,92 TL

alinabilecek. Bunlardan hangisi? Yatarak olan mi ayakta olan mi?

Siz nasil hesapliyorsunuz?

canım tam olarak bilmiyorum ama okuyunca acaba süt bezlerimiz oluşuyorya bundan kaynaklanabilir mi diye düşündüm

Merhaba taze anne adayları
bendeşubat 2012 de anne oldum
hepinize allah kolaylık versin ve sağ salim bebeğinizi kucagınıza alın inşallah
yeni bir anne olark düşüncelerimi yaşadıklarımı yeni oluştırdıgum blogda paylaştım
eger sizlerde okur bana güç verirseniz sevinirim
herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden blogumdan ulaşanilirsiniz konu hakkında aydınlatmaya çalışırım

bir tutam aptal

Canim bende cikti,hem de her iki kol altimda sonra onlar Gecti,asagida cikti!doktora gittim gosterdim enfeksiyon ama ilac vermek istemiyorum dedi bende peki bebege zarari olur mu dedim yok dedi.Ama sen de bir goster doktoruna,ben gosterdim hepsini.iki gune geciyor benimkiler.biraz aci veriyorlar ama cok surmuyor.

Bu arada kizlar gece hic uyuyamadim,sanki boynuma bogazima biri cokmus gibi nefes alamadim,odadan odaya balkona derken sabahi sabah ettim.biraz da yemegi fazla kacirmistim.acaba ondan mi oldu ki yaa boyle olan var mi?

canım çok sağol içimi rahatlattın.Ben de dr arıycaktım saatin ilerlemesini bekliyodum.
nedense çok korktum ben :)
oğluma zararı yoksa geçer bişey olmaz :)

nefes darlığı bende de var.bebişler aşağı inince biraz rahatlıycaz inş.
sabahın köründe uykusuz uykusuz işteyim.şu doğum iznim bi başlasın artık:) şafak 20

herkese günaydın... uzun bir tatilin ardından yine iş başı..geçmii okuyamadım daha. umarım herkes iyidir. tatil yaradı bana, 18 günde 3 kilo almışım. toplam 13 kilo aldım.daha 27. haftadayım. bu gidişle 20 ile kapatacağım galiba:)) iş yeri çok sıcak. bu kadar kilo ile nefes almak zorrr:)))

Benimde eşim anneci diil Allahtan verir hemen cevabını:)
Ya aslında kayınvalidemden tek şikayetim dediğim gibi çok soru sorması ve sürekli aynı şeyleri çevirip çevirip konuşması,ısrarcı olması..
mesela karnın açmı der yok derim sürekli sormaya devam eder.bende dayanamam aç değilim anne ısrar etme derim eşimde kızar.
Yani bana hiçbişekilde karışamaz karıştırmam.Yoksa sağolsun bana oraya gittiğimde hiçbişi yaptırmaz elimi bişeye sürdürtmez.Zaten haftada bir yada 2 haftada bir uğrarım oda benim evime ayda yılda bi gelirdi bişey olduğunda falan..Oturmayada gelmezler mesela kayınpederimle.Böyleler onlarda..
Hep der oğlum karısını benden çok sevsin der.Ama ne bileyim bizi cahil gibi görüyo sanki sorularıyla sanki ben eşimi düşünmüyomuşum o daha çok düşünüyomuş gibi:)

günaydın cnm saat 9 dan sonra yağlı yemekler yiyince bendede oluyor oruç tutmasakta iftar saatini bekliyoruz psikolojk olarak bu seferde gece turları başlıyor ben 3 gündür balkonda uyuyorum camla kapalı balkonum 3 kapağı açık bir yorgan seriyor eşim yeere birde kocaman tüylü bir battaniye yastık taşımaktan bıktım battaniyeyeme sarılıyorumohhhh misss gibi uyuyorum demekki sıcaktan uyuyamıtoruşm 1 aydır geziyordum bacak ağrısı sıcak:44::44::44:

Kızlar çok alakasız olacak ama bir şey sorucam malum ramazanda fitre verecez ya şimdi biz bebişlerimiz içinde verecek miyiz??? benim içimden geçiyor ama ne biliyim daha doğmadılar ya:44: siz ne yapacaksınız???

merhaba. vermek gerekiyor diye biliyorum. ben vereceğim. sağlığı için yine vermek gerikir. rabbim korur inşallah..

cnm bızde 2 haftadır balkonda uyuyoruz esımle..
bızde kalın perde dıktırdık kapattık,mınderlerı serıyoruz yere bırde ınce bır pıke ohhh mıs gıbı oluyor valla..ama esım gececı oldugunda ben cesaret edemıyorum o zamanda uyuyamıyorum..

Herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....

Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…