2012 Ekim Anneleri

Cumartesi eminönüne gittim kızlar..
fiyatlar hakkında öle bilgi edineyim dedim..
bi tane çanta beğendim kendime güzeldi koyu gri 80 dediler.anne bebek çantası büyük ama günlük kol çantası gibi hoşuma gitti.
bide bebepanın hastane çıkışını beğendim onada 90 dediler 80 e veriyolarda..satıcı çocuk abla hemen büyüyolar yazık günah dedi.
bilmiyorum bakalım ne yapıcamm

Herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....

Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...

çok şükür uyku düzenimde henüz bozulma yok benimde biraz yol yürüdüğümde vajinama baskı yapan bir ağrı oluyo dün kötü oldum alışverişe çıkmıştık eve dönünce oturup kalkamadım ağrıdan

Herkese merhaba...Biz cumartesi doktora gittik. Kızım 1130 gram olmuş ... bende bugüne kadar toplamda 5 kg almışım... doktor herşey çok güzel ve normal dedi. Yalnız 50 mg şeker taraması yapıldı. Tok yapıldı. ve en fazla 140 olması gereken değer 173 çıktı. Doktor diyet vericem dedi ama sanırım 100 lük olan açlıkta yapılacak birkaç gün sonra...sizlerdede oldu mu bu? Düşüyor mu değer? Ben çok şaşırdım çıkınca açıkçası bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Rica ederim canim cunku bende cok korkmustum,doktor rahatlatti ama sen gene de goster ara haberi olsun.bakalim seninki ne diyecek...bana da soyle ne dedigini.

Ben bugun cok kotuyum kizlar
Nefes almakta gucluk cekiyorum ve sanki midemin hemen altina biri eliyle bastiriyor gibi.Acaba kasilma nasil bisey,onu da bilmiyorum,yoksa kasiliyor muyumAksam doktora gidicem esimle.

yanlız kızlar bişi diycem:)) Şöyle bir baktımda hepimiz arka arkaya doğuracağız kısmet olursa Ekim ayında kimse kalmayacak sanırım formda ekimde ayrılıp kasımda gene buluşcak gibi duruyoruz:)))

Günaydın Hanımlar

Güzel ve sağlıklı bir haftamız olsun inşallah, hem bizim hem yavrularımızın bu sabah uyandığımdan beri bi mıymıntılık var üstümde

Bebişlerini gören tüm arkadaşların bebişlerine maşallahhh

sanırım burada azraa'nın başına geldi bu durum, fakat diyetle düşmüştü şeker diye hatırlıyorum. Bir de gebelik şekeri bile olsa bu kadar yüksek çıkması aklıma birşey getiriyor kızlar, siz bu yüklemeye 12 saat açlıkla gitmediniz mi? Ya da bir akşam öncesinden bol meyve, hamurişi ya da tatlı falan mı yediniz. Çünkü 1 gün sonrasına bile etki edebiliyor. Yani diyorum ki belki şekeri yüksek çıkanlardan bazıları tahlil öncesini şöyle bir hatırlamaya çalışsa belki dalgınlıkla yiyip şekerleri fırlattırtmış olanlarınız vardır, inşallah de öyledir, sonuçta yanlış ölçülmüş olması gerçekten yüksek olmasından daha iyi. Yüksek çıkanlarınız da endişelenmesin biraz listedekilere uyan arkadaşlarım çabucak düşürmüşlerdi. Normalde şekeriniz olmasa bile gebelikte görülebilen bir durummuş zaten.

kızlar bizim doğum tarihlerimizin yazdığı bir liste varmıydı normal doğum yapacak arkadaşların belli değildirde merak ettim:44::44::44:

caanım benimde açlık 83 tokluk 179 çıkmıştı 15 gün düzgün bir diyetle açlık 57 ye düştü sağlık ocağı şekerin yok senin abartmadan ye dedi doktorum da 15 gün daha diyet yap gel dedi bende ikisinin arası bir şekilde perşembe açlık şekerimi ölçtürücem pek dikkat etmedim desem yalan olmaz direk toz şeker değilde yediğim meyveler pastaalardan 1 incecik dilim gibi bu akşamda kayınvalidem yaklaşık 40-50 kişilik iftar verecek bahçesinde nasıl yemeden dayanırım bilmem

Guzel bir gun ve guzel bir hafta basi dilerim Artik her pazartesi hosuma gider oldu malum safak saydigim icin Dun gece sezeryan videosu seyrettim:18:Seyretmez olaydim ah ben Kocisede seyrettirdim zorla gulmeye basladi siniri bozuldu herhal sonra soylendi de soylendi. Sen simdi dayanamaz normal dogum videosuda seyredersin diyo

günaydın güzel anneler nasılsınız?
ben iyi değilim nefesim kesiliyor uyuyamıyorum özellikler birşeyler yediğimde ve gece yatarken oluyor ölecek gibiyim nasıl geleceğim bunun üstesinden ter atıyorum nefesi rahat alamıyorum

kızlar merhaba size bişey sorucam ben geçen hafta doktora gittim 25+6 günlüktü 5 gün geriden gittiği için 25+1 çıkıt boyu 31 cm kilosuda 767gr geldi ama az gibiydi ne yesemde kilo aldırsam bilemedim önerebileceğiniz bişey varmı?

nasıl cesaret ettin canım ben korkarım çok

aynen ben!napicaz?bir de daha bu ayda!ya sonra nasil olacak bilmiyorum...nefesim kesiliyor.

Guzel bir gun ve guzel bir hafta basi dilerim.arkadaşlar sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyormu benim oğlişi günde 3 defa felan tutuyor heralde....

günaydın kızlar hayırlı haftalar temmuzu da bitiriyoruz çok şükür

oruç tutmamak daha zor geldi bana ya bişey yiyip içmeye çekiniyorum

kızlar bence de doğum videolarını izlemeyin. sonuçta herkesin doğumu kendine özel oluyor. bazıları çok zorlanırken, bazıları rahat rahat doğum yapıyor. insan bilmediği şeyden korkmaz, videoları izleyip de korkutmayın kendinizi. sonuçta doğuma giderken şuanda olduğunuz gibi rahat, sakin olmayacaksınız. heyecandan ne olduğunu anlamadan olup bitecek herşey hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…