2012 Ekim Anneleri

aynen ben!napicaz?bir de daha bu ayda!ya sonra nasil olacak bilmiyorum...nefesim kesiliyor.

kivi ve hergün 1 bardak kefir...doktorun ne dedi peki kilosu için? hem genetikte olabilir anne ve baba zayıf minyon bi yapıdaysa bebekte öyle olabilir :44:

yanlız kızlar bişi diycem:)) Şöyle bir baktımda hepimiz arka arkaya doğuracağız kısmet olursa Ekim ayında kimse kalmayacak sanırım formda ekimde ayrılıp kasımda gene buluşcak gibi duruyoruz:)))

en kritik tarihlerde bizler varız kurban bayramına geliyo doğumlarımız 25 26 27 28de doğum yapıcak olanlar bu gidişimde doktora sorcam gelirmisiniz tatil olursa diye

aynen ben!napicaz?bir de daha bu ayda!ya sonra nasil olacak bilmiyorum...nefesim kesiliyor.

hangi anneye sorsam en güzel günlerin diyor doğduktan sonra keşke içimde kalsaydı daha rahattı diyeceksin diyolar ..daha ne kadar zorlanıcam tahmin edemiyorum ve daha da büyüyüp nefesimizi kesecekler eşim dün gece halimi görünce inşallah boyu fazla uzamaz da seni çok aciz etmez diyince kötü oldum canm eşim o da bilmiyor ki her kadın bunları yaşıyor kendince beni rahatlatacak :) sağlıklıca boyu uzasın büyüsün biz anneyiz seve seve çekecez bunları ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..

kivi ve hergün 1 bardak kefir...doktorun ne dedi peki kilosu için? hem genetikte olabilir anne ve baba zayıf minyon bi yapıdaysa bebekte öyle olabilir :44:

doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü

doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü

olabilir canım doktorun normal dediyse sorun yok için rahat olsun, sen gıdanı tam aldıktan sonra bişey olmaz annesi

canı bu bebekle alakalı birşey yemesi içmesi.eğer bebek yemezse sen istediğini yap gene kilo almaz.yalnız muz badem süt yoğrt ve et bunların aldırdığını biliyorummmm

cnm bizde 24+1 de gitmiştik 33 cm 762 gr çıktı bizimde 1 haftada ne kadar uzarlar ne kadar kilo alırlar bilmem ayrıca ultrasonların ölçümlerinede güven olmuyo pek bence fazla takılma doktorun anormal bişey var dememişse bi sorun yoktur

merhaba. vermek gerekiyor diye biliyorum. ben vereceğim. sağlığı için yine vermek gerikir. rabbim korur inşallah..

dogmamıs cocuga wermek gerekmıo canım bende arastırdım fetva sıtesıne fln sordum.hanefılerde ılk bayram gunu gunes dogmadan dogduysa werılırmıs, şafilerde aksam gün batımına kadar doğan çocugunki werilirmiş.

günaydın kızlar...yep yeni bir haftaya girdik bu haftayıda sağlıkla neşeyle atlatalım inşallah ...ben şöyle bir şey duydum..36.haftadan sonra istersen sezeryenle bebeği alabiliriz diye doktor sorar mış,kaç kişiden duydum bunu sizde duydunuz mu ??bende doktorların sana bir şey sorup kararı sana bırakmasını hiç sevmem..sen doktorsun eğitimini almışsın kardeşim bana niye sorarsın?ben nerden bileyim..

tşkler verdiğiniz cvplar için yüzsüzlük edip bişey daha sorayım :) doktor bana doğumla ilgili pek konuşmuyor benmi acele ediyorum bilemedim sizin doktorunuz konuşuyormu?

tşkler verdiğiniz cvplar için yüzsüzlük edip bişey daha sorayım :) doktor bana doğumla ilgili pek konuşmuyor benmi acele ediyorum bilemedim sizin doktorunuz konuşuyormu?

Hicccc konusmuyor Ben ne dersem tamam sen bilirsin diyor. Bi yonlendirse fena mi olur. Basta sezeryan dedim simdi epidural normal dedim. O sadece tamam dedi. birde normal dogumda kesin yanimda olamiyacagini ve kararima gore guvendigi dogumhanelerden birine baslamami soyledi

Gunydinnn kizlar:)))))

Gece uyuyamiyorum,sabah kalkamiyorum,ise gidiyorum yollar cok sicak,3araba degistiiyorum zaten 1,5 saat yol,bitirdi bu yollar sicaklar beni....

valla ben hıc oyle bısey demedım oglum 27 aylık oldu ben hamılelıgı pek sevmeyenlerdenım herseyım kısıtlanıyor ama dogunca oyle mı ne kadar zor olsada büyütmek onun sevgısı büyüdüğünü görmek yasamak cok daha guzel bence canım

Canim zamaninda olmasi en iyisi diye dusunuyorum,hem o zaman 36 hafta olurdu dogum suresi,kalan zamanda da gelusimini tamamliyor sonucta,biz ki 36 hafta beklemisiz 2-3 hafta daha sabrederiz artik:)))

canım günlerimiz baya azaldı.satın eylül satından 17 gün öncede doğum yapabilirsin

valla bana da 37-38. haftalarda doğcakmış gibi geliyor. annesi sabırsız zaten 40ı nasıl doldururum bilmem

hergün kıyafetlerini seviyorum ,eşyalarına bakıyorum ,zaman biran önce geçsin istiyorum

ben doktoruma sordum ,son ana kadar normal doğum olsun diye uğraşıyoruz dedi ,sezeryana pek de olumlu bakmıyor gördüğüm kadarıyla

ben de zaten normal istediğim için böyle demesi hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…