günaydın güzel anneler nasılsınız?
ben iyi değilim nefesim kesiliyor uyuyamıyorumözellikler birşeyler yediğimde ve gece yatarken oluyor ölecek gibiyim nasıl geleceğim bunun üstesinden ter atıyorum nefesi rahat alamıyorum
Guzel bir gun ve guzel bir hafta basi dilerim.arkadaşlar sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyormu benim oğlişi günde 3 defa felan tutuyor heralde....
kızlar merhaba size bişey sorucam ben geçen hafta doktora gittim 25+6 günlüktü 5 gün geriden gittiği için 25+1 çıkıt boyu 31 cm kilosuda 767gr geldi ama az gibiydi ne yesemde kilo aldırsam bilemedim önerebileceğiniz bişey varmı?
günaydın kızlar hayırlı haftalartemmuzu da bitiriyoruz çok şükür
oruç tutmamak daha zor geldi bana ya bişey yiyip içmeye çekiniyorum
yanlız kızlar bişi diycem:)) Şöyle bir baktımda hepimiz arka arkaya doğuracağız kısmet olursa Ekim ayında kimse kalmayacak sanırım formda ekimde ayrılıp kasımda gene buluşcak gibi duruyoruz:)))
nasıl anlıyorsun hıçkırık tuttuğunu ben nasıl yattığını bile anlamıyorum ya
aynen ben!napicaz?bir de daha bu ayda!ya sonra nasil olacak bilmiyorum...nefesim kesiliyor.
kivi ve hergün 1 bardak kefir...doktorun ne dedi peki kilosu için? hem genetikte olabilir anne ve baba zayıf minyon bi yapıdaysa bebekte öyle olabilir :44:
doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü
kızlar merhaba size bişey sorucam ben geçen hafta doktora gittim 25+6 günlüktü 5 gün geriden gittiği için 25+1 çıkıt boyu 31 cm kilosuda 767gr geldi ama az gibiydi ne yesemde kilo aldırsam bilemedim önerebileceğiniz bişey varmı?
merhaba. vermek gerekiyor diye biliyorum. ben vereceğim. sağlığı için yine vermek gerikir. rabbim korur inşallah..
nasıl cesaret ettin canım ben korkarım çok
tşkler verdiğiniz cvplar için yüzsüzlük edip bişey daha sorayım :) doktor bana doğumla ilgili pek konuşmuyor benmi acele ediyorum bilemedim sizin doktorunuz konuşuyormu?
hangi anneye sorsam en güzel günlerin diyor doğduktan sonra keşke içimde kalsaydı daha rahattı diyeceksin diyolar ..daha ne kadar zorlanıcam tahmin edemiyorumve daha da büyüyüp nefesimizi kesecekler eşim dün gece halimi görünce inşallah boyu fazla uzamaz da seni çok aciz etmez diyince kötü oldum canm eşim o da bilmiyor ki her kadın bunları yaşıyor kendince beni rahatlatacak :) sağlıklıca boyu uzasın büyüsün biz anneyiz seve seve çekecez bunları ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..
günaydın kızlar...yep yeni bir haftaya girdik bu haftayıda sağlıkla neşeyle atlatalım inşallah ...ben şöyle bir şey duydum..36.haftadan sonra istersen sezeryenle bebeği alabiliriz diye doktor sorar mış,kaç kişiden duydum bunu sizde duydunuz mu ??bende doktorların sana bir şey sorup kararı sana bırakmasını hiç sevmem..sen doktorsun eğitimini almışsın kardeşim bana niye sorarsın?ben nerden bileyim..
canım günlerimiz baya azaldı.satın eylül satından 17 gün öncede doğum yapabilirsin
günaydın kızlar...yep yeni bir haftaya girdik bu haftayıda sağlıkla neşeyle atlatalım inşallah ...ben şöyle bir şey duydum..36.haftadan sonra istersen sezeryenle bebeği alabiliriz diye doktor sorar mış,kaç kişiden duydum bunu sizde duydunuz mu ??bende doktorların sana bir şey sorup kararı sana bırakmasını hiç sevmem..sen doktorsun eğitimini almışsın kardeşim bana niye sorarsın?ben nerden bileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?