2012 Ekim Anneleri

Herkese iyi haftalar...
Kızlarsize birşey sormak istiyorum.ben özel dr a gidiorum.fakat dr um izmir kent hastanesinde doğum yaptırıyor ve 5000 tl ye mal oluyor.neyazıkki bu rakamlar bütçemizi aşıyor.ay sonu dr a kontrole gidicem ve kendisine bunu nasıl söylüceğimi bilemşyorum.başka dr da doğum yapıcam dicem ama nasılllll?(bu arada bir yandanda kuşadası özel hastaneyede kontrollere gidiyorum.orda doğum 750 civarı falan.yani garanti amaçlı başka bir hastane buldum kendime)cevabı bekliyorum kızlar druma nasıl sölerim bu durumu...:26:

evet ya herşeyin kısıtlanıyor sonra hareket etmedimi bir endişe kaplıyor içini,bir şey yediğinde veya yemediğinde ay yanlış mı yaptım deyip telefonlara sarılıyorsun sivilce bile çıkarsan bebeğe zararı olurmu dıye düşünce kaplıyor..bencede doğunca onu buyutmek öpmek koklamak hamılelıkten daha güzel..benım kayınvalidemde ikide birde"" yarın karnımdayken daha rahattım ""diceksin deyip durur,""valla gözümün önünde olunca daha rahat olacağım ""diye cevap verıyorum aynı şeyi tekrarlıyor ,karnındayken bilinmeyen bir kutu sonucta,

Cnm ne varki bunda doğum ücretinin bütçenizi aştığını söyle 5000tl ne demek yahu doktorunun adı ne benim bir arkadaşımda gidiyordu doktoru namık demir bende gitmeyi düşünmüştüm fakat hem çok uzak hemde bu durumdan korktuğum için gitmedim

oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?

canım inşallah ben de senin gibi düşünürüm doğduktan sonra :) ilk olduğu için şuan bir şey diyemiyorum.Hamilelik gerçekten çok zor bir durum sadece bu 9 ay bile anneliğin ne kadar kutsal olduğunu gösteriyor bence..allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin ve bizleri de onlara layık anneler etsin.

yeni doğum yapan bir arkadaşım da öyle diyor en güzel günlerin hiç çıkarma kalsın içinde büyüsün diyo :)))) bense günleri geçiremiyorum babamızda öyle aşık oğluna oğluda babasını tanıyor sanırım artık babasının sesini duyunca içerde horon tepiyo sanırım babası eve gelince çok hareketleniyo böyle büyük sevgişyle biri beni sevseydi bende duramazdım heralde yerimde :)))

oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?

Ben aslinda dusunuyordum,daha saglikli diye ama babamiz kesin olarak hayir dedi dugun yapip kestirecekmis oglunu,bende tamam dedim napalim:)))cok hevesliydi:)))

Hayır bana test tok yapıldı.. Ve ben doktorada söyledim zaten hamileliğim boyunca yemediğim kadar dondurma,karpuz falan gibi şeyleri bu 1 hafta tüketmiştim diye. O da dedi ki zaten hamileler bu hafta yanlış beslenmeye başlıyormuş buyüzdende yükselmiş olabilir dedi... ama verdiği diyet çok ağır ne yiycem bilmiyorum moralim bozuldu resmen

canım bunu kendin bir doktordan duymadıkça inanma bence, çünkü bunun ne sağlıkla ne tıp etiğiyle alakası olur. İnanıyorum ki, bir doktor bu şekilde bir cümleyi sadece bebeğin erken alınmasını gerektirecek bir durum varsa sarfeder, atıyorum zaten anne bekleyelim dese bile doktorun en fazla 37ye kadar bekleyeceği bir durum gelişmişse, anneye de böyle kısmi tercih hakkı tanımış olabilir diyorum.

valla benım cevremdekı herkes dogumundan sonra yaptırdı,göbek bağıyla birlikte iyileşiyormuş..bizde yaptıracağız galiba...

aynen benim oğlumda öyle arkadaşım elını karnıma koydu bekledı bekledı tık yok,seslendı cağırdı tık yok,tam kapı çaldı babamız geldi iyiakşamlar herkese dedi bizim ki zıpladı baba oğulu birlikte görmek istiyorum ben,karnındayken rahatsın,keyfini çıkar lafınada gıcık oluyorum,sonucta sayılı gün sanki benim isteğime bağlı karnımda kalma süreside millet akıl veriyo tamamen bilmişlik taslıyorlar...

ben de doğumdan sonra istiyorum. ama henüz bir araştırmaya girmedim açıkçası. çocuk büyüdükçe korkutuyorlar genelde sünnetten. oğluşumun öyle bir korkusu olsun istemiyorum. düğünü de okula başlayınca yaparız diye düşünüyoruz. eğlencesini tatsın sadece. büyükleri yanına gelip de "kesecekler, biçecekler" diye korkutamasın, gönlünce eğlensin düğününde.

ben istiyorum aslında ama babamız istemiyo zamanı gelince yapılıcakmış

Biz yaptıracağız inşaallah canım. 7. gününde inşaallah. Hastanedeki çocuk doktoru ile de görüşülüp randevu alınıyormuş. Bebeğin sinirleri tam gelişmediği için erken sünnette canı yanmıyormuş. 24 ila 48 saat süresinde de iyileşiyormuş.

aynen benim annemler herkes bekliyo başımda kıpırdasın diye oğlum inat ya kıpırdamıyo babasının sesini duyunca coşuyo ama coşulmucak gibi değilki adamda oğlumda oğlum ailesi bile şaşırıyo eşime hiç böyle bilmezdik oğlumuzu diye 7.aya giriyoruz öğrendiğimiz ilkk günden beri göbeğimi öpmeden 1 kez işe gitmez hergün öpülür göbek okşanır nazar değmesin baba oğula hayatımda sevdiğim erkek 3lendi babam kocam ve biricik oğlummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…