- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
valla ben hıc oyle bısey demedım oglum 27 aylık oldu ben hamılelıgı pek sevmeyenlerdenım herseyım kısıtlanıyor ama dogunca oyle mı ne kadar zor olsada büyütmek onun sevgısı büyüdüğünü görmek yasamak cok daha guzel bence canım
Herkese iyi haftalar...
Kızlarsize birşey sormak istiyorum.ben özel dr a gidiorum.fakat dr um izmir kent hastanesinde doğum yaptırıyor ve 5000 tl ye mal oluyor.neyazıkki bu rakamlar bütçemizi aşıyor.ay sonu dr a kontrole gidicem ve kendisine bunu nasıl söylüceğimi bilemşyorum.başka dr da doğum yapıcam dicem ama nasılllll?(bu arada bir yandanda kuşadası özel hastaneyede kontrollere gidiyorum.orda doğum 750 civarı falan.yani garanti amaçlı başka bir hastane buldum kendime)cevabı bekliyorum kızlar druma nasıl sölerim bu durumu...:26:
valla ben hıc oyle bısey demedım oglum 27 aylık oldu ben hamılelıgı pek sevmeyenlerdenım herseyım kısıtlanıyor ama dogunca oyle mı ne kadar zor olsada büyütmek onun sevgısı büyüdüğünü görmek yasamak cok daha guzel bence canım
evet ya herşeyin kısıtlanıyor sonra hareket etmedimi bir endişe kaplıyor içini,bir şey yediğinde veya yemediğinde ay yanlış mı yaptım deyip telefonlara sarılıyorsunsivilce bile çıkarsan bebeğe zararı olurmu dıye düşünce kaplıyor..bencede doğunca onu buyutmek öpmek koklamak hamılelıkten daha güzel..benım kayınvalidemde ikide birde"" yarın karnımdayken daha rahattım ""diceksin deyip durur,""valla gözümün önünde olunca daha rahat olacağım ""diye cevap verıyorum aynı şeyi tekrarlıyor ,karnındayken bilinmeyen bir kutu sonucta,
oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?
oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? Araştırma falan yaptınız mı hiç?
oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?
sanırım burada azraa'nın başına geldi bu durum, fakat diyetle düşmüştü şeker diye hatırlıyorum. Bir de gebelik şekeri bile olsa bu kadar yüksek çıkması aklıma birşey getiriyor kızlar, siz bu yüklemeye 12 saat açlıkla gitmediniz mi? Ya da bir akşam öncesinden bol meyve, hamurişi ya da tatlı falan mı yediniz. Çünkü 1 gün sonrasına bile etki edebiliyor. Yani diyorum ki belki şekeri yüksek çıkanlardan bazıları tahlil öncesini şöyle bir hatırlamaya çalışsa belki dalgınlıkla yiyip şekerleri fırlattırtmış olanlarınız vardır, inşallah de öyledir, sonuçta yanlış ölçülmüş olması gerçekten yüksek olmasından daha iyi. Yüksek çıkanlarınız da endişelenmesin biraz listedekilere uyan arkadaşlarım çabucak düşürmüşlerdi. Normalde şekeriniz olmasa bile gebelikte görülebilen bir durummuş zaten.
günaydın kızlar...yep yeni bir haftaya girdik bu haftayıda sağlıkla neşeyle atlatalım inşallah ...ben şöyle bir şey duydum..36.haftadan sonra istersen sezeryenle bebeği alabiliriz diye doktor sorar mış,kaç kişiden duydum bunu sizde duydunuz mu ??bende doktorların sana bir şey sorup kararı sana bırakmasını hiç sevmem..sen doktorsun eğitimini almışsın kardeşim bana niye sorarsın?ben nerden bileyim..
yeni doğum yapan bir arkadaşım da öyle diyor en güzel günlerin hiç çıkarma kalsın içinde büyüsün diyo :)))) bense günleri geçiremiyorum babamızda öyle aşık oğluna oğluda babasını tanıyor sanırım artık babasının sesini duyunca içerde horon tepiyo sanırım babası eve gelince çok hareketleniyo böyle büyük sevgişyle biri beni sevseydi bende duramazdım heralde yerimde :)))
günaydın kızlarrr
Maşallah yaaa 30.haftama geldim 31.içindeyim anammm:)
ben istiyorum aslında ama babamız istemiyo zamanı gelince yapılıcakmış
valla benım cevremdekı herkes dogumundan sonra yaptırdı,göbek bağıyla birlikte iyileşiyormuş..bizde yaptıracağız galiba...
aynen benim oğlumda öyle arkadaşım elını karnıma koydu bekledı bekledı tık yok,seslendı cağırdı tık yok,tam kapı çaldı babamız geldi iyiakşamlar herkese dedi bizim ki zıpladıbaba oğulu birlikte görmek istiyorum ben,karnındayken rahatsın,keyfini çıkar lafınada gıcık oluyorum,sonucta sayılı gün sanki benim isteğime bağlı karnımda kalma süreside millet akıl veriyo tamamen bilmişlik taslıyorlar...
maşallah canım kucaklarımıza almayıda nasip eder inş
ben istiyorum aslında ama babamız istemiyo zamanı gelince yapılıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?