2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlaaarrr....

baba ile bebek arasındaki bağdan bahsedilmiş ne kadar güzel birsey değilmi... eşim aksam geldiğinde göbeğimi seviyor ''defnemmm,hadi bakalım babaya bir pıt pıt yap diyor sanki algılıyor hemen bir kıpırdanma oluyor eşim konustukça bebek onun oldugu tarafa toplanıyor,Allahın işi işte... bebek daha anne karnındayken anne baba sesini ayırt edebiliyormuş ne güzel dimi...

hele erkek babaları daha istekli oluyorlardır gibime geliyor,eşim oğlu olmasını da çok istiyor bakalım inşallah bir de oğluşumuz olur defnoşuma kardeş gelir,arayı cok açmadan...

ALLAHIM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN HUZURLU AKILLI BEBEKLER OLSUNLAR İNŞALLAH.......

herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....

Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...

o kramplar benide öldürüyoo girince bacağıma direk ayağa kalkıp üzerine basıyorum çabuk geçiyo

amin cnm çok güzel bir bağ eşimi öyle gördükçe daha çok aşık oluyorum ona zaten bebek yapmayı eşim istemişti bizde erkek olması ortak bişeyler paylaşıcak olması eşimi çok mutlu ediyo onla gezcekler ona akülü araba alcak her pazar gezmeye gitcez oğlumuz onu sürcek benzer giyincekler top oynucaklar eşim hep bunların hayalini kuruyo bide 4boyutluda herkes babasına benziyo diyolar eşim nasıl gururlanıyo kayınpederimde çok ilgili bir babadır eşimde aynı babasına çekmiş hastaneye gitceğimiz günü iple çekiyo. hepimizin bebişleri çok şanslı onları çok özleyen çok seven anne babaları var

doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü

canım benim de 25+2 700 gr 31 cm çıktı kızım banada çook zayıf geldi ama doç. doktorum ısrarla iyi kilosu dedi .. bende bu ay daha dikkatli yesem diyorum belki biraz daha kilo alır , zaten bende 53 kiloyum , 52 ile hamile kalıp 47 e düşmüştüm şimdide 53-54 arası bişiyim ...

Kontrolden geldik kızlaaaaaaaaaaaaaar .. bebeğim 1454 gr olmuş :)) tansiyonum yüksek çıktı doktorum idrar tahlili istedi hafif enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi .. Tansiyonumu takip etmem gerekiyomuş tuzuda azalt dedi bence benimki yemeğe bağlı sahurda götürüyorum sigara böreklerini tereyağlı pideleri bundan sonra dikkat etmem gerek artık bi zahmet ya

Yeni haftamiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar bende bu cumaya alicam randevumu bakalim kizimiz saglikla buyuyor mu?

oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?

Bizde yeni doğan sünneti istiyoruz... Yeni doğan sünneti demek bebek doğduktan 24 saat sonra başlayarak 1 ay içinde yapılan sünnet oluyor Araştırdık da bayağı.. İyileşme sürec çok hızlı, bakımı kolay oluyor. Ayrıca yeni doğan sünneti sağlıktır çünkü erkek bebeklerde bilyorsunuz ki halk arasında bitik denen birşey oluyor. Bebeğin pipisindeki derinn içinde idrarı birike birike iltihap yapıyor. Bebek çok acı çekyor. Tamam her bebekte olmaz belki ama ben çok karşılaştım. Durum böyle olunca da zaten bebeği sünnet edyorlar. O deriyle de alt temizleme de çok oynamayın diyor dr.lar. Yani zaten iyice temizlemeye kalksan bile içine parmak sokacak değilsin ya... İster istemez kalabilyor yani. O yüzden yaptıracağız. Hem niye kocaman çocuğa sünnet derdi yaşatalım olsun bitsin işte. Gittiğim hastanede heryere asmışlar. Yeni doğan sünnetini muhakkak yaptırın diye.. Orada uzunca anlatmışlar da neden yapılması gerektiğini. Artık yurt dışında bile müslüman olunsun olunmasın sünnet yaptırılmaya başlanmış. Çünkü erkekler için gerçekten sağlıktır sünnet...

merhaba kızlar. bizde biraz önce 2. aşımızı olduk. ebe 10 ağustosta tekrar gel. genel izleme yapılacak dedi. tam anlamadım. 2. aşıdan sonra çağrdılar mı sizi

merhaba kızlar. bizde biraz önce 2. aşımızı olduk. ebe 10 ağustosta tekrar gel. genel izleme yapılacak dedi. tam anlamadım. 2. aşıdan sonra çağrdılar mı sizi

Canım sağlık ocağında da ayda bir muayene ediyorlar ondandır. Ben de gidiyorum. Kalbini dinlyorlar... Bu kendi dr.umun yaptığı testler varsa onların sonucunu istiyorlar falan filan. Takip amaçlı bir prosedür yani

Beni de bugun telefondan aradilar saglik ocagindan 30. Haftama geldigim icin telde sorular sordu cevapladim ikinci dozumu gecen ay olmustum zaten gitmeme gerek kalmadi yani

oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?

Biz hemen yaptiracagiz canim. Dr a da danistik. hemen 2. gun yapiyorlarmis ve bebek icinde iyiymis. Tabi sende bir danis dr una. Birde sonradan yapttirmak istersen anestezi yapmak zorunda kaliyorlarmis. Yani ya hemen yada buyuyunce.

daha eşimle konuşmadım ama kırkı çıkmadan yaptırma taraftarayım. çok çabuk iyileşiyor. arkadaşlardan biliyorum. bebek acı çekmiyor. zaten 3 yaştan önce kesinlikle yapılması gerekiyor. en iyisi aklı ermeden göbek bağı ile birlikte düşmesi. düğününü ilernde ne zaman istersek gne yaptırırız.

Canim bizim babamizda kiz istiyordu:) Pek konustugu elledigi soylenemez. Ben dersem elini goturuyor bazende cani istiyince. Sanirim kiz erkek fark etmiyor babalik dogumdan sonra net bir sekilde basliyor. Kalp atislarini dinliyor ama

Kızlar bende geçen hafta cuma günü kötüleştim sağ tarafta kasığımın orda bir kramp girdiki çıkmak nedir bilmedim arabada kullanıyordum hemen doktorumu aradım oda hemen gel bi bakayım dedi. Hastaneye gittim ultrosonla baktı idrar tahlili yaptı idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. denize değil ama havuza girmemi yasakladı. benimle aynı haftada 3 hastası daha gelmiş 1 tanesi erken doğum yapmış diğerlerininkini engellemişler. Ondan görmek istemiş rahim ağzını kapalı görünce rahatladı. 34 cm olmuş kızım ve 900 gr olmuş tu geçen hafta normal kont 6 ağustosta bakalım ozaman ne duruma gelecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…