herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....
Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...
günaydın kızlaaarrr....
baba ile bebek arasındaki bağdan bahsedilmiş ne kadar güzel birsey değilmi... eşim aksam geldiğinde göbeğimi seviyor ''defnemmm,hadi bakalım babaya bir pıt pıt yap diyor sanki algılıyor hemen bir kıpırdanma oluyor eşim konustukça bebek onun oldugu tarafa toplanıyor,Allahın işi işte... bebek daha anne karnındayken anne baba sesini ayırt edebiliyormuş ne güzel dimi...
hele erkek babaları daha istekli oluyorlardır gibime geliyor,eşim oğlu olmasını da çok istiyor bakalım inşallah bir de oğluşumuz olur defnoşuma kardeş gelir,arayı cok açmadan...
ALLAHIM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN HUZURLU AKILLI BEBEKLER OLSUNLAR İNŞALLAH.......
doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü
Herkese merhaba...Biz cumartesi doktora gittik. Kızım 1130 gram olmuş ...bende bugüne kadar toplamda 5 kg almışım... doktor herşey çok güzel ve normal dedi. Yalnız 50 mg şeker taraması yapıldı. Tok yapıldı. ve en fazla 140 olması gereken değer 173 çıktı. Doktor diyet vericem dedi ama sanırım 100 lük olan açlıkta yapılacak birkaç gün sonra...sizlerdede oldu mu bu? Düşüyor mu değer? Ben çok şaşırdım çıkınca açıkçası bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.[/QUOTE
benım çıktı canım 193 tü. 100 lük içtim 95 çıktı ama önceki gün 9 dan sonra bişey yemedim. sende öyle yap bakalım işallah düşer.
oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?
merhaba kızlar. bizde biraz önce 2. aşımızı olduk. ebe 10 ağustosta tekrar gel. genel izleme yapılacak dedi. tam anlamadım. 2. aşıdan sonra çağrdılar mı sizi
merhaba kızlar. bizde biraz önce 2. aşımızı olduk. ebe 10 ağustosta tekrar gel. genel izleme yapılacak dedi. tam anlamadım. 2. aşıdan sonra çağrdılar mı sizi
oğluşu olcak anneler , doğumdan sonra oğlunu sünnet ettirmeyi planlayan var mı? araştırma falan yaptınız mı hiç?
günaydın kızlaaarrr....
baba ile bebek arasındaki bağdan bahsedilmiş ne kadar güzel birsey değilmi... eşim aksam geldiğinde göbeğimi seviyor ''defnemmm,hadi bakalım babaya bir pıt pıt yap diyor sanki algılıyor hemen bir kıpırdanma oluyor eşim konustukça bebek onun oldugu tarafa toplanıyor,Allahın işi işte... bebek daha anne karnındayken anne baba sesini ayırt edebiliyormuş ne güzel dimi...
hele erkek babaları daha istekli oluyorlardır gibime geliyor,eşim oğlu olmasını da çok istiyor bakalım inşallah bir de oğluşumuz olur defnoşuma kardeş gelir,arayı cok açmadan...
ALLAHIM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN HUZURLU AKILLI BEBEKLER OLSUNLAR İNŞALLAH.......
doktor normal dedi kilosu için ben endişeleniyorum ben minyon tipliyim biraz balık etliyim eşim çok zayıftır acaba eşimemi benzicek boyu falan iyi çünkü
Beni de bugun telefondan aradilar saglik ocagindan 30. Haftama geldigim icin telde sorular sordu cevapladim ikinci dozumu gecen ay olmustum zaten gitmeme gerek kalmadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?