2012 Ekim Anneleri

selam güzel anneler.birkaç gündür arada sırada girip bakıyorum ve biriken sayfaları anca bitirebildim..

gökçeadaya geldik tatile,ama gelmeden önce idrarımda bol bakteri çıktı tek kullanımlık ilacımı aldım.4 gündür buradayız ama daha denize girmedim.korktum.biraz daha bekleyip tekrar tahlil vereyim öyle gireyim diyorum..geceleri oldukça serin buralar sadece 1 ile 5 arası sıcak oluyor ama izmir gibi değil tabi..haaaaa izmir demişken aklıma geldi izmirliler ben size küsüm..burada kaç defa yazdım buluşma yapalım mı diye ama hiç kimse okumamıştı bile..gelebilirim ben de ama ağustos 15 ten sonra ancakkk..

temmuz annelerindeki kayıba çok üzüldüm..ama Allahın takdiri yapacak bişey yok.. Allah kimseye yaşatmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın..

sünnet konuşmuşsunuz,benim kızım olacak ama bildiklerimii paylaşayım..sünnet bence yenidoğan sünneti olmalı ilk ayda,acı duymaması açısından.. kesinlikle 3-6 yaş arası sakıncalı dönem..önerilmiyor.. çocukların cinsel kimliklerinin oluştuğu dönemdir.. erkek çocuklar sünnet olunca ben şimdi kız mı oldum karmaşasına giriyorlar,aynı şekilde kız çocuklarda saçlar erkek gibi falan kestirilirse ben erkek oldum düşüncesi gelişiyor..

ben istiyorum aslında ama babamız istemiyo zamanı gelince yapılıcakmış

Ben doğduktan sonra 15 gün içinde yaptıracağım sünnetini. Bu konuda epey araştırma yaptım ve en sağlıklısının doğum sünneti olduğuna emin oldum. Bebeğin oradaki sinirleri gelişmediği için acı hissetmiyormuş ve çok kolay iyileşiyormuş.

2-6 yaş arasında KESİNLİKLE yaptırılmaması lazım. Cinsel kimlik bu yaşta geliştiği için travmaya sebep oluyor. Ya 0-2 yaş arası ya 6 yaşından sonra olması lazım.

Benim fikrim ben asla acı çekmesini istemem. Eşim, kardeşim ve birçok tanıdığım dahil sünnetlerini hiç hoş hatırlamıyorlar, hoş hatırlanacak bir şey de değil zaten...Sünnet temizlik, sağlıktır. Bunu "erkeklikle" bağdaştırıp, çocukları korkutmaya, acı çektirmeye gerek yok bence.

Yeni doğan sünneti yaptıracağız biz, aklı erecek yaşa gelince de düğün yapacağız...

Son düzenleme:
Canim bizim babamizda kiz istiyordu:) Pek konustugu elledigi soylenemez. Ben dersem elini goturuyor bazende cani istiyince. Sanirim kiz erkek fark etmiyor babalik dogumdan sonra net bir sekilde basliyor. Kalp atislarini dinliyor ama

ben de çocukluğumdan beri tam bir kız bebek hastaydım,adını,görünüşünü,duruşunu,konuşmasını,giyimini bile hayal etmişimdir....

eşim de kız bebekleri daha çok seviyor ama bir oğlu olsun çok istiyor.. kendi ailenin tek erkek çocuğu inşaat üzerine aile şirketleri var tüm sorumluluk eşimde biraz iş devamı konusunda, bence biraz da genlerinden gelen bir istekle oğlu da olsun istiyor :))

ben nasıl kızımla yüzeceğimi onu baleye götürüp getireceğimi hayal ediyorsam o da oğluyla maç muhabbeti yapmak istiyordur heralde:))

o yüzden arayı açmadan tekrar bebek sahibi olmayı istiyorum inşallah bir de sağlıklı oğlum olur...

haa bu arada babamız defnoşumuza karsı çok ilgili hiçbir kontrolü kaçırmadı çok yogun calısmaına ragmen, hemen hergün karnımı sever hatta arada öğlen kızımı sevmeye geldim diye geliyor yarım saat sevip konusup gidiyor,hiçbir masrafından coook abartıyor olsam da kaçınmıyor maşallah...

ben de kocamı bir de erkek evlat beklerken görmeyi çok istiyorum inşallah Allah gönlüme göre verir... eşime söylediğimde dur bakalım defnemizi büyütelim bi sağlıkla diyor,inşallah miniğim sağlıklı huzurlu bir bebek olur...

umarım hepimizin bebeği sağlıklı,akıllı, bizi yormayacak kadar huzurlu,sevmelere doyamayacak kadar sevimli olurlar........ AMİN

Bursa Özel Jimer Hastanesi canım

Merhaba bende Bursalı Ekim annelerinden biriyim aramızda sizden benden başka Bursalı var mı acaba bizde bir grup olsak :)) Bu arada Jimerin doğum fiyatları nasıl acaba ? Bende Pembe Mavi de yapmayı düşünüyorum doktorum orada olduğu için bana verdikleri fiyat normal veya sezaryen farketmiyor dediler 3500 tl gibi.Bir de bu kapı süslemeleri fiyata dahil oluyormu jimerde ?

Canım kendine dikkat et.. Bu arada denze girebilirsin deniz suyu mikrobu da öldürür iyi gelir derler. Şahsen bana hep iyi geliyor. Tabi çok kalabalık değilse... Aşırı kalabalıkta denizde kimin ne yaptığı belli olmuyor. Bunun dışında ben de kaç kere dedim buluşalım diye ama kimse oralı olmuyor. Buluşalım diyen arkadaşlar da var tabi ama hep lafta kalıyor.. Ayarlayalım görüşelim. Ben gelirim yani.. Küsme sen. Küsecek biri varsa oda benim Kaç kere lafınnı ettim sadece bir kere cevap oldım. Oda havada kaldı.İzmir'li insan rahat olur böyle burası canım

Bizim oğluş da 24 haftamızda 860 gr. dı 30 temmuzda yine gidicez bakalım ne kadar olmuş 1 kg yi geçmiştir kesin 1 ay oluyor, acaba bizimki mi tosuncuk olucak :))

tatlım bizim buluşmamız havada kalmadı da azıcık kalabalık olalım isterim dedim öyle daha çok tadı çıkar bence yoksa bende isterim

Herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....

Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...

Sorma canım bu kramplar her gün uykudayken benim bacaklarıma da giriyor neden acaba , birde sürekli uykudayken acıyor cidden 3-5 sn. sürsede.

bu arada uyku problemlerinden bahsedilmiş bende aynı dertten muzdaribim mahvoluyorum resmen sersem sepet dolaşıyroum evin içinde bide sünnet olayı bende yaptırmak istiyorum ama bi de hevesleniyorum güzel yemekli mevlitli bişey olsun da istiyorum sonradan sünnet törenini yapmakta nasıl olur bilemedim

tatlım bizim buluşmamız havada kalmadı da azıcık kalabalık olalım isterim dedim öyle daha çok tadı çıkar bence yoksa bende isterim

Canım sana demiyorum emin ol... Ve tabiki gerçekten ilginenen arkadaşlara da demiyorum.. Ama hiç ilgilenmeyenler var nedense. Neyse artık olmadı kendi kendimize yapıcaz bizde D:

bizde bebisimizin cinsiyetini ögrenmeden önce kizda erkekte farketmez saglikli olsun diyordu esim ama bende son zamanlarda hep kiz istiyordum arkadasimin kizlari var cok guzeller bende öyle giydiririm suslerim diyordum esime o da cok seviyor kizlari ama erkek oldugunu duyunca ici rahatlamis neden dedim erkek aradan cikti en azindan artik dusunmicem acaba oglumda olur mu diye dedi ama simdi de kiz stresi yasicakmis insallah bide kizim olur diyo kizlar babaya daha duskunmus hamileligimin ilk zamanlari esim cok ilgilenmiyor gibi geliyodu bana cok fazla sevmiyodu karnimi bende uzuluyodum ama simdi zaman ilerledikce karnim buyudukce konusuyor oglusuyla benden gizli karnima egilip birseyler söyluyor bebegim cok kipirtili masallah aksamlari film gibi izliyoruz hep onu hatta aksam karnim kabarmaya basladi esimde hazirda bekliyor, neymis kabardigi yerden tutcakmis, birakmicakmis neresini vuruyor diye tabi sonuc basarisiz Allah hepimizi bebislerine kavustursun insallah ne guzel bir duyguymus annelik, daha simdiden bizi buyulediler, sahsen ben karnima bak bak doyamiyorum o kabarciklari görunce mest oluyorum resmen

bende kız istiyordum hep evlenmeden öncede hiç kendimi erkek annesi olarak hayal etmemiştim hatta ilk öğrendiğimiz zamanlarda kız hissetmiştik eşimle ama 10lu haftalara girdik ben diyodum kesin erkek olucak öylede oldu eşim hep oğlum diye seviyodu karnımı kızıyodum günah allahın gücüne gider diye adam hissetmiş oğlu olcağını:)) oğlum olcağını öğrendiğim gün erkek çocukları daha çok dikkatimi çekmeye başladı daha çok hoşuma gitmeye başladı şimdi eşimde bende bi erkek bebek görsek içine düşüyoruz evladın ikside tatlı bence benim oğlumda annesine daha çok düşkün olucak sonra babamızda hadi bide kız yapalım demeye başlar :)))) allah nasip ederde kızım olursa allah yardımcısı olsun babamız çok kıskanç bide abimiz olcak offf offf yandı bizim kız :)))

Kızlar bebek odası mobilyasını alıp oda hazırlığına başlayanlar var mı ? Biz daha dün seçip alabildik mobilyamızı beyaz renkte , 10 güne teslim edecekler o arada duvar dekorasyonumuzu yapmayı planlıyoruz.Tekstil alışverişine daha hiç başlamadık kısmetse mobilyalar geldikten sonra başlarız.Aldığınız mobilyaların fiyatları ne civardaydı ?

en tembel anne adayı benim heralde daha çorap bile almadım çocuğuma gerçi teyzemiz herşeyini tamamladı sağolsun

canım biz de mobilyamızı aldıkgelmiş magazaya ama duvar dekorasyonumuzun bitmesini bekliyor aradığımızda getirecekler...3000 gibi fiyatı beyaz lake mobilya..

bir duvarımıza duvar kagıdı aldık o yapılacak ve badanası... pudra rengi boya istiyorum ama bulamıyorum pastel tonlarda acık pembe olacak sanırım...

avizemizi de aldık çarsamba evimize gelecek... tekstili de oda geldikten sonra alıcam baktım beğendim bir kac tane ama tam ölçülere göre daha net olur diya odadan sonraya bıraktım... yavas yavas hazır olur inşallah... cok aceleye de gerek yok...

odamız da bu...

Meltem Mobilya Kral Bebek Odası Takımı - Anakatalog

canım biz de mobilyamızı aldıkgelmiş magazaya ama duvar dekorasyonumuzun bitmesini bekliyor aradığımızda getirecekler...3000 gibi fiyatı beyaz lake mobilya..

bir duvarımıza duvar kagıdı aldık o yapılacak ve badanası... pudra rengi boya istiyorum ama bulamıyorum pastel tonlarda acık pembe olacak sanırım...

avizemizi de aldık çarsamba evimize gelecek... tekstili de oda geldikten sonra alıcam baktım beğendim bir kac tane ama tam ölçülere göre daha net olur diya odadan sonraya bıraktım... yavas yavas hazır olur inşallah... cok aceleye de gerek yok...

odamız da bu...

Meltem Mobilya Kral Bebek Odası Takımı - Anakatalog

aynı fiyat canım bizimde doğum 3500 tl ve içinde dahil süsleme,foto, şeker, şerbet takımı vs, ayrıca doğum ve ailem olmak üzere albüm...birde doğumdan sonraki tüm aşı ve testleri dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…