ben istiyorum aslında ama babamız istemiyo zamanı gelince yapılıcakmış
Canim bizim babamizda kiz istiyordu:) Pek konustugu elledigi soylenemez. Ben dersem elini goturuyor bazende cani istiyince. Sanirim kiz erkek fark etmiyor babalik dogumdan sonra net bir sekilde basliyor. Kalp atislarini dinliyor ama
Bursa Özel Jimer Hastanesi canım
selam güzel anneler.birkaç gündür arada sırada girip bakıyorum ve biriken sayfaları anca bitirebildim..
gökçeadaya geldik tatile,ama gelmeden önce idrarımda bol bakteri çıktı tek kullanımlık ilacımı aldım.4 gündür buradayız ama daha denize girmedim.korktum.biraz daha bekleyip tekrar tahlil vereyim öyle gireyim diyorum..geceleri oldukça serin buralar sadece 1 ile 5 arası sıcak oluyor ama izmir gibi değil tabi..haaaaa izmir demişken aklıma geldi izmirliler ben size küsüm..burada kaç defa yazdım buluşma yapalım mı diye ama hiç kimse okumamıştı bile..gelebilirim ben de ama ağustos 15 ten sonra ancakkk..
temmuz annelerindeki kayıba çok üzüldüm..ama Allahın takdiri yapacak bişey yok.. Allah kimseye yaşatmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın..
sünnet konuşmuşsunuz,benim kızım olacak ama bildiklerimii paylaşayım..sünnet bence yenidoğan sünneti olmalı ilk ayda,acı duymaması açısından.. kesinlikle 3-6 yaş arası sakıncalı dönem..önerilmiyor.. çocukların cinsel kimliklerinin oluştuğu dönemdir.. erkek çocuklar sünnet olunca ben şimdi kız mı oldum karmaşasına giriyorlar,aynı şekilde kız çocuklarda saçlar erkek gibi falan kestirilirse ben erkek oldum düşüncesi gelişiyor..
bende 1 ayı geçti bebişimi görmüyorum kısmetse bu haftaya gideceğim bakalım kaç kilo olmuş minnak kız en son 24 haftamda gitmiştim 580 gr dı.
yarın sağlık ocağına gideceğim kontrole çağırdılar:85:
Canım kendine dikkat et.. Bu arada denze girebilirsin deniz suyu mikrobu da öldürür iyi gelir derler. Şahsen bana hep iyi geliyor. Tabi çok kalabalık değilse... Aşırı kalabalıkta denizde kimin ne yaptığı belli olmuyor. Bunun dışında ben de kaç kere dedim buluşalım diye ama kimse oralı olmuyor. Buluşalım diyen arkadaşlar da var tabi ama hep lafta kalıyor.. Ayarlayalım görüşelim. Ben gelirim yani.. Küsme sen. Küsecek biri varsa oda benimKaç kere lafınnı ettim sadece bir kere cevap oldım. Oda havada kaldı.İzmir'li insan rahat olur böyle burası canım
Herkeslere günaydınnnn.... Umarım herkesler iyidir.....
Valla bende artık uyuyamaz oldum kızlar... Bir de şu baldırlarıma girmeye başlayan kramplar var tabiii çok seyrek olsada bugün bir tane daha girdi...
Sorma canım bu kramplar her gün uykudayken benim bacaklarıma da giriyor neden acaba , birde sürekli uykudayken acıyor cidden 3-5 sn. sürsede.
tatlım bizim buluşmamız havada kalmadı da azıcık kalabalık olalım isterim dedim öyle daha çok tadı çıkar bence yoksa bende isterim
bizde bebisimizin cinsiyetini ögrenmeden önce kizda erkekte farketmez saglikli olsun diyordu esimama bende son zamanlarda hep kiz istiyordum arkadasimin kizlari var cok guzeller bende öyle giydiririm suslerim diyordum esime o da cok seviyor kizlari ama erkek oldugunu duyunca ici rahatlamis neden dedim erkek aradan cikti en azindan artik dusunmicem acaba oglumda olur mu diye dedi ama simdi de kiz stresi yasicakmis insallah bide kizim olur diyo kizlar babaya daha duskunmus hamileligimin ilk zamanlari esim cok ilgilenmiyor gibi geliyodu bana cok fazla sevmiyodu karnimi bende uzuluyodum ama simdi zaman ilerledikce karnim buyudukce konusuyor oglusuyla benden gizli karnima egilip birseyler söyluyor bebegim cok kipirtili masallah aksamlari film gibi izliyoruz hep onu hatta aksam karnim kabarmaya basladi esimde hazirda bekliyor, neymis kabardigi yerden tutcakmis, birakmicakmis neresini vuruyor diye tabi sonuc basarisiz Allah hepimizi bebislerine kavustursun insallah ne guzel bir duyguymus annelik, daha simdiden bizi buyulediler, sahsen ben karnima bak bak doyamiyorum o kabarciklari görunce mest oluyorum resmen
Kızlar bebek odası mobilyasını alıp oda hazırlığına başlayanlar var mı ? Biz daha dün seçip alabildik mobilyamızı beyaz renkte , 10 güne teslim edecekler o arada duvar dekorasyonumuzu yapmayı planlıyoruz.Tekstil alışverişine daha hiç başlamadık kısmetse mobilyalar geldikten sonra başlarız.Aldığınız mobilyaların fiyatları ne civardaydı ?
Kızlar bebek odası mobilyasını alıp oda hazırlığına başlayanlar var mı ? Biz daha dün seçip alabildik mobilyamızı beyaz renkte , 10 güne teslim edecekler o arada duvar dekorasyonumuzu yapmayı planlıyoruz.Tekstil alışverişine daha hiç başlamadık kısmetse mobilyalar geldikten sonra başlarız.Aldığınız mobilyaların fiyatları ne civardaydı ?
Merhaba bende Bursalı Ekim annelerinden biriyim aramızda sizden benden başka Bursalı var mı acaba bizde bir grup olsak :)) Bu arada Jimerin doğum fiyatları nasıl acaba ? Bende Pembe Mavi de yapmayı düşünüyorum doktorum orada olduğu için bana verdikleri fiyat normal veya sezaryen farketmiyor dediler 3500 tl gibi.Bir de bu kapı süslemeleri fiyata dahil oluyormu jimerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?