2012 Ekim Anneleri

çok iyi yapmışsın balkonda uyumakla benim evde malesef balkonum yok ama çok geniş ferah bir ev serin oluyor ama ne kadarda olsa ben haliyle uyuyamıyorum yanıyorum sahura kadar uyumuyorum zaten sonra sahur hazırlıyorum yiyoruz oruç tutmasamda yiyorum eşim yalnız kalmasın diye.gece elim ayağım yüzüm kolum soğuk suyla yıkayıp öyle pikeyi çekip ancak uyuyabiliyorum kaç kere suluyorum kendimi gece içinde bilmiyorum
Bizim oğluş da 24 haftamızda 860 gr. dı 30 temmuzda yine gidicez bakalım ne kadar olmuş 1 kg yi geçmiştir kesin 1 ay oluyor, acaba bizimki mi tosuncuk olucak :))
maşallah bebeğine canım ama benimki çok zayıf geldi şimdi üzüldümkıyaslama yapmayı aslında pek sevmem..

bende hep kiz hissediyordum belkide cok istedigimden ama bana herkes senin oglun olcak diyordu kayinvalidem görumcem ve annemler, kiziyordum onlara heralde onlar cok erkek olsun istiyor diye ama esimin sulalesinde hic kiz yok cogunluk erkek, 3 tane kiz var esim bana demiyormus ama o da erkek olacagindan eminmis ilk baastan garip geliyordu ama simdi ogluma o kadar alistim ki ne guzel diyorum iki tane askim olucak, esimede diyorum ben evin cicegi oldum siz böceklerisiniz diye bakalim iki erkekle ugrasmak nasil olucak, ikimizde birbirimizi oglumuzdan kiskanir olduk daha simdiden o bana diyor oglumuz gelince beni sevmessin diye, ben ona diyorum oglumuz gelince bana ilgin azalir diye ama hep dua ediyorum biliyomusun Allah kimsenin mutlulugunu evdeki huzurunu bozmasin diye cunku bebek gercekten yuvamiza daha da senlik getirdi, esim bana hep tesekkur ediyor karnimda onun cocugunu tasidigim icin, daha da baglandik birbirimize. ay ben duygusal oldum ama

cnm benim bende sen gibiyim oğluma teşekür ediyorum onun varlığını öğrenmemizle evimize bambaşka bir huzur geldi ikimizde birbirmize daha çok bağlıyız artık hiç tartışmıyoruz çünkü oğlumuzu konuşmaktan tartışmaya vakit kalmıyor onunla yatıp onunla kalkıyoruz küçük erkekim benim diye seviyorum eşimle bizde en çok kimi sevcek kavgası ediyoruz o diyo beni sevcek ben diyorum anne sevgisi daha farklı beni sevcek diyorum paylaşamıyoruz oğlumuzu sonra diyorum sana benzesin seni sevsin bende aşkla sizi izleyeyim eşim gezmeyi eğlenmeyi sevmez oğlumu yetiştircem onla gezmeye gitcem konsere gitcem kendime göre yetiştircem diyorum eşime bnm oğlum bana benzer diyo oda :)))

kızlar benim gibi hipotiroidi olanlar vardı sanırım aramızda.sizin tsh değerleriniz kaç? ben bugün sonucumu aldım.3.02 çıkmış.her ay yaptırıyorum tahlilimi ama bu ay biraz daha artmış.normal sınırlarda ama hamilelikte de geçerli mi acaba bu sınırlar,daha mı az olması gerekir?dr.a ulaşamadım bi türlü.bu sıcakta gittim hastaneye,ameliyattaydı.bekleyemedim telefonda sorarım dedim.çok yoğunmuş görüşemedim.sinir oldum.sıcakta tekrar gitmek de istemiyorum valla canım çıktı bugün dışarda.çoook sıcak....

kızlar az önce wc gittim çişimi yaptım ama çok acı çekti bi anda şimdide oturup kalkarken yanıyo şeyimin içi noldu birdenbire?

evet cnm şimdide öyle sanki çişim var gibi ama yanıyooo içi acıyo kalkarken falan

tatlım bence de üşütmüşsündür bebişte mesane kesene baskı yapıyorsa çişin var hissi olur benimde azıcık kasıklarım üşüsün hemen vajinamın içine jilet çekiyormuş gibi oluyor

kızlar az önce wc gittim çişimi yaptım ama çok acı çekti bi anda şimdide oturup kalkarken yanıyo şeyimin içi noldu birdenbire?

idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım.idrar tahlili falan yaptırmış mıydın?bende de çıkmıştı tek kullanımlık ilaçlardan kullanmıştım.doktoruna söyle bence...

tatlım bence de üşütmüşsündür bebişte mesane kesene baskı yapıyorsa çişin var hissi olur benimde azıcık kasıklarım üşüsün hemen vajinamın içine jilet çekiyormuş gibi oluyor

idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım.idrar tahlili falan yaptırmış mıydın?bende de çıkmıştı tek kullanımlık ilaçlardan kullanmıştım.doktoruna söyle bence...

bu akşam gidicem kızlar nöbetçiymiş doktorum.
bişi olurmu:2:
alttan muayene falan edermi?

kızlar siz magnezyum kullanmıyormusunuz birde soda için gün içinde inanılmaz faydası var ama sade olacak
canım benım doktorum ve tv de dınledıgım ne kadar doktor varsa soda yı özellıkle son 3 ayına gırenlere yasaklıyorlar cunku soda da sodyum var yani tuz demek sodyum ve sen 1 soda ile yarım tuzluk tuz tuketmıs oluyorsun ve buda ödem ve tansıyon yukseklıgıne sebep oluyor Allah korusun bu durumlada anne ve bebek için tehlikeliymiş...

canım hayılı olsun nerden aldın oda takımını? birde duvar dekorasyonunu nasıl düşünüyorsunuz??ben beyaz takım istediğim için buz mavisi duvar kagıdı çektirmek istiyorum ..

ana ilk defa senden duyuyorum bunu ben hergün içiyorum midemede iyi geliyor diye bundan sonra içmiyeyim bari

şuandada iyiyim gitmesemmi acaba offf kararsız kaldım yaa:26:

canım sen bilirsin istersen bi git için rahatlar alttan muayene edeceğini sanmıyorum gidersen dr dediğini söyle bize merak ettim ama bişey yoktur korkma oluyor arada bana da öyle

merhabalar kızlar bende hastaneden yenı geldım kontrolumuz vardı.pek ıyı haberlerle gelmedım malesef.kızım kılo alması cok az oldugu ıcın gelısım gerılıgı var dedı doktor.bebege gıden damararda sorun var fazla kan gıtmıyor.2 haftada 100 gr almıs normalde 1 kg ustu olması gerekırken benım kızım 910 gr felan olmus suan.2 hafta sonra kontrolum var eger yıne gerıden gıdıyosa dogum yapıcam.boyle durumlarda dogmus olması ıcerde olmaından daha ıyımıs.sımdı ılac verdı doktor balık yagı,kan sulandırıcı.bırde bebegın akcıgerlerını gelıstırmesı ıcın 4 tane ıgne..

Canim benim cok gecmis olsun demek bizim minnosumuz guzel beslenememis boyle seyler bende duydum bebisler biraz kucuk dogabiliyorlar ama sonrasinda gayet saglikli toparlaniyorlar merak etme bende her gun balik yagi iciyorum bu aralar kefirde iciyorum sende ic mutlaka faydasi olur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…