2012 Ekim Anneleri

canım benım damarlardan bebegı besleyen kan cok az gecıyor.o yuzedenmıs.buyuk ıhtımalle gecmezse 6 hafta sonra ece'm gelıyor.daha erken ama napıyım yeterkı yasasın ya cok kucuk olucak ama yasamasıda bırsey.doktorum bu hafta 26 haftalık bebegı dogurtmus gayet saglıklıymıs cocuk

canım geçmiş olsun umarım gelişimi düzelir muhakkak biliyorsundur bol bol sol tarafına yat bütün besinli gıdaları al gidene kadar ne varsa bol ceviz badem ye süt iç artık 2 hafta sonra doğurursan daha fazla depolamış olursun bebişine bide iyi düşün

canım sakın üzülme , çabucak büyücek inşallah.. sen beslenmene dikkat et.. senin tüp bebekti dimi daha önce kan sulandırıcı vermemişlermiydi? genelde tüp bebişte en baştan kan sulandırıcı veriyolar diye biliyodum .. bende hergün iğne oluyorum , inşallah senin ilaçlarında işe yarıcak herşey güzel olucak ve RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA DOĞMASINI NASİP EDİCEK...

Biz hemen yaptiracagiz canim. Dr a da danistik. hemen 2. gun yapiyorlarmis ve bebek icinde iyiymis. Tabi sende bir danis dr una. Birde sonradan yapttirmak istersen anestezi yapmak zorunda kaliyorlarmis. Yani ya hemen yada buyuyunce.

biz de hemen istiyoruz sünnet olsun , daha doktorumuzla konuşmadık bu sefer gidişimizde konuşuruz bakalım

Cnm benim uzmemeye çalış kendini.ama bana çokta geriden gelmis gibi gelmedi.zaten ölçümler tam tutmuyor ki.bence başka doktora da gorunmeni tavsiye ederim.bakalım o ne dicek .ona göre hareket edersin.
Sakin üzülme yemene dikkat etmeye çalış dua edicem senin için.

valla aglıycam aglıyamıyorum ne yapıcam bılemıyoum.esımde bugun gec gelıcek o gelse belkı konusur bıraz rahatlarım.kaynanamda ne olucak kı kafana takıyosun dıyor.doktor eger dogarsa max.1.700 fln olur dıyor ben ne yapıcam el kadar bebekle.daha ne olması gerekır kafama takmam ıcın bılemıyorum.

geçmiş olsun canım inşallah böyle devam ermez de kuzucun son zamanına kadar karnında sağlıkla büyür

geçmiş olsun canım inşallah böyle devam ermez de kuzucun son zamanına kadar karnında sağlıkla büyür

2 haftada 100 gr cok azmıs.yoksa kılosu ıyıdı.bırde bende tansıyon sorunu var seker var guater var yanı hepsı erken dogum ıcın yetıyomus zaten.
hepınıze desteklerınız ıcın tesekurler burayada yazmazsam kafayı yıycem valla

canım üzme kendini inşallah daha fazla gelişir ki bence gelişir bizim gelin 1.100 gram doğurdu maşallah şimdi kocaman oldu arkadaşın dediği gibi çok geri sayılmaz ki yanılma payıda var aletlerin biliyorsun sen canını sıkma iyi düşün iyi olsun duanı da eksik etme

evet canım tup bebek daha oncede kullandım ama bıraktırdı bana doktor 3 aydan sonra.6kılo verdım bu 2 haftada 2kılo gerı aldım

bence de hiç bozma moralini, olurda erken doğsa bile sen onu dışarda besler, büyütür tosuncuk prenses yaparsın bence

canım benim inşallah ilaçlarda takviye olur da minik kızın kendini toparlar...

Canim burda bir arkadasimiz var cinarefeninannesi onun ilk bebegi 32 haftalik dogmus 1700gr larda simdi kocaman olmus gayet de saglikli maasallah dunyaya gelen bir sekilde buyuyor iste insaalah ecemiz su zaman zarfinda toparlarda sende endiselerinden kurtulursun canim

canım hiçç üzülmüyosun herşeyin hayırlısı olsun iğnelerini,ilaçlarını kullan bakalım inşallah Rabbim bu mübarek günlerde sana ve bebişine şifa verirde gelir geçer.annemin kuzeni de erken doğum yapmış yüksek tansiyon nedeniyle annem hep anlatır tırnakları bile yoktu diye pamuk içinde ışık altında büyüttük onu der.şimdi mi 180 boyunda, sarışın,güzel tay gibi bir genç kız oldu maşallah.

Canim bende izliyorum surekli :) Stresse girmiyorum. Sonunu gordukce rahatliyorum aksine. Cunku hep mutlu son.....

Bu arada tugceserdar arkadasm sakn ol. Kendini sikma. Bebegin toparlanir insallah. Dogsa bile hic sikma kendini. Allah onu korur kollar. Musteri ol. Hersey duzelir merak etme.

Canim ne kadar takma desekte dusuneceksin biliyorum ama bunun cok ornegi oldugunu unutma,ben 2 haftada bebegimi beslerim diye dusun,butun yararli seyleri ye sut muz kasar yumurta ve bi ark in dedigi gibi sol yanina yat,bol bol da dua et bu mubarek gunlerde insallah bebisin kendini toplar,bak bizde edicez bolca dua hamislerin duasi kabul olurmus:)))hem dogsa 1700 az bi kg degil annem abimi 1750 dogurmus 7.ayda hemde evde,abimin simdiki halini hic anlatmiyim:))simdi kizimizi uzme de nelerle kilo aldirabilirim diye dusun canim,Allah saglikla gelmeyi nasip etsin

Ben de günde 2-3 muz, süt, ceviz, kaşar ve yumurtayı duydum bebişe kilo aldırıyor diye, bu 2 haftada toparlansın inşallah kuzucuk!

SENI en ıyı ben anlayabılıyorum cnm ılk ogluma hamıleyken gelışım gerılıgı vardı yedıgım ona gıtmıyordu dr nederse yaptım bol su ıçtım ve 35 haftalık dogum yaptım fakat bebegım 32 haftalık gıbıydı hıç bır sorun yasamadım pazar gece dogum yaptım salı hastaneden çıktım hıç kötu duşunmedım

bak benım oglumda 1.700 dogdu hıç cnm sıkma daha çabuk gelışıp buyuyolar ılk aylar dur bak resım ekleyım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…