2012 Ekim Anneleri

Maşallah Allah nazarlardan saklasın, çok tatlı bir oğlun var! Benim de hep dikkatimi çeken erken doğan bebişler farkı öyle bir kapatıyor hatta sollayıp geçiyor akranlarını.

beyaz şapkalı dogar dogmaz cnm
buyuk olan resım 3,5 yasındakı halı gecen senekı
kafasında havlu olan tam 4 aylık resmı

Canım yazmadan edemedim, sen ne temiz gönüllü bir kadınsın, öyle duygulandırdın ki beni, birinin derdine dayanak olsun,güç olsun diye o dünya tatlısı oğlunun fotoğraflarını yüklemen çok ama çok güzel, çok hoşuma gitti, inşallah rabbim yavrularını, yavrularımızı korusun.

Tuğçeserdar, biliyorum ne desek sen üzüleceksin, annesin ve böyle bir ihtimalin olduğunu öğrenmek çok zor her anne için, ama dayanıklı olmaya çalış canım, yavrun için bol bol dua edeceğim, Allah'ın izniyle bebeğin kendini toparlayıp tombiş bir kız olacak annesi, sen yüreğini ferah tutmaya çalış.

cinarefeninannesi
masallah canim ya ne kadar guzel oglun, hele o bebeklik hali yok mu isirasim geldi masallah cok guzel toparlamis oglun, simdi bende korkmucam zayif olur mu diye önemli olan saglikli dogsunlar bak nasil toparliyorlar

Son düzenleme:
cinarefeninannesi
masallah canim ya ne kadar guzel oglun, hele o bebeklik hali yok mu isirasim geldi masallah cok guzel toparlamis oglun, simdi bende korkmucam zayif olur mu diye önemli olan saglikli dogsunlar bak nasil toparliyorlar

saglıktan baska gercekten hersey yalan bak benım oglum hıç hastanede kalmadı kalabılırdıde zayıftı çunku ama gelışımı çok guzeldı çok sukur hıç bışeye gerek kalmadı sadece tek can sıkan sey gereksız duşuncesız ınsanların zayıf bu dıye can sıkmaları ben bunları cahıl olarak adlandırıyorum şimdiki aklım olsa takarmıydım acaba benım ıçın zayıflıktan ote zekası masallah çok ılerıde gıdıyor şimdiden okuma yazmayı ogrendık bız

kızlar ben dun hazır gullaç yufkası alıp evde kendım yaptım bol cevızlı dun sadece ıftarda 1 dılım annem ve babam yedı ve ben bu saate kadar koca bır tepsıyı tek basına yedım tutamadım kendımı ustelık aynı zamanda yarım kılo yas fındık yedım annem komaya gırcen dedı korkuttu benı bı zararı olurmu kı

iyi geceler arkadaşlarım kayınvalidem bahççesinde tam 50 kişilik iftar verdi sabahtan beri doğrama soyma karıştırma işlemlerinin ardından geldim şimdi duş aldım allah kabul etsin inşallah elim ayağım davul oldu ayrıca makina vardı akrabada şekerimi ölçtü yemekten 2 saat sonra 133 çıktı çokmu sizce perşembe açlık baktırıp cuma doktora gidecem nasipsse

Bayılırım güllacaaa, iyi hatırlattın, hemen yarın yapıyorum

Rabbim korusun bebişini cnm ne desek sana kafaya takıcaksın Rabbine sığın bolbol dua et bizimde dularımız seninle moralinide yüksek tutmaya çalış bu sıralar çok duyuyorum ben gelişim geriliği düşük kilolu bebekler ama doğduktan sonra hemen topalıyolar hatta daha gelişken görünüyolar diğer bebişlere göre

kizlar sayfalari göremiyorum sanki son yazdiklarimiz silinmis gibi benim bilgisayarda gözukmuyor

Bende goremiyorum canim sasirdim hatta ne oldu diyorum sabah bende yazmistim en son dun geceki yazilar kalmis niye acaba :26:

sinir oldum başka bi topikte bi arkadaşın sorusuna uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ca bi cvp yazmıştım hepsi silinmiş(((

ve büyük ihtimalle arkadaş görmedi((

Cok sikildim ben bu gece yaw Persembe gunu tasiniyorum zaten her yer her yerde Cok sey yapmak istiyorum ama bir yandan da canim istemiyor. Kendimden usandim:) Bu kadar kararsiz oldugumu ya da bu kadar miyminti oldugumu hic bilmezdim Hep oglum yuzunden bir ciksin ben ona neler yapacagim

taşınma telaşından, kargaşasından, döküntüsünden nefret ederim hele bide hamilesin işin çok zor... bekar evi gibidir şimdi evin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…