ılk resım 25 gunluk 2. resım tam 3 aylık
Eki Görüntüle 470871
Eki Görüntüle 470882 Eki Görüntüle 470883 Eki Görüntüle 470884 Eki Görüntüle 470886 Eki Görüntüle 470887
beyaz şapkalı dogar dogmaz cnm
buyuk olan resım 3,5 yasındakı halı gecen senekı
kafasında havlu olan tam 4 aylık resmı
cinarefeninannesi
masallah canim ya ne kadar guzel oglun, hele o bebeklik hali yok mu isirasim geldimasallah cok guzel toparlamis oglun, simdi bende korkmucam zayif olur mu diye önemli olan saglikli dogsunlar bak nasil toparliyorlar
kızlar ben dun hazır gullaç yufkası alıp evde kendım yaptım bol cevızlı dun sadece ıftarda 1 dılım annem ve babam yedı ve ben bu saate kadar koca bır tepsıyı tek basına yedım tutamadım kendımı ustelık aynı zamanda yarım kılo yas fındık yedım annem komaya gırcen dedı korkuttu benı bı zararı olurmu kı
merhabalar kızlar bende hastaneden yenı geldım kontrolumuz vardı.pek ıyı haberlerle gelmedım malesef.kızım kılo alması cok az oldugu ıcın gelısım gerılıgı var dedı doktor.bebege gıden damararda sorun var fazla kan gıtmıyor.2 haftada 100 gr almıs normalde 1 kg ustu olması gerekırken benım kızım 910 gr felan olmus suan.2 hafta sonra kontrolum var eger yıne gerıden gıdıyosa dogum yapıcam.boyle durumlarda dogmus olması ıcerde olmaından daha ıyımıs.sımdı ılac verdı doktor balık yagı,kan sulandırıcı.bırde bebegın akcıgerlerını gelıstırmesı ıcın 4 tane ıgne..
kizlar sayfalari göremiyorum sanki son yazdiklarimiz silinmis gibi benim bilgisayarda gözukmuyor
Bende goremiyorum canim sasirdim hatta ne oldu diyorum sabah bende yazmistim en son dun geceki yazilar kalmis niye acaba :26:
Cok sikildim ben bu gece yawPersembe gunu tasiniyorum zaten her yer her yerde Cok sey yapmak istiyorum ama bir yandan da canim istemiyor. Kendimden usandim:) Bu kadar kararsiz oldugumu ya da bu kadar miyminti oldugumu hic bilmezdim Hep oglum yuzunden bir ciksin ben ona neler yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?