2012 Ekim Anneleri

Allah kolaylık versin çok zordur şimdi taşınmak ... bizde tam taşınıcaktık başka şehire hamile olunca erteledik doğum sonrasına .. bende bazen düşünüyorum kara kara hem bebiş hem taşınma nasıl olcak diye , Allah yardımcı olur kolaylık verir inşallah...

mrb kızlar az önce hastaneden geldim arkadaşım bir tane tosun dünyaya getirdi tam 5 kilo 100 grammış bebişcik okadar tatlıki kucağıma zorla verdiler korka korka aldım tam 38 haftalık epidural sezeryanla dünyaya geldi dün saat 11 gibi olmuş arkadaşım çok iyi ve çok memnun hemşireler halini hatrını sorana kadar bebek çıkmış ağladını duymuş silip göstermişler ve giydirp babasına vermişler toplam 1 saat falan dedii herşey dahil ayrıca bir girdim odaya kızcağz kanter içinde sırtında bir atlet ve ıslacık olmuş terden bebeğini emziriyor sadece üzerinde çarşaf var ve bir sürü sabahlık pijama götürmüş giyemeden yarın sabah çıkacak götürdüğü pike takımlarını serememişler bile sakın götürme dedi kaç defa kan içinde olmuş çarşafı dünden beri hep değiştirdiler dedi devlet hastanesinde oldu doğum ayrıca bebeğin çişi kaçmış 4-5 takım değiştirmişler erken doğduğu için uyur demiş doktoru hakkaten hem emiyor hem uyuyor işte böyle kızlaar darısı bizim başımıza inşallahhh

Saolun kizlar:) Persembe aksamini gormekten baska hicbir istegim yok Normalde yeni ev yeni hayat guzel de bu durumda biraz ic karartici:) Tasinacagim eve oglumuz gelecek diye kendimi avutuyorum Tasinalimda odasi gelsin bari

MasAllah bebise Agrisi sancisi ne durumdaydi? Sezeryan olayini o kadar cok merak ediyorum ki... Yani etrafimda yeni dogurmus kimse yok. Birde ben hastanede yatak icin bu hasta ortuleri var onlardan goturecegim. Kanama icin en mantiklisi altima onu sermek gibime geliyor. Kullan at olayi. Ben 2 hastane cikis seti goturecektim az mi olacak simdi??

vaktiyle darısı başımıza inşallah bebişe maşallah

hasta örtüsü şu ped gibi olan şey mi kare şeklinde?

Kızlar sayfalar silinmis soruma cevap verdiyseniz de ben göremedim ya.bebeklerin kıyafetlerini yıkacam ka derecede çıkayım sizce

ben henüz yıkamadım ama 40 derecede hassasta yıkayacağım yıkamadan evvelde makineyi 90 derecede domestosla boş çalıştıracağım..

Kızlar sayfalar silinmis soruma cevap verdiyseniz de ben göremedim ya.bebeklerin kıyafetlerini yıkacam ka derecede çıkayım sizce

Allah kolaylık versin çabucak taşında yerleşiver inşallah.bu gün bende taşınma durumuyla karşı karşıya geldim 3.katımız boşalacakmış eşim ev sahibiyle konuşmuş siz taşının illa demiş ben 1. katta oturuyorum hem taşınmam kolay olur götürdüğümü yerleştiririm diye düşündüm sonrada koca evi nasıl toplayıp yerleştireceğim hayırlısı bakalım

3.kat daha ii olur taşın hiç kaçırma valla kış için daha sıcak olur...

Canim saol:) Sanada kolay gelsin simdiden. Ama gercekten koli yapmasi cok zor oluyor bir bakiyorsun belin agrimaya baslamis. Icinden yapmak geliyor ama etrafindakiler aman falan diyor ole kaliyorsun Hamilelik hastalik olmasada bole agir islerde malesef agir haraket etmek zorundayiz

Kizlar bisey sorucam 2 tane 10 lu hastane cikis seti fazla mi az mi?? Birde ben kendime bir gecelik bir pijama takimi dusunuyorum. Tabi nasil doguracagima karar verirsem daha net olacagimda. sut pompasini yaniniza mi alacak siniz yoksa hastanenin ki mi kullanilacak?? Off kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…