canim kolay gelsin, su tasinma isi cok sikintili oluyor valla, bende 2 ay oldu tasinali cok zorlandim valla esim sag olsun herseyi o koliledi toparladi evi, sen de kendini cok yorma egilirken falan bebek baski yapiyor artik asagiya.Canim saol:) Sanada kolay gelsin simdiden. Ama gercekten koli yapmasi cok zor oluyor bir bakiyorsun belin agrimaya baslamis. Icinden yapmak geliyor ama etrafindakiler aman falan diyor ole kaliyorsunHamilelik hastalik olmasada bole agir islerde malesef agir haraket etmek zorundayiz
canim kolay gelsin, su tasinma isi cok sikintili oluyor valla, bende 2 ay oldu tasinali cok zorlandim valla esim sag olsun herseyi o koliledi toparladi evi, sen de kendini cok yorma egilirken falan bebek baski yapiyor artik asagiya.
pompaya gelince eger kendi pompan varsa al yaninda dursun yine.dogumunu nasil dusunuyordun bilmiyorum ama istersen bi gecelik bi pijama al yani en azindan iki degistirmelik takimin olsun bence kan falan olursa diye.
bende yurtdisindayim buyukihtimalde normal dogurucam burda genelde normal yapiyorlar, annemde dogumdan 1 ay önce gelip dogumdan da 1 ay sonrasina kadar kalicak, bakalim o sure bana az gelirse mecbur uzaticaz artikDogumu gercekten bilemiyorumBirgun catir catir dogururum ben diyorum, birgun de yapamam diyorum Dr um pek karismiyor Sen nasil istersen modunda ama artik su tasinma isinden sonra karar vermem lazim. Tabi benim kararimlada olmuyorda. Yurt disinda yasadigim icin tarihini bilmek isime geliyor aslinda. Cunku annemin asil dogumdan sonra uzun kalmasini istiyorum. Normal doguma karar verirsem epidural normal dogum ama orasi kesin
MasAllah bebiseAgrisi sancisi ne durumdaydi? Sezeryan olayini o kadar cok merak ediyorum ki... Yani etrafimda yeni dogurmus kimse yok. Birde ben hastanede yatak icin bu hasta ortuleri var onlardan goturecegim. Kanama icin en mantiklisi altima onu sermek gibime geliyor. Kullan at olayi. Ben 2 hastane cikis seti goturecektim az mi olacak simdi??
Bende dogumda epidural isteyecem normalde olsa sezeryan da olsa cevremde de epiduralli doguranlar oldugundan ona sicak bakmaya basladim kuzenlerimdende var epiduralli normal dogum
Kizlar bir de aklinizda olsun sezeryan olucaklar sonrasi icin agri pompasi isteyini mutlaka o ekstra para ama cok faydasini gorursunuz diyorlar taktiranlar o da bele takiliyormus agriniz oldukca dugmesine basip agri kesici aliyormussunuz zaten ilk gece oluyormus en cok agri
canım benimde doktorum ilk bana epidural sezaryanı önerdiğinde bunu söylemişti...katater ameliyattan bir gün sonra çıkarılacak ve doğumdan itibaren ağrı pompası ile sürekli kataterden ağrı kesici vererek rahat bi gece geçireceksin demişti...
Valla ben doktorumla boyle bir konusma yapmadim sezeryan olan birilerinden duydum cok mantikli geldi benimde sayet son dakikada sezeryana donerse olayim bende isteyecem mutlaka
Valla ben doktorumla boyle bir konusma yapmadim sezeryan olan birilerinden duydum cok mantikli geldi benimde sayet son dakikada sezeryana donerse olayim bende isteyecem mutlaka
Ben de şuan sizden duydum :=))) Ama çok hoşuma gitti. Eğer sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de istiycem
gunaydin kizlar nasilsiniz, ben iyi degilim su bi kac zamandir yuruyusu biraz fazla abarttim sanirim sag bacagim kokunden cikacak gibi kalcam ve popomdan itibaren agri var gecende böyle oldu gecmisti ama aksam uyuyamadim ve yuruyemiyorumacaba kalca cikigi gibi bisey de olmus olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?