2012 Ekim Anneleri

canim kolay gelsin, su tasinma isi cok sikintili oluyor valla, bende 2 ay oldu tasinali cok zorlandim valla esim sag olsun herseyi o koliledi toparladi evi, sen de kendini cok yorma egilirken falan bebek baski yapiyor artik asagiya.
pompaya gelince eger kendi pompan varsa al yaninda dursun yine.dogumunu nasil dusunuyordun bilmiyorum ama istersen bi gecelik bi pijama al yani en azindan iki degistirmelik takimin olsun bence kan falan olursa diye.

pardon canim zaten iki takim alicam yanima demissin iyi dusunmussun, bebis takimina gelince bence 1 tane 10 lu hastane cikisi al yeterli baska tulum falan alirsin kendin ayri ayri kombine eder giydirirsin.

Dogumu gercekten bilemiyorumBirgun catir catir dogururum ben diyorum, birgun de yapamam diyorum Dr um pek karismiyor Sen nasil istersen modunda ama artik su tasinma isinden sonra karar vermem lazim. Tabi benim kararimlada olmuyorda. Yurt disinda yasadigim icin tarihini bilmek isime geliyor aslinda. Cunku annemin asil dogumdan sonra uzun kalmasini istiyorum. Normal doguma karar verirsem epidural normal dogum ama orasi kesin

bende yurtdisindayim buyukihtimalde normal dogurucam burda genelde normal yapiyorlar, annemde dogumdan 1 ay önce gelip dogumdan da 1 ay sonrasina kadar kalicak, bakalim o sure bana az gelirse mecbur uzaticaz artik

Bende dogumda epidural isteyecem normalde olsa sezeryan da olsa cevremde de epiduralli doguranlar oldugundan ona sicak bakmaya basladim kuzenlerimdende var epiduralli normal dogum
Kizlar bir de aklinizda olsun sezeryan olucaklar sonrasi icin agri pompasi isteyini mutlaka o ekstra para ama cok faydasini gorursunuz diyorlar taktiranlar o da bele takiliyormus agriniz oldukca dugmesine basip agri kesici aliyormussunuz zaten ilk gece oluyormus en cok agri

hiç ağrım yok sadece başım ağrıyor dedi cnm bende 3 takım koycam yani çıtçıtlı +alt üst çorap 1 takım oluyor ben 3 koycam kısmetse hatta koydum

canım benimde doktorum ilk bana epidural sezaryanı önerdiğinde bunu söylemişti...katater ameliyattan bir gün sonra çıkarılacak ve doğumdan itibaren ağrı pompası ile sürekli kataterden ağrı kesici vererek rahat bi gece geçireceksin demişti...

Valla ben doktorumla boyle bir konusma yapmadim sezeryan olan birilerinden duydum cok mantikli geldi benimde sayet son dakikada sezeryana donerse olayim bende isteyecem mutlaka

selam kızlar nasılsınız uyku tutmuyo bi türlü ya 2gün kaynanamda da çok bunadım evim rahat geldi bugün herkes iyidir inşallah...

Günde kaç kere çişe gidiyorum artık sayamıyorum.:44: İçtiğim su içerde kalmıyor iki dakka. Rahimler büyüyünce mesaneye baskı yapmaya başladı belli ki. Sizde durumlar nasıl?

Valla ben doktorumla boyle bir konusma yapmadim sezeryan olan birilerinden duydum cok mantikli geldi benimde sayet son dakikada sezeryana donerse olayim bende isteyecem mutlaka

Bende spinal ile arasındaki farkı sormuştum o da epiduralde böyle bir kolaylık olduğunu fakat spinalde bunun olmadığını doğumdan sonra kateterin kapandığını söylemişti...bir de ikisini birden kapsayan kombine varmış o da oldukça rahatmış

Ben de şuan sizden duydum :=))) Ama çok hoşuma gitti. Eğer sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de istiycem

evet canım sezaryen sonrası çok büyük rahatlıkmış

Günaydın güzel anneler ve tatlı minikler gene cayır cayır bir geceden sonra sabah oldu birazdan işe kızlar bir şey sorucam aranızda beylikdüzü medi life hastanesine giden var mı??? Herkese iyi güzel terlemesiz ve bol tepkili günler dilerim

gunaydin kizlar nasilsiniz, ben iyi degilim su bi kac zamandir yuruyusu biraz fazla abarttim sanirim sag bacagim kokunden cikacak gibi kalcam ve popomdan itibaren agri var gecende böyle oldu gecmisti ama aksam uyuyamadim ve yuruyemiyorum acaba kalca cikigi gibi bisey de olmus olabilir mi?

günaydın canım adımını atamıyorsun dimi artık bebeğin baskısı ve kalça kemğinin ayrılması durumunundan oluyor korkma 1-2 güne geçer ben çok yaşıyorum o durumu

günaydın güzeller güzeli annelerrrrrrrrrr
tatlımı tatlı bebişlerrrrrrrr
2 saattir öksrük uyutmadı beni gerçi geceden beride adam gibi uyuyamaıdım ya sıcaktan neyseeeeee
ballı sıcak süt içtim şimdi iyi geliyor bana bakalım azıcık daha uyumayı deneyim sonra görüşürüzzzzz

Günaydınlar güzelliklerrr
sayfalar silinmiş neden acaba?
İşe geç kaldı eşim servisi kaçırdı yaa uyuyakalmışız..Bi kalktım ellerim uyuşmuş telefonu tutup açamıyorum

Gunaydin minnos kuzular,annecikler...
Dun hastanede yeni dogmus bebikler gordum,araba koltuguna koymuslar,ustlerine de tulbent ortmusler kuzularin,bizler gormeyelim diye
Ama ben gordummmOyle guzel bir duygu kiiii,Allahima yalvardim ben de boyle kucagima alayim diye...duygulaniyorum yeni dogmus bebe gorunce.size de oluyor mu?
Bir an once kis gelsin hem serinleyelim hem de bebeciklerimiz kucagimizda olsun,opelim sevelim onlari di miiii?

günaydın kızlarr bugün biraz cnm sıkkın gece uyuyamadım desem yeridir uyandım durdum ikide bir akşam kayınvalidemlere gittik oturmaya muhabbetten açıldı konu birlikte düğüne gitmiştik zaten canı sıkkın gibiydi yüzü asıktı o gün giydiğin elbise neydi öle bi acayip olmuşsun hiç yakışmamış saçlarınıda salmışsın küçük hüsamettin gibi hiç hoş durmuyodu hiç düğüne gider gibi değildin beğenmedim böyle azarlar gibi konuştu bende sadece elbisenin sırtı açıktı dikkat çekmesin diye saldım saçlarımı ki evde düzleştirdim kötü değildi dedim makyajda yapmıştım saçlarımın modeli normalde önü uzun arkası kısa modelden kayınvalidem hamileyken saç kesilmez dedi diye kestirmiyodum o yüzden aynı düzeye geldi hepsi.suratımı astım eve geldim eşim sordu ne oldu diye suratın asık dedi bende annenin bana karşı siniri varmış gördün onu çıkardı dedim saçlarımıda sırf onun lafını çiğnememek için kestirmiyodum gör bak nasıl kesiliyo saç dedim hiçbişi diyemedi annem haklı bile diyemedi bense hamilelikte alınan kıyafet boşa diye mecbur kalmadıkça bişi almıyorum boşa masraf olmasın diye evdeki elbisemi giyip gitmiştim zaten düğünde bakışlarından belliydi ters ters bakıyodu çok cnm sıkıldı sabah sabah sıkıcı oldum biliyorum ama gelip sizede anlatmasam çatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…