2012 Ekim Anneleri

sıkma canını boşver.hem onaneki o ilk önce kendisine baksın.hem onlara müstahak sen bütçeyi ne düşünüysun beğenmiyorsaa alsında gydirsinnn

çok biliyosa alsında giy sende. boşver sıkma canını,

bu arada günaydın gebişler. ben çok katılamıyorum aranıza. mutlu haftalar.

size birşey sormak istiyorum. şimdi benim 2 tane hastane çıkışım var. alt üst olanlardan. küçüklü büyüklü aralarında bi kaç santim oynayan 2-3 tanede tulumum var. geçen civile gittim bi kaç tane daha tulum falan alayım diye. en küçükleri 56cm di. daha küçüğü kalmadı galiba. bende emin olamadım oyzden 1tane aldım bulunsun evde diye. ben hastaneyede götürmek istiyorum en azından bi tane tulum ama kızlar siz hastaneye götürceğiniz tulumları kaç cm aldınız. yada almayı düşünenler kaç cm alacaksınız?:26:

sıkma canını boşver.hem onaneki o ilk önce kendisine baksın.hem onlara müstahak sen bütçeyi ne düşünüysun beğenmiyorsaa alsında gydirsinnn

her seferinde kilolu olduğumu çok kilo aldığımı giydiğimin yakışmadığını söyleyip duruyo zaten aldırış etmiyorum alınmaya kalksam o kadar çokki alıncağım şey susuyorum ama bu söylediği heleki söyleyiş şekli beni deli etti gidip kestircem saçlarımı neden kestirdin diye sorar günah ya hep bi kıyaslama içinde kız kardeşide hamile o şu kadar kilo almış hamilelik şöyle yakışmış göbeği pek güzel duruyo aldıkları oda çok güzel aldıkları hep benim aldıklarımdan iyidir bide akşam sünetten açıldı konu burda konuşulmuştu bende eşime dedimki yeni doğar doğmaz sünnet sağlıklıymış cocuk acıyı fazla hissetmezmiş dedim daha eşim bişi demeden bunuda internetten okumuştur karın kesin dedi kinayeli bir şekilde

cnm ondan bişey istemem daha torununa bişi aldığı yok banamı alcak el kızıyım sonuçta durumumuzu biliyo sıkışığız bu aralar bide almak istemiyorum doğumdan sonra giyemiyceğim için çocuğumuzun eşyalarını tamamladık herşeyini aldım aferin dmek yerine daha erken diyo yani yaptığım herşeye olumsuz eleştirii alıyorum

tatlım bende bir tane 20'li,1 tane de 10'lu hastane çıkışı aldım zaten içlerinde ikişerden 4 takım ediyor ayrıca teyzesi zıbınlarımız var yeter artar diye düşünüyorum hastanede kalsak kalsak inşallah 2 gün kalırız.pijamalarım için eylül başını bekliyorum hepsi yazlık çünkü.süt pompası almayacağım inşallah gerek kalmaz çünkü en başından beri kendimi hem normal doğuma hemde hemen sütümün gelmesine adepte ettim.süt kanallarını en iyi açan şey kendini yakmayacak şekilde yapılan sıcak bir banyodur çözümü bu.

öylesinde beklemekte hata olurmuş zaten. daha önceki konunu hatırlıyorum. çenesi çalışıyo sanırım sadece,
gerçekten sabır de geç. Rabbim mükafatını sana verecektir. kırıldığını üzüldüğünü belli etme. bak 2-3 ayımız kalmış zaten. tamam duygusalız, sıkıldık artık ama aldırış etmemeye çalış. çok fazla yan yana gelmemeye çalış. O sana el gibi davranıyosa sende ona öyle davran. saçınımı kestirceksin lafına aldırış etmeden kestir. düşünme kim ne der diye. ne giymek isytiyosan onu giy. laf söylediğinde safa yat. şakaya vur. yada hiç cevap verme. o bozulsun. boşver.bu 9 ayı belki hayatında bi daha yaşayamıycaksın. tadını çıkarmya bak.

üzme kendini tatlım yaaa.. kendini üzdüğün kişiye bak o seni düşünse hamileyken hassaslığnı bilip daha dikkatli konuşurdu sen neden üzülüyorsun ki.. hiiç takma ben de çok kıyafet almadım hamilelik için bazen şık bazen salaş oluyorum kime ne? demi?

Günaydın hanımlar,
dün akşam İsviçre de yaşayan bir bayanla tanıştım. Çok ilginç bi'şey söyledi. İsviçre de hastane çantasına "Kiraz çekirdeği torbası" istiyorlarmış. İlk defa duyuyorum. İsviçre de hazırda satılıyormuş ama "Kendinizde yapabilirsiniz." dedi.

Şöyle ki; kirazların çekirdekleri yıkanıp, güneşte kurutacak. Sonra ona kese dikilecek, pamuklu kumaştan. Küçük bir yastık kılıfı gibi düşünün. Elimiz kadar. İçi çok dolu olmayacak tabi. Bunu mikrodalgada ya da fırında ısıtacakmışız, ılık olacak tabi. Sonra gazlı bebeğin karnına koyacakmışız. Kendinizde kullanabilirmişiz, "ben hep evimde bulunduruyorum" dedi bayan. Hatta ısrarla "Eczaneye sorun, belki burada da vardır." dedi. Ben hiç sanmıyorum. Kiraz vaktide geçmek üzere, ben hazırlamayı düşünüyorum. Hem çekirdeğin özelliği varmış hemde ılıklığı uzun süre tutabiliyormuş.

Netten araştırma fırsatım olmadı. Aslında yabancı dili olan arkadaşlar araştırsalar belki daha detaylı bilgiler bulabilirler yabancı sitelerde.

gunaydınnnn gobusluler....
kızlar sıze bır sey sorucam bebıslerınızle konusup onlara klasık muzık dınletıyor musunuz...
ben klasık muzık hrgun dınletıyorum en az yarım saat ama cok fazla konusamıyorum bebıklerımlee...

günaydın kızlar ,sıcaktan ağlayasım geliyor benim ya rabbim sabır versin hepimize geceleri nefes alamıyorum artık sanki

geçtik salona klima açıp uyuduk ,korkuyorum hasta edicek diye de ama dayanamıyorum artık sıcağa ve neme

kızlar sorumu görün yaaaaaaa :)

ooof off canm sıkılıyor yaaa bıktım artık bu konteyner hayatından dün akşam deprem oldu yine ve ben evime 9 ay sonra yeni geçiyordum korkup tekrar konteyner a döndük. çocuk olduğu zaman ne yapacağım ben yaaa offf.. halbuki dün sabah çok mutluydum doktora gittim bebişim haftasına göre önden gidiyor ve sağlıklı kilosunu duysanız şaşırırsınz 1400 gr :) şeker yüklelemem çok iyi çıktı. herşey normal giderken gece olan deprem bizi yine dağıttı

Canim hiccc o guzel canini sikma. Sen kafana taksan ne degisiyor koca bir HICC O da yataginda misil misil uyuyor Olan kime oluyor sana ve bebisine Sikma demesi kolay biliyorum ama soyle dusun esinde anasiyla ayni kafada degil. Ya birde oyle olsaydi Bardagin dolu tarafindan bakalim icimiz rahatlasin:)

cnm sende arada lafı sokuverrr..bır gun de bır seyımı taktır etsen olursun dımı dee gulumseyerek...yada ne bılım aaa anne sen begenmedın mı halbukı esım gelırken cok yakısmıs cok guzel olmussun demıstı de..mors et sende guzelce kayınvalıdenı agzı kapansınn..uyuz oluyorum oyle herseye karıstılar mı benm kayınvalıdemde kotu bır sey demez.. ama herseye karısır ffıkır soyler muhakkak sankı bız dusunemıyoruzzz..bende guzelce lafı sokuyorum artıkk..

Cok gecmis olsun canim Haklisin tabi endiselenmekte....

kızlar sorumu görün yaaaaaaa :)

ben 2 tane hastane cikis setimi goturecegim. Onlarda bildigim 54 cm ile 56 cm arasi degisiyor. Fazla alma dediler bana cunku bebek bundan uzun ve ya iri dogabilirmis ki ben 56 cm 3750 gr dogdugum icin annem bana yeni dogan giydirememis hic. Yani bence seninki de yeterli. Tabi deneyimli bir bilene sormak sart

Gunaydin canim Hic dert etme klimayi sadece ustune vurmasin yeter. Ben hamileligimin basindan beri malesef kullanmak zorundayim ve dikkat edersen gercekten bir zarari dokunmaz. Amaaa ustunu muhakkak kapa hasta olma canim

boşversene hayatım bu ebeveynler hepsi bir tuhaf insan elbisene bahane bulacağına madem beğenmedin al bir bluz,al bir pantolon kızım bunları aldım sana giyersin diye getir dimi ama! sende anlarsın zaten elbiseden hoşlanmadığını.ahh ahh o saç konusunda beni bir gör senin kayınvaliden benim öz annem saç kestirilmez dediler aklımda kaldı öyle.benimkiler belimde artık örüp dışarı çıkıyorum.o kilo konusu varya benim canım ciğerim teyzem her beni gördüğünde ayy kilo aldın ayy kilo aldın.annemle büyük teyzemde kızdılar alacak tabi iki canlı diye hayatım daha 6 kilodayım bide.hem 20 olsam kimene.kocalarımızın parasını yiyoruz.4 ay bulantıdan yattım annemden başka kimse yemek yetirmedi beklerdim teyzemlerden ama misafirleri geleceği zaman yok şu pasta tarifi,yok şundan yapıver diye ararlar yokkkk geçti artık evlere servis bittibenim oğluşumun babannesi ise belki hala bilmiyor torunu olacağını,yada biliyorda umursamıyor.ne geldiler ne aradılar.paraya sıkışınca bizi ararlarda sadeceboşver sakın üzülmee takma hamişlikte hepimiz değiştik bozuldu oramız buramız bidaha ki yaza kadar görsün bizi etraf ne kadar güzel anneler olacağız

günaydın arkadaşlar.. aşağıdaki konu hakkında bilgisi olan var mı. ben dün duydum. ankaradan bir arkadaş eylülde yasalaşacağını söledi. inşallah biz doğurmadan yetişir. biz çalışan anneler için süper olacak. sıcaklardan bayılacağım. iş yeri yanıyor. giydiğim kıyafetler yapıştı resmen. keşke evde olsaydım. hiç olmazsa rahat rahat giyinirdim.

DOĞUM VE SÜT İZNİ ARTACAK

Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2′nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.

tabikide bugünler bidaha geri gelmez güzel bi anı olarak kalıcak ki biz bu günleri çok güzel yaşıyoruz eşim ve oğlumla saçımıda kestiricem cnm bu hafta içinde doğuma yakın bidaha kestiricem istediğini söylesin akşam eşimede dedim lafını çiğneyip geçmemek için bekliyodum bu saatten sonra sen bile tutamazsın beni dedim gidip kestiricem kestirdiğim günde gtcem yanına görsün çok kırıldım eşimde farketti akşam yüzüme bakıp duruyo bana takılıyo laf atıyo canımın sıkıldığını farketti allaha havale ediyorum akşam gergindi farketmiştim de bana patlıcağını düşünmemiştim kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…