Allah ne güzel korumuş onu bak annesi.nasılda iyi bakmışsın maşallah size.hemen şartlara uyum sağlar merak etme annesi zaten kocaman olmuş şimdiden yüzbin kere maşallah.evinize sağlam raporu verildimi dünde sağlam raporu veren bir şebeke yakalandı vanda.bunu yapanlarda devlet memuru hemde.rapor aldıysanız güvenmek lazım.ama psikolojik olarak da hazırla kendini tatlım ne zaman istersen o zaman geç evine benim kuzenimde vanda görev nedeniyle onlarda yaşadılar depremi 2.bebeği 40 günlüktü üstelik.1.dönemin sonuna kadar ankarada kaldılar şimdi yine vandalar onlar yendi korkularını sadece sağlam bir eve taşındılar.
her seferinde kilolu olduğumu çok kilo aldığımı giydiğimin yakışmadığını söyleyip duruyo zaten aldırış etmiyorum alınmaya kalksam o kadar çokki alıncağım şey susuyorum ama bu söylediği heleki söyleyiş şekli beni deli etti gidip kestircem saçlarımı neden kestirdin diye sorar günah ya hep bi kıyaslama içinde kız kardeşide hamile o şu kadar kilo almış hamilelik şöyle yakışmış göbeği pek güzel duruyo aldıkları oda çok güzel aldıkları hep benim aldıklarımdan iyidir bide akşam sünetten açıldı konu burda konuşulmuştu bende eşime dedimki yeni doğar doğmaz sünnet sağlıklıymış cocuk acıyı fazla hissetmezmiş dedim daha eşim bişi demeden bunuda internetten okumuştur karın kesin dedi kinayeli bir şekilde
ben hiç bir detarjan kullanmadan kısa programda(15 veya 30dk.) 30 derecede yıkamayı düşünüyorum. sonrada bsir güzel ütüledimmi mikrop falan kalmaz.sıcak su bütün mikrobu kırar zaten. detarjan kullanmamanızı tavsiye ederim bbebeklyerin ciltleri çok hassas. ilk defa giysi giyecek. bazı arkadaşlar çamaşır suyundan bahsetmi bence hiç bir şekilde kullanmayın. ben eşimle kendime bili kullanmıyorum. ilerdede amway den bebek deterjanı alıp onu kullanıcam. yumşatıcı kullanmamayı düşünüyorufm kesinlikle. aslında üşenmesem ilerde en iyisi sabun tozu ile elde yıkamak ama zor görünüyor zaman alıcı.
kızlar selam azcık mesajlarınızı okdumda merak edersniz diye anlatayım dedim..ben 2011 ekim annesiyim...spinal sezeryan oldum...ayaklarımın uyuşması geçmeye başlayınca iğne vurdular...evet kötü bir dönem ama korkulacak kadar değil...önemli olan rahmin toparlanması doğum sonrası ve yürüyerek gaz çıkarmanız...bence en kötüsü tuvalete oturup kalmaktı o yüzden imkanınız varsa 2 kişi kalsın...biri sizle ilgilensin diğeri bebekle...ama düşündüğünüz kadar kötü bir süreç değil emin olun..
ben hiç bir detarjan kullanmadan kısa programda(15 veya 30dk.) 30 derecede yıkamayı düşünüyorum. sonrada bsir güzel ütüledimmi mikrop falan kalmaz.sıcak su bütün mikrobu kırar zaten. detarjan kullanmamanızı tavsiye ederim bbebeklyerin ciltleri çok hassas. ilk defa giysi giyecek. bazı arkadaşlar çamaşır suyundan bahsetmi bence hiç bir şekilde kullanmayın. ben eşimle kendime bili kullanmıyorum. ilerdede amway den bebek deterjanı alıp onu kullanıcam. yumşatıcı kullanmamayı düşünüyorufm kesinlikle. aslında üşenmesem ilerde en iyisi sabun tozu ile elde yıkamak ama zor görünüyor zaman alıcı.
Merhaba, epiridural değil de spinal sezaryen olmanın özel bir sebebi var mı? Epidüral, spinale göre çok daha iyi diye biliyorum.
1. Epidural uyuşturmuyor, sadece ağrıyı, acıyı kesiyor, o yüzden saatlerce uyuşuk kalmıyorsun.
2.Epiduralin ağrı pompası oluyor, ilk 2 gün ağrın oldukça basıyorsun pompaya. Bu yüzden çok kolay geçiyor ağrılı olan ilk günler
3.Spinalin migren, bel ağrısı gibi yan etkileri var, epiduralin yok.
Ben spinaldense epidural düşünüyorum bu sebeplerden...
slm kızlarrr
ben tatilden döndüm doğuran falan yok de mi
umarım herkes iyidir
sayfalar akıp gitmiş
dün akşam da bişeyler yazdım ama o sayfaları göremedim sanırım sitede bi problem vardı dün akşam giremedim
Bende senin gibi dusunuyorum canim epidural isteyecem doktorumdan o tamamen normalden yana ama agriyi siziyi ben cekicembenim canim soz konusu yoksa her kafadan ses cikiyor yok felc olurmusum yanlis yere igne yaparlarsa falan hep en kotusunu dusunur bu aileler
slm kızlarrr
ben tatilden döndüm doğuran falan yok de mi
umarım herkes iyidir
sayfalar akıp gitmiş
dün akşam da bişeyler yazdım ama o sayfaları göremedim sanırım sitede bi problem vardı dün akşam giremedim
sen geldin mi kızzz
bak sırf sen yoksun diye doğurmadım bekliyorum
geldim geldimalışveriş yapıp geldim canım ne çok alınacak varmış yaa
daha eksikleri var kızımın neyse sizlere danışıp tamamlarım
aferin sana iyiki doğurmadınarada nete gelip bakıyodum zaten erken doğum yapan var mı diye
abbim zamanında nasip eder inşallahhh
canım hoşgeldin dün ben mesajını gördüm uzunda cevap yazdım ancak sayfalar silindi
nasıl geçti tatilin malatyadaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam? ee iyisin inşallah?
Günaydın güzel anneler ve tatlı miniklergene cayır cayır bir geceden sonra sabah oldu birazdan işe kızlar bir şey sorucam aranızda beylikdüzü medi life hastanesine giden var mı??? Herkese iyi güzel terlemesiz ve bol tepkili günler dilerim
hoş buldum canım evet dün akşam yazdım bişeyler ama silinmiş senin msjı da göremedim haliyle
çok güzeldi tatil malatya çok serindi sonradan ısındı tabi ama urfaya göre çok iyi tabi burası 59 dereceçok sıcak ya
iyiyim çok şükür bebişim de büyümüş sen de iyisindir inşallah
Aranizda ipad kullanan var mi yaa? Ben resim yukleyemedim ciciler topigine bundan olmuyor mu acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?