2012 Ekim Anneleri

güzel dileklerin için çok sağol tatlım. oğlum en büyük dayanağımız .Evimize sağlam raporu verildi karot yaptırdık da iyi çıktı.Ama ben aşamadım o kurkuyu okulda da bir kaç kez yaşayınca o can korkusu üzerimde kaldı. evi krediyle aldığmz için ödemesi var başka bir ev kiralamk istesek çok sarsacak bizi , onu da geçtim insanlar da zalim olmuş gel evleri gör harap vaziyette sırf yıktımamak için sağlam raporu alıyorlar binayı boyala badanala ver başkasına kiraya bu insanlığa sığarmı böyle bir evi kirayıp kendimizi daha da tehlikeye atmış olacaz. ben de duydum bir sürü memur çalışan böyle bir yolsuzluk yapmış yazıklar olsun insanlara..ben biraz daha konteynerda idare etmeye çalışşacağm sonrasında olmazsa burda kiralık tokiler var onlardan kiralamak zorunda kalacağz. insanlar depremden sonra aç gözlü oldu 350-400 tl lik tokiler de kiralar şuan 600 -700 hatta 800e veren var.. allah sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun. konteynerlar perişanlık ama evsiz insanlara böyle bir imkan verilmesi de çok güzel dışarda kalmaktan iyidir.bu kötü dönem de vandaki insanlara yadımlarını esirgemeyen dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Canım gerektiği yerde gereken cevabı vermezsen bu artarak devam eder, bilesin. Zararın neresinden dönsen kardır, içine atma bence. Ok saygısızlık da yapmamak lazım büyüğümüz onlar bizim ama kibarca gereken cevabı vermek gerekiyor o an ki herkesin bir sınırı olduğunu bilsinler

slm kızlarrr
ben tatilden döndüm doğuran falan yok de mi
umarım herkes iyidir
sayfalar akıp gitmiş
dün akşam da bişeyler yazdım ama o sayfaları göremedim sanırım sitede bi problem vardı dün akşam giremedim

yumuşatıcı ve çamaşırsuyu konusunda katılıyorum. ama deterjan olarak dalan roxy matik aldım. bayağı araştırdım hem fiyatı diğerlerine göre uygun hemde memnun kişi sayısı çok fazlaca. geçen ay yeni aldığımda mutfak tülümü yıkadım denemek için gerçekten iyiydi. gerçi uzunca bi zaman bebek gibi koktu tül ama :) beğendim ben bebeğimin kıyafetlerinide onunla yıkayacağım.

Merhaba, epiridural değil de spinal sezaryen olmanın özel bir sebebi var mı? Epidüral, spinale göre çok daha iyi diye biliyorum.

1. Epidural uyuşturmuyor, sadece ağrıyı, acıyı kesiyor, o yüzden saatlerce uyuşuk kalmıyorsun.
2.Epiduralin ağrı pompası oluyor, ilk 2 gün ağrın oldukça basıyorsun pompaya. Bu yüzden çok kolay geçiyor ağrılı olan ilk günler
3.Spinalin migren, bel ağrısı gibi yan etkileri var, epiduralin yok.

Ben spinaldense epidural düşünüyorum bu sebeplerden...

Son düzenleme:

Sabun tozu candır Hem yumuşacık olur çamaşırlar, hem doğaldır...

Son düzenleme:
kizlar bende dogumu burada yapmaya karar verdigim icin yavas yavas hazirliklara baslamaya karar verdim ama okadar cok alinacak sey varki hangisinden baslayacagimi bilemedim. oda almayacagiz biz suanki evimiz buna musayit degil. besikde abimizinkini kullanicaz onun disinda herseyi almam gerekiyor hangisinden baslasam neler alsam ki listemi yapsam acaba...

Bende senin gibi dusunuyorum canim epidural isteyecem doktorumdan o tamamen normalden yana ama agriyi siziyi ben cekicembenim canim soz konusu yoksa her kafadan ses cikiyor yok felc olurmusum yanlis yere igne yaparlarsa falan hep en kotusunu dusunur bu aileler

sen geldin mi kızzz

bak sırf sen yoksun diye doğurmadım bekliyorum

Aranizda ipad kullanan var mi yaa? Ben resim yukleyemedim ciciler topigine bundan olmuyor mu acaba :26:

canım boşver sen onları yaa...çevremde spinal olanların hepsi baş ağrısı ve bulantıdan şikayet ediyor..hatta ameliyat anında kusan bile oluyormuş

oysa epiduralden herkes memnun hele ki iyi bir anestezi uzm. ve ameliyat ekibine emanetsen...

canım hoşgeldin dün ben mesajını gördüm uzunda cevap yazdım ancak sayfalar silindi
nasıl geçti tatilin malatyadaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam? ee iyisin inşallah?

sen geldin mi kızzz

bak sırf sen yoksun diye doğurmadım bekliyorum

geldim geldim alışveriş yapıp geldim canım ne çok alınacak varmış yaa
daha eksikleri var kızımın neyse sizlere danışıp tamamlarım

aferin sana iyiki doğurmadın arada nete gelip bakıyodum zaten erken doğum yapan var mı diye
abbim zamanında nasip eder inşallahhh

inşallah canım...

hayırlı olsun cicileriniz

canım hoşgeldin dün ben mesajını gördüm uzunda cevap yazdım ancak sayfalar silindi
nasıl geçti tatilin malatyadaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam? ee iyisin inşallah?

hoş buldum canım evet dün akşam yazdım bişeyler ama silinmiş senin msjı da göremedim haliyle
çok güzeldi tatil malatya çok serindi sonradan ısındı tabi ama urfaya göre çok iyi tabi burası 59 derece çok sıcak ya
iyiyim çok şükür bebişim de büyümüş sen de iyisindir inşallah

günaydın canım...
ben medilife gidiyorum dr.selda hn. ama doğum izninde kendiside doğurdu da
ama benim doğumuma yetişcek neyseki. şu an için burcu betül hn.gidiyorum... ayın 30 randevum var hatta :119: sen hangi dr?

59 muuu kaç geri memlekete o ne ya ben ist da 35 derecede kavruldum büyür tabii bebişin yedin memleket yemeklerini hele ki kiraz yaprağı sarması (rahat rahat yazdım bi çok arkadaş bilmez nasılsa) yaradı kuzuna
bizde iiyiz şükür 30.haftamızdayız beklemedeyiz kızımla...

Aranizda ipad kullanan var mi yaa? Ben resim yukleyemedim ciciler topigine bundan olmuyor mu acaba :26:

Ben kullaniyorum canim Ama resim yukleyemiyorum ya da ben bilmiyorum.

Deterjan olarak sodasan aldim e bebekten kizlar,bakalim su anda minigimin hastane cikis takimlarini yikiyorum yumusaticisi da var bir kapak da ondan koydum bakalim nasil olacak...

Sevcan canim sordun mu esine,geliyor musun bucukta?

ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmem birilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor

çok sıkıldım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…