- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
59 muuukaç geri memlekete o ne ya ben ist da 35 derecede kavruldum büyür tabii bebişin yedin memleket yemeklerini hele ki kiraz yaprağı sarması (rahat rahat yazdım bi çok arkadaş bilmez nasılsa) yaradı kuzuna
bizde iiyiz şükür 30.haftamızdayız beklemedeyiz kızımla...
Kizlar bisey sorucam 2 tane 10 lu hastane cikis seti fazla mi az mi?? Birde ben kendime bir gecelik bir pijama takimi dusunuyorum. Tabi nasil doguracagima karar verirsem daha net olacagimda. sut pompasini yaniniza mi alacak siniz yoksa hastanenin ki mi kullanilacak?? Off kafamda deli sorular
Ben kullaniyorum canim Ama resim yukleyemiyorum ya da ben bilmiyorum.
Deterjan olarak sodasan aldim e bebekten kizlar,bakalim su anda minigimin hastane cikis takimlarini yikiyorum yumusaticisi da var bir kapak da ondan koydum bakalim nasil olacak...
Sevcan canim sordun mu esine,geliyor musun bucukta?
ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmembirilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor
çok sıkıldım ben ya
aynı durumdayım iş arkadaşlarımın ne seslerine nede görüntülerine tahammülüm yok. ve daha 5 haftam var. bazen diyorum 32de çıksam mı diye ama tam maaş alayım diye 35i beklemek istiyorum açıkcası. her sabah kalkıp buraya gelmek işkenceye döndü...
hastanenin pompasına pek güvenmeyin derim, çünkü asla yeterli sayıda pompa olmadığından çok bekliyorsunuz, sütünüz olup olmayacağını bilmeden en az 150tl.yi de yeni bir pompaya bağlamak ne kadar anlamlı bilemiyorum, bir üçüncü seçenek de tıbbi malzemecilerden pompa kiralamak, ben Bakırköy İstanbul Caddesinde Eski Doğumevinin karşısında sümer a.ş. den MEDELA hastane tipi pompa kiralamıştım. Googleda sümer a.ş. süt pompası kiralama diye girince çıkıyor, İstanbul'da şubeleri çok yaygın ama Ankara'da da varmış. Geçen ay sordum 1 aylık kiralıyorlar 85tl. ama plastik bir aparatını da almak zorundasınız, memenin yerleştirilip sütün geçeceği kısım kişiye özel ve steril olmak zorunda olduğundan pompayı kiralayanlar bu parçayı oradan satın alıyor, fiyatı 50tl..
mertugcum senin yorumunu da okudum ama düşünce gücüyle kendini hazırlama da bir yere kadar, inanıyorum ki bebeğini emzirmek istemeyen bir anne yoktur şu dünyada ama olay biraz da fiziksel tabii, bir de elinizin altında bir pompa bulunması sütü güzel gelen anneler için de bir gereklilik aslında, çünkü memenin tam boşaltılması yeni süt üretimini de hızlandırıyor.
ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmembirilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor
çok sıkıldım ben ya
aynı durumdayım iş arkadaşlarımın ne seslerine nede görüntülerine tahammülüm yok. ve daha 5 haftam var. bazen diyorum 32de çıksam mı diye ama tam maaş alayım diye 35i beklemek istiyorum açıkcası. her sabah kalkıp buraya gelmek işkenceye döndü...
aynen canım ya programcı geldi sabahtan beri telefonla konuşuyor ,bizimle konuşuyor adamı boğcam nerdeyse
32 de çıksam diyorum bende ama bebişim için sabır ağustos sonunu beklicem. Allah yardımcımız olsun inşallah
gunaydin kizlar nasilsiniz, ben iyi degilim su bi kac zamandir yuruyusu biraz fazla abarttim sanirim sag bacagim kokunden cikacak gibi kalcam ve popomdan itibaren agri var gecende böyle oldu gecmisti ama aksam uyuyamadim ve yuruyemiyorumacaba kalca cikigi gibi bisey de olmus olabilir mi?
günaydın kızlarr bugün biraz cnm sıkkın gece uyuyamadım desem yeridir uyandım durdum ikide bir akşam kayınvalidemlere gittik oturmaya muhabbetten açıldı konu birlikte düğüne gitmiştik zaten canı sıkkın gibiydi yüzü asıktı o gün giydiğin elbise neydi öle bi acayip olmuşsun hiç yakışmamış saçlarınıda salmışsın küçük hüsamettin gibi hiç hoş durmuyodu hiç düğüne gider gibi değildin beğenmedim böyle azarlar gibi konuştu bende sadece elbisenin sırtı açıktı dikkat çekmesin diye saldım saçlarımı ki evde düzleştirdim kötü değildi dedim makyajda yapmıştım saçlarımın modeli normalde önü uzun arkası kısa modelden kayınvalidem hamileyken saç kesilmez dedi diye kestirmiyodum o yüzden aynı düzeye geldi hepsi.suratımı astım eve geldim eşim sordu ne oldu diye suratın asık dedi bende annenin bana karşı siniri varmış gördün onu çıkardı dedim saçlarımıda sırf onun lafını çiğnememek için kestirmiyodum gör bak nasıl kesiliyo saç dedim hiçbişi diyemedi annem haklı bile diyemedi bense hamilelikte alınan kıyafet boşa diye mecbur kalmadıkça bişi almıyorum boşa masraf olmasın diye evdeki elbisemi giyip gitmiştim zaten düğünde bakışlarından belliydi ters ters bakıyodu çok cnm sıkıldı sabah sabah sıkıcı oldum biliyorum ama gelip sizede anlatmasam çatlıcam
Bende biberon fırçası alıcam ay inş unutmam alışverişe çıkarken.Çünkü fazla eksiğimde yok ne alıcağımı unuturum:)
ama işte olanları yıkasam bi araya getirebilsem daha güzel olacak
bide nereye sığdırıcam bebeğin eşyalarını hiç bilmiyorum off off
http://www.chicco.com.tr/Portals/3/Products/Images/060039_000_091111_02_zoom.jpg
çarşıda bunu gördüm bide..alttanda açılıyo rahat yıkanıyor..
bide dr.browns un gaz yapmayan biberonu vardı o nasıl acaba..
gerçe benim biberonlarım hazırda.:26:
valla öyle bi sıcak var ki anlatamam klimayı bir an olsun kapamıyorum
kiraz yaprağıyla büyüdü kızımyedim valla
en güzeli de yemek yapmamaktı başkaları yapıp ben yiyiyordum, ama nasılda çabucak geçti anlamadım
maşallah bebişinetüm bebişlere
Ben dun e- bebekten bebe dormarka aldim biberon fircasini 8 lira nuk falan 20 liraydi cok pahali bunun iki ucu var emzik fircasi oluyormus kucuk fircasi aman iste aldik bulunsun bir tane evde
Dünde beni birisi korkutuyor, "aman sakın belden aşağısını uyuşturma arkadaşım felç kalıyordu, neler çekti..." ve saire diye.Bende senin gibi dusunuyorum canim epidural isteyecem doktorumdan o tamamen normalden yana ama agriyi siziyi ben cekicembenim canim soz konusu yoksa her kafadan ses cikiyor yok felc olurmusum yanlis yere igne yaparlarsa falan hep en kotusunu dusunur bu aileler
Kesinlikle dr. browns gaz yapmayan biberonunu alın. Ben 120 ml lik aldım, plastik olan dar ağızlıdan. Aslında plastik istemiyorum ama bebişler biberonu kendileri tutmak istediklerinde cam çok ağır geliyor. Ama birde cam geniş ağızlı gaz yapmayan dr. brows alacağım. Ilık besinler için en azından camı kullanacağım.Bende biberon fırçası alıcam ay inş unutmam alışverişe çıkarken.Çünkü fazla eksiğimde yok ne alıcağımı unuturum:)
ama işte olanları yıkasam bi araya getirebilsem daha güzel olacak
bide nereye sığdırıcam bebeğin eşyalarını hiç bilmiyorum off off
http://www.chicco.com.tr/Portals/3/Products/Images/060039_000_091111_02_zoom.jpg
çarşıda bunu gördüm bide..alttanda açılıyo rahat yıkanıyor..
bide dr.browns un gaz yapmayan biberonu vardı o nasıl acaba..
gerçe benim biberonlarım hazırda.:26:
Bende senin gibi dusunuyorum canim epidural isteyecem doktorumdan o tamamen normalden yana ama agriyi siziyi ben cekicembenim canim soz konusu yoksa her kafadan ses cikiyor yok felc olurmusum yanlis yere igne yaparlarsa falan hep en kotusunu dusunur bu aileler
kızlar sanırım dogum yapıcagım hastaneyı degıstırmek zorundayım.gittigım hastanede yenıdogan yogun bakım gecelık 1500 tl benım kızımın erken dogma ıhtımalı var.ve ben o kadarını karsılayaam farz edelım kı 1 ay kaldı.evı barkı satmak gerek zaten doguma 7000 tl verıcektım.buda boyl olunca baska hastane arastırıyorum onerılerınızı beklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?