2012 Ekim Anneleri

ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmem birilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor

çok sıkıldım ben ya

valla öyle bi sıcak var ki anlatamam klimayı bir an olsun kapamıyorum
kiraz yaprağıyla büyüdü kızım yedim valla
en güzeli de yemek yapmamaktı başkaları yapıp ben yiyiyordum, ama nasılda çabucak geçti anlamadım
maşallah bebişine tüm bebişlere

hastanenin pompasına pek güvenmeyin derim, çünkü asla yeterli sayıda pompa olmadığından çok bekliyorsunuz, sütünüz olup olmayacağını bilmeden en az 150tl.yi de yeni bir pompaya bağlamak ne kadar anlamlı bilemiyorum, bir üçüncü seçenek de tıbbi malzemecilerden pompa kiralamak, ben Bakırköy İstanbul Caddesinde Eski Doğumevinin karşısında sümer a.ş. den MEDELA hastane tipi pompa kiralamıştım. Googleda sümer a.ş. süt pompası kiralama diye girince çıkıyor, İstanbul'da şubeleri çok yaygın ama Ankara'da da varmış. Geçen ay sordum 1 aylık kiralıyorlar 85tl. ama plastik bir aparatını da almak zorundasınız, memenin yerleştirilip sütün geçeceği kısım kişiye özel ve steril olmak zorunda olduğundan pompayı kiralayanlar bu parçayı oradan satın alıyor, fiyatı 50tl..

mertugcum senin yorumunu da okudum ama düşünce gücüyle kendini hazırlama da bir yere kadar, inanıyorum ki bebeğini emzirmek istemeyen bir anne yoktur şu dünyada ama olay biraz da fiziksel tabii, bir de elinizin altında bir pompa bulunması sütü güzel gelen anneler için de bir gereklilik aslında, çünkü memenin tam boşaltılması yeni süt üretimini de hızlandırıyor.

Benim laptop bozuldu yeni ipad aldik ama tabi bilgisayar gibi degil resim yukleyemedim iste hos cok bisey yok artik cogunu aldim biberon fircasi emzik kutusu bi de princess on board yazan yazi aldim arabaya

Tablolarla da ugrasamiyorum artik listeyle yani napalim artik bunca zaman hazirladim artik yeter yakinda tatile cikicaz esimle agustosun ortasina kadar yokuz insallah

ne sıcağa ne insanlara sabrım kalmadı nasıl geççek şu 1 ay işte bilmem birilerinin konuşması bile beni sinirlendiriyor

çok sıkıldım ben ya

aynı durumdayım iş arkadaşlarımın ne seslerine nede görüntülerine tahammülüm yok. ve daha 5 haftam var. bazen diyorum 32de çıksam mı diye ama tam maaş alayım diye 35i beklemek istiyorum açıkcası. her sabah kalkıp buraya gelmek işkenceye döndü...

aynen canım ya programcı geldi sabahtan beri telefonla konuşuyor ,bizimle konuşuyor adamı boğcam nerdeyse

32 de çıksam diyorum bende ama bebişim için sabır ağustos sonunu beklicem. Allah yardımcımız olsun inşallah

Feliscim dun sana ozeldenmesaj atmistim acaba gitmemis olabilir mi? Malum dun kk da karisiklik vardi

Bir de dogumla ilgilicuma gittigimde mi konussam Ali Pasayla epidural istedigimi soylecem muhasebe bolumunle tatil donusu konusayim diyorum iste ne ne kadar tutacak bazi seyler ekstra ya tabi olucaktir mutlaka ne kadar butce ayiricaz bir fikrimiz olsun sen muhasebeyle onceden gorusmus muydun ilk dogumunda?

çok sıkıldım ben ya

Kızlar Allah yardımcınız olsun...Biz evde bile bunalırken yeri geldiğinde zorlanırken siz saatlerce oturuyorsunuz...Allah güç kuvvet versin ne diyim

Bende biberon fırçası alıcam ay inş unutmam alışverişe çıkarken.Çünkü fazla eksiğimde yok ne alıcağımı unuturum:)
ama işte olanları yıkasam bi araya getirebilsem daha güzel olacak
bide nereye sığdırıcam bebeğin eşyalarını hiç bilmiyorum off off
http://www.chicco.com.tr/Portals/3/Products/Images/060039_000_091111_02_zoom.jpg
çarşıda bunu gördüm bide..alttanda açılıyo rahat yıkanıyor..
bide dr.browns un gaz yapmayan biberonu vardı o nasıl acaba..
gerçe benim biberonlarım hazırda.:26:

offf defolsun gitsin, bazen bende öyle bi noktaya geliyorum ki kovasım geliyor müşterileri sabır kalmadı, tüm gün sandalye tepesinde popom ağrıyor ayaklarım şişiyor... aynı ağustos sonu rahatız inşallah ama daha var çok varr
amin canım allah çalışan gebelere ekstra bi sabır versin inşallah...

Kızlarrrrrr günaydııııınnnnn :=))) Hepnize selaaammmmm

Canım kalça çıkığı mı :S Allah korusun. Yürümekten olmuştur. Abarttığım zamanlar hep oluyor bende de... Geçer merak etme. Dnlen. Ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen.

Ay arkadaşlar zaten herşeyi söylemiş... Ben ce karşısında dalga geçer gibi tavırlara gir.. Ona o şekilde esprlerle yanaş. Elbisen güzel değildi diyorsa. Oğlunu masrafa sokmadım işte de Dengesiz galiba kayınvalden. Daha başka şeyler de yazmıştın okudum. Aman allah bunları bildiği gbi yapsın.

Benide bütün gün oturmaktan göğüslerime baskı yapıyo bebeğim ve kaburgalarıma
bide uykum geliyo sandalyemde kırık gibi zaten senelerdir kullanyorum değişmedilerde.hiç rahat oturamıyorm sırtı çok arkadahamile kalınca 100 kere söyledim değişin rahatsız oluyorum çok die ama anlamadılar

Son düzenleme:

Ben dun e- bebekten bebe dormarka aldim biberon fircasini 8 lira nuk falan 20 liraydi cok pahali bunun iki ucu var emzik fircasi oluyormus kucuk fircasi aman iste aldik bulunsun bir tane evde

oh afiyet olsun kuzuya bende yedim de yemesine kiraz yaprakları kartlaşmıştı biraz, o güzelim yemek ağzımda büyüdü resmen hiç hoş değildi...
orda tazecikken toplanıp yapılmıştır ne güzel.
klimayı kapatma sakın bayılır düşersin allah esirgesin az değil yani 59 derece canım allah dayanma gücü versin... burdada nem çok ya yapış yapış heryerim. bol bol su içelim ayrıca...

Dünde beni birisi korkutuyor, "aman sakın belden aşağısını uyuşturma arkadaşım felç kalıyordu, neler çekti..." ve saire diye.
Benim kardeşim oldu mecburen sezaryen. Doktoru epidurali önerdi. İnanın hiç yatmadı bile. Ağrısı, sızısı olmadı. Hatta ben çok kızdım yatıp keyfine baksana, naz yapsana diye:)
Şahsen mecburen sezaryen olacaksan, bebeğimin doğduğunu görmek için epidural yaptırmayı düşünüyorum. Normal doğumda karar veremedim henüz, belki doğum esnasında zorlanırsan epidural yaptırabilirim.

Kesinlikle dr. browns gaz yapmayan biberonunu alın. Ben 120 ml lik aldım, plastik olan dar ağızlıdan. Aslında plastik istemiyorum ama bebişler biberonu kendileri tutmak istediklerinde cam çok ağır geliyor. Ama birde cam geniş ağızlı gaz yapmayan dr. brows alacağım. Ilık besinler için en azından camı kullanacağım.

kızlar sanırım dogum yapıcagım hastaneyı degıstırmek zorundayım.gittigım hastanede yenıdogan yogun bakım gecelık 1500 tl benım kızımın erken dogma ıhtımalı var.ve ben o kadarını karsılayaam farz edelım kı 1 ay kaldı.evı barkı satmak gerek zaten doguma 7000 tl verıcektım.buda boyl olunca baska hastane arastırıyorum onerılerınızı beklıyorum..

Her şeyin bir riski var ama. Ona bakarsak genel anetstezi en risklisi, bin tane kağıt imzalatıyorlar genel anesteziden önce. Tüm riskleri biliyorum ve alıyorum anlamında. Normal doğumun da riskleri var. Riskler açısından değerlendirecek olursak bana en az risksizi epidural gibi geliyor. Onlara da böyle söyle. Bunlar milyonda bir olabilecek şeyler.

Sokağa çıkmak da riskli trafik kazası diye bir şey var Allah korusun, ama çıkmak zorundayız

Ya kızlar, başım, kıçım, dizim, burnumun içi, dudağım, dizim, ayağım, elim, kolum, saç diplerim, sırtım, göğsüm, her yerim kaşınıyor ya kalktığımdan beri. Görünürde hiçbir şey yok. Duşa girdim çıktım, bana mısın demedi bu ne ya

çokmuş canım ben medilife gidiyorum sende memnun kalmamıştın ordan hatırladığım kadarıyla. onun dışında birde avcılar hospital araştır istersen bildiğim ve gittiğim 2 hastane var medilife ve avcılar hospital... allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…