2012 Ekim Anneleri

allah hepimizin yardımcısı olsun valla bu sıcakta hamilelik çok zor oluymuş gerçekten
neyse bebişler rahat etsinde
suyu içiyorum ya hem de çok su iç lavaboya git su iç lavaboya git evde vaktimin en çok geçtiği iki yer mutfak ve lavabo

çalışan hamişlerimmm çok fenayım yaa klima arkamda valla bayılıcam bi de nöbetçiyim öğle arası insanlar geliyo sıcakta zaten gece de uyuyamadım isilik olmuşum sıcaktan:2::2:

yenıdogan yogun bakım unıtesı cok ıyı olması gerekır.bırde benım gıttıgım hastaneden sonra buralar bana saglık ocagı gıbı gelıyor sankı yeterı kadar tecrubelı degıllermıs gıbı.
yanlıs anlama ama medılıfe yuzunden cok cektıgım ıcın korkuyorumda.

laf sokmayı çok sever kendileri bi marifet gibi görür sırf eşimin hatrına susuyorum oğluda ona destek ççıksaydı tepkim daha başka olurdu allah büyük cnm allaha havale ediyorum

laf sokmayı çok sever kendileri bi marifet gibi görür sırf eşimin hatrına susuyorum oğluda ona destek ççıksaydı tepkim daha başka olurdu allah büyük cnm allaha havale ediyorum

canım bizde izinde gittik kayınvalidemlere birlikte görümcemlerin mevlütü vardı oraya gidecektik iki saat önünde defile yaptım.jean ve tshirt giydim beğenmedi, kumaş pantolon giydim beğenmedi sinirlerim bozuldu, geçen gün giydiğin elbiseni giy dedi bende kırmadım giydim ama hevesim kalmadı gitmeye...

evet anlatmıştın canım, yaşadıklarının bi kısmı aklımda. benim bildiğim ve gittiğim 2 hastane var. oda biri medilife işte. avcılar hospital hakkında ne düşünüyorsun? ben orda kürtaj olmuştum (zorunlu) memnun kalınası bişey olmasada psikolojik ve duygusal açıdan, operasyonda sıkıntı aksilik vs.. çıkmadı nil hn.da ii bi doktor. araştır istersen. hastaneyi bilmem ama dr.iyi.

çalışan hamişlerimmm çok fenayım yaa klima arkamda valla bayılıcam bi de nöbetçiyim öğle arası insanlar geliyo sıcakta zaten gece de uyuyamadım isilik olmuşum sıcaktan:2::2:

canım allah sanada yardım etsin.. klimalardan şifayı kapıcaz ama mecbur. benimde göğüslerimin arası isilik oldu ve asla geçmiyor

Canim bende ethica incirli hastanesine gidiyorum sezeryan icin 3500 tl normal dogum icin de 2500 tl istiyorlar epidural eklenirse ne kadar olur onu bilemiyorum sorucam bu gittigimde
Sende bir git gor derim duzgun temiz bir yer

Valla herseyin en kotusunu dusunurler zaten dedigin gibi dogumun her turlusun de risk olucaktir mutlaka canimizdan can cikiyor kimseyi karistirmayacam valla ne esimi ne ailesini ne de kendi ailemi ben doguruyorum ben karar vericem

ben de avcılar hospital a gidiyorum.Dr.Tülay Egeli ama hala emin değilim.

Avcılar Medicaba Onur Bey'e de gidiyorum aynı zamanda.

Doğum için hangisine gideceğime hala karar veremedim :S

evet aynen yaaa soğuk duş da geçici olarak iyi geliyo sonra yine çıkıyo onlar

evet duşun ardından rengi soluyor biraz daha, sonra bi terliyorum sütyen zaten mecbur takıyoruz dışarda malum iş güç o da iyice azdırıyor isilikleri izin günümde azalıyor diğer günler coşuyor isiliklerimde işe gitmemden hoşlanmıyor. çok yorulduk artıkk

jean ve tişörtü hamile kadığımı öğrendiğinde söyledi hiç sevmem öyle giyinme diye önü resimli tişörtleri felan sevmezmiş sakın gyme dedi inan yoruldum bana yakıştırdığı giysileri görsen yaşlı kadın kıyafeti kiloluyum ya yaşlı kıyafetleri giymem gerekiyo ona göre kına gecemde elbise bakıyoruz hala aklıma geldikçe çıldırıyorum bana uygun gördüğü kıyafeti patlıcan moru saten elbise beğendim burun kıvırdı kınamda penye günlük yarım kollu elbiseyi yakıştırdı bana pantolon tişört giydim bikere üstümede ince hırka giydim göbeğim dikkat çekmesin diye onada laf etti bu üstündekinin yakışığı varmı dapdar hiç iyi durmamış dedi üstüme hırka gydim dikkat çekmesin diye dedim yok başka kıyafetim bunlardan başka dedim eee gömleklerinden birini giyseydin diyo bende kirli onlar dedim olsun gyseydin böyle gelceğine diyoo kızlar ben dolmuşum kusura bakmayın hakkıınızı helal edin sersem gibiyim bugün naptığımı bilmiyorum

14112006 cnm sen kendini çok ezdirmişsin.O kimki kocan varken sana karışıyo?
Eşin kızmıyormu annesine:26:

14112006 ben boyle uygun gordum bu yasimda ne giyecegime ben karar verebilirim desene sen neden sessiz kaliyosun ki canim hic normal degil sana bu tarz seyler soylemeye cesaret edebilmesi

boşver canım ya takma hiç çok istiyorsa alsn bir takım kıyafet sana bizim burda adettir kayınvalide gelinine hamile kıyafeti alır...diyorum ama bende görmedim kıyafet falan.annem aldı hepsini sağ olsun.

ayyyyyy okudukça ben çıldırdım
ben hayatta karıştırmam kimseyi ne işime ne kıyafetime
herkes yaşına uygun davransın ona göre giyinsin bence allah yardımcın olsun canım
ama kendini bu kadar ezdirme hamileliğinin tadını çıkar sonra pişman olursun keşke bu kadar takmasaydım diye
bu arada eşin bu duruma ne diyo?

14112006 cnm sen kendini çok ezdirmişsin.O kimki kocan varken sana karışıyo?
Eşin kızmıyormu annesine:26:

yok cnm annesine asla bişey demez ona uyup bana lafta söylemez onların ailede anne baskındır bikeresinde eşime benim yanımda karınla evlenme desem izin vermesem napardın dedi oda neden dediğine bakarım haklıysan evlenmezdim ama yok öylesine yapıyosanda hiç dinlemez evlenirdim dedide oğluna kızdı demek lafımı çiğneyip evlencektin diye. kocam kıyafetime karışmaz çünkü ben bilirim nasıl giyinceğimi kayınvalidem evde herkesi yönetiyo ya benide yönetmeye çalışıyo sanırım böyle yaparak onu giyme bunu yapma.ama inan söyleyiş tarzı o kadar terski azarlar şekilde kendi çocuklarına öyle konuşmuyor hele kızına kısada giyse açıkta giyse ses çıkartmaz görümcem bnm düğünümde kolsuz giydi çok şıktı çok güzeldi çok beğendim dedi durdu ben onun düğününde kolsuz elbise aldım alcak başka elbise bulamadınmı bunun kısa kollusu yokmuydu dedi bende kocam izin verdi hatta beraber aldık dedim

bide beni düşün cnm geceden beri sinirden ölüyorum eşim bişey demiyo eve döndüğümüzde sordu neden suratın asık diye çünkü orda duydu annesinin bana söylediği lafları ve benim karşılık vermediğimi bende annenin bana siniri varmış onu boşalttı rahatlamıştır dedim neden dedi bende insan gelinine öyle eleştiride bulunurmu dedim saçıma küçük hüsamettin gibi olmuştu düğünde saçların dedi dedim bense sırf onun lafını çiğnememek için aylardır kestirmiyorum dedim onun batıl inancına uyuyorum dedim gidip kesitrcem saçımı inşallah bişey der dedim boşver sen takma onu üzülme dedi sadce giydiğim elbiseyide görseniz uzun şifon göğsü lastikli kolları lastikli bi elbise kesinlikle çirkin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…