oh afiyet olsun kuzuya bende yedim de yemesine kiraz yaprakları kartlaşmıştı biraz, o güzelim yemek ağzımda büyüdü resmen hiç hoş değildi...
orda tazecikken toplanıp yapılmıştır ne güzel.
klimayı kapatma sakın bayılır düşersin allah esirgesin az değil yani 59 derececanım allah dayanma gücü versin... burdada nem çok ya yapış yapış heryerim. bol bol su içelim ayrıca...
çokmuş canım ben medilife gidiyorum sende memnun kalmamıştın ordan hatırladığım kadarıyla. onun dışında birde avcılar hospital araştır istersen bildiğim ve gittiğim 2 hastane var medilife ve avcılar hospital... allah yardımcın olsun.
Ay arkadaşlar zaten herşeyi söylemiş... Ben ce karşısında dalga geçer gibi tavırlara gir.. Ona o şekilde esprlerle yanaş. Elbisen güzel değildi diyorsa. Oğlunu masrafa sokmadım işte deDengesiz galiba kayınvalden. Daha başka şeyler de yazmıştın okudum. Aman allah bunları bildiği gbi yapsın.
laf sokmayı çok sever kendileri bi marifet gibi görür sırf eşimin hatrına susuyorum oğluda ona destek ççıksaydı tepkim daha başka olurdu allah büyük cnm allaha havale ediyorum
yenıdogan yogun bakım unıtesı cok ıyı olması gerekır.bırde benım gıttıgım hastaneden sonra buralar bana saglık ocagı gıbı gelıyor sankı yeterı kadar tecrubelı degıllermıs gıbı.
yanlıs anlama ama medılıfe yuzunden cok cektıgım ıcın korkuyorumda.
çalışan hamişlerimmm çok fenayım yaa klima arkamda valla bayılıcam bi de nöbetçiyim öğle arası insanlar geliyo sıcakta zaten gece de uyuyamadım isilik olmuşum sıcaktan:2::2:
canım allah sanada yardım etsin.. klimalardan şifayı kapıcaz ama mecbur. benimde göğüslerimin arası isilik oldu ve asla geçmiyor
kızlar sanırım dogum yapıcagım hastaneyı degıstırmek zorundayım.gittigım hastanede yenıdogan yogun bakım gecelık 1500 tl benım kızımın erken dogma ıhtımalı var.ve ben o kadarını karsılayaam farz edelım kı 1 ay kaldı.evı barkı satmak gerek zaten doguma 7000 tl verıcektım.buda boyl olunca baska hastane arastırıyorum onerılerınızı beklıyorum..
Her şeyin bir riski var ama. Ona bakarsak genel anetstezi en risklisi, bin tane kağıt imzalatıyorlar genel anesteziden önce. Tüm riskleri biliyorum ve alıyorum anlamında. Normal doğumun da riskleri var. Riskler açısından değerlendirecek olursak bana en az risksizi epidural gibi geliyor. Onlara da böyle söyle. Bunlar milyonda bir olabilecek şeyler.
Sokağa çıkmak da riskli trafik kazası diye bir şey var Allah korusun, ama çıkmak zorundayız
evet anlatmıştın canım, yaşadıklarının bi kısmı aklımda. benim bildiğim ve gittiğim 2 hastane var. oda biri medilife işte. avcılar hospital hakkında ne düşünüyorsun? ben orda kürtaj olmuştum (zorunlu) memnun kalınası bişey olmasada psikolojik ve duygusal açıdan, operasyonda sıkıntı aksilik vs.. çıkmadı nil hn.da ii bi doktor. araştır istersen. hastaneyi bilmem ama dr.iyi.
evet aynen yaaasoğuk duş da geçici olarak iyi geliyo sonra yine çıkıyo onlar
canım bizde izinde gittik kayınvalidemlere birlikte görümcemlerin mevlütü vardı oraya gidecektik iki saat önünde defile yaptım.jean ve tshirt giydim beğenmedi, kumaş pantolon giydim beğenmedi sinirlerim bozuldu, geçen gün giydiğin elbiseni giy dedi bende kırmadım giydim ama hevesim kalmadı gitmeye...
ben de avcılar hospital a gidiyorum.Dr.Tülay Egeli ama hala emin değilim.
Avcılar Medicaba Onur Bey'e de gidiyorum aynı zamanda.
Doğum için hangisine gideceğime hala karar veremedim :S
jean ve tişörtü hamile kadığımı öğrendiğinde söyledi hiç sevmem öyle giyinme diye önü resimli tişörtleri felan sevmezmiş sakın gyme dedi inan yoruldum bana yakıştırdığı giysileri görsen yaşlı kadın kıyafeti kiloluyum ya yaşlı kıyafetleri giymem gerekiyo ona göre kına gecemde elbise bakıyoruz hala aklıma geldikçe çıldırıyorum bana uygun gördüğü kıyafeti patlıcan moru saten elbise beğendim burun kıvırdı kınamda penye günlük yarım kollu elbiseyi yakıştırdı bana pantolon tişört giydim bikere üstümede ince hırka giydim göbeğim dikkat çekmesin diye onada laf etti bu üstündekinin yakışığı varmı dapdar hiç iyi durmamış dedi üstüme hırka gydim dikkat çekmesin diye dedim yok başka kıyafetim bunlardan başka dedim eee gömleklerinden birini giyseydin diyo bende kirli onlar dedim olsun gyseydin böyle gelceğine diyoo kızlar ben dolmuşum kusura bakmayın hakkıınızı helal edin sersem gibiyim bugün naptığımı bilmiyorum
jean ve tişörtü hamile kadığımı öğrendiğinde söyledi hiç sevmem öyle giyinme diye önü resimli tişörtleri felan sevmezmiş sakın gyme dedi inan yoruldum bana yakıştırdığı giysileri görsen yaşlı kadın kıyafeti kiloluyum ya yaşlı kıyafetleri giymem gerekiyo ona göre kına gecemde elbise bakıyoruz hala aklıma geldikçe çıldırıyorum bana uygun gördüğü kıyafeti patlıcan moru saten elbise beğendim burun kıvırdı kınamda penye günlük yarım kollu elbiseyi yakıştırdı bana pantolon tişört giydim bikere üstümede ince hırka giydim göbeğim dikkat çekmesin diye onada laf etti bu üstündekinin yakışığı varmı dapdar hiç iyi durmamış dedi üstüme hırka gydim dikkat çekmesin diye dedim yok başka kıyafetim bunlardan başka dedim eee gömleklerinden birini giyseydin diyo bende kirli onlar dedim olsun gyseydin böyle gelceğine diyoo kızlar ben dolmuşum kusura bakmayın hakkıınızı helal edin sersem gibiyim bugün naptığımı bilmiyorum
14112006 cnm sen kendini çok ezdirmişsin.O kimki kocan varken sana karışıyo?
Eşin kızmıyormu annesine:26:
ayyyyyy okudukça ben çıldırdım
ben hayatta karıştırmam kimseyi ne işime ne kıyafetime
herkes yaşına uygun davransın ona göre giyinsin bence allah yardımcın olsun canım
ama kendini bu kadar ezdirme hamileliğinin tadını çıkar sonra pişman olursun keşke bu kadar takmasaydım diye
bu arada eşin bu duruma ne diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?